Hverdag

Deilige varme dager

Spread the love

Det gjør noe med en når sola skinner. Når en har sovet godt. I går la jeg meg nesten samtidig som minstemor i hus. Stod opp med riktig fot til å med. Altså jeg da, det var verre med hu lillemor, men det er nå så.

I går drev vi ute i hagen og hadde det så godt sammen. Så jeg har planer om å fortsette denne uken der jeg slapp i går. Nemlig å ha det deilig og godt. Ta på meg mine regnbuebriller rett og slett, å se livet som magisk det er.

Du vet når ingenting er sikkert, så er alt mulig. Jeg tenker når alt er en gave. Å stå opp til en ny dag er en gave. Livet er gave. Så jeg skal leve nok engang hverdag å minne meg selv på hvor magisk alt er og hvor fredelig Verden vår er, hvor fantastisk denne livsreise er!
Sende healing og kjærlighet i øst og vest. Og bare nyte det å være magisk selv.

Jeg velger Kjærlighet. Ta all valg ut i fra kjærlighet. Og jeg ønsker det samme for deg. ~<3Lag deg selv en deilig fantastisk uke med haug av magiske øyeblikk.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.