• Healing,  Livsveiledning

  Når du lært det for godt

  Altså når du har lært leksen din for godt i livet for lenge siden egentlig. At du ikke kan redde noen. Du ønsker ikke å redde noen. Du vil ikke engang gå dit for å redde noen. Da lager en slik presentasjon. Er du klar for endring? Du være din egen helt? Book din time hos meg!

 • Healing

  jeg velkommen min feminine energi


  Hun strekker ut hånda si til meg
  sier meg
  Kom ta meg i hånda
  La oss smelte og bli til en
  Kom la meg ta
  mer plass i deg
  slik du alltid vil kjenne deg
  Hel
  Kom jeg er her i trygghet
  jeg ønsker deg bare godt
  jeg kommer med fred
  la meg smelte og gå i ett
  med
  Deg

  Healing er beste medisin, jeg har badet i healing vann, og drukket healing vann. Jeg kan ikke beskrive følelsen..

  Dette blir da en slags typisk blogginnlegg tenker jeg..

  Oi det var rart å skrive på tastatur igjen, jeg har stort sett brukt mobilen til Alt nå for tiden. Den tok bare over livet mitt helt. Jeg har brukt telefonen mest som klokke.

  Kjenner avstand fra telefonen siste par ukene har gjort noe med meg, jeg healer på en dypere plan. Ikke være tilgjengelig hele tiden. Må være der hvis ikke så er du glemt helt på en måte.

  Om en ikke er er ute, så er det noe galt, at en har på en måte plikt over å gi lyd i fra seg, jeg har gjort det mye egentlig, det er nå ikke rart, jeg har en god gjeng som er glad i oss. Vil oss godt, og dem blir så unødvendig bekymret, at dem glemmer helt t jeg liker friheten min. Jeg setter pris på å gjøre mitt uten at jeg trenger å dele det med alle.

  Det gir meg fred å heale i fred, gi meg selv en slags retreat behandling, minst mulig tenke, minst mulig prating. minst mulig internett.

  Home retreat rett og slett. En kan ikke annet nå her i Norge, trygt og godt er det også.

  Har telefon møte i dag da, er glad det er telefon og ikke sånn video, jeg trenger å venne meg til det dataverden- Jeg kjenner jeg har mulig som jobber mot i meg når det kommer til akkurat dette.
  Selvom andre har alt vennet seg til det. Roser det opp i skyene, jeg som er sjeldent ute, har lyst faktisk, lyst på ansikt til ansikt møter når jeg først skal bruke mine penger en plass.

  Er det bare jeg som har det på denne måten? Jeg føler meg stadig alene i forskjellige ting. Men jeg er ikke sånn som går og letter etter folk som klager etter samme tonen…

  Jeg ser egentlig ikke hva jeg skriver, sitter milevis i fra dataskjermen, touch ferdighetene mine blir testet nå merker jeg..

  Jeg har hatt lyst å skrive om urbefolkning egentlig, det er noe i meg som jeg føler og kjenner på at jeg trenger å skrive fra, men vil jo helst ikke ha det i en sånn «lapskaus» «suppe» «syltetøy» opplegg av en tråd.

  Men ja urbefolkninger, noen mektig sjeler. Dem egentlig havner bare i hellig grunn- Der trengs beskyttelse, noe som trengs å bringes videre. Noen blir født igjen og igjen i samme opplegg hver gang. Det skjønner jeg godt at noen ønsker det.

  Men ikke jeg, jeg har vist opplegg alt mulig jeg. Jeg tror faktisk vi mennesker går gjennom å blir født som dyr først. At vi alle er først en gjeng kyllinger, som tror bare det er mat så betyr det trygghet og kjærlighet. For så blir vi født som mus. Men ja vel det er nå min mening..

  Jeg tror hvert fall de kraftdyrene og totemdyrene en har. Er dyr en selv har vært en gang i tiden. Det er hvert fall en slags spirituell kontakt der, enn bare dyr som er der uten mål og mening..

  Som sagt har jeg en fin dag, jeg kjenner jeg har gått av å kle meg ut selvom jeg har hjemmekontor i dag. Det gir helt annen mening bak å kle seg ut i noe og svare på mail enn å sitte med morgenkåpen! Tror faktisk jeg går og tar på meg leppestift også.

  du gode deg lag deg gode dager takk for du finnes

 • Healing

  Til deg …

  Dette er til deg …

  Du som trenger påfyll av energi, du som har blitt lei av så mangt og mye og ikke helt klarer å sette fingeren på hva som er galt.

  Dette er til deg du som har følt deg tappet for energi, du som trenger å kjenne fred i sjelen din, i hjerte ditt.

  Dette er til deg du som kanskje har ikke hatt lett barndom eller vært i forhold som satt sine spor i deg, og trenger å gi slipp for å komme deg videre.

  Dette er til deg, du som trenger Kjærlighet og Ny energi, du som ikke har hatt det helt greit i lang tid, eller kanskje nå nylig.

  Dette er til deg du som har hatt smerter og ingenting hjelper, eller til deg som kanskje bare trenger noen skal være der og høre det du har å si.

  Dette er til deg du som trenger healing eller bare god energi.

  Jeg har mange års erfaring, innen energi healing, readings, og veiledning.
  Jeg tilbyr nå igjen mine tjenester.
  Der jeg kan være med å bidra til du får lettere hverdag med Guddomelig energi. Energien som blir gitt er fra Universet, og går via meg. Så jeg føler at jeg har all rett til å kalle det Guddomelig.

  Send meg en epost, så kan vi sammen finne en tid som passer for oss begge

  post@azadehazari.no


  Jeg har start tilbud nå fram til 01.02.2021

  Der jeg tar kun 500 NOK for 40 minutter.

  Jeg har også pakke tilbud 4000 NOK for 10 ganger.
  Jeg anbefaler denne pakken sterkt.

 • Energi,  Healing,  Kjærlighet

  Er det bare jeg?

  Som har kjent på disse mektige energiene som har vært siden nymånen? Intens har det vært, kjenner på natte søvnen. Mindre søvnbehov, det er egentlig deilig kjenner jeg. Men skikkelig «vivid» drømmer. Helt merkelig tilstand.

  Kjennes ut som alt på engang, level up, downlaoding, deleting, and some restore ..

  Hvordan har det vært for deg siste tiden?

  Akkurat som alt som har vært i overflaten og skurret i bakgrunnen, driver sakte men sikkert rydder seg av veien..

  Akkurat som skifte skinn igjen nok engang, bare denne gangen føles ikke som skifte skinn, men heller som Upgrade, på en helt annen dypere nivå.

  Jeg vet ikke med deg om du merker noe driver og skjer med deg siste tiden? Men om det gjør det. Wohooo Så deilig !

  Jeg elsker denne tiden nå og jeg ber til våres forfedre om å ta vare på oss og være i nærheten av oss. Nå trenger vi en hel hær av dem rundt oss her. Jeg ber at denne godfølelsen varer og sprer seg rundt. Jeg ber om Kjærligheten skal alltid vinne.

  Måtte dem med rene hjerter finne hverandre, måtte dem som ikke ment oss skli lett i fra oss..

  Takk Takk Takk

 • Healing

  Nesten ingen er i synk for tiden

  Jeg er ikke bare opptatt av å gå rundt og redde verden. Jeg er også veldig opptatt av mine har det bra!

  Jeg har brukt mye tid å sende healing til alle mine. Dermed føler jeg kjempe ansvar når slike ting som nå skjer. At ingen av mine folk er i synk med noen.

  Jeg som alle andre merker dette sjokket. Merker på kropp og sjel. Selvom det er ikke mye jeg er ute, men når jeg først er ute så kjenner jeg blir utmattet i ett par dager etterpå.
  Det er så mangt og angst og uro, og når jeg først går ut så går jeg ut for å gi! Dele fred!

  Men noen energier stjeler ubevisst alt en har av energi. Og i denne tiden som er nå, så kan mange være slik energi vampyrer uten at dem er selv klar over det.
  Redsel blant annet kan suge all energi en har.

  Til å med jeg er redd, men jeg ønsker ikke å fore de tankene. Det gjør kroppen min tung. Det gjør hodet mitt vond. Det gjør nakken min verre. Det gjør noe med min søvn.
  Den leksen har jeg lært tidligere, så jeg orker ikke å gå dit.

  Men jeg får også angst, jeg blir som sagt også redd. Jeg har vært redd for meg selv her. Hva skjer videre framover. Mange spørsmål og lite svar.

  Svarene jeg trenger finner jeg ikke annet enn i meg selv. Jeg har ikke engang våget å se! Se framover. Hva vil skje. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke våger, men jeg vil ikke nå.

  Men downloads eller åpenbaringer, kommer når dem kommer. Nå har det vært så stille, så jeg tenker jeg tar denne pausen som er.

  Men ja for å kunne være kanal. Så trenger å faste, jeg trenger å være litt mer i synk meg selv enn det som har vært.
  Jeg kjenner at jeg ikke liker det helt at «flokken min» er så splittet som dem er.

  Ikke at det er drama i flokken, langt der i fra, så masse positivt og glede. Det er bare jeg blir bekymret når energier går i alle veier i fra alle sammen og ingen av oss har energiene våres der det skal vær.

  Selvom vi tror at vi har det. Så har vi ikke det. Det er helt normalt i denne tiden. Vi alle er i sjokk. Vi alle er i ubalanse på en måte. Så alt er lov. Du er ikke unormal uansett hva enn du kjenner og føler!

  Jeg kommer til å sende igjen fast healing, jeg tar det når jeg har mulighet. Så satser jeg på at «flokken min» blir litt mer i synk og vi får samlet energiene våres sammen. Slik at vi kan vibrere sammen høyere og dra opp vibrasjon sammen..

  Det er ingen enmanns show nå, for at vi skal kunne overleve i denne verden, så er vi avhengig av hverandre. Selvom mange av oss har lært seg å klare seg selv. Så betyr det ikke at vi ikke trenger andre…

  Kjære gode snille herlige flokken min. Jeg alene kan ikke redde hele verden. Men jeg kan sende dere healing. Husk healingen jeg sender det kommer ikke fra meg.

  Energien blir sendt i fa universet og jeg er bare kanal til å sende videre. Se for deg blå, gull, og grønn farger. At du er omringet i de fargene. Hele deg er i de fargene. Du kjenner fred når du ser for deg at du er i disse fargene.

  Om du ikke klarer å se noen ting så betyr det at ditt 3 øye chakra er potte tett. Så du trenger å åpne den igjen. Letteste måten er å så for seg en lotus blomst eller blomst at den går rundt og rundt i ring og åpner opp din 3 øye chakra! Om du ikke får til det, så kan du bruke pendel. Eller hendene. Jeg kan lage video og vise det etterhvert om det er ønskelig. Gi meg beskjed.. 🙂

  Jeg har ikke vært så mye her for tiden. Jeg som alle andre ikke helt vet .. men dette klarer vi sammen skal du se.

  Hold trygg og husk du er elsket og ønsket… • Følelsetanker,  Healing

  en blir jo klokere av skade

  Eller klokere eller dummere eller hva jeg skal kalle det.

  Dumt er det. For hvis vi skal lære noe av dette med Corona opplegget. Tenk om vi kunne elske like lett som vi blir redd.

  Jeg har ikke tall på alle de panikk anfallene jeg har hatt som jeg har selv måtte ta meg selv ut av.

  Det er ikke alltid like lett å strekke ut en hånd og be om hjelp, for vi vet rett og slett ikke hvordan vi skal håndtere slike menneskelig ting. Når andre kommer til oss.

  Det er slike ting vi trenger å lære på skolen, ikke bare hvordan redde liv når vi slutter å puste. Men hvordan redde liv, mens vi fortsatt puster…

  Derfor holder vi munnen, puster ikke. Blir svimmel. Det blir motstand. Det trigger noe i oss. Vi avviser det.

  Så dummere blir en av skade heter det, når en holder tilbake Kjærlighet. Og lar frykten vinne…

  Vet du hva stolhet og Kjærlighet hører ingenting sammen. Uansett i hvilket realsjon.

  Det å tilgi, tilgi er en gave faktisk har jeg skjønt. Det er gaven en gir til seg selv. Til å gi slipp på det sinne en bærer på noe som andre har gjort mot deg.

  Tilgivelse veldig kompleks tema. Men om dette prater til deg og du ønsker healing/coaching for å komme deg videre. Si gjerne i fra.

  Sinne som en bærer på. Gift som du stadig drikker, hver gang du forteller og snakker og legger alle følelsene dine i det du har opplevd.

  En trenger å erkjenne at det gjør vondt det en har opplevd. Men samtidig klippe bånd med følelsene en forbinder med hendelsen. Forså tilgi.

  Tilgi seg selv først og fremst for en har gått så pass lenge og bært på dette som har plaget deg, skapt deg så mye unødvendig smerter, tanker og våkenetter. 

  Tilgi deg selv for du har ikke vist bedre tidligere at det er du som blir skadet ikke dem når du gjenopplever det du må ha opplevd!

  Tilgi den andre personen, for den ikke viste bedre heller. Vi er alle mennesker. Tilgi den for at du skal selv slippe å bære på «hat» «sinne» som har satt spor i kroppen din som du måtte ha bært på til nå.  Det er veldig viktig med healing. Det er godt å heale seg selv. Det er godt å bli healet av andre..

  Det er godt å kjenne at en har mulighet til å spre healing og godhet enn annet.

  Jeg vet ikke med deg altså. Men jeg ønsker veldig gjerne å dele Fred. Om du finner meg en dag uten helt fred i meg. Så håper jeg du vil dele da din fred med meg.

  For vi alle vi er så avhengig av hverandre.. selvom mange har lært å klare oss selv når vi mest av alt hadde trengt noen..

  Til neste gang

  Velg Kjærlighet, spre Fred & Glede ..

  Ps… kjenner det driver og løsner litt nå? Energien begynner å bli lettere? Gledelig tid i vente ..

 • Healing

  Å være sin egen bestevenn

  Det har vært så intens tid for de aller fleste av oss siden februar. Selvom ifjor var det kanskje verre. Så har denne runden vært intens på en helt annen nivå.

  Samtidig så har det vært nødvendig. Uten en slik «risting» så er det umulig å skape noe nytt. Umulig å kunne gi slipp, umulig å kunne være noe annet.

  Akkurat som alt annet, trenger vi å ristes for å kunne skape noe nytt.
  Vi kan ikke skape noe nytt med å velge de samme valgene igjen.
  Vi kan ikke være mer, av å være fortsatt i samme rutinene/plass som har svekket oss tidligere.

  Det å gi slipp på kontroll, gi slipp på å måtte hele tiden være på den tryggesiden. Måtte være sikker før en tar neste steg.

  Det å gi slipp med å være så mye mer enn kun seg selv. Det å gi slipp for å kunne vokse enda mer.

  Gi slipp på gamle utdaterte tankesett. Gi slipp på å gå i samme felle gang etter gang. Ta flere pauser før en bestemmer seg for en ting. Gi seg selv rom og tid. Være sin egen bestevenn rett og slett.

  En trenger ikke å gi slipp på alle mennsker rundt seg. Men noen ganger så er det faktisk ganske så nødvendig å måtte gi slipp på ALLE menneskene rundt seg for å skape fred i seg selv.

  Jeg mener det er veldig viktig å huske akkurat dette. Gi slipp på ALT for å skape fred i seg selv.

  Når en har fred i seg selv, så tar en bedre valg, en tar klokere valg. En er i helt annen frekvens når en vibrerer i fred. Det er faktisk ganske så smittsomt.

  Bare legg merke til hvor mange en klarer å «smitte» over når en er i harmoni og er i fred.

  Når en har fred i seg selv, så kan er det lettere å skape Kjærlighet der en er. lettere å være Mer. Lettere å kunne gi slipp-

  Ikke jage etter freden. Men heller være bevist deg selv og hele deg. Fra topp til tå.
  Om du klarer å skape fred midt i kaos. Da kjære deg. Da har du kommet langt.

  Jeg husker det var vel rundt slutten av 2011, da jeg endelig midt i kaos og støyt og alt som var, klarte å skape fred i meg som jeg aldri hadde opplevd før.

  Det var da jeg skjønte hvor viktig det er å være i fred. Hvor bedre og klokere valg jeg tok da jeg er i fred.

  Jeg klarer ikke alltid å skape fred i meg selv, da hadde jeg trengt å være munk og ikke vært omringet av mennesker..

  Men målet er å være såpass i fred at ingenting kan riste meg. Ingenting kan få meg til å miste det helt.

  Jeg har tid, jeg er så pass ung, så jeg har tid til å komme dit. Det er langtids mål. For å komme dit trenger jeg å gi mer slipp.

  Slipp på mine forventninger. Det er egentlig der alt ligger. Forventningene våres. Gi slipp på dem rett og slett for min egen del. Når jeg har gjort det så tror jeg at jeg har lettere for å gi slipp på situasjoner som ikke støtter min vekst.

  Å være sin egen bestevenn. Å drive med sine egne ting. Ikke blande seg i andre sitt liv. Det å heie på seg selv. Det å ha tro på seg selv. Det å gi seg selv tid. Det å ta pauser i livet. Det gi seg selv lov å være menneske.

  Jeg mener mye av nøkkelen til lykkeligere liv er rett og slett å være sin egen bestevenn. Gi slipp på alle forventningene en har til seg selv. For jo mer en klarer å gi slipp på sine egne ting. Jo mer vil en forstå andre.

  Hva trenger du å gi slipp på? Er du din egen bestevenn?

 • Healing

  Bli mer Traume informert!

  Egentlig er det helt utrolig, så mange forskjellige traumer jeg har vært gjennom. Likevel er jeg noe lunde oppegående. Selvom du skulle ha bare vist hvor mye det krever av en å minne seg selv stadig på at en er utenfor fare.
  Det er trygt å være der en er. En skal senke skulderene sine. En trenger bare å puste med magen.

  Det kreves enormt med styrke å være oppegående og i tillegg være alt og healer. Gjøre en forskjell, daglig minne seg selv på det er helt normalt å være menneske etter alt en har opplevd. 

  Jeg tenker det er svært så viktig å bli traume informert. Det skjer noe med hukommelsen. Jeg kan jo bare innrømme at jeg har vært skikkelig slapp til å tatt noe CBD olje siste halvår.
  Det har handlet mest om å overleve enn å være «god» på noe. Alt annet har vært bonus for meg å huske rett og slett.  Jeg kjenner meg stolt av meg selv. å kjenne hvor langt nede jeg har vært og hvordan jeg driver å bygger meg selv opp igjen. Det er god følelse.
  Så jeg har bestemt meg istedenfor å tenke hvor mye «flinkere» jeg kan være.

  Heller være mer i øyeblikket, her og nå enn noe annet.

  Men ja Livet altså det er nå spennende, hvert fall når en vet at en ikke vet noen ting som helst. Da er det godt å leve likevel.. tenker jeg da..

  Det gir en håp, når en vet at en ikke vet noe.
   Samtidig gir det en mer håp når gode stunder deles…

  Jeg er ikke kravstor det er jeg nå ikke. Det er godt å kjenne at en lever med alt som følger med. Jeg kjenner meg sterk og svak samtidig som jeg kjenner bena mine godt plantet på jorden.

  Vi har så Spennede tid i vente det er nå sikkert og vist.

  Jeg gleder meg til fortsettelsen, i fjor på denne tiden og nå på denne tiden. Jeg lurer på hvordan neste år vil bli. Om jeg er en av de heldige da så klart og overlever til den tid..

  Jeg driver og strukturerer hverdagen min litt bedre. Jeg har satt opp flere Coaching avtale framover. Og dette du er bare begynnelsen!!


  Fantastisk altså. Jeg kjenner det blir godt å riste av seg energi som henger igjen i fra ifjor her hjemme. Vaske tak og vegger. Ta skikkelig vårrengjøring.
  Ta på lys og rense med sage. Ja LEVEL UP!!
   Rett og slett

  Så deilig behagelig påminnelse på Level Up gitt.
  Ifjor husker jeg satt ned på kne og skrubba dassen…
  Jeg ønsker meg selv mye mer godt i år enn det der …


  Men ja vi lærte alle noe av det.. Jeg tenker når mennesker dukker opp i ditt liv, så er det en grunn til det. En kan se på som hva som helst. Men jeg tenker på det som velsignelse om jeg dukker opp i ditt liv, og ønsker selvklart at du skal se på det samme måte.

  Men ja jeg fjerner meg fort om jeg ser at jeg blir utnyttet på noe vis. Selvom jeg smiler og er hyggelig, så betyr det ikke at jeg ikke legger merke til ting. Men ja.. Jeg er veldig glad i de aller fleste menneskene som er.

  Jeg føler meg veldig velsignet som har tiltrukket meg så mange gode mennesker og stadig dukker det opp nye menensker..

  Det er koselig, veldig koselig..

  Egentlig det jeg ønsker meg min type raring, som kan være raring sammen med meg. Sammen kan vi lære det å være sivilisert i denne rare verden.. og skape bedre verden sammen..  Men samtidig huske på at jeg er IKKE nuggatti eller tequila, det er intet mitt jobb å være ansvarlig for din glede. Den har du full ansvar over selv. Jeg tenker vi alle har ansvar for vårt eget lykke. Men samtidig huske å etterlate menensker bedre enn der vi fant dem..

  Men ja så klart kan vi skape gode stunder sammen. Om du ikke har det bra, er det alltid koselig å dulle ekstra med dem en er ekstra glad i.. ikke sant?

  Jeg hadde ikke likt å bli avvist om jeg hadde trengt kjærlighet ekstra en dag og ble bare avvist av mine nærmeste..

  Også er det alltid viktig å huske hvem som var der i de tøffeste tidene.. Hvem som har vært der i dine nedturer og oppturer..
  Huske hvem som satt deg i de nedturene..

  Tilgi, å komme seg videre..

  Jeg tenker dem som er der i de vanskelige stundene, dem trenger en å ta med seg alltid videre..  Jeg for min del trenger å rydde ut plassen min. Jeg kan ikke dø med alt som er overalt her. Det tid til å mye godt framover. Jeg tenkte å sette meg ned å bruke tiden min mer riktig framover.

  Istedenfor å bruke den så mye på å være sosial på sosial media. Heller være sosial med mennesker face to face.
  Det ser jeg fram til mennesker som ønsker å treffes!

  Det blir bra.. Nå er det Level UP. Rydde og vaske og få ut ting og tang. Nå er det tid for å kjenne seg bedre framover.

  Tid for Tillit. Tid for å skape Glede Harmoni Lykke
  Til for så mye godt ser dagens lys. Og det som er ikke ment for oss den glir forsiktig og rolig fra oss.
  Måtte alt godt vi trenge dale ned til oss alle.

  Måtte vi alle kjenne oss styrket i denne såkalte reisen livet.


  Jeg gleder meg til livet egentlig..
  Hva gleder du deg til?
 • Healing

  Bare en liten «friendly reminder»

  Selvom det skjer mye rart nå ute i Verden. Det er nå ikke rart. Det er karma tid nå.
  Det er sterk energi i sving. Intens energi, det gamle driver og faller helt. Det nye skal opp og fram.

  Før noe nytt tar plass, så er det kaos. Det er slik det er uansett hvor enn det måtte være. Før en ny begynnelse. Så er det vond avslutning. 

  Dermed er det mer enn noen gang før viktig nå, å huske og sende og være i Kjærlighet.

  Jeg sier ikke at vi har ikke lov å få panikkangst og skrekk og slikt. Det er da normalt å være menneske.

  Men når du først skal bruke tid på å tenke på Verden utenfor. Send Kjærlighet send Fred. Send glede, send omsorg. Send alt godt du kjenner og har i hjerte. Send healing. send lys.

  Det er så viktig akkurat enn det har vært noen gang før. Sammen sende god energi til vårt eneste hjem. Vårt eneste håp.

  Det er så menneskelig å ta ting for gitt. Det er så merkelig altså vi tar de tingene som vi ikke tenker over for gitt. Til å med pusten vår tar vi for gitt. Kjærligheten vi får tar vi for gitt. Også at vi kan bo her i denne verden tar vi også for gitt. Jeg sier nå vi. For jeg har vært der jeg også…

  Helt til vi opplever ting og skjønner det vi har tatt for gitt er kjernen til å kunne overleve.

  Verden vår er vårt eneste håp. Uten vår Verden så eksisterer ingen av oss.
  Uten verden, så finnes heller verken du eller jeg…

  Kjære gode vakre sjel. Jeg inviterer deg til å være med meg de neste 3 dagene klokke 09.10 om morgen Norsk tid i minst 10 minutter. Å sende Lys, Kjærlighet og Fred til Alt og Alle. I Fra der du er.

  Lag deg selv en deilig smilende dag der du er. Kjære vakre deg. Husk du er høyt Elsket av så mange der ute. Du er viktig brikke. Vi alle som er her og nå er viktig brikke for hverandre…  WOHOOOO MASSE PÅ SALG IGJEN!!! ESSANTEORGANICS!!!
 • Healing,  Livsveiledning

  Hei du vakre sjel

  Du vet du som slåss med dine demoner hver kveld. Jeg vet veldig godt hvordan du har det. Jeg har vært der selv. Som du har kanskje lest til nå om mine historier. Så skjønner du at jeg har vært gjennom mye rart opp gjennom livets vei…

  Midt oppi alt jeg har vært gjennom kom min visjon til meg, at alt jeg har vært gjennom er for å være der for andre. For å forstå andre, for å kunne hjelpe andre å komme seg videre riktig og med riktig hjelp.

  Jeg fant mitt kall, altså det som holder liv i mitt hjertet, utenom så klart barna mine og Kjærligheten som jeg bare Elsker for å Elske.
  Kjærligheten Elsker meg, og jeg Elsker Kjærligheten. Kjærlighet betyr så mye mer enn å dele det med annen person.

  Uansett mitt kall da, dette å nettopp gi deg håp om det er mulig å komme seg videre selvom en har tunge dager inni mellom alt som er.

  Det er gjennom mine fallgruver jeg har lært hva som har funket og hva som ikke funker. Det er gjennom tegn, åpenbaringer og hjelp i fra gode venner og healere og Coach og haug av gode tanker og bønn. Jeg står her nå i dag.

  Med all bagasje jeg har, og likevel står som jeg gjør. Så er det trist egentlig at det finnes fortsatt idioter der som ønsker å se meg falle. Men så tenker jeg det forteller mer om deg/dere enn meg da.

  Om en ikke har noen hatere så gjør en noe feil, tenker jeg da. Så da vet jeg i hjerte mitt at jeg gjør noe riktig.

  At jeg ønsker å bruke alt av erfaring til å bygge opp andre mennesker for jeg har vært der selv uten håp å holde fast ved. Er mitt største kall!

  Jeg har vært der hvor jeg følte jeg ikke klarte ett minutt mer av livet. Jeg så for meg hvordan jeg skulle ta mitt eget liv. Jeg planlag alt i minste detalje. Men heldigvis ting skjedde. Så jeg står her nå i dag og smiler og kan dele kjærlighet, håp og glede!


  Men ja det ble rett og slett for mye å bære på byrden av å ikke kunne redde en person jeg virkelig elsket. Selvom han var dust fra annen verden til tider. Men det var energi ting da så klart.

  Det å akseptere at jeg har bestemt selv på forhånd alt jeg vil oppleve i dette liv, har gitt meg ny perspektiv på å se på alt som er. Men likevel en trenger også å huske en har bare kontroll over sin egen skjebne.

  Altså alt jeg vil oppleve på forhånd, betyr ikke at det andre måtte gjøre med meg har jeg avtalt også på forhånd. Nei langt der i fra. Alle har FRI VILJE!
  Fri vilje til å være grei eller asshole. Og alle står for sin egen karma.

  Det jeg brenner for er barna, jeg elsker barn. Ikke alle barn automatisk for min oppmerksomhet. Men dem som får min, pleier som vanlig også å tiltrekke seg meg.
  Det er noe med jenter gitt, men ja jeg har begynt å bli bedre venn med gutter også faktisk nå. Nå har jeg flere guttebarn som dingler etter meg enn jenter..
  Jeg våger forresten ikke å spørre lenger barna hva dem skal gjøre når dem blir voksen, jeg er redd for å få til svar rydde all dritten etter dere ALLE….


  Jeg brenner for rettferdighet, ikke så mye overfor meg selv akkurat, men i verden. Rettferdighet og frihet til å kunne være seg selv og velge!
  At selvom du er mann og jeg er kvinne, så betyr det ikke at du har mer rettighet enn meg.
  Selvom vi er mennesker så betyr det ikke at vi skal drepe dyr for moro skyld. Eller ødellege alt som er bare for å mette magen vår. Vi er ikke skapt for å spise så jævlig mye engang!

  Vi blir jo bare sykere og sykere, det er for vi spiser alt for mye og beveger alt for lite på oss. Noen av oss da så klart. Noen av oss bor ut på landet, og må jobbe hele året..

  Jeg brenner for Renere Verden, jeg rydder søppel når jeg har mulighet og kan uansett hvor enn jeg er. Jeg har blitt kjent med så mange mennesker bare av å være ute og plukke søppel. Mange rare blikk opp gjennom årene og mange heiarop. Men ingen fremmede som har hjulpet til enda.

  Jeg brenner for likestilling og alle dager trenger vi å feire hverandre. Ikke bare en dag i året skal vi ta vårt oppmerksomhet på noe som er viktig. Nei heller ha det i bakhodet hverdag! Minne oss selv på hvor velsignet vi er av å kunne bo i slik frodig planet som snurrer rundt av seg selv midt i intet. Bare for oss som bor her.

  Ja jeg brenner for Kjærlighet og Fred. Azadeh betyr Freedom/Fred! Så jeg brenner for nettopp det. Fred i hjerte, fred i sjelen, fred i hodet, og Fred i Verden! Fred som skaper ro og orden. Fred som gir oss følelse av trygghet.

  Å være i krig og flukt som barn lærte barnet i meg at jeg har ingen hjem, at jeg er aldri trygg noen plass. Det lærte meg å ikke eie rotfeste, for vi flyttet så mye. Det lærte meg at jeg ikke har noen andre enn mine 3 andre søstre og foreldrene mine.
  Det lærte barnet i meg at jeg ikke kan finne roen noen plass.

  Jeg har jobbet hardt og lenge med barnet i meg. Hun har fått mye kjærlighet og godt for å kunne ha tillit til mennesker og være trygg med seg selv..

  Dermed jeg ønsker ALLE barn skal oppleve å kunne vokse opp trygt i sitt eget hjem. Ingen barn vil miste alt dem har kjær, av familie og venner og det som er, forså bo i telt, uten mat og drikke!
  Det er ikke riktig at krig skjer i 2019, og vi ser bort for det skjer ikke her på denne siden av verden!

  Vi er jo alle sammen her og nå. Det er som å leie en leilighet og ikke rydde etter seg for det er ikke din. Men du bor jo der! Så hva faen er forskjellen?


  Så hva er greia mi da, hva som gjør jeg ønsker å gi deg håp og glede deg med å komme deg videre?

  For jeg har vært der i så mange forskjellige livserfaringer. Jeg har kommet hit jeg står nå. Med stortsett selv disiplin og selvhjelp! Når jeg har klart å komme hit så kan hvem som helst det!

  Jeg sier ikke at livet mitt nå går på skinner, bare på facebook slikt perfekt skjer. Ingen sitt liv er helt perfekt. Du er ikke alene kjære deg.

  Til deg kjære gode vakre menneske som gjemmer deg for å gråte inni mellom alt som er. Jeg har vært der jeg også. Mange ganger i livet. Du er ikke alene.

  Jeg sier ikke jeg har mirakulkur på hvordan du kan bli bedre. Nei, jeg kan hjelpe deg med verktøy og healing. Resten av healingen trenger egen omsorg. Det trenger du å ta deg av selv. Så jobben trenger du å gjøre helt selv..

  Så kjære vakre sjel. Om du føler deg alene, forlatt og ingen er der for deg. Vi alle har slike følelser fra tid til annen. Sett på en skrekkfilm og skru av lyset. Du vil fort føle deg mindre alene skal jeg love deg… ;p
  Neida bare tuller litt, jeg ser ikke på slikt jeg da. Jeg har gitt meg selv forbudt…

  Jeg brenner for å være grei, kindness. Jeg tenker en kommer veldig langt med å være grei. Å dele smil og bare være hyggelig. Gi litt ekstra til dem som måtte trenge det. Det å kunne føle seg til nytte. Det er noe vi alle trenger å kjenne og føle på. Så om å være grei gjør at en føler seg til nytte. Så tenker jeg det er mye bedre det enn å være gretten.

  Alt er energi tross alt. Det du sender ut, det går utover så mange flere. Smiler du til en, så smiler den videre osv.. tenk da på lav energi, hvor mye lavt energi det skapes av å være gretten eller si eller gjøre unødvendig ting.

  Jeg sier ikke at jeg ikke skaper unødvendig ting, jeg er jo tross alt menenske. Jeg er som alle andre samtdig ikke.

  Men ja jeg går heller for å dra opp energien. Dra den opp til nytt nivå, det betyr ikke at en er der i den energien hele tiden. Det å tvinge på seg godfølelse gjør bare vondt verre.
  En trenger å ri gjennom ting som er. Ikke tvinge på seg følelser som ikke er tilstede.

  Men ja om en har generelt en kjip dag bare, så er det veldig fort å rette på det også om en har de rette verktøyene så klart.

  Det å rette ryggen, smile og puste riktig, holde holdningen i ca 3-5 minutter kan faktisk forandre på ALT. Det å «lure» hjernen rett og slett, dessuten etter en har stått slikt i noen minutter så begynner en automatisk å føle seg bedre med rett rygg.

  Så kjære vakre sjel, du som har gråte i dag for ting kanskje virker urettferdig, eller noe du ikke forstår. Du er ikke alene, det finne alltid håp. Det er alltid noen der som er glad i deg som trenger deg.

  Du er veldig ønsket i denne verden så husk det.

  Hva brenner du for? Hva ønsker du deg mer av i ditt liv?

  Lag deg selv en fredelig tid og husk å puste med magen <3

    • Healing

  Lyst

  Dagens Mantra for meg er

  Jeg har lyst å leve, livet er lek, livet er godt

  «Takk takk takk for nettopp jeg Eksisterer Nå»

  Måtte du finne styrke i deg selv og Stå oppreist hvor enn du går.

  Å miste seg selv helt, er ingenting galt i det. Så lenge noe klokt og godt kommer ut av det. Å miste litt hodet og bruke Ego er helt normalt det, kjære deg. Vi mennesker er så hard mot oss selv og hverandre til tider.

  Ønsker deg Alt godt du vakre sjel der ute. Livet er fantastisk reise. Vi blir så opphengt i tunnelsyn noen ganger. Vi trenger å fly litt opp og se ting fra høyere perspektiv.

  Det er ikke alt vi ser kanskje mening med nå,

  Men i det store hele bildet. Så er det mening med alt som skjer. Selvom noen ganger føles det urettferdig og vi ikke finner mening med noe av det med engang.

  Men livet har en deilig vri på å snu alt til noe godt.

  Å presse fram en resultat som har nettopp bare blitt sådd. Det er galskap. Ingen bonde sår og høster på samme dag.

  Så kjære vakre sjel, ta vare på din sjel. Å miste hodet litt gjør vi da alle inni mellom uten at vi er så mye bedre enn andre.

  Vi er alle mennesker og går gjennom ting uten at vi snakker så høyt med andre om. Så vær snill der du vandrer. For vi er virkelig Alle En og det samme. Vi er Alle Kjærlighet.

  Vi er skapt for hverandre alle sammen. Så Elsk deg selv for den du er. Uansett hva enn du har gjort så kan du tilgi deg selv og andre forså kunne komme deg videre. ❤️???

  Livet er ingen konkurranse kjære vakre deg. Vi er alle i samme båt og ingen av oss kommer levende ut her fra. Det er heller ikke mening med det.

  Så hva med spre Kjærlighet fra der du er. Legg merke til hvor mye Kjærlighet bare du klarer å spre rundt deg.

  Hvor mye forskjell du klarer alene.

  Og tenk når all den kjærligheten spres, sommerfugleffektene ????

  Lag deg selv en deilig fredelig Kjærlig Lørdag.

  Jeg elsker min ensomhet. Å være Alene i mitt eget selskap er beste jeg vet. Jeg har vært stort sett alene siste 20 år selvom jeg har vært i forhold. Så om du er annen «loner» som meg. Jeg digger deg litt ekstra mer. 😉

  Nyt livet her og nå kjære deg. For reprise skjer bare på TV… ☯️☮️???

  Nå skriver jeg med telefonen. Så beklager alle skriveleifer om det er noen. ??‍♀️✌??

 • Healing

  Hva er Kjærlighet for meg?

  Kjærlighet er at jeg har fred i sjelen min, jeg kjenner fred i mitt sinn, fred i mitt hjerte . Jeg kjenner indre ro, indre glede. Kjærlighet er healing av å kunne være i fred. Kunne legge hodet på puten og kunne bare sovne i fred.

  Ikke at alt har klaffet for meg nå. Men det er nettopp når det er uro rundt meg. Men jeg likevel klarer å skape en slik fred tilstand i meg selv og rundt meg.

  Kjærlighet er ikke bare da en kjenner seg på topp, har oppnådd ting i livet og ser på livet sitt med stolthet i blikket.

  Kjærlighet er også å kjempe med sine demoner, bli utmattet, kanskje en smule usikker på om en klarer mer av livet.
  For så likevel velge å smile dagen etter.

  Når jeg har klart å skape denne freden, denne kjærligheten, denne tilstanden av væren. Denne følelsen av ren takknemlighetens, humble, og ren glede. Det føles rett slett ut som Ekstase.

  Jeg har benyttet meg av denne tilstanden og sendt kjærligheten videre, satser på dem som får det, kjenner det. Velsignelser er for til å deles, tenker jeg da…


  I går planla jeg å sove ute, fikk til å med god fyr i bålet med våte vedkubber. Det boblet godt og brant enda bedre. Jeg sovnet så godt helt til jeg våkna av regnet.

  Sist jeg lå så godt ute i naturen var det vel i 2012.
  Det å kjenne at kroppen driver enda å gir slipp på traumen den har opplevd.

  Det er så mye vi tar for gitt når alt skinner og dagene suser forbi, som om hver dag er største selvfølge..

  Det å ta seg tid til å sin egen healing prosess, det å respektere kroppen sin og sin egen energifelt. Gi seg selv rett til egen tid før kroppen sier fra på sin måte.

  Jeg skulle ønske noen fortalte meg slike ting da jeg var mor til tre små barn. Jeg tok meg aldri tid til meg selv. Jeg var mamma 24 timer hele veien. Jeg var lykkelig mamma, men så ulykkelig ellers. Jeg husker jeg gjemte meg noen ganger i klesboden for å kunne gråte.

  Å ta seg tid til seg selv for å hente seg inn igjen. Det er ikke noe egoistisk i hele tatt! Vi trenger å senke kravene til oss selv og ta tilbake kraften vår. Ta rett og slett bedre tid til å ta vare på oss selv. Kjenne på kjærligheten vi har til oss selv.

  Det å ikke la seg bli presset av omverden om hvor fort alt skal gå, og om du ikke er med i denne «forte seg» bølgen er du omtrent glemt dagen etter.

  Om alt skal gå så fort hele veien, hvordan blir det da for de neste som blir født om 50 år? Da går det vel i fra fødsel rett til sitte på skolebenken, kanskje? Satt på spissen da så klart.

  Jeg tenkte å kaste helt bort denne «dårlige samvitighet» tilstanden, jeg elsker å kose meg selvom barna mine ikke er i nærheten.
  Ikke at alle mamma har det på denne måten, har jeg skjønt. Men dem som har det skjønner hva jeg mener.

  Det tok meg tid til å lære meg nettopp det, jeg driver enda og minner meg selv at det er lov å kose seg selvom jeg savner barna mine inni mellom..

  Men ja så klart, det er deilig også å være «alene» sammen med noen..
  Så vær nå grei og god med hverandre dere der ute. 

  Jeg har bestemt meg, til nå har ingen av mine bekymringer gitt meg noe fruktbart. Eller betalt mine regninger. Jeg tenker med kjærlighet i hjerte så vil alt ordne seg. Så jeg har bestemt meg til å ta livet med smil og glede. Det er gave å kunne leve. ~:-)

  Til neste gang, ta bedre vare på deg selv, du er viktigste personen i ditt liv. Har du det godt, så har de andre rundt deg det mye bedre. <3

  Skap deg lykkelige kjærlighetsfulle dager..

  og du

  Smiiiiil… ?


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.