• Healing

  Bli mer Traume informert!

  Egentlig er det helt utrolig, så mange forskjellige traumer jeg har vært gjennom. Likevel er jeg noe lunde oppegående. Selvom du skulle ha bare vist hvor mye det krever av en å minne seg selv stadig på at en er utenfor fare.
  Det er trygt å være der en er. En skal senke skulderene sine. En trenger bare å puste med magen.

  Det kreves enormt med styrke å være oppegående og i tillegg være alt og healer. Gjøre en forskjell, daglig minne seg selv på det er helt normalt å være menneske etter alt en har opplevd. 

  Jeg tenker det er svært så viktig å bli traume informert. Det skjer noe med hukommelsen. Jeg kan jo bare innrømme at jeg har vært skikkelig slapp til å tatt noe CBD olje siste halvår.
  Det har handlet mest om å overleve enn å være «god» på noe. Alt annet har vært bonus for meg å huske rett og slett.  Jeg kjenner meg stolt av meg selv. å kjenne hvor langt nede jeg har vært og hvordan jeg driver å bygger meg selv opp igjen. Det er god følelse.
  Så jeg har bestemt meg istedenfor å tenke hvor mye «flinkere» jeg kan være.

  Heller være mer i øyeblikket, her og nå enn noe annet.

  Men ja Livet altså det er nå spennende, hvert fall når en vet at en ikke vet noen ting som helst. Da er det godt å leve likevel.. tenker jeg da..

  Det gir en håp, når en vet at en ikke vet noe.
   Samtidig gir det en mer håp når gode stunder deles…

  Jeg er ikke kravstor det er jeg nå ikke. Det er godt å kjenne at en lever med alt som følger med. Jeg kjenner meg sterk og svak samtidig som jeg kjenner bena mine godt plantet på jorden.

  Vi har så Spennede tid i vente det er nå sikkert og vist.

  Jeg gleder meg til fortsettelsen, i fjor på denne tiden og nå på denne tiden. Jeg lurer på hvordan neste år vil bli. Om jeg er en av de heldige da så klart og overlever til den tid..

  Jeg driver og strukturerer hverdagen min litt bedre. Jeg har satt opp flere Coaching avtale framover. Og dette du er bare begynnelsen!!


  Fantastisk altså. Jeg kjenner det blir godt å riste av seg energi som henger igjen i fra ifjor her hjemme. Vaske tak og vegger. Ta skikkelig vårrengjøring.
  Ta på lys og rense med sage. Ja LEVEL UP!!
   Rett og slett

  Så deilig behagelig påminnelse på Level Up gitt.
  Ifjor husker jeg satt ned på kne og skrubba dassen…
  Jeg ønsker meg selv mye mer godt i år enn det der …


  Men ja vi lærte alle noe av det.. Jeg tenker når mennesker dukker opp i ditt liv, så er det en grunn til det. En kan se på som hva som helst. Men jeg tenker på det som velsignelse om jeg dukker opp i ditt liv, og ønsker selvklart at du skal se på det samme måte.

  Men ja jeg fjerner meg fort om jeg ser at jeg blir utnyttet på noe vis. Selvom jeg smiler og er hyggelig, så betyr det ikke at jeg ikke legger merke til ting. Men ja.. Jeg er veldig glad i de aller fleste menneskene som er.

  Jeg føler meg veldig velsignet som har tiltrukket meg så mange gode mennesker og stadig dukker det opp nye menensker..

  Det er koselig, veldig koselig..

  Egentlig det jeg ønsker meg min type raring, som kan være raring sammen med meg. Sammen kan vi lære det å være sivilisert i denne rare verden.. og skape bedre verden sammen..  Men samtidig huske på at jeg er IKKE nuggatti eller tequila, det er intet mitt jobb å være ansvarlig for din glede. Den har du full ansvar over selv. Jeg tenker vi alle har ansvar for vårt eget lykke. Men samtidig huske å etterlate menensker bedre enn der vi fant dem..

  Men ja så klart kan vi skape gode stunder sammen. Om du ikke har det bra, er det alltid koselig å dulle ekstra med dem en er ekstra glad i.. ikke sant?

  Jeg hadde ikke likt å bli avvist om jeg hadde trengt kjærlighet ekstra en dag og ble bare avvist av mine nærmeste..

  Også er det alltid viktig å huske hvem som var der i de tøffeste tidene.. Hvem som har vært der i dine nedturer og oppturer..
  Huske hvem som satt deg i de nedturene..

  Tilgi, å komme seg videre..

  Jeg tenker dem som er der i de vanskelige stundene, dem trenger en å ta med seg alltid videre..  Jeg for min del trenger å rydde ut plassen min. Jeg kan ikke dø med alt som er overalt her. Det tid til å mye godt framover. Jeg tenkte å sette meg ned å bruke tiden min mer riktig framover.

  Istedenfor å bruke den så mye på å være sosial på sosial media. Heller være sosial med mennesker face to face.
  Det ser jeg fram til mennesker som ønsker å treffes!

  Det blir bra.. Nå er det Level UP. Rydde og vaske og få ut ting og tang. Nå er det tid for å kjenne seg bedre framover.

  Tid for Tillit. Tid for å skape Glede Harmoni Lykke
  Til for så mye godt ser dagens lys. Og det som er ikke ment for oss den glir forsiktig og rolig fra oss.
  Måtte alt godt vi trenge dale ned til oss alle.

  Måtte vi alle kjenne oss styrket i denne såkalte reisen livet.


  Jeg gleder meg til livet egentlig..
  Hva gleder du deg til?
 • Healing

  Bare en liten «friendly reminder»

  Selvom det skjer mye rart nå ute i Verden. Det er nå ikke rart. Det er karma tid nå.
  Det er sterk energi i sving. Intens energi, det gamle driver og faller helt. Det nye skal opp og fram.

  Før noe nytt tar plass, så er det kaos. Det er slik det er uansett hvor enn det måtte være. Før en ny begynnelse. Så er det vond avslutning. 

  Dermed er det mer enn noen gang før viktig nå, å huske og sende og være i Kjærlighet.

  Jeg sier ikke at vi har ikke lov å få panikkangst og skrekk og slikt. Det er da normalt å være menneske.

  Men når du først skal bruke tid på å tenke på Verden utenfor. Send Kjærlighet send Fred. Send glede, send omsorg. Send alt godt du kjenner og har i hjerte. Send healing. send lys.

  Det er så viktig akkurat enn det har vært noen gang før. Sammen sende god energi til vårt eneste hjem. Vårt eneste håp.

  Det er så menneskelig å ta ting for gitt. Det er så merkelig altså vi tar de tingene som vi ikke tenker over for gitt. Til å med pusten vår tar vi for gitt. Kjærligheten vi får tar vi for gitt. Også at vi kan bo her i denne verden tar vi også for gitt. Jeg sier nå vi. For jeg har vært der jeg også…

  Helt til vi opplever ting og skjønner det vi har tatt for gitt er kjernen til å kunne overleve.

  Verden vår er vårt eneste håp. Uten vår Verden så eksisterer ingen av oss.
  Uten verden, så finnes heller verken du eller jeg…

  Kjære gode vakre sjel. Jeg inviterer deg til å være med meg de neste 3 dagene klokke 09.10 om morgen Norsk tid i minst 10 minutter. Å sende Lys, Kjærlighet og Fred til Alt og Alle. I Fra der du er.

  Lag deg selv en deilig smilende dag der du er. Kjære vakre deg. Husk du er høyt Elsket av så mange der ute. Du er viktig brikke. Vi alle som er her og nå er viktig brikke for hverandre…  WOHOOOO MASSE PÅ SALG IGJEN!!! ESSANTEORGANICS!!!
 • Healing,  Livsveiledning

  Hei du vakre sjel

  Du vet du som slåss med dine demoner hver kveld. Jeg vet veldig godt hvordan du har det. Jeg har vært der selv. Som du har kanskje lest til nå om mine historier. Så skjønner du at jeg har vært gjennom mye rart opp gjennom livets vei…

  Midt oppi alt jeg har vært gjennom kom min visjon til meg, at alt jeg har vært gjennom er for å være der for andre. For å forstå andre, for å kunne hjelpe andre å komme seg videre riktig og med riktig hjelp.

  Jeg fant mitt kall, altså det som holder liv i mitt hjertet, utenom så klart barna mine og Kjærligheten som jeg bare Elsker for å Elske.
  Kjærligheten Elsker meg, og jeg Elsker Kjærligheten. Kjærlighet betyr så mye mer enn å dele det med annen person.

  Uansett mitt kall da, dette å nettopp gi deg håp om det er mulig å komme seg videre selvom en har tunge dager inni mellom alt som er.

  Det er gjennom mine fallgruver jeg har lært hva som har funket og hva som ikke funker. Det er gjennom tegn, åpenbaringer og hjelp i fra gode venner og healere og Coach og haug av gode tanker og bønn. Jeg står her nå i dag.

  Med all bagasje jeg har, og likevel står som jeg gjør. Så er det trist egentlig at det finnes fortsatt idioter der som ønsker å se meg falle. Men så tenker jeg det forteller mer om deg/dere enn meg da.

  Om en ikke har noen hatere så gjør en noe feil, tenker jeg da. Så da vet jeg i hjerte mitt at jeg gjør noe riktig.

  At jeg ønsker å bruke alt av erfaring til å bygge opp andre mennesker for jeg har vært der selv uten håp å holde fast ved. Er mitt største kall!

  Jeg har vært der hvor jeg følte jeg ikke klarte ett minutt mer av livet. Jeg så for meg hvordan jeg skulle ta mitt eget liv. Jeg planlag alt i minste detalje. Men heldigvis ting skjedde. Så jeg står her nå i dag og smiler og kan dele kjærlighet, håp og glede!


  Men ja det ble rett og slett for mye å bære på byrden av å ikke kunne redde en person jeg virkelig elsket. Selvom han var dust fra annen verden til tider. Men det var energi ting da så klart.

  Det å akseptere at jeg har bestemt selv på forhånd alt jeg vil oppleve i dette liv, har gitt meg ny perspektiv på å se på alt som er. Men likevel en trenger også å huske en har bare kontroll over sin egen skjebne.

  Altså alt jeg vil oppleve på forhånd, betyr ikke at det andre måtte gjøre med meg har jeg avtalt også på forhånd. Nei langt der i fra. Alle har FRI VILJE!
  Fri vilje til å være grei eller asshole. Og alle står for sin egen karma.

  Det jeg brenner for er barna, jeg elsker barn. Ikke alle barn automatisk for min oppmerksomhet. Men dem som får min, pleier som vanlig også å tiltrekke seg meg.
  Det er noe med jenter gitt, men ja jeg har begynt å bli bedre venn med gutter også faktisk nå. Nå har jeg flere guttebarn som dingler etter meg enn jenter..
  Jeg våger forresten ikke å spørre lenger barna hva dem skal gjøre når dem blir voksen, jeg er redd for å få til svar rydde all dritten etter dere ALLE….


  Jeg brenner for rettferdighet, ikke så mye overfor meg selv akkurat, men i verden. Rettferdighet og frihet til å kunne være seg selv og velge!
  At selvom du er mann og jeg er kvinne, så betyr det ikke at du har mer rettighet enn meg.
  Selvom vi er mennesker så betyr det ikke at vi skal drepe dyr for moro skyld. Eller ødellege alt som er bare for å mette magen vår. Vi er ikke skapt for å spise så jævlig mye engang!

  Vi blir jo bare sykere og sykere, det er for vi spiser alt for mye og beveger alt for lite på oss. Noen av oss da så klart. Noen av oss bor ut på landet, og må jobbe hele året..

  Jeg brenner for Renere Verden, jeg rydder søppel når jeg har mulighet og kan uansett hvor enn jeg er. Jeg har blitt kjent med så mange mennesker bare av å være ute og plukke søppel. Mange rare blikk opp gjennom årene og mange heiarop. Men ingen fremmede som har hjulpet til enda.

  Jeg brenner for likestilling og alle dager trenger vi å feire hverandre. Ikke bare en dag i året skal vi ta vårt oppmerksomhet på noe som er viktig. Nei heller ha det i bakhodet hverdag! Minne oss selv på hvor velsignet vi er av å kunne bo i slik frodig planet som snurrer rundt av seg selv midt i intet. Bare for oss som bor her.

  Ja jeg brenner for Kjærlighet og Fred. Azadeh betyr Freedom/Fred! Så jeg brenner for nettopp det. Fred i hjerte, fred i sjelen, fred i hodet, og Fred i Verden! Fred som skaper ro og orden. Fred som gir oss følelse av trygghet.

  Å være i krig og flukt som barn lærte barnet i meg at jeg har ingen hjem, at jeg er aldri trygg noen plass. Det lærte meg å ikke eie rotfeste, for vi flyttet så mye. Det lærte meg at jeg ikke har noen andre enn mine 3 andre søstre og foreldrene mine.
  Det lærte barnet i meg at jeg ikke kan finne roen noen plass.

  Jeg har jobbet hardt og lenge med barnet i meg. Hun har fått mye kjærlighet og godt for å kunne ha tillit til mennesker og være trygg med seg selv..

  Dermed jeg ønsker ALLE barn skal oppleve å kunne vokse opp trygt i sitt eget hjem. Ingen barn vil miste alt dem har kjær, av familie og venner og det som er, forså bo i telt, uten mat og drikke!
  Det er ikke riktig at krig skjer i 2019, og vi ser bort for det skjer ikke her på denne siden av verden!

  Vi er jo alle sammen her og nå. Det er som å leie en leilighet og ikke rydde etter seg for det er ikke din. Men du bor jo der! Så hva faen er forskjellen?


  Så hva er greia mi da, hva som gjør jeg ønsker å gi deg håp og glede deg med å komme deg videre?

  For jeg har vært der i så mange forskjellige livserfaringer. Jeg har kommet hit jeg står nå. Med stortsett selv disiplin og selvhjelp! Når jeg har klart å komme hit så kan hvem som helst det!

  Jeg sier ikke at livet mitt nå går på skinner, bare på facebook slikt perfekt skjer. Ingen sitt liv er helt perfekt. Du er ikke alene kjære deg.

  Til deg kjære gode vakre menneske som gjemmer deg for å gråte inni mellom alt som er. Jeg har vært der jeg også. Mange ganger i livet. Du er ikke alene.

  Jeg sier ikke jeg har mirakulkur på hvordan du kan bli bedre. Nei, jeg kan hjelpe deg med verktøy og healing. Resten av healingen trenger egen omsorg. Det trenger du å ta deg av selv. Så jobben trenger du å gjøre helt selv..

  Så kjære vakre sjel. Om du føler deg alene, forlatt og ingen er der for deg. Vi alle har slike følelser fra tid til annen. Sett på en skrekkfilm og skru av lyset. Du vil fort føle deg mindre alene skal jeg love deg… ;p
  Neida bare tuller litt, jeg ser ikke på slikt jeg da. Jeg har gitt meg selv forbudt…

  Jeg brenner for å være grei, kindness. Jeg tenker en kommer veldig langt med å være grei. Å dele smil og bare være hyggelig. Gi litt ekstra til dem som måtte trenge det. Det å kunne føle seg til nytte. Det er noe vi alle trenger å kjenne og føle på. Så om å være grei gjør at en føler seg til nytte. Så tenker jeg det er mye bedre det enn å være gretten.

  Alt er energi tross alt. Det du sender ut, det går utover så mange flere. Smiler du til en, så smiler den videre osv.. tenk da på lav energi, hvor mye lavt energi det skapes av å være gretten eller si eller gjøre unødvendig ting.

  Jeg sier ikke at jeg ikke skaper unødvendig ting, jeg er jo tross alt menenske. Jeg er som alle andre samtdig ikke.

  Men ja jeg går heller for å dra opp energien. Dra den opp til nytt nivå, det betyr ikke at en er der i den energien hele tiden. Det å tvinge på seg godfølelse gjør bare vondt verre.
  En trenger å ri gjennom ting som er. Ikke tvinge på seg følelser som ikke er tilstede.

  Men ja om en har generelt en kjip dag bare, så er det veldig fort å rette på det også om en har de rette verktøyene så klart.

  Det å rette ryggen, smile og puste riktig, holde holdningen i ca 3-5 minutter kan faktisk forandre på ALT. Det å «lure» hjernen rett og slett, dessuten etter en har stått slikt i noen minutter så begynner en automatisk å føle seg bedre med rett rygg.

  Så kjære vakre sjel, du som har gråte i dag for ting kanskje virker urettferdig, eller noe du ikke forstår. Du er ikke alene, det finne alltid håp. Det er alltid noen der som er glad i deg som trenger deg.

  Du er veldig ønsket i denne verden så husk det.

  Hva brenner du for? Hva ønsker du deg mer av i ditt liv?

  Lag deg selv en fredelig tid og husk å puste med magen <3

    • Healing

  Lyst

  Dagens Mantra for meg er

  Jeg har lyst å leve, livet er lek, livet er godt

  «Takk takk takk for nettopp jeg Eksisterer Nå»

  Måtte du finne styrke i deg selv og Stå oppreist hvor enn du går.

  Å miste seg selv helt, er ingenting galt i det. Så lenge noe klokt og godt kommer ut av det. Å miste litt hodet og bruke Ego er helt normalt det, kjære deg. Vi mennesker er så hard mot oss selv og hverandre til tider.

  Ønsker deg Alt godt du vakre sjel der ute. Livet er fantastisk reise. Vi blir så opphengt i tunnelsyn noen ganger. Vi trenger å fly litt opp og se ting fra høyere perspektiv.

  Det er ikke alt vi ser kanskje mening med nå,

  Men i det store hele bildet. Så er det mening med alt som skjer. Selvom noen ganger føles det urettferdig og vi ikke finner mening med noe av det med engang.

  Men livet har en deilig vri på å snu alt til noe godt.

  Å presse fram en resultat som har nettopp bare blitt sådd. Det er galskap. Ingen bonde sår og høster på samme dag.

  Så kjære vakre sjel, ta vare på din sjel. Å miste hodet litt gjør vi da alle inni mellom uten at vi er så mye bedre enn andre.

  Vi er alle mennesker og går gjennom ting uten at vi snakker så høyt med andre om. Så vær snill der du vandrer. For vi er virkelig Alle En og det samme. Vi er Alle Kjærlighet.

  Vi er skapt for hverandre alle sammen. Så Elsk deg selv for den du er. Uansett hva enn du har gjort så kan du tilgi deg selv og andre forså kunne komme deg videre. ❤️🍀🙏🏻

  Livet er ingen konkurranse kjære vakre deg. Vi er alle i samme båt og ingen av oss kommer levende ut her fra. Det er heller ikke mening med det.

  Så hva med spre Kjærlighet fra der du er. Legg merke til hvor mye Kjærlighet bare du klarer å spre rundt deg.

  Hvor mye forskjell du klarer alene.

  Og tenk når all den kjærligheten spres, sommerfugleffektene 🙏🏻💚🍀

  Lag deg selv en deilig fredelig Kjærlig Lørdag.

  Jeg elsker min ensomhet. Å være Alene i mitt eget selskap er beste jeg vet. Jeg har vært stort sett alene siste 20 år selvom jeg har vært i forhold. Så om du er annen «loner» som meg. Jeg digger deg litt ekstra mer. 😉

  Nyt livet her og nå kjære deg. For reprise skjer bare på TV… ☯️☮️💟🔱🔥

  Nå skriver jeg med telefonen. Så beklager alle skriveleifer om det er noen. 🤦🏻‍♀️✌🏻😆

 • Healing

  Hva er Kjærlighet for meg?

  Kjærlighet er at jeg har fred i sjelen min, jeg kjenner fred i mitt sinn, fred i mitt hjerte . Jeg kjenner indre ro, indre glede. Kjærlighet er healing av å kunne være i fred. Kunne legge hodet på puten og kunne bare sovne i fred.

  Ikke at alt har klaffet for meg nå. Men det er nettopp når det er uro rundt meg. Men jeg likevel klarer å skape en slik fred tilstand i meg selv og rundt meg.

  Kjærlighet er ikke bare da en kjenner seg på topp, har oppnådd ting i livet og ser på livet sitt med stolthet i blikket.

  Kjærlighet er også å kjempe med sine demoner, bli utmattet, kanskje en smule usikker på om en klarer mer av livet.
  For så likevel velge å smile dagen etter.

  Når jeg har klart å skape denne freden, denne kjærligheten, denne tilstanden av væren. Denne følelsen av ren takknemlighetens, humble, og ren glede. Det føles rett slett ut som Ekstase.

  Jeg har benyttet meg av denne tilstanden og sendt kjærligheten videre, satser på dem som får det, kjenner det. Velsignelser er for til å deles, tenker jeg da…


  I går planla jeg å sove ute, fikk til å med god fyr i bålet med våte vedkubber. Det boblet godt og brant enda bedre. Jeg sovnet så godt helt til jeg våkna av regnet.

  Sist jeg lå så godt ute i naturen var det vel i 2012.
  Det å kjenne at kroppen driver enda å gir slipp på traumen den har opplevd.

  Det er så mye vi tar for gitt når alt skinner og dagene suser forbi, som om hver dag er største selvfølge..

  Det å ta seg tid til å sin egen healing prosess, det å respektere kroppen sin og sin egen energifelt. Gi seg selv rett til egen tid før kroppen sier fra på sin måte.

  Jeg skulle ønske noen fortalte meg slike ting da jeg var mor til tre små barn. Jeg tok meg aldri tid til meg selv. Jeg var mamma 24 timer hele veien. Jeg var lykkelig mamma, men så ulykkelig ellers. Jeg husker jeg gjemte meg noen ganger i klesboden for å kunne gråte.

  Å ta seg tid til seg selv for å hente seg inn igjen. Det er ikke noe egoistisk i hele tatt! Vi trenger å senke kravene til oss selv og ta tilbake kraften vår. Ta rett og slett bedre tid til å ta vare på oss selv. Kjenne på kjærligheten vi har til oss selv.

  Det å ikke la seg bli presset av omverden om hvor fort alt skal gå, og om du ikke er med i denne «forte seg» bølgen er du omtrent glemt dagen etter.

  Om alt skal gå så fort hele veien, hvordan blir det da for de neste som blir født om 50 år? Da går det vel i fra fødsel rett til sitte på skolebenken, kanskje? Satt på spissen da så klart.

  Jeg tenkte å kaste helt bort denne «dårlige samvitighet» tilstanden, jeg elsker å kose meg selvom barna mine ikke er i nærheten.
  Ikke at alle mamma har det på denne måten, har jeg skjønt. Men dem som har det skjønner hva jeg mener.

  Det tok meg tid til å lære meg nettopp det, jeg driver enda og minner meg selv at det er lov å kose seg selvom jeg savner barna mine inni mellom..

  Men ja så klart, det er deilig også å være «alene» sammen med noen..
  Så vær nå grei og god med hverandre dere der ute. 

  Jeg har bestemt meg, til nå har ingen av mine bekymringer gitt meg noe fruktbart. Eller betalt mine regninger. Jeg tenker med kjærlighet i hjerte så vil alt ordne seg. Så jeg har bestemt meg til å ta livet med smil og glede. Det er gave å kunne leve. ~:-)

  Til neste gang, ta bedre vare på deg selv, du er viktigste personen i ditt liv. Har du det godt, så har de andre rundt deg det mye bedre. <3

  Skap deg lykkelige kjærlighetsfulle dager..

  og du

  Smiiiiil… 😁