• Økologisk

  Essante Organics samling

  I helgen var jeg på sommersamling med Essante Organics team eller Essante familien. Det føltes virkelig som en herlig familie. En slags tilknytning. Morsom herlige damer, en gjeng med hel haug livserfaring og hjerterom. Så inkluderende og hyggelig.

  Jeg var litt skeptisk, det trenger jeg å si. Ikke vet jeg hvorfor, men det ligger vel i vårt natur å være redd for noe nytt.

  Pluss at jeg var redd for at det skulle bli enda en sånn «Azi har klart å rote seg bort i». Ehmm.. jaja

  Som klarsynt, kan jeg så klart sitte og ta og føle på energier før jeg går en plass. Men da har jeg ikke annet å gjøre enn å sitte her hjemme og føle på alt mulig rart-
  Det holder lenge nok med selvutvikling tenker jeg da, pluss så klart personlige forhold er mye følelser der gitt…  Uansett hvor var jeg hen, ja Essante Organics Det var helt fantastisk der, så deilig å få delt ut litt god energi rundt. Fikk vite mye om produktene og alt mulig egentlig, og spiste deilig middag. Jeg hadde med meg min gamle venn i fra Bakke tiden min. Så det ble faktisk billig date. Kjempe hyggelig å slå to fluer i en smekk.

  Jeg sitter her og reflekterer over hvor inkluderende gjeng det var. Så hyggelig å åpne opp sitt gamle hjem for så mange og være så gjestfri. Fantastisk å oppleve det. Nesten føltes som jeg var på ferie en helt annen plass.

  Jeg ble forelsket i produktene og menneskene litt til. Det er faktisk rart med det som hun enne sa, folk har lettere for å akseptere dritt, og bedrageri enn ektehet. Da skal folk ha bevis for alt mulig rart. Men ja Essante kan bevise alt det dem står for, så den saken er grei.

  Synes det er deilig jeg da, å kunne forandre verden, med akkurat så «lite» som våres kjøpevaner. Å gå over giftfritt økologiske produkter koster kanskje litt mer enn hva ting koster på Rema, men det er fortsatt billigere enn frisør shampoo. 

  Det koster kanskje litt ekstra å gjøre litt ekstra, men akkuart det lille ekstra gjør stort forskjell for oss alle her på denne Jorden.

  At Essante Organics er med å forandre våres kjøpevaner til det bedre er det nå sikkert. Jeg støtter alle som står for noe riktig her i livet.

  Så nå har jeg bestemt meg at du som leser her nå, trenger å tenke på din framtid. Framtid for alle dem du elsker her på denne jord. Bestemmer deg for at du vil gå over til økologisk og du ønsker så svært gjerne å vite mer om Essante Organics.  Essante Organics er det nye HOT!!

  Altså det er ikke prat om å bli en selger, presse på folk å kjøpe ting som dem ikke har bruk for. Men heller når vi skal først bruke produkter, greit å kjøpe ting som har kvalitet som gjør en nytte. Pluss tjene penger samtidig som en gjør noe riktig mens en tenker rett og slett på miljøet.

  GoGreenGetPaid
 • Økologisk

  Essante Organics Toothpaste

  Jeg har sånn greie at jeg tåler ikke all slags tannkrem. Det er såpen i det som gjør at tungen min hovner opp og blør. Så jeg har brukt tannkrem uten alt mulig rart i mange år nå. Jeg har prøvd denne siden jeg fikk pakken min. Er super fornøyd.

  Essante Organics sin smaker godt, lukter godt, og holder tennene hvite. Om du ønsker å vite mer. Ta gjerne kontakt. Eller så kan du alltid bestille tannkremen via min nettside. Essante Organics Toothpaste

  Det lønner seg å registere seg som brand medlem, da får du 30% rabatt på bestillingen din. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, jeg hjelper deg gjerne så godt jeg kan. 🙂


 • Økologisk

  Essante Organics

  En t.skje og smakte deilig grønt. Litt sånn som ghorme sabzi for dere som har smakt det. Rett og slett nydelig.  ALL innhold er økologisk så klart og glutenfritt. Noe av det som er i er: Barley Grass, Alfafa leaf, wheatgrass, Aloe Vera, Kale, Løvetannrot og mye mer.. Fantastisk! 😀


  Meget imponert over alt ovenfor, bitte litt trengs det bare. Lukter nydelig, kjennes deilig og eksklusivt. Huden føles myk og smidig. Anbefales!!

  Jeg kjøpte største pakken som er av Essante Organic
  Det finnes flere pakker en kan velge mellom å begynne med. Ta en titt da vel og er det noe så kan du alltid ta kontakt med meg. Gleder meg til å høre i fra deg.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 • Økologisk

  Jeg har en slags «greie»

  Jeg liker ikke å ta feil, altså når jeg har først følt riktig for ett eller annet, så holder jeg fast med det jeg følte. Jeg har til nå ikke tatt feil når jeg har først følt riktig. Så derfor har det blitt en slags greie for meg i alle situasjoner som er egentlig. Jeg liker IKKE å ta feil, selvom hjernen min kan drive å tulle med meg noen ganger.

  Uansett nå har endelig varene mine i fra Essante kommet. Og jeg følte jo at dette var riktig for meg. Gjett om dem er riktig. Takk og lov for det. Jeg trengte en bekreftelse rett og slett på jeg har ikke mistet greia mi. Så puh liksom … ;p
  ALT lukter deilig og rent, kjennes rent, føles rent. Jeg trenger virkelig å ta meg sammen for å ikke smake på alt som er. Det lukter jo helt fantastisk. Balsamen var litt rar da, mint lukt. Nesten som tannkrem i håret. Men det var veldig friskt og godt da og håret kjennes allerede mykere ut så wee til det.

  I morgen skal jeg legge ut bilder av noen av produktene og skrive litt mer om hvert av produktene. Tror det blir mye bilder og framsnakking om disse produktene en stund nå. Ja det føles rett og slett spa avdeling på badet. Helt NYYYYDELIG.

  Gleder meg til å få med meg flere med på laget. Dette er virkelig helt fantastiske produkter. Alle som kjenner meg vet jeg er svært så sær når det kommer til anbefalinger. Jeg anbefaler ikke hva og hvem som helst. Men når jeg først gjør det så er det for jeg virkelig mener det.
  Jeg anbefaler Essante i fra hele mitt hjerte allerede.

  Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt med meg enten på epost
  post @ azadehazari.no (husk å ta bort mellomrom)
  Eller ring om du har telefon nummer mitt.

 • Økologisk

  Endelig, «Den Rette»!

  Jeg har fått flere tilbud opp gjennom årene, om forskjellige ting som en kan tjene penger på hjemme i fra og produkter som en kan bruke selv. Men ingenting av det har fenget meg noe særlig.
  Jeg har følt at det ikke passer verken meg eller min livstil. Dessuten så er det så mange der som driver med det samme. Jeg er slik som vil helst ikke gjør det som «alle» andre gjør. Gå mot strømmen rett og slett. Følge mitt hjerte der ting føles riktig for meg og mine.

  Men så ble jeg invitert i går til dette fantastiske konsept der produktene er økologisk sertifisert, i tillegg jeg kjente denne enorme magnetiske kraften. Alt skjedde veldig fort egentlig, i fra jeg ble invitert, til jeg ble helt «frelst» og bestilte største pakken dem hadde. Siste 4 årene har jeg lært å følge hjerte mitt, si og gjøre ting som føles riktig, for en vet aldri hva morgen dagen vil bringe. Så valget var veldig enkelt når denne muligheten dukket opp nå. Jeg har egentlig blitt veldig god på å gjøre kort prosess på ting som føles riktig. Bilen min skaffet jeg også på denne måten, så den på finn. Gikk til bilforhandleren kjøpte den og kjørte hjem igjen. haha Så jeg har svært så gode følelser rundt dette.

  Så her har jeg fått tilbud til å drive med noe som er ikke så kjent enda her i Norge. I tillegg økologisk, glutenfritt og vegansk. Med andre ord ikke testet på dyr! Wohoooo så fantastisk og bedre enn dette kan det da ikke bli! Når jeg først skal endelig gjøre noe ved siden alt annet jeg gjør, så er det jo dette helt glimrende å drive med, noe som passer i tillegg perfekt til min livsstil. Så dobbelt wohooo til det sier jeg bare! 😉

  Jeg har ikke fått produktene jeg har bestilt enda, så klart. Men dem har alt mulig jeg ellers bruker penger på for å ha i hus og til meg selv og barna. Så dette passer oss ypperlig. Jeg som er økologisk, glutenfritt frelst i fra før av, føler rett og slett dette er himmel sendt gave til meg. Og Tjene gode penger for dette er så pass nytt. Jaaaa Hvem sier nei takk til det!

  Jeg gleder meg til å jobbe med dette. Jeg gleder meg til å teste ut produktene. Jeg gleder meg til å presentere produktene for flere, jeg gleder meg til å få flere med på laget! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med firmaet. Ikke minst jeg gleder meg til å være endel av en team, som virkelig har lagt sjelen sin i produktene som er kjemikalie fritt, og ja nevnte jeg økologisk, glutenfritt og vegansk!!! 😉

  Dette er rett og slett helt fantastisk. Når jeg i tillegg fikk en slik magentisk kraft til disse produktene. Ja da kan det ikke bli noe annet en SUVERENT!!
  Jeg fikk så pass stort tro på dette at jeg valgte å fjerne all reklame i fra bloggen min! Kommer nok til å fortsette med å annonsere i blogginnlegg i ny og ne. Men ellers vil blogg siden være helt reklamefritt tenker jeg!

  Jeg kommer nok til å skrive mye om dette når produktene har kommet. Men fram til da om du har lyst å joine meg eller vite mer. Gi meg beskjed, jeg deler gjerne dette fantastiske konsept med flere rundt meg. ALLE trenger å vite om dette egentlig. ALLE trenger å gå over til økologiske produkter og ta MYE bedre vare på Kloden vår. Tenk bare med våres kjøpsvaner kan vi gjøre så stor forskjell. Og ikke minst lære barna våres hvor viktig det er med å gå tilbake til det som engang var. Nemlig kjemikalie fritt Verden!

  Følg med her når jeg tester ut produktene når dem kommer. Og ikke minst gleder meg til du joiner meg til å forandre verden med våres kjøpsvaner!

  Send meg en melding om du har lyst til å tilfredstille din nysgjerrighet og ønsker å vite mer.

  Lag deg en deilig fredag.

  Jeg er så gira nå at jeg kommer til å danse meg fram til produktene kommer i hus! haha

 • Økologisk

  Loelle 100% Jojoba Olje

  Jeg har blitt helt forelsket i denne oljen, jeg bruker det til hår, ansikt og kropp. Huden min har blitt så myk og de PMS kvisene har blitt mindre faktisk. Anbefaler sterkt. Ser den er på tilbud også nå. Så fantastisk 😀
  Link finner du HER.  Ellers har jeg hentet babyen min nå i fra eple doktoren. Hentet jenta mi også hjem tidlig. Nå skal vi kose oss. 🙂

  Lag deg en deilig dag <3

 • Økologisk

  Heia Rema1000

  Kult oppdaget denne på Rema1000. Den smakte NYDELIG. :-))

  Fantastisk at Rema tar inn nye varer stadig. Jeg digger at dem prøver ut alt mulig forskjelligt. Elsker kolonihagen produktene dem i tillegg.

  Sånn da var dette også sagt i dag. ;p


 • Økologisk

  Organic/Økologiske produkter

  Det er mange mange år siden jeg begynte med økologiske varer. I den tid var det nesten ikke noe å få tak i av økologiske produkter og kostet nesten ene nyra. Husker da jeg var i Frankrike i 2007 kjøpte hel haug av økologisk te. Kom hjem og åpnet pakken og så hvert eneste tepose var pakket inn i plastikk. Det var hvert fall skuffende. Nå har det meste også blitt uten plast, eller resirkulert/økologisk plast. Så det er kult med utvikling.


  Nå er det så mye utvalg av alt som er økologisk, føles nesten som jul og nyttår på engang når jeg oppdager nye spennende produkter. Jeg tenker det jo supert at marked har blitt så stort nå enn det som var før. Har til å med kjøpt økologisk neglelakkfjerner, bare minus delen var at den fjernet jo ikke neglelakk i hele tatt. Måtte kanskje ha økologisk neglelakk.. ;p
  Prøver ellers så godt jeg kan å skaffe meg det jeg bruker daglig av økologiske produkter.

  Oppdaget by the way først nå denne teen i dag i butikken. Så gleder meg til å prøve den. 🙂

  Jeg skjønner jo at økonomien kan sette en stopp på å kjøpe økologiske produkter.
  Men det er faktisk ikke så mye forskjell i pris i forhold til alt annet som er. Jeg tenker jeg ønsker heller å betale noen kroner ekstra å støtte at flere rene produkter kommer på marked, enn å kjøpe masseprodusert produkter. Selvom jeg kjøper det også. Jeg må ærlig innrømme at det har noen ganger tatt helt av på Wish, i hvert fall da jeg først oppdaget appen. Men jeg er vel ikke eneste tenker jeg..

  Dessuten jeg har sensitiv mage og hud. Så jeg trenger rene produkter for å holde meg i form. Jeg er i kjøtt lei periode nå da, men når jeg spiser ikke økologisk kjøtt, så merker jeg rett og slett stress dyret har hatt før det ble slaktet. Det er egentlig ganske så ekkelt å smake stress. Så jeg mister apetitten rett og slett. Utenom at det gir meg rett og slett skikkelig dårlig samvittighet, jeg kjenner en skikkelig ubehag i det maten voksen i munnen.

  Det er ikke det at jeg er i mot å spise kjøtt, vi eller hele dyreriket er jo skapt for at vi skal klare oss her i denne verden med alt som er.
  Men denne overfloden og over produsering som er nå i dag. Manipulering av økosystemet er noe helt annet. Ikke bare at det ikke er riktig, det skaper enorm ubalanse som ikke er noe sunt for verken jorden vår eller alt som lever i her. Dessuten så er det bedre å kjøpe kjøtt fra små bondegårder. Enn å støtte Gilde…

  I dag har jeg sendt noen eposter til økologiske nettbutikker og lurt på om dem ønsker å ha annonse på siden min. Jeg tenker at jeg ønsker å forandre verden. Så dermed å begynne med å gjøre flere folk bevist på valget en har som forbruker. Og hvor mektig vårt kjøpsvaner er i denne verden.

  Jeg har handlet i fra de aller fleste økologiske nettbutikker som er i Norge. Det er faktisk helt utrolig hvor mye økologisk varer som er å få tak i nå. Det gjør virkelig godt helt langt inn i sjelen å kjenne at en gjør virkelig en forskjell. Pluss i tillegg, hud og kropp og alt har godt av mindre kjemikalier og gift.

  Jeg har som sagt veldig sensitiv mage, så for meg er det viktig med rene produkter. Selvom ja fristelsen blir noen ganger stor og jeg spiser annet. Ja da er det magesmerter og kroppen blir slapp og uggen lenge etterpå. Så jeg må veie hva som er verdt smerter og hva som ikke er..

  Er så takknemlig for barnehagen til jenta, dem kjører økologisk stil hele veien. Pluss skal dem bli helt plastikk fri barnehage, så det er jo helt fantastisk! Skulle ønske jeg kunne dele ut navn og adresse og hele pakka. Men det får bli når jenta mi er helt ferdig der.

  Er du bevist dine handlevaner? Hva handler du mest økologisk eller «vanlig»?

  Love & Light