• Hverdag

  Magisk FullMåne

  Jeg tror ikke mange vet om hvordan det føles, å bo ute i skogen å kunne bare rope og gjøre akkurat det en har lyst til. Uten å måtte ta hensyn til noe som helst. Det er befriende følelse i fra annen verden.
  Jeg danset ikke naken i går. Det orket jeg ikke. Men ja det er digg altså. Anbefales fra mitt hjerte.

  Det å kunne få kontakt med sitt indre, kjenne seg mektig og ydmyk samtidig. Jeg føler meg rett og slett velsignet. Selvom ja sjelen min begynner å gjøre seg klar til å bo nærme vann. Men ja det har vært livslang drøm, å bo nærme vann.

  Den tid, den greie. Fram til da, nyter jeg livet i skogen. Eller hvert fall når snøen er borte. Jeg har ikke blitt født med ski på bena jeg da. Det er nå første 5-6 årene vel jeg har slått meg til ro med været her på Østlandet. Eller akseptert at jeg skal bli boende her. Bare akseptert at dette er siste land før Nordpolen og det er jævlig kaldt om vinteren.

  Men det er noe magisk da i begynnelsen med snøen. Naturen er magisk og Norge er vakkert land. Føles som maleri rett og slett. Frisk luft, rent vann. Ja vi er ganske så heldig vi som bor ute i bygda i Norge.
  Kan ikke si så mye om frisk luft i Oslo sentrum, der er det rett og slett helt kvalmt.

  Men ja det var fullmåne gitt, minste jenta mi var med meg i går og vi lagde oss bål og hadde det skikkelig koselig sammen. Hun er bare helt fantastisk den jenta. Jeg skjønner jo hvorfor min fjerde barn ville bli født med annen far. Hun er ingenting lik dem andre, selvom dem har nå likhetstrekk alle sammen likevel.

  Siste tiden har jeg sovet endel, nok engang føles det som jeg driver og sparer energi til noe. Det er nå godt det og. Det har vært noen heftige netter med drømmer fra annen verden. Slik er det ofte med fullmånen. Det gjør noe med oss alle.

  Jeg kjenner meg salig, kjenner meg i harmoni. Selvom ja det har vært litt opp og ned. Så er det egentlig alt i alt fantastisk deilig å kunne kjenne seg helt rolig. Altså en bare ER. Uten noe forvirringer..

  Men ja trenger å innrømme at jeg har samtidig blitt dratt i to retninger siste tiden. En som har fanget min oppmerksomhet gitt. Det er fysisk energi som jeg har blitt dratt mot. Det er fullmåne da kan jeg vel skrive om slikt eller hva? ;p

  Så har du noe saftig første hånd «sladder» å lese om, men ja.  Jeg spurte om tegn da fra universet. Hvilket retning jeg skal gå, også har jeg blitt bombardert med tegn. Så mye at jeg trengte å logge av alt som har med internett å gjøre. Og bare fokusere på pusten og meg selv.

  Men ja, jeg er jo ikke ute etter å komme i forhold, det er jeg jo ikke. Men ønsker jo gjerne å ha en samtalepartner som er i hjernetrim i bølgelengde med meg. En jeg kan ligge i armkroken og kose med. Jeg kjenner meg ikke ensom i hele tatt. Tvert i mot jeg begynner å bli enda mer glad i min alenetid.

  Men ja, ikke at jeg har sagt noe stort til noen av dem. Men du vet bare når jeg har koblet meg opp til din energi. Men ja det som er mening med det vil skje. Det er en grunn til mennesker tiltrekker seg hverandre uansett.

  Men ja nå har jeg tatt bort at jeg er singel. Jeg har vært så vag der, men jeg har bestemt meg. Jeg skal ikke ha det framme mer. Det blir så mange PM og slikt. Jeg orker ikke stress asså..  Men ja den tid den greie. Jeg får helt noia av å bli jaktet av sultne menn. Det er egentlig helt utrolig hvordan noen kan bli av å ikke få svar eller få de svarene dem ønsker å ha. Jeg har blokkert så mange profiler med jobb profilen min. Helt utrolig hvor sint eller kvalmende noen kan bli. Det er jo hvert fall turn on, NOT!

  Lurer på om menn har det på samme måte? Om det finnes merkelige single kvinner der ute?  Men ja til syvende og sist vil vi jo alle føle oss elsket og hjerte vårt skal bli tatt imot av en som vet om våres verdi. En som kan elske oss for den vi er og bare elske oss.

  Så jeg har hatt kjempe dårlig samtidighet. Men jeg har jo ikke sagt noe stort til noen av dem egentlig. Men ja slik er det vel å ha godt hjerte tenker jeg. Men likevel jeg ønsker ikke å være ei som leker med noen sine følelser. Dermed tenker jeg. Jeg lar dem bare være i fred.

  Den som er ment for meg vil nok finne sin vei til meg på en eller annen måte uansett. Jeg vil ikke leke med noen sine følelser som sagt. Jeg er sterk troende på karma. Så jeg vil ha min karma ren gitt.

  Jeg kobler meg av jeg. Så får den som er ment for meg komme nærmere eller bare la meg gå. Slik jeg kan komme meg videre…  Jeg har endelig bestilt meg pass nå, vi måtte jo kjøre langtur for å bestille pass. Det har vist blitt timebestilling gitt. Så om du skal bestille nytt pass til sommeren, bør du nok finne ledig time nå. Eneste plassen her på «Østlandet» som har ledige timer er Hønefoss gitt. Men det var nydelig tur da. Vi bor i så vakkert land, det er nå sikkert.

  Men jeg fant ut i går i følge skatteetaten så er Drammen Sørlandet. Så jeg vet ikke lenger hvor jeg bor hen. Ikke at jeg bor i Drammen.. men likevel. Det skjer så mye endringer her stadig vekk. En kan miste oversikten av mindre.  Jeg kjenner meg salig i dag, jeg kjenner rolig, kjenner meg fantastisk! Det er nå godt å bare føle fred.

  Vakre nydelige sjel, din fred er mer viktig enn noe annet og husk du er VERDIFULL Du er høyt elsket. Du er fantastisk! Du er MEKTIG! Du er Nydelig. Du er helt herlig og fortjener det beste som er.

  Husk bare hvor viktig du er i denne verden. Hvor mye godt du har skapt og hvor mye godt du har i vente. Livet er nydelig reise. Om vi mennesker ikke kompliserer det med alt som er. Så kan vi faktisk bare nyte hvert øyeblikk for det er verdt.

  For helt ærlig vi vet ikke hvordan morgendagen blir. Så smil mens du kan. Og bare vær fri til å være deg selv. For du er helt fantastisk herlig menneske akkurat slik som du er!!


  Magisk god klem til deg vakre sjel. Lag deg selv deilig helg, ha fokus på fred i hjerte. Det er eneste som er riktig og viktig. <3

  … Tuddelidu ….


 • Hverdag

  Hvordan håndterer du forandringer?

  Jeg kom på det jeg tenkte i dusjen!!! ehm bare for å skrive det.. men ja, selvom du leser denne endel dager etter siste blogg innlegg gitt.. ;p

  Altså hvordan takler du forandringer?

  Det er hvordan vi håndterer forandringer som er rett og slett nøkkelen til å kunne overleve, mest mulig «normalt» her i livet. Med «normalt» mener jeg noe lunde fortsatt i sin fulle fem.

  Altså vi har alle komfort sone inkludert meg. Tro meg, dessuten jeg har vært innom så mangt og mye. Jeg er svært så takknemlig så klart. Jeg kan med hånda på hjerte si jeg ønsker ikke å være foruten noe av det.

  Jeg har fått endel livserfaring som ingen bøker kunne ha gitt meg, så jeg dømmer ingen hvor enn dem er i sin livs reise. Vi er alle i forskjellige stadie. Der det er ment for oss å være. Ingen er mer ovenpå eller noe så.

  Tvert imot vi trenger alle en hjelpende hånd for å komme oss noen ganger videre…

  Men det finnes mennesker der som ikke klarer å håndtere forandringer helt på egen hånd, selvom dem kan være sterk fysisk ellers. Eller har fått alle de riktige kortene i livet. Ikke engang ønsker dem hjelp til å komme seg videre.

  Det er hvordan vi klarer å håndtere forandringer, som er avgjørende om vi lykkes med å overleve. Jeg trenger å velge mine ord med omhu her kjenner jeg. Det er egentlig alt for sent. Jeg burde ha lagt meg til å sove. Men nå kom jeg endelig på det jeg skulle egentlig skrive. Så jeg skriver likevel. Men denne blir nok ikke lagt ut før mandag eller noe så..

  Any way, å ha hjertet sitt åpent. Selvom det gjør jævlig vondt nettopp det noen ganger. Kan være beste tingen en gjør for seg selv i forandring situasjoner. Det er å ha tillit til noe større enn seg selv. Tillit til selvom en gir slipp så vil ting ordne seg for det beste likevel.  Men igjen, jeg ønsker å leve og oppleve mest mulig jeg da. Jeg går ikke med sikkerhetsbelten under hele denne turen, jeg asså. Det finnes da måte på. Det er ikke akkurat så jeg kan si etter jeg har blitt begravd. Nei vet dere hva, jeg har ombestemt meg. Jeg vil leve alt på nytt igjen.

  Nei, jeg ønsker å leve så mye jeg kan, slik at jeg kan ta lang pause med god samvitighet etter dette livet gitt.

  Men ja hvordan håndtere forandringer som skjer? Altså vi alle har våres måte å håndtere sorg på, sorg er veldig personlig!
  Vi kan lære oss verktøy til å håndtere det lettere. Men igjen slike ting er så personlig. Det finnes ingen rett eller galt måte. All sorg trenger å bli behandlet med respekt.

  Til å med kjærlighetsorg bør respekteres! Dette er til dere ALLE som gjemmer kjærlighetssorg i hverdagen!!!! <3

  Det dukker ALLTID opp mennesker til deg som tilbyr deg hjelp når du trenger det. Det er alltid opp til deg å våge å ta hånden!

  Ingen kan tvinge deg til forandring! Enten kan du lukket hjerte ditt og se alle dine demoner i den som tilbyr deg hjelp. Eller ta i mot den sjansen du får og du kan faktisk risikere at livet ditt blir totalt forandret. Og det trenger ikke å være negativt ting i hele tatt.

  Men så er det noen ganger deilig å dulle seg inn i sin egen komfortsone og ha tusenvis av unnskyldninger for ikke ta sjansen som dukker opp din vei. Men det er ditt tap da. Det blir jo det.

  Du skjønner det er ikke alltid en får samme sjansen to ganger. Men noen ganger føles det som vi er født under lykkes stjerne og får mulighet likevel senere engang. Kanskje, kanskje ikke.  

  Det er mange jeg har tilbud meg til å gi healing til, de aller fleste av dem har tatt i mot med takknemlighet og glede, det er noen få som har vært skeptisk og takket nei.

  Det er helt lov å være skeptisk tenker jeg. En har nok sine grunner uten at det trenger å være feil. Vi alle har følelser og våres følelser bare er!

  Men likevel det er samme med alt annet i livet, om en ikke våger å ta sjanser når den dukker opp hos deg, så vil livet likevel bare gå videre, mens en sitter med «tenk om» tanker og følelser..

  Men da er det klokt da, å gå den veien selv! Altså om en får en hjelpende hånd, eller kjempe fangst på gullfat rett på fanget. Om en velger å bli der en er og ikke ta en sjans, så vil ingen forandring skje heller.

  Om ikke en faen vokser i deg og DU selv skaper den forandringen selv. For Deg Selv!
  Så vil ingen forandring til noe bedre skje heller!!

  Da kan en heller ikke sitte der og klage og sutre over livet. Hvis verken du selv gjør noe med det, eller tar ikke imot hjelp til å få det bedre!

  Det er faktisk ganske så energitappende å være rundt mennesker som klager uten å gjøre noe med situasjonen sin. Når en er voksen så har en valget å gjøre noe med de tingene en har opplevd i livet. Gjøre dem om til erfaringer enn å la dem fortsette med å være åpne sår.  

  Det er alltid en grunn til alt som skjer og mennesker vi treffer på.
  Det er alltid en grunn til mennesker tiltrekker seg hverandre. Mennesker krysses våres vei.


  Vi mennesker har egentlig hastverk med det meste. Noen ganger trenger vi kanskje å ta ett par steg bakover og se ting i fra nytt persperktiv. Altså fly litt utover for å se på det store bildet…

  Vi mennesker trenger å utvikle oss hvert vårt for å komme oss dit det er mening vi skal være. Samtidig huske det våres valg om vi ønsker å utvikle oss som menneske.
  Ingen kan tvinge på noen til å utvikle seg her i livet.

  Forandring MÅ skje innenfra. Du Selv Må Ønske Forandring, for at forandring skal skje! IKKE en jævel kan tvinge deg til en dritt for å si det mildt! En MÅ faktisk ikke gjøre en dritt for noen om en ikke har lyst selv.

  Så pass langt har vi kommet hvert fall her i Norge, vi er så priviligert at jeg kan sitte her på tronen min og skrive nettopp disse fancy ord. Så beklager til mine utlandske lesere at jeg virker overflatisk. Men vi er nå bortkjemt på en helt annen måte her i Norge gitt..

  Jeg stod igjen i dusjen og lurte på hva som er greia mi egentlig! Hva som gjør at jeg blir tiltrukket av menn som ja, nei jeg utleverer dem ikke her nå. Det kan jeg ikke gjøre. Men dem har nå lik fellestrekk gitt. Det er ingen vond fellestrekk altså. Men dem er ikke så opptatt av alt jeg er opptatt av.

  Det er vel en grunn til det tenker jeg da, universet sender mennesker vi trenger for å utvikle oss. Så det er alltid en grunn mennesker krysser hverandre sine spor..

  Men ja en har valget da, om å ta sjansen, ta livet litt mindre seriøst til tider og bare slå ut vingene og se hva som skjer. Eller duller seg rundt med det som er og nekter å høre på kroppen sin, når kroppen viser vei og roper..

  Jeg har bestemt meg å leve utenfor min komfort sone jeg. Jeg har lyst på mer av livet. Lyst å bli behandlet GODT! Kjenner lysten til å LEVE livet stiger, bobler i meg. Kjenne på gode deilige følelser som tar overhånd i kroppen.

  Ta livet enda mindre høytidig rett og slett bare våge mer og ta flere sjanser!

  Jeg er slik som trenger å bli følelsemessig engasjert før det kan bli noe seksuelt mellom meg og en annen. Dette er så klart noe som har kommet med årene. Før var jeg ikke slik i hele tatt.

  Siste 8 år, har jeg prøvd ett par ganger uten følelser, og det frister IKKE til noe gjentagelse. Jeg er ferdig med den tiden det er nå sikkert! Dessuten slik energitappende 3D opplegg. Nei takk never ever again.

  Jeg har egentlig nettopp kommet ut av skapet som bifil, så jeg har ikke engang våget å ta noe steg med ei kvinne. Men det gjør jeg heller ikke enda. Jeg tenker den tid den greie.. Hvis plutselig ei Nydelig vakker sjel kvinne dukker opp i nærheten og alt bare klaffer. Kyss kanskje? Nei jeg vet ikke hahaha *lager meg hull og legger meg nedi nå* ;p

  Nei dette ble jo personlig likevel. Jaja jeg er jo blogger da, har aldri skrytet på meg å være statsviter eller noe sånt. Så noe personlig får det bli.

  Men ja dette ble en liten lapskaus gitt, men det er nå så, begynnelsen av uken blogginnlegg kan da ikke være bedre… ;p  Men ja jeg åpner opp mine armer for LESS og MORE av alt. LESS SHIT, LESS DRAMA, Less complicated relationships. More Love, More Joy, More Fun.

  Ja MORE  av ALT egentlig. Men ja jeg lurer bare noen ganger på why, altså why Azi, hva som er greia med å like en viss type energi av menn!
  Men så kommer jeg på jaaa. jeg er liksom sånn under-cover «jahovas vitne opplegg* Bare at jeg er IKKE jahovas vitne da.. ler og ler… men ja dette ble internt gitt ..

  Men ja hvordan håndterer du forandringer? Hvordan klarer du å gå videre i livet?
  Er du kjapp med å tilpasse deg? Eller henger du langt etter før du går videre?

  Til neste gang du vakre sjel, livet er vel til å utforskes, å leke og ha det morsomt, det er vel det som healer vårt hjerte mer enn noe annet. Smil, Latter og Glede med mennesker som løfter hverandre opp, er vel beste medisin som finnes i verden. Ingen penger i verden kan kjøpe ekte gode venner, ei heller kjærlighet..

  Jeg har bestemt meg å våge å ta flere sjanser framover! Leve utenfor min komfort sone. Følge kroppen min enda mer. Selvom hodet ikke alltid henger med. Så er det vel en grunn til kroppen min tiltrekker seg nettopp det!

  For noen ganger dukker ikke sjansen opp to ganger, mens andre ganger så er det ikke tiden inne for å ta noe steg videre. Men jeg har fått nok av hva om historier i mitt liv. Jeg setter strek der, jeg er ferdig med å ikke våge å ta sjanser ..

  Fra nå av ønsker jeg å ta flere sjanser og leve mer med åpent hjerte, Nye motto får bli; Nå eller Aldri!

  Trenger å si jeg ønsker å være i vinnerlaget jeg. Jeg ønsker å vinne mer i livet! Gode hjerter, gode minner, gode deilige samtaler, gode smil og latter. Gode vennerlag og gode turer. Og masse masse deilig sex hvert fall, men akkurat det, trenger jeg først Mannen på plass gitt! haha ;p

  Lag deg selv en deilig uke med masse gode minner og smil til verden. For du er så Vakker når du smiler… <3

  … Tuddelidu …

  ANNONSE ESSANTE ORGANICS


 • Hverdag

  Dem 144.000 

  Dem 144.000 der det står om dem overalt på nett og i bøker. Hva betyr det egentlig?

  Jeg tror det er symbolsk jeg, som alt annet. 144.000 Blir jo 9!
  9 står jo for avslutninger. Det er jo avslutning på gang nå! Det gamle systemet som har vart så lenge nå driver og kollapser for godt. Men samtidig så står også 9 for dette! Da henger det plutselig ting mer på grep. Det forteller jo om oss mennesker som driver med healing av verden!

  Denne massiv oppvåkningen som har vært og driver fortsatt og skjer! Vi kan ikke bare poste meme rundt på sosial media og ellers oppfører oss som en gjeng sauer!

  Det føles som om det ikke gir mening. Men samtidig så er vi jo nødt til å gjøre det. Vi har jo ikke mange valg engang! Systemet er så solid at det har ballegrep rundt de aller fleste av oss.

  Det er sitte å klø seg i hodet og vente på en annen skal komme og redde verden nok engang blir for dumt. Eller det kommer nok til å dukke opp noen som vil hjelpe til når vi sitter dypt i det, det trenger vi å ha tro på. Med tanke på Pyramidene ble ikke bare lagd av mennesker.

  Så hva betyr egentlig de 144.000? Som sagt så tror jeg det er symbolsk og står for avslutninger, så vi har valget, vi er millioner nå som har våknet! Det er ikke bare 144.000. Tross alt mennesker har overtatt snart hele kloden!

  Jeg alene har 4 barn, så jeg er ikke rette raua til å si stort om andre sin produktsjon. Så jeg har vært med å bidratt til øke befolknings mengden selv.

  Men ja vi får gjennomsnitt mindre barn nå for tiden enn i gamle dager, men nå lever vi nesten til vi er 100 år gitt..

  Det er bedre vilkår nå så mange plasser i verden. Så vi går jo rette veien. Selvom de grådigste fortsatt ønsker å sitte på tronen og ønsker ikke å dele godene med seg. For dem mener dem har mer rett til alt enn andre. For dem har drept så mange der ute til å kunne ha så mye av alt som er, dermed er det deres rett til å ha ALT SAMMEN! 

  «Og vi skal liksom bøye oss og kysse deres hånd og si, ja takk takk for du sitter der og gjør ingen nytte av deg selv, enn å sende uskyldig mennesker til krig for å drepe andre uskyldige mennesker, for deg!»

  Jeg vet ikke hvilket verden det er som skal akseptere at slikt skal være RIKTIG jeg da, men jeg ønsker ikke å være endel av verden der grusomhet skal belønnes. «Den som bråker og steller i stand mest mulig dritt skal ha rett til mer»
  Men det er nå så, jeg orker ikke å ta en tankespinn rundt dette nå gitt.


  Jeg føler jeg trenger å nevne navnet til Herr Gentlemann. Han var tross alt min veiviser når jeg drev og våknet. Hadde det ikke vært for Tommy, så hadde jeg nok følt meg ganske så lost og alene.

  Så takk Tommy for du har vært god venn. Engel er du rett og slett. Endel mistforstått engel da. Men det ordner du jo lett selv, det skal du ha, eller hva? 😉  Men ja jeg har tatt en sånn kjapp rescann av hjernen, av minner. Alt jeg har vært gjennom. Hva driver alt dette til å forbrede meg på egentlig?

  Jeg tenker det er nå godt at en ikke vet alt på forhånd om hva som skjer. Selvom en vet også ting på forhånd, så skjer det jo forandringer. Alle har tross alt fri vilje. En kan aldri tvinge noen andre til noe som helst. Eller tvinge seg selv til noe. Eller en kan gjør det da. Men masken faller jo av tilslutt engang!

  Jeg har tvunget meg selv mange ganger til ting, så har det blitt at jeg har måtte betale for det. Med tanke på det gikk jo bare ting utover meg selv. Jeg ønsket ikke engang å være hjemme i mitt eget hus igjen.
  Jeg følte meg rett og slett rotløs nok engang.

  Men jeg prøvde jo igjen å bli ett forhold der jeg ikke vokste stort. Vi var ikke i hjernetrims bølgelengde. Ikke at min storesøs var enig i avgjørelsen om å gifte seg igjen. Hun er min mor nr 2 egentlig. Selvom jeg kan være moren hennes og på en annen måte. Dessuten hadde jeg vært i det forholdet enda, så hadde jeg fortsatt vært fanget i 3D verden nok engang. Jeg kunne aldri ha klart å tonet meg inn i 5D, med slik energi rundt meg hele dagen.

  Dessuten han fikk 3 år på seg å viberere høyere, han valgte å bli i sin 3D. Så jeg sitter ikke å utslette meg selv nok engang for en ny mann altså! No fucking way!  

  Dessuten noen trenger soul sjokk for å våkne. Så jeg føler jeg var nok hans soul sjokk. Han trengte noen som kunne være glad i han og gi slipp på han for at han skal våkne til større menighet om livet gitt.

  Dessuten så er du en utrolig vis mann om du kan stå ansvarlig for de tingene du har gjort og ikke gjort og ønsker å forandre deg til noe bedre. At du står med hodet hevet og kan si jeg vet hva som skjedde og jeg forandrer meg til det bedre.

  Så stort HEIA til alle oss som ikke tar oss høytidig og kan stå for våres ting! Stå ansvarlig og ønske om å forandre oss til det bedre for vi ser oss selv! Så STORT HEIA til min x.
   

  Men ja når en kjenner fred overalt etter folk flytter ut, så betyr det jo at vi har valgt riktig. Dessuten så har vi vært ett helt liv sammen før. Nei takk been there done that. Jeg går ikke der igjen.

  Dessuten nå har jeg prøvd fra bror til kjærest. Nei det går ikke. Har jeg sagt til deg at du er broren min, så er du broren min. Da er du i friend-zone.  Aksepter det bare engang for alle. Slutt å runk for faen! 🤢

  Ekkelt altså, jeg kjenner når menn har runket etter meg, derfor har jeg sluttet å være så åpen her på bloggen. Det er lavenergi shit altså. Lurer på om andre sanser slikt?
  Men ja jeg tenker det må nok være energityver fra annen verden. 

  Jeg setter massiv gull-energi ring rundt meg selv, min familie, alle dem jeg er glad i. Beskytt meg og mine mot energivampyrer fra nå av og for alltid!  Jeg trenger forresten å nevne at jeg begynner å digge denne jentå! Hun er kul altså. Å være influencer er ikke bare bare heller, men å våge å skrive om CBD olje. Fantastisk! Kjempe bra gjort Sohpie!

  Men ja hvor var jeg egentlig? Det blir litt av alt mulig denne gangen, jeg går vist gjennom en stil skifte. Og den har ikke helt blitt satt på plass kjenner jeg. 

  Men ja jeg har tenkt å være mindre privat rett og slett. Men så dukker det opp ting i fra nå tiden likevel sånn inni mellom. Men jeg prøver å holde ting til fortiden når jeg skriver om private ting. Det er liksom litt mer «hallal» kanskje. ;p

  Egentlig hadde jeg en kjempe fin skrive idé da jeg stod i dusjen i stad, for så glemte jeg nå hele greia etter å ha skrevet alt dette her. Lurer på om jeg skal gå og stå i dusjen igjen jeg, for nå er det helt blankt gitt. 

  Det er vanligvis i dusjen det dukker opp de aller beste tingene jeg ikke får mulighet til å skrive ned. Kjenner du deg igjen i dette?

  Nå har jeg tenkt masse, gjort masse rart, samtidig ikke gjort en dritt. Men dette merket du egentlig ingenting av så bare skroll videre du..

  Forresten ja jeg vet noen av mine gamle bekjente synes det er rart å se meg slik som jeg står idag! Ja jeg har vært major Asshole jeg også i mine gamle dager. Ikke så veldig i forhold til andre. Men ja jeg har vært der jeg også.

  Det definerer ingenting av den personen jeg er nå i dag. Du aner ingenting om mine smerter som har gjort meg til det jeg er nå i dag!

  Jeg tenker vi alle har en fortid! Vi alle har lekser vi trenger å gå gjennom for å bli den vi er! Gode mennesker kan ta mindre gode valg! Men det betyr ikke at vi skal bli dømt for det vi gjorde tidligere resten av vårt tid.

  Så sant det er ikke grove ting du har gjort da, altså ødelagt flere barn og voksne sine liv. Og du fortsatt går rundt uten noe snev av anger og ikke ønsker å ta din del av skylda. Det er noe helt annet!

  Om en ikke skal bli respektert som menneske en er i dag for noe en har gjort tidligere er for dumt, ja jeg har humble blitt. Det gjør noe med en når en går gjennom dritt, så sant en ikke velger å bli bitter da.

  I løpet av ett sekund kan en forandre seg helt plutselig å bli til noe annet!

  Livet er faktisk så. Du som kanskje ikke har vært gjennom store bølger i livet enda vil nok ikke kjenne deg igjen i dette.

  Men dere andre kan vel huske det øyeblikket, akkurrat det sekundet livet plutselig snudde seg og ble til noe helt annet enn som var planlagt. Og du aldri ble samme personen som du var den gang igjen..

  Så er det opp til en selv da om en ønsker å bli bitter eller velge kjærlighet. Det å velge kjærlighet er faktisk modig gjort i dette samfunn. Der mennesker blir utnyttet og ting blir sett på som verdifull!


  Jeg velger Kjærlighet jeg. Jeg lever for Kjærlighet jeg. 
  Kjærlighet og Fred. Jeg deler lett min kjærlighet.
  Jeg gleder meg til å dele kjærlighet til den personen som måtte dukke opp og ønsker å dele sin kjærlighet frivillig med meg.

  Deilig Fred og Kjærlighet her på soverommet mitt…

  Jeg er nok ikke den som klarer å selge meg selv best, men jeg har alltid hatt den greien at dem som hører og ser, vil se og høre meg. Jeg trenger ikke å overbevise noen om hvem jeg er og hva jeg står for!

  Jeg sier ting som det er, noen ganger passer det seg ikke for andre. Men jeg tenker, tenk om alle kunne bare sagt ting slik som det er. Så mye energi vi hadde spart hverandre! Det er energitappende å holde igjen uansett.

  Mennesker som ikke våger å åpne opp hjerte sitt orker jeg ikke å ha forhold til altså. Du kan spille så mye du vil, din energi avslører deg uansett!  Men du jeg har fortsatt ikke kommet på det som jeg tenkte i dusjen, bare for å ha sagt det..

  Jeg går gjennom en liten berg og dalebane for tiden. Tross alt mye som skjer bak kullisene nå. Jeg er jo sensitiv og tar inn mye som skjer ute i universet. Skulle egentlig hatt egen planet stasjon her hjemme, slik jeg kunne planlegge mine dager etter «været» ute i universet.

  Rart egentlig hvordan vi mennesker kan bli påvirket av det som skjer rundt oss, uten at vi tenker stort dypere over det hele noen ganger.

  Altså, hvordan jeg har klart å komme hit jeg står nå i dag? Jeg har ikke enda lært meg å puste ordentlig for å være ærlig. Selvom jeg puster bedre enn mange andre har jeg lagt merke til..

  Men ja jeg trenger en kurs hos Anette engang, jeg er så dårlig på etternavn. Skulle ønske mennesker kunne bært ett eller annet med tall, hadde vært lettere å huske gitt.

  Men ja jeg trenger å lære meg å puste ordentlig og drive mer med yoga eller dansing. Bli rett og slett flinkere med å ta vare på kroppen min igjen. Selvom ja jeg er i god form. Men likevel, jeg føler jeg trenger kroppslig oppgradering. Merker på kroppen at ting er ikke så selvfølge som det var engang gitt.  Utenom det. Ja hvor var jeg hen? Hvordan jeg har klart å komme meg hit? Altså utenom så klart, barna, Hilmar, familien og venner. Så var det motivasjons talere som holdt liv i meg. Så jeg har vudert å gjøre noe med det!

  Altså å komme ut av skapet som healer i 2012, for så klarsynt i 2015 også nå stå her slik i 2019. Jeg kan ikke si annet enn WOW uvirkelig. Men samtidig så har det vært bein hardt liv og jobbing, selvom betaling har vært å bli ydmyk, forståelsefull og vennlig. Men ja en kan ikke bare bli healer/lærer uten å gå gjennom oppvåkning. 

  Jeg har så mange ønsker egentlig, jeg tror at jeg trenger å holde mine kort tett til brystet jeg enn å dele dem ut før ting har skjedd. Jeg gir meg selv da mindre unødvendig presentasjons angst.
  Det er nå godt ting tar tid tenker jeg, gi seg selv tid.

  Selvom verden utenfor ønsker at vi skal forhaste oss fort forbi. Så trenger ikke vi å følge etter som en gjeng sauer. Vi trenger å si NEI. Vi ønsker ikke å gå i samme fotspor i enda en århundre!

  Åh det gikk opp for meg nå de barna som kommer nå, kommer til å elske de tingene jeg står for nå, jeg håper internett finnes da og dem kan søke meg opp. Jeg vet egentlig ikke hvordan ting vil bli. Alt er heldigvis alltid i bevegelse alltid.

  Det er best å ikke planlegge livet sitt i minste detalje, for ting skjer alltid har jeg erfart.
  Leve der og da, for alt forandrer seg hele tiden. Vi har ikke kontroll over noe annet enn oss selv og våres reaksjon. Den til å med noen ganger går for drama.

  Men ja drama trenger ikke å være dum ting heller, mye drama som er bra også. Vi lærer mye av hverandre gjennom drama og samspill. Men den tanken orker jeg i hvert fall ikke å spinne videre på nå hvert fall..

  Men ja mange som våkner nå og leser gamle utdaterte ting om tvillingsjeler.

  Det som står der er fra forrige gang, da det ikke var mening med tvillingsjeler skulle komme i sammen. Med tanke på verden var ikke klar for healing. Derfor all den running og chasing som går begge veier. Jeg tar på meg min del av «kaken»!

  Nå er det healing, kjærlighet, fred, forståelse, tilgivelse, samhold som er på menyen, dem skal komme seg sammen og jobbe mot større prosjekt som er mye større enn oss selv og hele menneskeheten. Ekte tvillinger gir ikke slipp på hverandre. Det er umulig å gå i fra sin tvilling.

  Tvillingsjeler tilhører bare sammen. Dem er ment for mye større kollektivt avtale enn hva som er normal A4 forhold ment å være. Så jeg er spent på hvem som er min virkelige tvilling sjel. Nå er det mening med tvillingsjeler kommer sammen. 

  Jeg gleder meg til ting begynner å falle på plass og ser hvem som står igjen tilslutt..

  Dessuten så har jeg forstått det slikt at tvillingsjeler klarer ikke å være i fra hverandre over lengre tid. Det er magnetisk kraft mellom dem som drar dem sammen. Det er en slags beskyttelse instinkt fra annen verden som tar over. Ikke bare rosa briller kjærlighet historie. Nei langt der i fra.

  Den er rå, den er ingenting lik A4 forhold med «vanlig dødelige» altså jeg sier ikke healere ikke blir syk. Det blir vi. Ingen er immun mot noe. Vi har alle shit vi går gjennom.

  Jeg ønsker meg uansett at min neste skal det være med en jeg ikke ønsker å leve uten. Altså jeg vet jeg vil klare meg godt uten, men at jeg ikke ønsker å gjøre det. For å stå opp med ham vil være ren glede. Så sant det ikke er fem om morgen da. ;p  Så jeg er spent på livet. Ingen ønsker er for små eller store. Så jeg har satt ønske på kjærlighet frekvens når tiden er inne.

  Blir spennende å se hva livet bringer framover. Men om jeg dør, så dør jeg likevel med fred i hjerte. For jeg har fått smakebit av Kjærligheten likevel inni mellom alt som er…

  Denne tvilingsjel gjenforening runden er nok annderledes enn det som står på de gamle utdaterte tingene som en finner der ute!

  Men samtidig er det, det egentlig? Jeg vet jeg kommer til å bli født igjen engang senere når alt er fred og alt er slik som det er mening med det skal være der og da. Men det er en stund til det. Etter denne runden trenger jeg FRED!

  Men jeg tenker, kanskje tvillingsjelene kommer bare sammen igjen nok engang for liten periode denne gangen også, kanskje bare å for å heale og lære bort. For så dra igjen hjem. Jeg vet ikke, eneste jeg vet er jeg kom hit for å kjenne denne ekstasen og jeg fikk en smak av energien fra Tommy og Glenn og herr sistemann har tatt kaken da av hva en kan oppleve!  Men igjen det er energi ting en opplever, og det er big deal, slikt opplever en ikke med hvem som helst gitt. Det er nå sikkert!

  Kanskje det er neste liv, dem finner hverandre tidlig og er sammen hele livet?
  Jeg vet ikke, men ja en tanke jeg føler jeg trenger å tenke mer på. Dette blir spennende tenker jeg. Til å med mine kort uansett hvor i kortstokken jeg legger dem tilbake, så hopper samme kort ut igjen etter en tid jeg har stokket om.

  Så da er det bare å slå seg til å ro med, når det er mening med tvilling sjelene gjenforenes. Så kommer dem sammen engang, jeg har lest nå at en skal være tvillingsjel. Ikke oppsøke sin tvillingsjel.

  Men så klart er en selv tvillingsjel, om en ikke hadde vært tvillingsjel så hadde en heller ikke oppsøkt sin tvillingsjel. En trenger å være tonet inn i den frekvensen for å kjenne den igjen. Men igjen vi begge kan se på en og samme ting, men likevel se forskjellig ting.

  Det betyr så klart ikke at verken du eller jeg har feil..

  Men ja mange som oppsøker romantiken i det hele, mange narssister som utnytter jenter slikt. Men igjen energi er viktig å kunne lese og kjenne.

  Vi alle har ulik energi i løpet av dagen. Det er ikke alltid vi er alle like mottagelig for hverandre sin energi. Men det er ikke det jeg mener her når jeg skriver om energi. Men ja jeg trenger å skrive eget tankespinn innlegg om det tror jeg engang..


  En blir jo klok da tilslutt etter å se hva disse tegnene egentlig betyr!
  11 var advarsel. Nå er det 10, 22, 33, 44, 55 som dukker opp. Det er deilig slippe å få slike advarsel som 444, 4444, 44444, 444444 og 555, 5555, 666666 ja du skjønner tegningen?

  Så det er deilig å kjenne at en er i OK sone nå. At en tar riktig valg. Så jeg har takket mye igjen nok engang siste tiden.

  Takknemlighet er nøkkelen til alt. Takknemlig over å være til og kunne bo i drømmehuset som jeg manifisterte fram og all gaver jeg har fått hittil. Jeg takker bare ydmykt for ALT. Jeg er virkelig velsignet! VI er Velsignet for å ha mennesker rundt oss som bryr seg om oss og er virkelig glad i oss. Skulle gjerne besøkt dere alle oftere. Men dere kan besøke oss også. Vi kan ikke alltid dra overalt.. 😉

  Jeg har forresten skrevet en healingliste jeg, dere vet hvem dere er. Så jeg kommer til å sende fast når jeg har mulighet framover. Dere vil nok merke og kjenne når det skjer. Selvom jeg ikke kommer til å være så mye kanskje på sosial media inni mellom. Så sender jeg likevel healing.
  Dere som ønsker å stå på healing listen, kan bare si ifra til meg, så ordner jeg det.

  Jeg funker faktisk bedre når jeg er mindre på sosial media. Men noen ganger er det godt å være der og være «sosial» også gitt.  Men jeg trenger litt «fri» nå før jeg bestemmer meg for videre steg framover. Jeg kan ikke leve som nonne heller gitt. Det er nå ikke meningen… ikke trenger jeg å tvinge kjærlighet til meg heller. Jeg tiltrekker meg det jeg trenger på veien uansett så …

  I mellom tiden deilige du, lag deg selv en fantastisk smilende helg. Der du tar vare på din fred i hodet, kropp, sinn og sjel. For da har du mer å gi rundt deg.

  Ta deg 5-10 pause fra din verden og bare pust og vær der du er. Se på alt rundt deg. Hva sanser du? Hva hører du? Hva lukter du? Hvordan føles det å være deg akkurat der og da?

  Og husk ikke en dritt er verdt freden du trenger å kjenne i din sjel. Så følg kroppen og lev livet slik som du ønsker selv, det som gir deg hjertefred.

  Og Fuck hva andre måtte tenke. Jeg hadde ikke kommet noen plass om jeg skulle sitte å skamme meg for jeg velger stadig hodetfred!

  Så nå har du hatt nok å lese på mens du har sittet på do.. ;p

  Kos deg masse resten av dagen … Stor god bamseklem akkurat til deg. ~<3  ANONNONSE ESSANTE ORGANICS
 • Hverdag

  easy come, easy go

  Eller det er nå ikke alltid heller at easy come, easy go. Jeg har hvert fall erfaring med det som kommer lett, er vanskeligere å bli kvitt gitt, på godt og vondt. Så lekse lært for godt. Ikke gå for annet enn hjerte og energi match.

  Men noen ganger velger vi vel det som er lett tilgjengelig. For vi har en eller behov for oss som trenger menneskekontakt. Ikke at det er noe galt med det. Men det hemmer vekst har jeg også erfart.

  Jeg har ikke ønske om denne gangen å «kaste» bort mer tid og energi bare for jeg har menneskelig behov som kroppskontakt. Sex orker jeg ikke engang tenke på stort lenger. Enn ja så klart er det normalt når hormoner går løpsk når noen er fin å se på.

  Men hva som gjør at vi noen ganger velger å ikke gå for hjerte, men heller frykten for å være alene blir så enorm at vi velger «lette» løsninger?

  Jeg har ikke frykt for å være alene det har jeg ikke. Selvom jeg gruer meg enda en vinter her alene. Det trenger jeg å si. Men denne «singel med forbehold» runden har jeg følt meg ganske så sikker. Med forbehold tenker du kanskje? Nei jeg vet ikke, jeg har følt det som «reservert» fra dag en, av en eller annen merkelig grunn.

  Nå er det snart alt tilbake slik som det var før, så jeg føler meg bare mer og mer trygg i min egen skinn. Selvom ja å utvide komfortsonen sin gjør noe med en. Ikke vær dag en kjenner seg så selvsikker gitt har jeg også erfart..

  Men jeg har til nå avvist alle date tilbud, så jeg har egentlig ikke hatt lyst til å dra på date engang.

  Men kjenner jeg har lyst å dra på date nå. Ikke for jeg ønsker noen skal flytte inn her i morgen. Nope. Men heller å være mer open minded om menneske møter.

  Le litt, smile mer og se noen i øyene og ikke minst snakke om alt mulig rart. Finnes du der ute? Du som hører meg når jeg er stille?

  Jeg ser fram til det egentlig, å gå på date. Det er så lite dating jeg har gjort i hele mitt liv. At jeg ikke engang vet hvordan det fungerer. Så engang trenger jeg vel å lære det jeg også.

  Være litt sosial og gjøre annet enn å være jobb og mamma. Kjenner at kroppen og sinn trenger annet nå. Nå har jeg vært «reservert» uten noe grunn alt for lenge.

  Jeg tenker det er vel på tide det nå, etter 9 mnd alene å dra på date gitt.

  Men hva med oss som ikke kommer riktig så lett? Altså jeg er ikke easy i hele tatt. Jeg har så masse greier egentlig, samtidig som jeg er veldig forståelsefull og tilgivende.

  Men ja jeg har masse greier likevel, så hva er det med oss som ikke kommer easy, blir vi sett på som uoppnåelig? Eller det bare bra å ha standard på hva en ønsker å ha sitt liv? Jeg tenker det er bra det jeg da.

  Barnslige gutter som bare leker, har jeg sett nok av, en moden person som står for sine ting. Det ønsker jeg å oppleve mer av.

  Jeg tenker jeg har oppgradert livet mitt så mye nå, så jeg tror jeg forsetter med å ikke være easy jeg da. Det er energi ting det også..

  En vet jo aldri hva som er rundt neste sving gitt. Eneste jeg vet at jeg ønsker å ha noe som ønsker meg like mye. Ikke en som skal leke med mine følelser..

  MEN ja en trenger IKKE å se hele framtiden med en bare for en drar på date gitt..

  Ja dette ble veldig personlig gitt. Men det får gå.

  Lag deg deilig dag, med gode oppløftende tanker om deg selv. Velg det som måtte føles riktig for deg.

  Og minst Gå for det du vil ha. Ellers så vil det aldri bli din..

  Til neste gang Elsk deg selv så høyt at du tiltrekker deg mennesker som elsker deg for den du er ..


 • Følelsetanker,  Hverdag,  Kjærlighet

  Så deilig deilig dager har det vært

  Jeg kjenner meg takknemlig, jeg kjenner meg ydmyk. Jeg føler meg så styrket. Jeg er så velsignet. Så jeg sier bare takk takk takk TAKK nok engang!! Godt å kjenne seg halvveis tilbake! 

  Jeg har det å ta ett nei for nederlag, jeg har funnet ut egentlig mye godt og vondt om meg selv siste måndene. Så det er nå godt det og. Alt går i sirkel for oss alle.

  Ingen av oss er immun mot noe som helst. Men ja jeg kjenner meg så velsignet som er omringet av så mange ekte gode fantastiske mennesker der ute. Selvom vi er alle forskjellige på hvert vårt måte.

  Vi alle rister litt på hodet av hverandre, men likevel tar hverandre for det vi er…


  Jeg tenker det er godt det egentlig, godt å dele på god energi, så jeg kjenner meg styrket av å kunne dele litt smil, kjærlighet og glede rundt meg. Bare være meg selv. Stråle det jeg kunne gi av meg der og da.

  Egentlig er det mye jeg ikke ønsker å skrive om. Men likevel jeg er takknemlig for. Jeg er ydmyk for å kunne leve her og nå på denne tiden nok engang, selvom det er tøft å være menneske gitt.. Vi alle fortjener nobelpris synes jeg.. 🙏🏻🍀

  Rart altså, at slike ting kan både være tappende og energigivende på samme tid. Jeg lurer på om det er flere som kjenner seg igjen der? Å være i blant mennesker kan være så forvirrende til tider? Vi som sanser mer enn andre vi lever nå beriket liv på en spesiell måte.

  Jeg elsker å kunne gi altså, det er så deilig å gi til mennesker som gir. Uten at det trenger å bety for min del noe annet enn bare blessings. Så jeg tar imot som blessing og jeg gir som blessing. Jeg føler meg så beriket!

  Det er fantastisk tid å leve på nå, det er nå sikkert. Jeg ser hvor jeg har vært, jeg ser hvor jeg er. Jeg tenker jeg trenger å klappe meg selv på skulderen og være litt mer stolt over alt som er. Enn å føle mer på den tvilen jeg har hatt i alle år.  Den har jo ikke akkurat vært noe energi oppløftende eller givende, så jeg vet så mye om tankenes krefter nå til å kunne tenkt bedre. Men det har vært nyttig vel det også..

  Men ja, uansett nå denne uken har det ikke vært tvilen i meg, det har vært jeg har følt meg splittet rett og slett. Jeg kjenner jeg ønsker å gå ett hakk videre. Jeg kjenner jeg begynner å bli klar for nye eventyrer.

  Nye ting å oppleve og dører som åpner seg framover.

  Jeg kjenner jeg har lyst å blogge mindre og gå mer for video. Men så kan jeg ikke tenke på skriving og samtidig tenke på video. 

  Jeg er ikke super human, selvom jeg er SuperHelt. Men likevel jeg klarer ikke å tenke så mange tanker samtidig!  Jeg trenger bedre rutiner rett og slett, sette av tid en periode til blogging også en tid til video.

  Jeg ser fram til å lese boka som jeg har bestilt, jeg gleder meg til å få nye ideer. Jeg har hatt veldig mye tunnelsyn siste tiden tydeligvis.

  Jeg føler noe har blitt ristet av meg nå ja, det føles som ny tid. Bedre tider, mer godt og glede. Men ja det har gått i berg og dalbane til nå gitt. Det har vært intens tid for oss alle. Det er harde tider nå. Så vi får bare puste godt og dypt ned i magen.

  Livet er jo tross alt ingen konkurranse..

  Jeg elsker å se samhold. Jeg har egentlig mest av samhold, kjærlighet, håp, glede og tillit i livet mitt nå enn noen gang før.
  Jeg kjenner det styrker meg når jeg tenker og føler godt om meg selv, og menneskene rundt meg.

  Alt begynner tross alt med en selv. Så jo mer jeg tar vare på meg selv, jo mer tillit jeg viser meg selv. Jo mer klarer jeg også å tiltrekke meg det samme i retur.

  Så jeg er takknemlig jeg for alt av gaver og velsignelser og alt som Er som daler ned hele tiden. Vi er alle frisk og vi alle er ALLE i livet. Så jeg er takknemlig jeg. Humble og takkenemlig…

  Selvom jeg giver selv og har vanskelighet med å ta imot, så tenker jeg at jeg begynner å lære egentlig å ta i mot og kjenne seg beriket av å være til. Men ja vi givere vi sover nok bedre, og jeg foretrekker heller det…

  Selvom det har vært tøft år for mange av oss det trenger jeg også å nevne.. så har det bare vokst en enorm forståelse over at det trengs en forandring og det MÅ skje NÅ!

  Jeg kan da ikke gi opp håp for menneskeheten. Da betyr det jo at jeg gir opp meg selv!
  Og hvis jeg gir opp meg selv. Nei vet du hva! Dessuten så føles livet så mye lettere med deg i mitt liv nå. Du som måtte føle deg truffet av dette. Det er så mange av dere. Og dere alle har egen spesiell plass i mitt hjerte.

  Jeg gleder meg dessuten til alle dere som jeg kommer til å treffe framover i denne reisen. Det er så mye å se fram til dere! Vi ALLE har fantatisk mulighet til det til å forandre på alt som er og mulighet til å få våres navn skrevet ned i historiebøkene!

  At våres navn blir nevnt av barna som kommer etter oss ..

  TENK denne fantastiske muligheten! Jeg, Du, Vi ALLE har. Så hva venter vi egentlig på?

  Så mye dritt en opplever i livet. Det er ikke mening at en skal gå og se seg selv i forstørrelsesglass hele tiden, men heller gå mer med flow og leke seg litt gjennom det som er. Bare flyte med det som er. Gå der det føles hjemme. Følge energien og kroppen sin. Høre mer på hva kroppen prøver å si deg!

  Kroppen vet når det føles rett, eller når det er galt. Så gjør det du føler kroppen din prøver å fortelle deg…  Det er så deilig å dele på god energi, så jeg takker virkelig nok engang humble for jeg er livet!!

  Tenk nå har det bare gått sånn ca 7 mnd siden jeg begynte å blogge fast! Helt utrolig altså. Det er egentlig helt fantastisk hvordan det fungerer å forandre på sin frekvens gitt.


  Jeg tenker det er viktig å ikke gjemme vekk seg selv. Selvom ja det er heller ikke hverdag en har like mye energi å gi da.

  Men de rette menneskene som er ment for å krysse din vei, dem tiltrekker seg deg akkurat når det er ment for det. Og så klart en trenger å være der ute også.

  Ingenting skjer i komfort sonen. Selvom den er koselig, varm og «trygt». Men likevel huske å hvile er endel av jobb også. Kroppen vår trengs likevel mye kjærlighet og omsorg som alt annet.

  Vi trenger å ta vare på oss selv først, for å kunne være der for hverandre!

  I dag har jeg hatt så mange fantastiske sjelsmøter. Helt utrolig så mange utorlig energasjerte mennesker som finnes der ute. Det ga meg noen ideer som jeg tenker å diskutere med Essante Familien her i Norge etterhvert, med tanke på stand og slikt til neste år kanskje?


  Men ja jeg tenker kanskje jeg skal invitere dem som ønsker hjem til meg, litt magedans, også essante omvisning og kanskje alle tar med seg noe matbit, så har vi hyggelig kveld? Lærer vi alle noe av hverandre?

  Kanskje jeg lager en slik pm gruppe? Jeg trenger å sette meg inn i Sosiale Media ting og bruke Sosiale media som verktøy og ikke som lek.

  Men ja igjen også gi meg selv lov til å hvile. Jeg er ingen supermenneske. Selvom jeg er SuperHelt!

  Men i dag har jeg tuslet og sett på de forskjellige standene som har vært, å tiltrekke seg ting som er naturlig, By the way er det flere som ikke viste om vi har egen hudpleie salong her i bygda?
  Jeg gleder meg å ta en visit der. Men det blir egen blogginnlegg etterhvert! Det ser jeg fram til. Jeg digget hun som driver plassen. 
  Hun kjente igjen parfymen min. Så dermed var jeg enda solgt! Haha  Smaken av Italia trenger jeg også besøke igjen hvert fall og dyrebutikken var jo helt fantastisk! Fantastisk service. Også mye billig!! Velfortjent turen ja! Jeg ser fram til å handle til dyrene mine der i fra. Jeg kjenner meg dypt takknemlig og velsignet!

  Jeg fikk delt ut bloggen min til så mange idag, jeg trenger visitkort, så jeg trenger å sette den også i lista mi. Trenger ny notatbok egentlig!

  Jeg trenger å ordne meg ny timeplan, og forholde meg til det. Slik at dagene ikke går i ett selvom jeg jobber hjemme i fra!

  Så satser jeg på at det skjer noe på veien snart. Jeg har nå stort tro på det ordner seg alltid. Det har jo tross alt gjort det til nå. Jeg trenger bare å ha hjerte mitt åpent og lytte mer.

  Hjerte mitt er ren og samvitigheten min er ren, jeg tenker jeg er ikke perfekt og ingen andre er det heller. Så hvem er jeg til å dømme noen egentlig. Men ja vi er alle Fri. Vi har ingen eierskap overfor hverandre. Vi har alle frivilje..

  Vi kan ikke tvinge noen til noe som helst.. Vi er Alle Fri til å Velge, det som føles riktig for oss.

  Jeg har bare lyst å smile mer og være mer glad jeg. Det føler jeg at jeg trenger å gjøre mer av framover. Men ja jeg går nå ikke på femmer hele dagen jeg heller. Dessuten jeg er som jeg er. Følelserik menneske. Levende som jeg fikk høre i dag gitt.  Nei fantastisk dag altså, jeezez, jeg skrev nei først, jeg er så fornorska..

  Men ja jeg har bestemt meg, jeg stemmer på de grønne i år. Det var veldig enkelt å bestemme seg for det.

  Med tanke på dem fristet med nystekt økologisk pizza, i steinovn. Jeg er jo Perser så, maten er jo viktig for oss. Kjærlighet er mat eller og mat, ja noe sånt… haha neida dette ble veldig forkortet.

  Altså ikke bare pga det, men ærlig talt. GrønnSkift! EcoFriendly is the New HoT, ikke sant? Men egentlig jeg har mistet litt troen på politikere, det finnes så klart dem som er tvers gjennom gode! Men så finnes det jo dem som tar.

  Så jeg vet ikke helt, men jeg gjør nå min borgerplikt. Og stemmer for det kroppen min velger. Jeg ønsker grønnskifte og støtter grønnskifte! Jeg taler for Moder Jorden. Vårt eneste hjem, vårt eneste Håp!

  Vi er alle sammen om å redde oss selv!


  Jeg har så mye å glede meg til kjenner jeg! Jeg trenger å ha hjerte mitt åpent framover og ha tillit til meg selv. Hjerte trenger så klart noen ganger tid, selvom hodet er vis! Men ja vi alle har også ego å temme til tider.

  Jeg har egentlig veldig vondt i hodet ikveld. Så dette blir ikke så langt som jeg skulle ønske. Men nå har det vært så mange korte halvferdige i fra meg siste perioden. Jeg gjør jo dette på min «fritid» egentlig, altså å blogge. 

  Men ja det har sine fordeler også å være blogger gitt, jeg begynner å digge det også. Jeg trenger å være stolt over hvor langt jeg har kommet på så kort tid. Og være takknemlig for her og nå. Akkurat Nå, for freden jeg kjenner i meg. For freden i mitt hjerte.

  Jeg kom forresten til å tenke igjen på, det er så rart vi er mer opptatt av hva som skjer neste liv, framover, neste steg, enn å tenke hva faen er det mening med vårt eksistens her nå i dette liv. Puste litt og bare være her og nå.  Det er egentlig godt å koble seg av Sosiale media og fokusere på her og nå. En blir så klok av å være med seg selv og stenge verden ute litt.

  Det enten helvete eller himmel. Alt er opp til en selv egentlig å velge. Så sant en er velsignet med helsen i behold.
  Hvordan en ønsker å oppleve verden her og nå, det er det som skaper din realitet. 

  Også trenger en også å huske, Vi ALLE kan se på en og samme ting. Men likevel oppfatte det forskjellige ut i fra der vi er. Uten at det skal være galt i noen av våres tolkninger. Vi er tross alt forskjellige, og har ulike måte å forstå situasjoner på. 

  Verken du eller jeg har mer rett eller feil, selvom vi ser på samme ting og ser to forskjellige ting. Men likevel, noen ganger er vi opptatt av å overbevise andre om våres måte er den eneste riktige. Så glemmer vi også å tenke at verden er mer enn svart og hvit.

  Vi er jo tross alt fargerik. Jeg elsker alt som er fargerikt og fargerike mennesker, mennesker som elsker farger og musikk.
  Dem er glade mennesker selvom vi har nå alle våres sorger, som ingen andre enn oss selv som vet om.


  Jeg har en prosjekt på gang, venter bare på solen. Så jeg tenker det er kanskje en mening med solen bare bytter dag på hva tid hun har tenkt å dukke opp. Men ja vi får krysser fingrene. Så tvitvi!

  Jeg tenker jeg fokuserer på dette prosjekte nå. Det kan jo bli morsomt. Hvem vet. Det er jo alltid kjekt med noe greie eller hva? 😀

  Men ja jeg har pakket opp male tingene mine igjen, jeg har smilt masse og vært helt haug takknemlig, jeg har jordet meg. Det har vært litt av en berg og dalbane intens tid energimessig siste tiden.
  Så det er godt å kjenne at det begynner å bli bedre tid framover.

  Bare å huske å puste med magen.

  Når det kommer til musikk, altså jeg har bare noen sanger jeg kan høre tusen millioner ganger på uanset tilstand jeg er i!
  Mimre tilbake til alle de forskjellige minnene. Ja Så du får høre litt på en av mine favoritter om du har lyst og tid. (Linken nederst)

  Du vakre gode sjel, takk for akkurat du finnes. Takk for akkurat du er i livet nå, takk for akkurat du våger å vise fram deg selv. At du ønsker å gjøre en forskjell i denne Verden!
  Takk for du vil bidra med å være bedre veiviser!

  Takk for du våger å ha hjerte ditt åpent. Takk for du har tillit til deg selv. Takk for all Kjærligheten du deler! Takk for du åpner opp dine armer for å hjelpe og ta imot alt som er.
  Måtte du alltid være velsignet og beskyttet og høyt elsket!

  Måtte vi alle føle oss velsignet, beskyttet og elsket framover.

  Og du stor takk for du er i livet mitt nå.. Jeg er glad i akkurat deg.

  Ta godt vare på deg selv. Vi sees sånn plutselig igjen kanskje..

  Lag deg selv deilig lat hviledag. Det fortjener du, vel så det. Klapp deg selv på skulderen for alt du har klart å gjøre siste tiden som har vært.

  Vi ALLE er like verdifulle. Vi Alle er barn av Kjærlighet. Vi alle er Guds barn. Vi Alle fortjener like mye respekt, anerkjennelse, kjærlighet, håp og tillit uansett hvem eller hva vi er .. ♥️🙏🏻🍀♥️

  Ta godt vare på de mennesker som viser sitt hjerte til deg og ta godt vare på deg selv. Vi alle trenger hverandre. Så takk nok engang for akkurat du finnes vakre gode sjel. ✌🏻👌🏻🎶😁🍾 • Hverdag

  CBD Olje

  Hva har CBD Oljen hjulpet meg med? Altså dere som har følgt med, vet at hva som skjedde i 2015. For dere andre om du ikke orker å lese for heavy greier, så skroll ned etter bildet..

  Altså jeg har multi PTSD, jeg kommer aldri på hvordan det skrives forresten. Må alltid google det. Like greit.

  Jeg har opplevd krig, flukt, blitt seksuelt misbrukt som barn, voldelig forhold, og til sist den store fyrverkeri var da med min Karmic Twin flame tok selvmord.

  07.05.2015 Kom han hjem i fra jobb, han hadde da på det tidspunkte fått elskerinne. Han var notorisk utro, det sa han selv før jeg så ut som Rihanna forresten.

  Jeg hadde laget middag til oss, jeg ville vi skulle ordne opp for siste gang. Siste sjans, prøvde å gi han mat, men han ville ikke spise, han satt på utsiden av garasjen og bare gråt. Ville ikke ha meg i nærheten engang. Men han tok i mot en god lang klem og lot meg be for han. Han gråt i vel ca 1,5 time til det plutselig ble helt stille.

  Jenta vår var da 22 måneder da, så jeg plasserte henne i huset og gikk ut. Borte vekk var han. Jeg skjønte ingenting, satt på utsiden av boden og tok meg ett par røyk og prøvde å høre etter om jeg hørte han. Jeg hørte ingenting.

  Men så begynte jeg å tusle videre opp til garasjen, for så ser jeg han komme i fra huset og bort til meg. Med haglen han hadde fått av xen sin i hånda. Han lo og sa at han skal skyte en hare.

  Jeg spurte han hvor han hadde vært, han lo og sa at han var i boden. Han sa at han måtte holde seg for å ikke le hele den perioden jeg satt utenfor. Virket helt normal da og i godt humør.

  Så jeg klarte ikke å ta han seriøst i det han gikk inn i garasjen. Jeg ble stående der en stund som stort spørsmålstegn og lurte på om jeg skal gå etter eller hvor jeg egentlig skulle gjøre av meg.

  Jeg bestemte meg å gå etter. For så finner jeg han stående klar til å skyte seg selv. Jeg febrilsk prøvde å rive haglen ut i fra hånda hans. Eneste jeg ville der og da var å ta den i fra han og skyte foran meg, sånn at det ikke skulle være noe patron igjen i haglen. 

  Så vi hadde en krig gående i garasjen. Jeg klarte heldigvis ikke å få tak i haglen. For i det jeg snur meg så ser jeg jenta vår stående foran meg. Hun hadde aldri gått så langt på egen hånd før.

  Jenta stakkars stod der med store øyner og skjønte ikke alt det bråket var for noe.

  Jeg tok tak i jenta vår, og prøvde igjen å få tak haglen. Han var helt svart i øyene, altså Glenn var fullblods Norsk. Blond og blå øyner. Utseende messig, langt i fra hva som er typisk for meg å falle for.

  Men han ble bare mer sint, han ble nesten små gal hver gang han ble sint. Han kunne bare kaste store gjenstander i fra seg i sinne, uannset selvom det stod jeg eller barna i nærheten. Men hver gang jeg ble redd så ble han helt i fra seg og trøstet meg i fra annen verden også.
  Så han var halveis frisk i hodet sånn sett.

  Jeg vet ikke hva som skjedde i det han bare hoppet i bilen og jeg plasserte meg foran bilen hans med jenta vår fortsatt i hånda. Og han gasset alt han kunne og kjørte rett på meg. Jeg vet ikke hvordan jeg klarte å hoppe ca 2 meter unna. Jeg tenker jeg hadde nok engler der som passet på meg og jenta vår.

  Han bråstoppet bilen rett etter oss, og noen sekunder etter sa det bare PANG! 
  Han plasserte haglen på pannen, og skjøt av seg halve hodet med oss som vitne. Der låg han med halvet hodet sprengt og det andre øyne i helt skjev stilling. Hjernemasse hans foran han igjen..

  Jeg gikk i sjokk der og da, så det sier seg selv at jeg ikke taklet livet som det ble, ingen føkkings ting ga mening. Jeg klarte ikke sove eller noe som helst. Bildet av han var klistert fast i hornhinnen. Uansett om jeg lukket øyene eller ikke. Alt ble vist i sakte kino om og om igjen 24/7..

  Så hva har CBD oljen gjort for meg?

  Jeg sover bedre, står opp lettere, jeg har omtrendt ingen panikk og angst anfall. Kroppen min slapper av lettere. Jeg har nesten ikke hatt flash backs.
  Det har hjulpet meg til å fungere rett og slett til være «normal» i blant mennesker uten å kjenne på alle side effektene av å bli traumatisert.

  Jeg vet om noen som sier det er narkotika i den. Det er ikke narkotika i den! Om du klarer å bli stein av CBD olje så trengs ditt navn å bli skrevet i historie bøkene!

  Legen min er også stor fan av natur midell. Han hadde ikke satt seg inn i CBD olje før jeg gikk til han. Når legen min sier at han forstår nå hvorfor det er ulovelig med CBD olje, for det er en mirakelkur! Så kan jeg ikke annet enn å bli stolt av han!

  Jeg tenker engang var slaveri tilltatt selvom det var ikke riktig! Så om CBD er ulovlig nå så betyr det ikke at det er RIKTIG! Jeg tenker vi mennesker trenger å være mindre redd for ivareta våres beste og våres helse!

  Det er vårt liv det går på! Om en naturmiddel hjelper på så mye der ute, så trenger vi forbrukere bruke vårt stemme!

  Dessuten så finnes det CBD olje uten THC, så det er helt hull i hodet at til å med det skal ikke være lett i å få tak i Norge!

  Jeg er ute etter å prøve ny merke nå. Så om du vet om ekte CBD olje, der jeg trenger maks 3 dråper til dagen. Så si gjerne i fra. Jeg ønsker gjerne å høre i fra deg.
 • Hverdag

  Vet ikke form

  Bildet øverst: (Gresshoppe som ville vist bo med meg <3)

  For å være helt ærlig, har jeg vært i vet ikke form siste par dagene, og det er egentlig helt greit det også.

  Hadde koselig besøk idag, og når tante sier nå trenger du å gi deg selv healing, så MÅ MAN faktisk høre etter! MAN=Jeg så klart.. men ja noen ganger så kommer den likevel selvom det har blitt byttet ut med alt mulig rart siste årene..

  Det er vel tid for alt, jeg er takknemlig for jeg har hatt mulighet å få healet i fred og ro etter siste hendelsen. Så jeg er egentlig ydmyk for jeg har vært så velsignet for å kunne gjøre nettopp dette.

  Men nå kjenner jeg at jeg oppsøker mennesker, som om jeg er helt utsultet. haha. Men det er vi jo, jeg har jo vært svært så sær med hvem jeg slipper inn her. Det har vært nødvendig egentlig, vi har trengt å komme oss etter traumen vi opplevde, egentlig det var oss alle tre. Jeg og AD og Shanti var der..

  Jeg kom på en lur idee når det kommer til å tømming av plassen her, Be venner og slikt på dugnad, så kan dem bare ta med seg det dem måtte ha lyst på. Etter dem har vært med og ryddet så klart! Var det ikke lur idee? *Jeg synes hvert fall det* 😀

  Men først trenger jeg å sortere ting jeg skal ha selv. For det er jo mye der som er mitt og barna sitt da. Så det blir ikke i år gitt, men jeg har jo alt begynt da. Men det hadde vært koselig da å fått til en slik lag.

  Kanskje det blir så kjekt at vi bare bestemmer oss for å lage slik fest hvert år. Jaja jeg vet ikke. Som sagt er jeg i vet ikke form. Jeg trenger å gi meg selv healing denne uken rett og slett. Jeg har gitt alt for mye rundt meg overalt nok engang.   Jeg er nok ingen super menneske, jeg har mine svakheter og mine greier.

  Jeg tenker vi er alle egentlig litt gal på hvert vårt måte, ingen er bedre enn noe annet. Vi vandrer rundt uten å tenke egentlig over noe stort.
  Etter en dag ute og sett mer mennesker i Drammen på en dag enn noen gang tidligere. Så skjønner jeg at det er mye utseende som er hoved greie.

  Altså jeg er litt av en show off selv altså, jeg elsker å vise meg fram til tider jeg også på min måte. Men det kommer bare helt naturlig, jeg føler jeg går tilbake til å være Egyptisk dronning som forførte mange menn gitt. Ikke i alle situasjoner da, så klart, bare når jeg har lyst til akkurat det.

  Men ja utseende og hår og slikt altså, så mange som så nesten helt like ut. Så ferdig polert. Jeg følte meg gjennomsiktig der jeg gikk. Jeg kjente til å med jeg begynte å kjenne på komplekser! Ikke bra dette altså… uff stakkars barn som vokser opp nå..

  Jeg kjenner jeg trenger stillhet igjen. Stillhet til å høre etter. Jeg føler det er noe viktig beskjeder jeg driver og går glipp av for jeg blogger og tenker mer enn jeg lytter igjen.


  Så jeg går hen og lytter, om du gir lyd i fra deg så er det bare koselig. Jeg beklager om jeg til tider svarer kort tilbake, jeg prøver å svare så mange jeg kan.. <3

   Jeg trenger by the way å fortelle om, i går synes jeg det var skikkelig kjipt å ligge alene uten «noen» som holdt rundt meg.

  For så snudde jeg meg, prompa en «deilig» menspromp, la meg på tvers i senga, tok en pute mellom bena, og holdt rundt en stor deilig pute og sov godt. Det handler om å snu situasjonen til noe positivt, ikke sant? 
  Jeg kunne hvert fall ikke gjort slikt om «noen» hadde holdt rundt meg, så! *humrer litt for meg selv*


  Ha en kjempe fin deilig kveld videre, så sees vi plutselig rett rundt hjørne eller noe så..

 • Hverdag

  Deilig når sola skinner

  Det føles som sommer litt til når sola skinner. Da spiller nesten egentlig ingenting rolle hvis en bare tømmer hodet litt og ikke se verdensbildet for seg nå.

  Jeg driver for tiden å tenker på min videre utvikling, har bestilt boka til Petter Syversen, så jeg ser fram til å få sette i gang skikkelig. En blir lat å dulle seg i det som er. Men ja jeg har lært endel av det likevel.. 

  Altså hvis en ikke går etter det en vil, så vil en heller aldri få det.
  Det handler om ta sjanser rett og slett. Uansett hva svaret blir så setter den deg fri. For hvis vi ikke går etter det vi vil ha, så får vi det heller aldri.
  Det er spennende tid foran oss. Jeg kjenner en slags uro med tanke på 20 % av Amazon skogen gir oss oksygen står i flammer.

  Alt jeg gjør her nå føles smålig og lite med mening, men en kan heller ikke gjøre noe annet enn å leve i denne illusjonen mens alt er slik som det skal være.


  Jeg sender healing fram over til dem som måtte trenge det. Men aller mest sender jeg det til Jorden vår. Anbefaler deg også å gjøre det samme. La oss sammen sende healing og kjærlighet til Jorden vår.


  Lag deg selv en deilig lørdag.
 • Hverdag

  Har andre bloggere det på samme måte?

  Altså aldri ha fritid på ordentlig? Altså når jeg har fri, så tenker jeg på skriving, ellers så skriver jeg. I alle døgnets tider, noen ganger sover jeg mye, noen ganger sover jeg nesten ingenting. Jeg skriver og tenker ord stadig vekk..

  Når andre har fri, så er jeg på jobb. Når andre er på jobb så jobber jeg stort sett da også.

  Altså jeg har blitt mye flinkere til å ta hensyn til meg selv og min energi. Jeg klager ikke. Jeg elsker at jeg har endelig ord som daler ned. Med tanke på jeg gikk i mange år med skrivesperre. Så det er bare digg egentlig.

  Kjenner andre bloggere seg igjen i dette? Jepp jeg som alle andre trenger å høre slike bekreftelser.. ;p


  Jeg har forresten googlet, snoket og sett at det er vist forskjellige folk innom bloggen min i alle døgnets tider. Så jeg har begynt å legge ut mine innlegg i alle døgnets tider. Ikke annet grunn enn jeg har lyst og har mulighet å glede deg med nytt innlegg når du er innom… 🙂
  Pluss gøy å få med seg slike tall som nedenfor, til dem som måtte trenge det gitt. Om du har tatt på varsling da så klart.

  0000, 111, 222, 333, 444, 555

  Jeg kom til å tenke på oss kvinner, hvordan vi har lært til å oppføre oss. IKKE alle da. Men mange av oss.

  Nå prater jeg ikke om unge damer som ser på hverandre som konkurrenter, der det er masse sjalusi og drama!

  Men heller oss Kvinner som støtter hverandre og hjelper hverandre på veien!

  Altså vi tar på oss Super Human drakten vår inni mellom og omtrendt utsletter oss selv for dem som betyr så mye for oss, med tanke på barna..
  Vi tar på oss ansvar som ikke er vårt til å bære engang noen ganger. Gjør så mye for barna våres og familien!

  Altså det vi har lært opp til å være sterk, men helst skal en heller ikke syns så godt. Og helst aldri syte og klage om noe som helst heller! Hjelp trenger kvinner heller ikke. Får Sterke Kvinner klarer ALT sjøl! Sterke Kvinner skal være både mann og kvinne og ha mer baller enn mannen også til tider. Vi blir lært opp i dette samfunn dessvere til å være helt selvstendig og klare oss helt selv!
  Ikke minst ta imot den ene utfordring etter den andre med en smil på lur, ja dette var da satt på spissen.. men alikevel..

  Det er så høye forventninger som vi har skapt for oss selv dessverre nok engang.

  Jeg ser dere Sterke Kvinner der ute. Jeg er så stolt over å være vitne til at så mange Sterke Kvinner som heier på hverandre der ute. Stiller opp for hverandre og hjelper hverandre!


  Det er slike ting jeg elsker å bære med meg i hjerte og ønsker å være slik Kvinne selv. Så Tusen Takk til deg for du finnes! Klapp klapp til deg på skulderen for du er Superhelt!

  Jeg tenker om vi kvinner hadde virkelig vist hvor kraftfull vi egentlig er, så hadde dagens bildet av verden vært annderledes.

  Husk likevel disse ord kjære vakre sjel, selvom du er Kvinne eller Ung Dame og viser fram dine følelser. La ALDRI dem som ikke føler fortelle deg at du føler for mye! La ALDRI slike ord kryppe under huden din. Det er ingenting galt med deg kjære deg, du er Vakker menneske og er født med nydelig gave.

  Vis dine følelser og vær stolt av du våger nettopp å føle! Det er slik Magi skaper. Når vi tillater oss selv til å føle. 


  Altså ikke føle på frykt, angst og panikk og slikt hele tiden, og la følelsene dine ta overhånd og du ikke helt klarer å finne roen, nei det er ikke dette jeg prater om nå.

  Men altså føle på livet. Alt er ditt valg, hvordan du selv ønsker å ha det rett og slett. (nå skriver jeg ikke om en har helt vanlig dritt dag heller eller healing, sorg, hjertesorg, tap etc, det kan vi alle ha uansett om vi er munk eller hva)

  Jeg heier på deg uansett om du er Mann eller Kvinne. Jeg digger deg, du som prøver uansett hva enn det måtte være!


  Forresten nå har jeg lagt «fotspor» overalt nesten på FB etter meg siste par dagene, så om jeg bare går og lusker rundt og ikke lager så mye bølger, så er det bare for jeg trenger min energi for meg selv framover.

  Sosialmedia er så deilig verktøy der vi får kontakt med mennesker som er så langt borte. Men så glemmer vi å opprettholde kontakt med våres nærmeste som betyr mest for oss.

  Tenk om hele nett var nede en lang periode og vi lærte oss nok engang å leve uten internett. 

  Våge å lukke opp døren når folk ringer på. Ta telefonen og ringe til dem vi ønsker å snakke med. Og ikke minst høre barna leke ute i gaten… Jepp noen av oss er så gamle at vi opplevde alt dette. Tenk vi overlevde da vi tok telefonen uten å vite hvem som ringte til å med, for å ikke snakke om det ikke var så mobilt å måtte være en plass for å prate ferdig. 😉


  Kjærlighet altså..

  Det å våge å Elske med hele sitt hjerte, uansett hva. Det skal en superhelt til å gjøre om smerter og ha tillit til Kjærlighet å våge leve etter det!

  Så kjære vakre deg Måtte du, vi ALLE Alltid velge Kjærlighet uansett hva spørsmålet er.

  Jeg tenker alt støy som er rundt oss hele dagen, «hva man bør, skal, burde skulle, måtte gjøre» 
  Da er det godt å tenke at en Må ikke en dritt faktisk. Vi har alle valgmuligheter. Velge bedre valg for seg selv enn bry seg om støy rundt seg er nok en bra begynnelse..


  Lag deg selv en deilig dag, ta noen dype pust, se verden fra fugleperspektiv, og bare observerer alt som Er.
  Legg merke til hvordan ditt perspektiv endrer seg helt plutselig!
  Når du observerer alt, la ting gå forbi uten å la ting gå under huden din, skaper du mer rom til å være Lykkelig!