Hverdag

emosjonelt og fysisk utslitt

Spread the love

Jeg er rett og slett ikke vant med fysisksmerter, føler meg rett og slett helt utslitt. I går følte jeg var døden nær rett og slett. Så det er jo bra at jeg føler meg bedre i dag. Siden dette blir 3 blogg innlegg til å med. Men det gjør noe med en når en ikke kan prate stort.

Godt jeg har bloggen å skrive noe i tenker jeg da. Nå synes jeg lille jenta mi har vært borte for lenge. Så jeg etterlyste henne hjem igjen. Håper bare det går fint med ikke å trenge å prate så mye.

Tenkte å ta heller en runde innover meg selv mens jeg er i denne «ingenting spille noe rolle, hva er mening med alt» modusen jeg befinner meg i. Finne ut av hva jeg ønsker meg videre i livet.
Føles som en slags pustepause jeg er i. Trenger å gjøre noe fornuftig mens jeg er i denne modusen. Eller jeg gjør jo noe fornuftig, jeg tar meg av sjelen min og kroppen min. Får i meg masse grønt og hviler mye. Men likevel.. en kan bli rar av mindre. Jeg har nesten bodd i senga mi siden tirsdag rett og slett.

Så dette får bli siste blogginnlegg til jeg føler meg enda bedre.

Om ca 2 uker tar jeg opp igjen healingen, det er bare å melde seg på. Jeg sender i tur og orden. <3

Lag deg selv smertefri dag og send noe av den energien hit til meg hehe ;p

Earth Green


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.