Hverdag

Det sies

Spread the love

se vekk i fra min crazy ansikt, det hadde sin grunn gitt. Jeg er stolt av meg selv at jeg i hele tatt kunne stå på bena i den perioden. Det var da konflikt mellom meg og far til mine 3 barn var på sitt verste og han hadde stjålet barna fra meg. Nektet meg å se barna mine.

Bildet fra 2011. Jeg er ikke en som blir tatt mest bilder av. Men uansett det sies hellig mennesker har orbs rundt hodet og kroppen. Jeg klarer for øyeblikket ikke leve opp til hellig status. Men jeg vet min energi er hellig. Trenger å jobbe med resten av innstillingen min til å skjønne også at jeg er hellig og trengs å bli ivaretatt der etter.

Kult bildet da. Så tydelig orbs. I love it 🙏♥️🌞

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.