Hverdag

En liten tankespinn

Spread the love

Det er IKKE å holde seg positiv som gjør at en blir utslitt! Men det å ta alt for mye ansvar. Når mye av ansvar blir overbelastning. Jeg var helt utslitt i forrige forhold. Så utslitt at jeg ikke hadde ork til meg selv engang. Det var så mange byrder og ansvar som ikke var mitt å bære jeg ble tildelt til å bære uten at jeg ønsket det selv!

Så det er ikke å tenke positivt om livet som gjør at en havner i kjelleren .. men ta på seg alt for mye ansvar og være alt for mye for andre enn seg selv ..

ta vare på deg selv, du er viktigste personen i ditt liv! Først deg selv oksygen maske, forså etterpå andre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.