• Livsveiledning

  Det er så viktig

  Å erkjenne seg selv nå. Uansett hvilket tilstand du måtte være i..

  Det verste du kan gjøre nå er å la deg bli trigget av andre, det tar fokus bort i fra deg selv og det er ikke der du skal være nå!

  Nå er du viktig person i ditt liv mer enn noen gang tidligere før. For at du skal fungere optimalt slik at mennesker rundt deg også skal regne med at du er i funksjon og kan være oppegående deltager framover. 

  Så er det viktig at du tar deg mange pauser framover. Erkjenne deg selv og der du er..

  Dermed er det svært så viktig at du tar ekstra vare på deg selv nå. Flyvertinne masken ikke sant?

  Erkjenne det du føler og kjenner. Uansett hva slags bekymringer og tanker, følelser det måtte være. Ikke bli der og sett masse navn på det. Bare observer det som er. Uten å gjøre det større enn det er.

  Helst fokusere pusten og la ting komme og gå, kjenne at en er hele tiden tilbake i fred tilstand.

  Vi alle oppfører oss anderledes i krise. Ingen av oss er slik som vi pleier i slike situasjoner. Så uansett å være snill og grei er beste tingen en kan gjøre.
  Det viktigste er å huske at vi har hverandre..

  Jeg er her for så mange. Selvom jeg har trukket meg bort i fra FB nesten og ikke lagt spor i andre sine vegger for tiden. 

  Det har sine årsaker. Men det betyr ikke at jeg ikke tenker på dere. Vit jeg sender healing og sender dere alle godt.

  Du vakre sjel, viktig med Pauser. Masse pauser. Ta haug av pauser i fra deg selv og alt og alle. Denne C praten har gått litt vel amok nå. Vi alle trenger pause. Mye pause.


  Jeg har troa på at vi klarer dette sammen. Uansett hva enn det er så er vi samlet og klarer dette sammen.

  Med godt humør om ikke annet så kan vi ha gode dager hvert vårt sammen!!

  Til neste gang vask hendene godt og fortsett med å dele din fred..

 • Livsveiledning

  Hemmeligheten bak meg

  Jeg har bare lyst å dele noe med deg helt gratis.. hemmeligheten bak min suksess…

  Altså hjerte og hode fred.. det er min suksess.
  Nå tenker jeg ikke på alt av ting/eiendom jeg har blitt velsignet med på veien hit. Det bare følger automatisk med når en skifter retning…

  Men ja hemmeligheten min er faktisk ganske så kort.

  Vær i følelsen, aldri dytte det bort. Sitte med det, høre på hva det har å lære/fortelle meg.

  Om en ønsker å ha fred i sitt hjerte og sinn, så hjelper det lite å dytte bort tanker og følelser. For da blir det bare mer av alt.

  Det å sortere dem, finne ut hva en skal lære av alt. Om en er bare hard mot seg selv. Eller om det er realt.

  Rett og slett gi seg selv tid og tålmodighet til å være. Til å kjenne etter. Til å akseptere, til å la det gå..

  I starten vil en bruke masse tid på dette. Men etterhvert vil det bli bare korte prosess. Om du trenger verktøy til å kunne sortere følelser og tanker. Kan du alltid ta kontakt med meg.

  post(@)azadehazari.no (ta bort parantes når du sender mail)

  Kjære vakre sjel, når jeg har klart meg og kommet så langt. Så kan hvem som helst det. Jeg har troa på deg. Mist aldri tro på deg selv. 

  Vi er mennesker, vi er ikke skapt for å være perfekt. Vi har kommet hit for å lære, lære bort, å ta med oss lærdom tilbake..

  Vi alle trenger håp, vi alle trenger å føle oss sett og elsket. Vi alle er en og det samme. Om du trenger hjelp til å komme deg videre. Husk vakre deg, det er aldri nederlag å innrømme at en trenger hjelp.

  Vi healere vi er her for å hjelpe og vi har hørt så mange historier. Du er aldri alene.. <3

 • Livsveiledning

  Ord har makt

  Har du tenkt over det egentlig? Hvor mye ord betyr? Selvom stillhet har makt også, men ord har større makt! Har du tenkt over dine ord? Er du bevisst på dine ord? 

  Det du forteller deg selv mest av alt? Hvis du kritiserer deg selv eller andre en gang. Så trenger du erstatte de ordene 10 ganger for det skal gå opp i opp.

  Med det mener jeg, vi altså mennesker vi er så mye «flinkere» til å ta imot ris enn ros. Både av andre og oss selv. Har du lagt merke til det? Om en person sier noe negativt til deg, så gnager det deg mer enn de 10 andre som sa noe positivt til deg..

  Det ligger bare i vår natur dessverre å være så skjør noen ganger. Vi alle er slik, inkludert jeg har vært slik. Selvom jeg har jobbet hardt med mine ord siste nesten 10 år. Så har jeg likevel stunder der jeg går i mine egene fallgruver. Det er faktisk i disse fallgruvene jeg har lært hvordan komme hit der jeg står idag.

  Det er nå menneskelig å være så, vi er alle så. Noen dager er tyngere enn andre, og da er det ekstra viktig å ikke fore hjernen sin med mer tung baggasje enn nødvendig,  Jeg husker da jeg var yngre brukte jeg så mange netter på bortkastet tanker, ingen gode tanker dessverre. Jeg spilte forskjellige scener i hodet mitt. Om ting som kunne gå galt og mine reasksjoner. Jeg brukte tid på hvor mye mer jeg kunne sagt i diskusjoner. 

  Jeg kunne sitte oppe hele natta lang og bare fore disse destruktive tankene som tok mer plass enn nødvendig. Altså det er jo ord som vi forteller oss selv, som gjenspeiler våres hverdag.

  Det er ord vi forteller oss selv som vi finner i andre også. Er det usikkerhet og misnøye som er preget i oss selv, vil vi automatisk finne i andre.
  Vi ser andre slik vi ser oss selv. Er vi fornøyd med oss selv, vil vi også automatisk finne glede i andre også.

  Ord har makt, det vi forteller oss selv har så stor makt enn hva vi kan tenke oss og tro.

  Tankenskraft er så mektig! Om alle hadde vist hvor mektig våres tanker er, så hadde ingen av oss turd å tenke vondt om oss selv. For alt begynner med en selv.

  Forteller du deg selv gode ting, vil du også finne godt i andre. Forteller du deg selv stygge ting, vil du alltid finne feil og mangler hos andre.

  Det største utfordringen er egentlig å innrømme for seg selv at en har en selvsabotasje adferd. Som oftes det er den tørreste kamelen å svelge. Å innrømme noe slikt for seg selv. Eller foran noen andre!

  Men når en har først innrømmet en slik adferd for seg selv, så har en kommet kjempe langt. Det er da en kan gjøre noe med sin adferd. Det er da en kan skifte gir rett og slett. Bli bevisst seg selv og sine tanker.

  Stoppe seg selv rett og slett når en spinner på ord som drar ned en sin vibrasjon. Du kan faktisk gjøre noe så enkelt med å si STOPP! til deg selv.


  Hjernen vår er nydelig mektig datamaskin. Den gjør bare som den får beskjed om, hjernen vår elsker å jobbe. Den jobber hele tiden. Haug av tanker som tar mer enn nødvendig plass om en ikke passer på.

  Om en ikke forer den med oppdateringer stadig vekk og har riktig viruskontroll, så fortsetter den å kjøre med utdatert versjon som ikke kommer noen vei, slik som «Windows 2000» var, kanskje du husker hvor fiasko den versjonen var?
  Og alle de blåskjermene i den tid som dukket opp, dere ungdommer som leser dette, aner rett og slett ingenting om hvor frustrerende det var gitt.

  Men ja hjernen vår har også blåskjerm, bare den sender signaler til resten av kroppen. Smerter som kommer hit og dit.

  Jeg selv hadde store plager, en periode var jeg sengeliggende jeg klarte ikke leke med barna mine, jeg klarte ingenting. Jeg følte jeg visnet helt, kroppen min klarte ikke mer. Jeg var positiv menneske fanget i negativ energi. Men den gang var jeg ikke bevisst på det var energiene rundt meg, jeg reagerte på.

  Jeg gråt og ikke skjønte hva det var. Jeg viste jo innerst inne hva det var. Jeg var ikke lykkelig der jeg var. Jeg følte meg fanget. Fanget i mitt eget hjem, fanget i mitt eget forhold. Fanget i mitt eget hodet. Det var ikke så enkelt når en hadde tre små barn å måtte ta hensyn til.

  Miljøet en befinner seg i, er veldig viktig, hvis en befinner seg med negative mennesker, klarer en ALDRI å skape postivt liv. Negativ energi er også likedan. Det er umulig å skape godt positiv endring, med negativ energi rundt seg. 

  En er heldigivs ikke ett tre, så en kan alltid flytte på seg om en mistrives der en befinner seg i. Noen ganger gjør vi det vanskelig for oss selv, vi tar så mye hensyn til alle andre og glemmer oss selv. Det viktigste er at en har det godt med seg selv. Det er da en kan gi mer av seg selv til andre.

  En vanlig kjennetegn på dårlig miljø er at de mennesker en bor med, finner ALLTID feil med andre. Voksne som mobber, voksne som oppforderer barna til å mislike den andre foreldre. Voksne som bruker barn som våpen. 
  Det er jo «bare» voksne som ikke har det bra med seg selv.

  Når en ikke har det bra med seg selv, så vil en alltid finne feil hos andre.

  Ord har makt, bruk dine ord med omhu. Alt du sier til deg selv, vil speile seg på din personlighet og din kropp.
  Det du forteller deg selv, det vil du finne i andre.

  Så ett godt råd har jeg å gi deg. Begynn å si mye godt til deg selv. Begynn med å si de tingene du er fornøyd med deg selv. Begynn med liste over alt du liker med deg selv.
  Begynn rett og slett å sette pris på deg selv. Oppdater harddisken til noe mer produktivt. Slik at du kan ha det bedre og de menneskene rundt deg kan ha det bedre!


  Du skjønner det er faktisk så enkelt som det er. Når du har det godt med deg selv. Så vil du også finne godhet i andre. Vil du også se det gode i andre. Det er energi tappende å måtte lete etter feil og mangler.

  Hjernen vår og kroppen vår har det ikke godt når vi er i den modusen. Tvert imot, det er da en legger på seg, en eldres. Og ikke minst en vil aldri viberere noe høyere om en hele tiden latterliggjøre andre og seg selv.

  Til neste gang vakre sjel. Velg dine ord med omhu. Tygg litt på dem, om du ikke ville ha sagt de ordene til en venn. Så hva som gjør at du ønsker å fortelle deg selv rare ting?

  Smil nå, og si høyt, jeg er fornøyd med akkurat det jeg er. Jeg får til alt jeg vil og ønsker. Jeg er fantastisk menneske. Jeg er nydelig, jeg har stort hjerte. Jeg er veldig glad i meg, jeg setter stor pris på meg selv. Jeg er nok, jeg fortjener det beste etc..

  Så fortsetter du med alt godt du kan si om deg selv.

  Til neste gang vakre sjel. Tenk gode tanker og finn glede i deg selv, slik at du finner godheten i andre…

  Smil til verden, for du er så vakker når du smiler… <3
   

 • Livsveiledning

  Det mest vanligste årsaken som «dreper» relasjon

  Med ralasjon, mener jeg vennskap, kjæreste, ekteskap etc.

  Jeg har erfart når en står og peker med pekefingeren. Det er da helvete bryter løs rett og slett!
  Setninger som begynner med «DU». Med engang vi kommer med slik «DU» så vil den andre gå i forsvarsposisjon. Og det er jo helt normalt.

  Eksempel på det kan være, «Du har ikke tatt oppvasken i all evighet, jeg må alltid gjøre husarbeid. Mens du bare ligger der og later deg!» Eller «Du leverer aldri noe til tidsfristen, om du ikke tar ansvar snart så …..

  Det andre «magiske» ordet som får virkelig disksjonen til å ta av i ny flammehøyde er «HVORFOR»! Det er å kaste bensin på bålet med å begynne med en setning som har «HVORFOR» i seg!

  Eksempel på det kan være «Hvorfor er du alltid så gretten, når jeg spør deg om noe»/ «Hvorfor kan du ikke bare ta deg sammen?» «Hvorfor gjorde du det der?»

  Det er slike ting vi skulle ha egentlig lært på skolen. Hvordan ordlegge oss for å bli forstått og forstå andre bedre.

  Når vi bytter om «DU» til «JEG». Så blir alt plutselig forandret! Den personen vil forstå din situasjon bedre. Det blir som hjernen vår går i fra forsvar til empati.

  (Så sant det er ikke snakk om en asshole fra annen verden, for uansett hvordan du ordlegger der, så vil den andre personen vri om det du sier til noe annet»


  La oss ta første eksempel og bytte litt på ordene, også kan du lese selv hvordan hjernen din oppfatter disse to settningene.

  «Du har ikke tatt oppvasken i all evighet, jeg må alltid gjøre husarbeid. Mens du bare ligger der og later deg!» 

  (Også skjer det noe magisk med hjernen vår når vi hører slike settninger som nedenfor…)

  «Jeg har tatt oppvasken i lang tid nå, og jeg føler det ikke er riktig at jeg alene skal gjøre all husarbeid når vi to bor sammen.»

  Merker du selv at du leser disse to setninger annderledes?

  Det er å ansvarliggjøre seg selv rett og slett og ikke kaste skyld på den andre personen. Altså selvom ja det er den andre personen som ikke gjør sin del.

  Det er likevel noe med å vise hverandre forståelse og empati.

  Vi kan ikke tvinge noen til å gjøre ting, men samtidig når vi lar vær å peke med pekefingeren så vil vi faktisk merke hvor mye lettere hverdagen vår blir.
  Det å ta ansvar for seg selv og sin utvikling, vil gjør at de aller fleste andre automatisk behandler deg også bedre.

  Vi tar fra andre makten og gjør oss selv mektig med å ta ansvar for hvordan vi tar ting innover oss, og ikke minst hvordan vi tar imot.
  Hvordan vi ser på verden utenfor og i vårt sinn og hjem.

  Det å kunne si, «Jeg ønsker ikke å delta i denne diskusjonen» «Jeg blir lei meg, jeg føler, jeg tenker, jeg ønsker, jeg trenger»

  Alt som begynner med «jeg» tar vekk muligheten til det skal bli en kjempe krangel. Det gir rom til forståelse skal vokse og en blir faktisk oppmerksom på andre. Vanligivis vil motparten skjønne at dem ikke er verdens navle og trenger å ta en oppgjør med seg selv.

  Så sant igjen det er ikke prat om asshole du har med å gjøre. Det er jo fort gjort å skjønne det. Om du kommer med noe «jeg form» og du blir latterliggjort eller ignorert. Så eneste riktig er snu seg og gå/løpe motsatt vei.

  Slike triggere er veldig viktig å jobbe med, selvom i kampens hete kan de aller fleste komme med slike som «DU» og «Hvorfor». Men er relasjon solid, så vil det tåle slikt i ny og ne!

  Det viktigeste er å holde sin del av utviklingen, du selv merker etter du har utviklet deg hvem du ønsker å dele din energi med. Det er ikke alle som forstår en. Det er heller ikke meningen.

  Da er det viktig å spare på sine ord og handlinger der en blir satt pris på. Der en kjenner seg forstått, sett og ønsket.

  PS. Forskningen viser at til nå har ingen død av å si unnskyld etter en krangel. 😉


  Så til neste gang vakre sjel, bytt ut ordet «DU» til «jeg», ta ansvar for deg selv, om andre ikke følger etter, så er det deres tap.
  Det viktigste er du utvikler deg i den retningen du ønsker selv. Når du har gjort din del, så vil du automatisk tiltrekke mennesker som matcher din energi.

  Kjære vakre sjel, det er en ting jeg virkelig ønsker deg å bli avhenig av! Det er SELVUTVIKLING! Selvom betalingen er «kun» å ha det mye bedre med seg selv og mennesker rundt en. Akkurat det er faktisk beste følelse/oppdagelse/opplevelse i verden.

  Lag deg selv en nydelig deilig dag. Hvor du har fokus på glede deg selv først. For når du har det godt med deg selv, så kan du glede så mange flere rundt deg.

  … Tuddelidu …   
   

 • Livsveiledning

  Studietid snart gitt

  Neste uke begynner jeg på Veiledning og Coaching Del 3, studie via OsloMet. Siste delen varer i 1 år. Så det blir spennende.
  Da er det 60 studiepoeng i boks, pluss da kan jeg med god samvittighet kalle meg for Coach og i tillegg melde meg inn i DNCF!

  Coach tittel er jo ikke beskyttet dessverre. Alle kan kalle seg Coach og Veileder. Jeg gjorde det jeg også før studie. Men så fant jeg fort ut etter å ha gått på Del 1, at jeg var mest rådgiver/ enn veileder.

  Altså det å gi råd kan være bra ting også, men når vi kun gir råd tar vi fra også muligheten til at andre finne svar til sine utfordringer selv. Det å ansvarliggjøre andre til å finne svarene dem trenger er mer riktig måte å gå fram på. Enn å kun gi råd. 

  Jeg sier ikke at Coach og Veiledere ikke kan gi råd, om dem selv har vært i samme situasjon og vet om noe som funker. Men en skal være veldig bevisst seg selv for ikke gå i gi råd fellen.

  Vi mennesker vi er så flink med å gi hverandre råd. Selvom ingen har spurt oss å få råd. Så likevel deler vi lett ut våres råd som om det skulle vært candy på halloween.  Vi gir jo så klart råd for vi bryr oss, vi tror så klart vi gjør det i beste mening. Men sannheten er det gjør faktisk saken vondt verre.

  For mange vil heller bli hørt enn noe annet. Men når en går til Veileder eller Coach, så er det veldig viktig at en finner svarene selv med riktig verktøy så klart!

  Hva som gjør at det er viktig? Jo, for om en skal bare følge råd hele sitt liv. Så vil en heller ikke få kontakt med sitt indre. Med seg selv. En vil alltid være avhengig av andre sine meninger og synspunkter.

  Det er viktig å føle seg verdigfull og viktig, og når en klarer å finne svar til sine ting med riktig verktøy. Så kan en også senere tidspunkt ta fram det verktøyet og finne de svarene en trenger selv til å gå videre i en situasjon.

  Det er rett og slett myndiggjøre seg selv og sine valg!

  Uansett om du Coach eller bare en venn, neste gang noen kommer til deg. Prøv å holde dine råd til deg selv og bare lytt etter hva som blir sagt.

  Det å føle seg bli hørt kan være mer enn godt nok noen ganger. Vanligvis når vi sitter i samtaler, vi lytter ikke. Vi bare tenker på hva vi selv skal si etter den andre parten er ferdig snakket.  Jeg gjør det stadig selv altså, det er ikke hverdag jeg er like bevist på den lei tendensen. Men Lytt mer, smil mer og bare vær der. Det kan være mer enn godt nok mangt ganger i livet.

  Til neste vakre sjel gå inn i deg selv. Du finner alle svarene du trenger i deg selv. Ha tillit til deg selv. For til syvende sist så er vi alle gode mennesker og ønsker andre godt.

  Om du sitter helt fast anbefaler jeg deg fra hele mitt hjerte en Coach eller veileder som kan hjelpe deg videre med riktig verktøy! Du kan alltid booke time hos meg også om du ønsker det.

  Lag deg selv en deilig smilende dag du fantastiske sjel. Tusen hjertelig takk for du er stadig innom og leser i bloggen min. Er takknemlig for å ha akkurat deg i mitt liv.

  ANNONSE!! ESSANTEORGANICS
 • Healing,  Livsveiledning

  Hei du vakre sjel

  Du vet du som slåss med dine demoner hver kveld. Jeg vet veldig godt hvordan du har det. Jeg har vært der selv. Som du har kanskje lest til nå om mine historier. Så skjønner du at jeg har vært gjennom mye rart opp gjennom livets vei…

  Midt oppi alt jeg har vært gjennom kom min visjon til meg, at alt jeg har vært gjennom er for å være der for andre. For å forstå andre, for å kunne hjelpe andre å komme seg videre riktig og med riktig hjelp.

  Jeg fant mitt kall, altså det som holder liv i mitt hjertet, utenom så klart barna mine og Kjærligheten som jeg bare Elsker for å Elske.
  Kjærligheten Elsker meg, og jeg Elsker Kjærligheten. Kjærlighet betyr så mye mer enn å dele det med annen person.

  Uansett mitt kall da, dette å nettopp gi deg håp om det er mulig å komme seg videre selvom en har tunge dager inni mellom alt som er.

  Det er gjennom mine fallgruver jeg har lært hva som har funket og hva som ikke funker. Det er gjennom tegn, åpenbaringer og hjelp i fra gode venner og healere og Coach og haug av gode tanker og bønn. Jeg står her nå i dag.

  Med all bagasje jeg har, og likevel står som jeg gjør. Så er det trist egentlig at det finnes fortsatt idioter der som ønsker å se meg falle. Men så tenker jeg det forteller mer om deg/dere enn meg da.

  Om en ikke har noen hatere så gjør en noe feil, tenker jeg da. Så da vet jeg i hjerte mitt at jeg gjør noe riktig.

  At jeg ønsker å bruke alt av erfaring til å bygge opp andre mennesker for jeg har vært der selv uten håp å holde fast ved. Er mitt største kall!

  Jeg har vært der hvor jeg følte jeg ikke klarte ett minutt mer av livet. Jeg så for meg hvordan jeg skulle ta mitt eget liv. Jeg planlag alt i minste detalje. Men heldigvis ting skjedde. Så jeg står her nå i dag og smiler og kan dele kjærlighet, håp og glede!


  Men ja det ble rett og slett for mye å bære på byrden av å ikke kunne redde en person jeg virkelig elsket. Selvom han var dust fra annen verden til tider. Men det var energi ting da så klart.

  Det å akseptere at jeg har bestemt selv på forhånd alt jeg vil oppleve i dette liv, har gitt meg ny perspektiv på å se på alt som er. Men likevel en trenger også å huske en har bare kontroll over sin egen skjebne.

  Altså alt jeg vil oppleve på forhånd, betyr ikke at det andre måtte gjøre med meg har jeg avtalt også på forhånd. Nei langt der i fra. Alle har FRI VILJE!
  Fri vilje til å være grei eller asshole. Og alle står for sin egen karma.

  Det jeg brenner for er barna, jeg elsker barn. Ikke alle barn automatisk for min oppmerksomhet. Men dem som får min, pleier som vanlig også å tiltrekke seg meg.
  Det er noe med jenter gitt, men ja jeg har begynt å bli bedre venn med gutter også faktisk nå. Nå har jeg flere guttebarn som dingler etter meg enn jenter..
  Jeg våger forresten ikke å spørre lenger barna hva dem skal gjøre når dem blir voksen, jeg er redd for å få til svar rydde all dritten etter dere ALLE….


  Jeg brenner for rettferdighet, ikke så mye overfor meg selv akkurat, men i verden. Rettferdighet og frihet til å kunne være seg selv og velge!
  At selvom du er mann og jeg er kvinne, så betyr det ikke at du har mer rettighet enn meg.
  Selvom vi er mennesker så betyr det ikke at vi skal drepe dyr for moro skyld. Eller ødellege alt som er bare for å mette magen vår. Vi er ikke skapt for å spise så jævlig mye engang!

  Vi blir jo bare sykere og sykere, det er for vi spiser alt for mye og beveger alt for lite på oss. Noen av oss da så klart. Noen av oss bor ut på landet, og må jobbe hele året..

  Jeg brenner for Renere Verden, jeg rydder søppel når jeg har mulighet og kan uansett hvor enn jeg er. Jeg har blitt kjent med så mange mennesker bare av å være ute og plukke søppel. Mange rare blikk opp gjennom årene og mange heiarop. Men ingen fremmede som har hjulpet til enda.

  Jeg brenner for likestilling og alle dager trenger vi å feire hverandre. Ikke bare en dag i året skal vi ta vårt oppmerksomhet på noe som er viktig. Nei heller ha det i bakhodet hverdag! Minne oss selv på hvor velsignet vi er av å kunne bo i slik frodig planet som snurrer rundt av seg selv midt i intet. Bare for oss som bor her.

  Ja jeg brenner for Kjærlighet og Fred. Azadeh betyr Freedom/Fred! Så jeg brenner for nettopp det. Fred i hjerte, fred i sjelen, fred i hodet, og Fred i Verden! Fred som skaper ro og orden. Fred som gir oss følelse av trygghet.

  Å være i krig og flukt som barn lærte barnet i meg at jeg har ingen hjem, at jeg er aldri trygg noen plass. Det lærte meg å ikke eie rotfeste, for vi flyttet så mye. Det lærte meg at jeg ikke har noen andre enn mine 3 andre søstre og foreldrene mine.
  Det lærte barnet i meg at jeg ikke kan finne roen noen plass.

  Jeg har jobbet hardt og lenge med barnet i meg. Hun har fått mye kjærlighet og godt for å kunne ha tillit til mennesker og være trygg med seg selv..

  Dermed jeg ønsker ALLE barn skal oppleve å kunne vokse opp trygt i sitt eget hjem. Ingen barn vil miste alt dem har kjær, av familie og venner og det som er, forså bo i telt, uten mat og drikke!
  Det er ikke riktig at krig skjer i 2019, og vi ser bort for det skjer ikke her på denne siden av verden!

  Vi er jo alle sammen her og nå. Det er som å leie en leilighet og ikke rydde etter seg for det er ikke din. Men du bor jo der! Så hva faen er forskjellen?


  Så hva er greia mi da, hva som gjør jeg ønsker å gi deg håp og glede deg med å komme deg videre?

  For jeg har vært der i så mange forskjellige livserfaringer. Jeg har kommet hit jeg står nå. Med stortsett selv disiplin og selvhjelp! Når jeg har klart å komme hit så kan hvem som helst det!

  Jeg sier ikke at livet mitt nå går på skinner, bare på facebook slikt perfekt skjer. Ingen sitt liv er helt perfekt. Du er ikke alene kjære deg.

  Til deg kjære gode vakre menneske som gjemmer deg for å gråte inni mellom alt som er. Jeg har vært der jeg også. Mange ganger i livet. Du er ikke alene.

  Jeg sier ikke jeg har mirakulkur på hvordan du kan bli bedre. Nei, jeg kan hjelpe deg med verktøy og healing. Resten av healingen trenger egen omsorg. Det trenger du å ta deg av selv. Så jobben trenger du å gjøre helt selv..

  Så kjære vakre sjel. Om du føler deg alene, forlatt og ingen er der for deg. Vi alle har slike følelser fra tid til annen. Sett på en skrekkfilm og skru av lyset. Du vil fort føle deg mindre alene skal jeg love deg… ;p
  Neida bare tuller litt, jeg ser ikke på slikt jeg da. Jeg har gitt meg selv forbudt…

  Jeg brenner for å være grei, kindness. Jeg tenker en kommer veldig langt med å være grei. Å dele smil og bare være hyggelig. Gi litt ekstra til dem som måtte trenge det. Det å kunne føle seg til nytte. Det er noe vi alle trenger å kjenne og føle på. Så om å være grei gjør at en føler seg til nytte. Så tenker jeg det er mye bedre det enn å være gretten.

  Alt er energi tross alt. Det du sender ut, det går utover så mange flere. Smiler du til en, så smiler den videre osv.. tenk da på lav energi, hvor mye lavt energi det skapes av å være gretten eller si eller gjøre unødvendig ting.

  Jeg sier ikke at jeg ikke skaper unødvendig ting, jeg er jo tross alt menenske. Jeg er som alle andre samtdig ikke.

  Men ja jeg går heller for å dra opp energien. Dra den opp til nytt nivå, det betyr ikke at en er der i den energien hele tiden. Det å tvinge på seg godfølelse gjør bare vondt verre.
  En trenger å ri gjennom ting som er. Ikke tvinge på seg følelser som ikke er tilstede.

  Men ja om en har generelt en kjip dag bare, så er det veldig fort å rette på det også om en har de rette verktøyene så klart.

  Det å rette ryggen, smile og puste riktig, holde holdningen i ca 3-5 minutter kan faktisk forandre på ALT. Det å «lure» hjernen rett og slett, dessuten etter en har stått slikt i noen minutter så begynner en automatisk å føle seg bedre med rett rygg.

  Så kjære vakre sjel, du som har gråte i dag for ting kanskje virker urettferdig, eller noe du ikke forstår. Du er ikke alene, det finne alltid håp. Det er alltid noen der som er glad i deg som trenger deg.

  Du er veldig ønsket i denne verden så husk det.

  Hva brenner du for? Hva ønsker du deg mer av i ditt liv?

  Lag deg selv en fredelig tid og husk å puste med magen <3