• Økologisk

  NoWaste!

  Altså, jeg vet det er nesten umulig nå pr i dag at det skal kunne gå an å produsere ingen søppel pr hustand.

  Eller det går jo i det ekstreme tilfellene, hvis du virkelig gå inn for det. Så hvor mange som klarer det egentlig er kanskje veldig få.

  Så hva gir det Jorden vår egentlig? For å være ærlig Fuck hole. For i det store bildet så er 100/1000 personer veldig lite i forhold resten av verden skal forsøple mer enn nødvendig. Selvom Så klart dem skaper enda bedre historie for seg selv.

  Jeg tenker det er bedre om flere gikk inn for resirkulere og leve Eco friendly enn å gå for No waste. Det er lettere å for mange å forholde seg til enkle leveregler. Enn å gå ekstremt. Det er mange som vil falle i fra og ikke orker det. Men å leve Ecofriendly nå i første omgang er genialt.

  Det er enkelt, ryddig og så klart deilig å kunne være med å bidra til noe som skaper bedre framtid for oss alle.

  Jeg vet ikke med deg om du har lagt merke til, men her i Norge er alt pakket inn i enten papir eller plast. Mest plast. Jeg resirkulerer det meste jeg. Noe blir jo gjenbrukt.

  Men å gå plastikk fri er umulig her i Norge. Da må en pakke ut alt av matvarer en kjøper i butikken. Og det tror jeg ikke er noe særlig populært. Altså det er greit å være sær og raring, men det går en grense på hvor mye en skal tillate seg selv i butikken.

  Det er egentlig vi «brukere» som har makt over det meste. Om vi spør etter og viser med våres kjøpsvaner hva vi vil ha og ønsker. Så er markedet nødt til å produsere det, for at vi brukere skal være fornøyd!

  Det er ikke alltid like lett å kjøpe økologisk det vet jeg. Men om du har mulighet gjør det. Kjøp mest mulig økologisk der du kan.

  For hver gang du gjør noe riktig, så bidrar du med å gjøre en stor forskjell i denne verden! Tenk det.. du er med å skape historie!

  Så deilige deg, ha en fantastisk start på uken. Og husk du er viktig, du er Nydelig og du har godt hjerte!

  Se deg selv i speile nå og si så mye godt du kan til deg selv. For du fortjener hvert eneste gode ord til deg og selv.

  Lag deg selv en deilig dag med masse godt å ta med i hjerte og du smil litt. Alle verdens problemer er da heldigvis ikke dine.. ;p  NB!!! MORA DI GÅR IKKE ETTER DEG OG RYDDER, SÅ VÆR NÅ 
  GREI SLUTT Å FORSØPLE RUNDT DEG. 

  og deilige du som plukker søppel der du går. HEIA DEG Keep up the good work!!!! 

  Det er nye KULT å gå plukke søppel, det som er flaut å kaste fra seg ting som ikke er nedbrytbar! Husk det…

 • Økologisk

  SALG! ToxicFree/Organic the new Hot!

  Egentlig skulle jeg ta sommerferie nå, men nå er det SALG og det er stort Salg og jeg kan ikke bare være super ego og holde tett om det salget bare for jeg gikk glipp av den og ble snurt selv…
  Med tanke på jeg handlet dagen før salget og det er jo egentlig bra, jeg hadde ikke margin til å handle mer. Så det er jo egentlig positivt.

  Any way, jeg skjønner at mennsker som ikke er vant med å bruke økologisk og giftfri varer synes disse er for dyrt. Altså familien og mine gamle gode venner synes jo jeg er en skikkelig raring for jeg prøver å bruke mest mulig økologisk der jeg kan. 

  Jeg kaster ikke alt jeg har hjemme i fra før av bare for det ikke er økologisk. Men jeg prøver å kjøpe mest mulig giftfri og økologisk når jeg har økonomi til det så klart.

  Uansett, jeg tenker at Essante Organics høres veldig eksklusivt ut, ja og det er den, en slik prisverdig vinner, virkelig lagt i sjel og marg på sine produkter,  en firma som står virkelig på og bruker all sin tid på å utdanne sine medkollegaer. Og ikke minst gi alle like mye respekt og ta alle på alvor.

  Helt fantastisk team Essante Familie er og ikke minst helt utrolig hva slags verdier dem har, jeg er virkelig stolt av å kunne si jeg er endel av en team som står virkelig på for å lage grønne fotavtrykk og ikke minst ønsker virkelig å gjøre en forskjell på riktig vis uten noe tull og bedrageri!

  Tenk at dette finnes!!!

  I USA blir en saksøkt for alt mulig rart, å drive økologisk er ikke bare bare. Men å komme så langt som Essante Organics har gjort! Ja om det ikke er prisverdig så er ingenting annet det, tenker jeg da.

  Tenk det om det kunne blitt skrevet noe slikt: Mens haug av andre ble saksøkt, fikk Essante Organics pris for å være ekte! Tenk det. Og ja da burde dette bli skrevet i historie bøkene så klart, tenker jeg. Folk som går all inn for å gjøre en forskjell i denne verden fortjener pris uansett hva enn det måtte være!

  Før maskiner tar over alt som er, så tenker jeg det er godt å se mennesker som legger sjelen sin i sine produkter og gjør alt dem kan for å få mennesker til å bli kjent med sine produkter. Dem gir virkelig alt av seg selv.

  Jernmaskin kan jeg som blogger, kalle han Michael Wenniger CEO sjefen selv da. Nesten som jeg ikke våger å si mer nå. haha Med tanke på all respekt for han som står bak alle disse produktene. Jeg har ikke utvekslet omtrendt ord med han, bare for å ha sagt det også!

  Men ja som healer så kjenner jeg blir bekymret rett og slett av å se han jobbe så mye. Hele tiden. Jeg tenker han går på disse mirakel kuret Earth Green og Alkalize seg selv.

  Så jeg tenker at jeg ønsker også å begynne å ta kroppen min på alvor og begynne å alkalize meg selv. Det virker som kroppen min trenger det også sårt egentlig.

  Med min livstil, så tror jeg at jeg vil klare å kunne jobbe mer effektivt om jeg også gikk i samme fotspor som sjefen selv.


  Essante Organics Giving Back  Vær bevisst på dine valg, det du tar på huden din. Selvom giftfri, økologisk koster litt ekstra nå, synes du.
  Men å få all slags mulig gift stoffer i kroppen din og alt mulig rart som utvikler seg pga det, koster deg mye mer.

  Jeg Står For Noe Riktig! Jeg velger Økologisk & Giftfri selv, og siden jeg ønsker det beste for deg, så anbefaler jeg deg fra hele mitt hjerte Essante Organics!

  Essante Organics Green Seals


  Lag deg selv en deilig sommer med masse gode minner med alle dine.
  Kjærlighet måtte du ha i ditt hjerte og smile godt hvor enn du ferdes.

  Husk jeg er veldig glad i deg, her fra til Månen faktisk…

  Åh jeg glemte nesten det viktigste, sa ja noe om det er SALG nå og den varer bare til 10.07. Essante liker å overraske med salg, det er alltid kjekkere å handle på salg synes jeg da. ;p

  SALG • Økologisk

  Essante Organics samling

  I helgen var jeg på sommersamling med Essante Organics team eller Essante familien. Det føltes virkelig som en herlig familie. En slags tilknytning. Morsom herlige damer, en gjeng med hel haug livserfaring og hjerterom. Så inkluderende og hyggelig.

  Jeg var litt skeptisk, det trenger jeg å si. Ikke vet jeg hvorfor, men det ligger vel i vårt natur å være redd for noe nytt.

  Pluss at jeg var redd for at det skulle bli enda en sånn «Azi har klart å rote seg bort i». Ehmm.. jaja

  Som klarsynt, kan jeg så klart sitte og ta og føle på energier før jeg går en plass. Men da har jeg ikke annet å gjøre enn å sitte her hjemme og føle på alt mulig rart-
  Det holder lenge nok med selvutvikling tenker jeg da, pluss så klart personlige forhold er mye følelser der gitt…  Uansett hvor var jeg hen, ja Essante Organics Det var helt fantastisk der, så deilig å få delt ut litt god energi rundt. Fikk vite mye om produktene og alt mulig egentlig, og spiste deilig middag. Jeg hadde med meg min gamle venn i fra Bakke tiden min. Så det ble faktisk billig date. Kjempe hyggelig å slå to fluer i en smekk.

  Jeg sitter her og reflekterer over hvor inkluderende gjeng det var. Så hyggelig å åpne opp sitt gamle hjem for så mange og være så gjestfri. Fantastisk å oppleve det. Nesten føltes som jeg var på ferie en helt annen plass.

  Jeg ble forelsket i produktene og menneskene litt til. Det er faktisk rart med det som hun enne sa, folk har lettere for å akseptere dritt, og bedrageri enn ektehet. Da skal folk ha bevis for alt mulig rart. Men ja Essante kan bevise alt det dem står for, så den saken er grei.

  Synes det er deilig jeg da, å kunne forandre verden, med akkurat så «lite» som våres kjøpevaner. Å gå over giftfritt økologiske produkter koster kanskje litt mer enn hva ting koster på Rema, men det er fortsatt billigere enn frisør shampoo. 

  Det koster kanskje litt ekstra å gjøre litt ekstra, men akkuart det lille ekstra gjør stort forskjell for oss alle her på denne Jorden.

  At Essante Organics er med å forandre våres kjøpevaner til det bedre er det nå sikkert. Jeg støtter alle som står for noe riktig her i livet.

  Så nå har jeg bestemt meg at du som leser her nå, trenger å tenke på din framtid. Framtid for alle dem du elsker her på denne jord. Bestemmer deg for at du vil gå over til økologisk og du ønsker så svært gjerne å vite mer om Essante Organics.  Essante Organics er det nye HOT!!

  Altså det er ikke prat om å bli en selger, presse på folk å kjøpe ting som dem ikke har bruk for. Men heller når vi skal først bruke produkter, greit å kjøpe ting som har kvalitet som gjør en nytte. Pluss tjene penger samtidig som en gjør noe riktig mens en tenker rett og slett på miljøet.

  GoGreenGetPaid