• Hverdag

  Skolevalg neste år

  Jeg Elsker Steiner-barnehagen på Hurumlandet. Men så skjer det noe drastisk i fra barnehagen til skolen. Selvom dem tilhører sammen.

  Men uansett Adelina har våte fantasier om skolen er kjempe bra, hun har veldig lyst å begynne der. Men jeg er usikker. Jeg ønsker å gi henne best mulig start på livet. Etter å ha prøvd dem ut i noen år nå. 
  Så kan jeg ikke si at jeg har blitt så meget imponert.

  Jeg vurderer Asker Steiner Skolen der. Det er jo ikke så langt i fra meg. Selvom ja det er mer trafikk da. Men i følge Nav, så har jeg ikke noe liv når det er skole og blogging og ellers alt annet jeg gjør. Så jeg må begynne å tenke på andre ting.

  Så jeg tenker kanskje jeg skal leie ut huset til en snekker en periode. For så reise til Nepal med Adi og jobbe frivillig. Hva tenker du? Hvis jeg skal gjøre det så må jeg gjøre det NÅ. Før hun blir eldre.

  Da er skolen enda mer viktig. Nå kan jeg drive med hjemmeskole på henne. Dessuten det hun opplever er mye mer enn hva en 2 klasse i Steinerskole opplegg er..

  Så jeg tenker hardt altså. Tenker nøye og tenker veldig seriøst rundt dette nå i år enn det jeg har noen gang før gjort. Dessuten så har Nepal ropt på meg så lenge. Så jeg trenger å høre før jeg blir døv i øre..  Men ja i dag husket jeg endelig å ta med nettings posene jeg kjøpte sist da vi var i Sverige..Jeg følte meg så Holly der jeg gikk, nesten som jeg nesten sa «OOOOOOMMM» for meg selv, jeg måtte jo så klart si alt jeg tenkte og slikt til dem i kassen.

  Ja det er så koselig her i bygda, her har de aller fleste god tid. Til alt nesten alltid, og de få gangene en ikke har god tid så tar andre hensyn.

  Jeg liker bygda her alle vet det meste om alle. Likevel så er vi hyggelig med hverandre.
  Men for all del noen trenges å bli jekkes ned også, men det orker jeg ikke stort jeg da. Dem merker forskjell uansett..

  Alt i alt liker jeg bygda mi her, veien hit til skolen eller barnehagen er helt fantastisk. Det blir jo om vi bytter og kjører til Asker skole der. Det blir jo enda finere vei egentlig.. hvert fall de første ca 20 minuttene..

  Men den tid den greie. Det å flyte med det som skjer. Det har vært så mye forandring siste året. At jeg tar ingenting for gitt lenger.

  Jeg har bare lyst å være glad jeg og ønsker å være rundt mennesker som løfter meg opp. Mennesker som suger av meg energi vil jeg ikke ha rundt meg. Jeg er en person som deler mye av meg selv.

  Jeg har ingen grunn til å dele min energi med deg bare for du vil det. Med andre ord selvom vi er voksen så trenger jeg ikke å leke sammen med deg om jeg ikke har lyst.

  Så det hjelper ikke at du tar med deg andre for jeg ikke ønsker å ha så mye med deg å gjøre. Men for all del, be for meg at jeg skal bli like perfekt som deg etter du har baksnakket meg ferdig som en annen sa så fint…

  Men ja whatever..

  Egentlig så skriver jeg bare for å skrive litt. Jeg trenger å skrive eksamen oppgave på ca 10.000 ord pluss annet som skal leveres. Haug av bøker å lese.

  Men ja jeg er nå glad og takknemlig for jeg har sånn selvom jeg ikke har fast jobb enda. Eller jeg ønsker helst ikke ha 9-17 jobb selvom det frister stadig.
  Jeg er ikke laget for slikt..
  Jeg vet hva jeg trenger. Jeg har lært å ikke dele dem ut her mer.

  Det er ikke alle som trenger å høre om mine planer. Det er ikke alle som ønsker meg like godt som jeg ønsker alle. Andre sine energier kan sette ned farta på ting har også lært.

  Bedre ikke si stort og ikke forvente stort. Jeg er Fisk da, så jeg drømmer stort og deler det jeg kan av drømmene mine. Jeg elsker å treffe mennesker. Noen ganger så treffer jeg så sjeldent på mennesker så første og beste får høre alt mulig rart. Men det er alltid koselig.

  Men ja jeg har spist altfor mye mat og sukker siden desember, ikke drukket nok vann. Jeg blir lettere i ubalanse og ikke klarer å finne helt roen når jeg har lite fasting og spist mye kjøtt/mat. Min kropp og sinn har ikke godt av slikt.

  Hva med deg hvordan er du?

  Jeg ønsker å komme i gang få tak i nye samarbeidspartnere, sette i gang prosjekter og diverse. Jeg kjenner jeg er klar for nye eventyr. Men igjen samtidig trenger å ha tålmodighet og la ting skje slik som det er mening med..

  Men ja ingenting skjer om jeg bare låser meg selv inne og ikke gjør noe heller. Men nå har jeg ikke tid til det engang. Men det går nok bra, bare jeg består til eksamen så er jeg fornøyd. Jeg har jekket meg selv langt ned merker jeg.. ikke så høy i hatten der. Men det er nå lenge til mai gitt..

  Du vakre sjel, lag deg fin kveld der du er..
  Jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å skrive framover.
  Ta vare på deg selv du fine deg, så sees vi plutselig igjen…

 • Hverdag

  weee endelig begynner det å nærme seg..

  Det er ikke vondt ment kjære xmann, jeg vet du ikke er så glad i at jeg gleder meg. Men ja uansett på onsdag kan jeg endelig sende inn skilsmissepapirene.

  Det går vel noen uker så er jeg skilt og klar for livet videre. Ekteskap løser ingen verdens ting. Ingen blir over natta noe bedre av ekteskap. Hvis grunnmuren ikke er stødig i fra før av. Så er ekteskap bortkastet ting.

  Men ja vi hadde nå magisk dag sammen, og jeg ønsket jo at han skulle oppleve det siden han ville så. Men nei det ga meg økonomisk trøbbel, det lønner seg ikke å være gift i Norge. Egentlig så blir en faktisk straffet for å være gift. Når det kommer til skatt og slikt.
  Så om du skal gifte deg, gjør det i Vegas…

  Egentlig jeg tenker en spirituell seremoni om en vil gifte seg, altså en kan jo sette ring på fingeren sin uten å gifte seg. Papir lover ingen at en er sammen forevig.  Dessuten forevig er så mangt og mye. Forevig er den forevig som varer for hvert par tenker jeg. Så lenge en gjødsler der en er, så sant forholdet er riktig. Og så lenge en lever så klart. Det er jo det som er mest viktig…

  Men for min del etter 2 ekteskap. Så skjønner jeg at jeg kan ikke gifte meg igjen, hvis det ikke føles riktig. Men nå er det snart over. Ekteskapet varte i nesten 5 måneder. Denne runden da.
  Forrige runde varte det i 10 år.
  Men det var jo annet. Jeg hadde 3 barn med duden. Så det var jo noe helt annet.

  Men min X-mann ville jo gifte seg, han ønsket det så hardt. Det var hans største drøm. Så han fikk oppleve det. Men jeg blir ikke hos noen selvom det er på papir om dem forandrer seg til det verre. Inkludert svigermor ble da 10 hakk verre. Hun begynte i selve bryllupsdagen hun da. Så jeg kommer ALDRI å gå tilbake til den familien igjen.

  Selvom jeg er glad i min x-mann og han er kjempe snill og grei kar. Det skal han. En trenger å være klok og vis for å ta til seg kritikk og ønske å gjøre noe med det som er, ønsker å bli en bedre mann.

  Det kunne gått andre veien, at han ble bitter. Men han er alt for vis og klok til å bli noe slikt.. Jeg har stort tro på han jeg da. At han kommer til å bli kjempe stødigere kar og fortjener ei på hans nivå, så slipper han å tenke så mye… (vi har avtalt på forhånd ting som er greit at jeg skriver her. om du henger deg opp i dette)


  Egentlig tenker jeg mye på studie nå om dagen, selvom kanskje det ikke virker slik på sosial media. Men det får være så. Jeg deler 1 % av alt som foregår i hodet mitt i løpet av dagen. Så får mennesker tro og tenke det dem vil..

  Det jeg ville fram til, livet er for kort til å ta bare kloke sikre valg. Gjør det som føles rett og riktig for deg.
  Da har du mer erfaring og så mye mer å mimre tilbake på når du er gammel og grå og sitter godt i godstolen din.

  Om du skal følge noe, så følg hjerte ditt. Det som roper på deg. Det er alltid en grunn til hjerte ditt snakker til deg.

  Det er ikke alltid det vi ønsker oss, ønsker oss igjen. Men da er det alltid noe bedre som venter på deg. Viktigste er å ikke gi opp, du skjønner Universet elsker sta mennesker. Belønningen er så mye større enn du kan tenke deg og aner.

  Selvom det er tungt noen ganger, men vit at alle følelser og alt er forbigående. Ingenting varer forevig. Ingen av oss kommer oss ut av dette levende. Så Lev hverdag som om det ikke finnes morgendag. Smil og Nyt hvert eneste sekund du kjenner fred i hodet og hjerte ditt.

  Du vakre deg, del dine ord med mennesker rundt deg. Du vet aldri hvem som trenger å høre nettopp det du har å si…

  Stor god hjerteklem bare deg vakre sjel.. ta vare på deg selv.. • Hverdag

  Oslo Loves Me

  Du som er for Janteloven. Først og fremst Big Fuck deg og ikke les de neste setningen her i fra hvert fall.

  Men Oslo Elsker meg og jeg har aldri likt Oslo før. Men i dag kjente jeg at jeg begynner å bli klar for Oslo.

  Altså å ha denne Auraen som jeg har, tiltrekke meg positiv oppmerksomhet i fra mennesker der jeg er. Altså det er noe med meg. Det er nå sikkert og vist. Jeg trenger bare være mer i det. Enn noe annet..

  Bare på 3 timer brukte jeg ca 500 kr til å dele ut til forskjellige. Men det er nå typisk meg. Før tok jeg med meg boller og penger og delte det ut i Oslo. Det er så hyggelig å være hyggelig.

  Behandle mennesker med respekt uansett bakgrunn. Så hyggelig å treffe på så mange sterke kvinner.
  Jeg har egentlig ventet på en samarbeidsparter til å sette opp forskjellige ting.

  Men jeg tror faktisk jeg bare gjør det selv jeg. Det var flere kvinner der som ønsket en slik sirkel så da er det bare å kvinne seg opp og ha fokus på slikt framover.

  Vet du hva, jeg digget Oslo i dag. Det ga meg så selvtillit boost. 
  Det jeg får energi av er å dele min energi og gaver med andre.

  Hva er det som gir deg påfyll og energi?


 • Hverdag

  Ta tilbake Kraften sin

  Som du har fått med deg så har jeg vært langt nede. Desember er helvete måned for meg, har vært det siste 7 år egentlig. Men jeg har bestemt meg at Desember 2020 skal bli noe annet…

  Vanligvis i desember pleier jeg å bruke 1 dag på å sende healing til folk. Men i 2019 brukte jeg 2 uker på å ha fokus på ALLE andre enn meg selv.
  Jeg tenkte kanskje det ville hjelpe på. Men det ble vist motsatt av det som jeg tenkte..

  Min greie er jo ta vare på seg selv før en tar vare på andre. Men jeg stadig finne meg i å gå i fallgruvene mine. Selvom min slagord og det jeg egentlig lever for å ta vare på seg selv først…

  Men hvem sa mennesker er perfekt?
  Ikke jeg hvert fall..

  Det å ta tilbake Kraften sin!

  Jeg har latt meg bli revet med rett og slett. Gitt bort kraften min uten å stå fram i min egen Kraft.

  Vi mennesker er så rar, her har jeg mest lyst å skrive mange andre mennesker.. Jeg føler meg ikke som menneske rett og slett noen ganger.
  Jeg er ikke i fra denne generasjonen det er nå sikkert og vist.


  Energityver, parasitter av mennesker som ikke engang er selv klar over at dem er parasitter. Det er til å med vanskelig for oss Healere til å med oppdage med engang at dem er parasitter.

  Altså mennesker som driver og oppdrar deg, misforstår deg, mennesker som kaster sin usikkerhet på deg. Mennesker som gjør deg tom etter du er sammen med dem eller etter dem tar på deg.

  Mennesker som sier en ting til deg for så snu seg og si noe annet til noen andre.
  Mennesker som baksnakker. Mennesker som ikke ser deg likeverdig. Mennesker som har alt for høye tanker om seg selv og tror dem trenger å bli særbehandlet.
  Mennesker som ikke eier respekt for andre.. ja listen er lang.

  Hva gjør en med slike da? Det bør være Kort prosess. Over og ut. Ferdig med det. Jeg har gitt flere sjanser i livet til mennesker som ikke fortjener det.

  Men det er slik vi lærer å sette grenser, og noen ganger trenger vi harde lekser for å lære å sette grenser.  Hjerte vårt velger mennesker som vi trenger til å utvikle oss videre. Jeg for min del blir ikke lett energimessig tiltrukket så lett. Jeg har skjønt såpass at jeg har kommet i dette liv for å treffe på gamle kjente energier.

  Jo lenger jeg har kommet i min reise, jo flere gamle kjente energier jeg møter på min vei.. Og det er alltid kjekt å kjenne igjen energier som en har møtt tidligere ei tidligere liv. Alltid like Spennede og like deilig å utveksle tid sammen med slike sjel..

  Jeg har skjønt såpass at min energi er såpass hellig, at det er ikke alle som fortjener endel av det. Jeg har lært også om jeg dukker opp i livet til noen så er det en spesiell grunn til det. Veldig spesiell grunn til det. Det er ikke rom til å ta det for gitt om jeg dukker opp i ditt liv.


  Det å ta tilbake kraften sin. Det å stå i sin kraft. Det å skjønne sin verdi. Det å være Kvinnen i sitt liv.
  Jeg ønsker å bli behandlet som Kvinne. Jeg trenger bare noen dager å ta en kjapp restart.

  Jeg gleder meg til å kjenne meg tilbake til meg selv, aldri den jenta jeg var. Men denne Kvinnen her…
  I går kveld «drepte» jeg meg selv. I dag stod jeg opp til denne Kvinnen her..

  Så om du ønsker å løsrive deg fra energi som tyngder deg. Ta kontakt så kan vi sammen finne en tid slik at du også kan «drepe» deg selv og stå opp igjen på ny…

 • Hverdag

  Å gi seg tom

  Det er ikke «alle» som skjønner dette. Altså en alene kan ikke gi til alt og alle uten å få noe igjen selv.

  Til å med familie og nærmeste til å med kan gå i fellen til å kreve mer.
  Det er noe med oss også vi som er positivet mennesker. Vi kan ha tendens til å gi mer enn vi trenger å gi.

  Det å sette klare grenser, selvom det er med student, eller sine nærmeste.

  Jeg kjenner meg tom, veldig tom. Jeg er ikke stolt av meg selv for tiden. Ikke har jeg spist riktig, ikke har jeg gjort ting riktig. Jeg har vært i min ensomhet og mangel på nærhets greie. 

  Jeg har nesten ikke gått ut og truffet på mennesker. Og jeg har latt meg bli dratt ned av mennesker som ikke ser min verdi.

  Med andre ord. Jeg har virkelig fått kjenne på å være langt nede i helvete nå i siste tiden.

  Det føles som kjempe test. Om jeg overlever nå, så kan jeg overleve hva som helst..

  Det føles hvert fall slik. Men dem sier jo til å med apekatter dør av mangel på nærhet.

  Jeg har ikke akkurat blitt så bortskjemt med nærhet siste 5 år. Siste år har jeg vært helt alene da.
  Ikke at jeg ikke har mulighet og valg til å være noe annet. 

  Men jeg ønsker ikke å «prøve» ut med noen. Jeg er ikke slik. Jeg går ikke dit der jeg er usikker. Jeg går ikke hen og gir kroppen min til hvem som helst.
  Selvom det er valg muligheter så betyr det ikke jeg trenger å gi min kropp til dem.

  Men nok om det. Jeg har stort kroppskontakt behov, det har jeg. Så jeg får satse på den jeg tiltrekker meg kan dekke dette behovet her før jeg blir helt gal og sprø.

  Ikke ønsker jeg å bare kaste meg over en for jeg er ensom. Så jeg venter. Venter i min ensomhet og lærer meg å sette nye grenser til Alle rundt meg.

  Har blitt flinkere til å si i fra, så klapp klapp meg selv på skulderen. 

  Det er intens tid nå det er nå sikkert. Det er ikke bare gode energier som herjer vilt nå i 2020.

  Det er viktigere enn noen gang før å virkelig gå inn for å ta vare på hverandre. Vi trenger å stå sammen og la gode energi få mer spillerom enn det som har vært nå.

  Men nå er det tid til å gi seg selv rom til å komme seg igjen. Jeg har ingen andre planer enn å ta vare på meg selv og gjør ting litt mer riktigere.

  Og få meg en knull det er nå sikkert og vist! haha
  men dette later vi som jeg ikke skrev, ja dere kjenner proceduren..

  Du ta vare på deg selv og sjelen din og gjør ting som føles godt for deg.

  I dag har jeg hatt deilig date med min minstejente. Vi har virkelig dullet hverandre opp hos frisøren. Jeg anbefaler deg å gjøre det samme. Ta deg en velfortjent date med dem du er glad i ..

  Ta vare på deg selv først og fremst så kommer alt annet automatisk etter..

 • Hverdag

  Did you miss me??

  Hei du

  Så koselig at du fant veien hit. Lenge siden nå gitt.

  Ja desember har vært helt jævlig, men mindre jævlig enn de andre 7 årene som har vært. Så det går nå rette veien om ikke annet. Men det er tøft og tungt..

  Rart med engang vi kommer til januar, så er de følelsene borte vekk.
  Det er nå ikke rart at desember er ømt, det er nesten så om du ikke har familien rundt deg så er du ikke verdt noe som helst..

  Det er så mye fokus på «perfekte» bildet, slik at vi andre ramler litt ut av det hele og kan isolere oss og bli faktisk ganske så suicidal.

  Og når jeg først nevner det. Jeg våknet til følelsen av kontraktbrudd. Altså da Ari Behn valgte å gå i fra denne verden. Så våknet jeg til at han hadde tatt sitt liv, etterlot seg 3 barn..

  Det var rett og slett merkelig følelse, jeg har til nå opplevd kontraktbrudd følelsen ett par ganger. Sist før det var med min tvillingsjel.
  Det var jo helt jævlig for å si det slikt.

  Det er egentlig da det begynte å gå nedover med meg sånn. Men nå kjenner jeg meg sterkere. Jeg har fått så mange fine samtaler med så mange i ettertid. Jeg føler meg velsignet for all tilbud og samtaler som har vært.

  Det gjør virkelig godt i sjelen å bli sett, selvom når en er der en er, der følelsen av alle vil få det bedre uten. At en føler seg til bry, til overs. Ikke nyttig og viktig.

  Så det gjør virkelig godt å høre og lese mennesker rundt setter virkelig pris på deg. Gode ord er virkelig gullverdi. Aldri sitt med ordene dine. Du vet virkelig aldri når det er siste gang du har menneskene rundt deg.

  Jeg sier ting som det er etter Glenn tok selvmord. Til nå har jeg blitt møtt positivt tilbake. Noen ganger har det svidd da, å si ting som det er, også ikke bli møtt med samme åpen og ærlighet tilbake.

  Men det er nå så, jeg har lært at nordmenn er bare slik som det er. Selvom jeg ikke skjønner meg alltid på dere, så har jeg akseptert at mange nordmenn er ikke vant med følelse prat, åpenhet og slikt..  Denne blir ikke lang altså, bare så du vet. Men det er nå godt å starte så smått igjen. Eller hva?

  Snart er det eksamen tid. Haug av studie opplegg. Boka mi har jeg begynt med..
  Huset driver jeg og tømmer nok engang. I år skal det bli skikkelig tømt, har egentlig lyst å pusse det opp. Men vi får se..

  Jeg har stort ønske om å dra til Nepal. Nepal har jo ropt på meg siste årene. Vurderer å leie ut huset her og dra dit til høst og være der ut hele vinteren neste år.

  Jeg får se, hvordan det blir. Akkurat nå driver jeg og kvinner meg opp til all snøen som skal komme hit.

  Jeg har ikke pickup i år heller, så jeg håper jeg kommer meg fram og tilbake likevel i år også. Det er ikke bare sjarmerende å bo i skogen når det er mange meter med snø og is…

  Du vakre deg der ute. Tusen takk for du stakk innom lille dagboken min på nett..

  Jeg er kjempe glad for å se deg igjen, husk at selvom det er nytt år så betyr det ikke at du skal slite deg ut med masse nytt.
  Jo mer nye greier du har jo mer lettere er det at det ikke blir noe av de tingene etter ett par uker.

  Da er det bedre med 1- 2 ny ting. Lettere å holde oversikt og lettere endre en vane når en begynner smått. Husk det tar 4 uker å gjøre det til en vane.

  Du en annen ting. Jeg har noe å si. Jeg har vært røykfri siden November tror jeg det var? Ingen har jeg drept og ingenting har blitt knust. Haha jeg har røykt endel grønt da. Men det får være så.. Altså grønne urter. Jeg skulle gjerne hatt annet grønt også. ;p
  Du deilige nydelig sjel. Tusen takk for du stakk innom hos meg. Jeg er så glad i akkurat deg. Du er viktig brikke her i denne verden. Du vet selvom noen ganger så tuller hjernen vår med oss. Så betyr det ikke at det er riktig det hjernen vår prøver å overbevise oss med..

  Følge hjerte er vel det som er viktigste..

  For min del er hjerte mitt sta som faen, men det er jo bra det da. Hadde ikke vært 3 lange forhold om jeg hadde bare gitt opp med engang..

  Men jeg har lært mye denne singel perioden. Jeg hadde godt av lengre singel periode enn jeg noen gang har hatt før..
  Jeg har lært mye om meg selv og lært mye om hvordan jeg ønsker å være og ha det.. Ja jeg har lært veldig mye om mye..

  Men nå kjenne jeg meg klar til å vite om det er soulmate tid eller tvillings tid. Kanskje heller den som er ment for å være i mitt liv tid kan heller komme seg nærmere meg framover.

  Du deilige deg. Lag deg selv en slik dag som du ønsker å ha det..

  -Og du jeg er så glad i deg <3

  Jeg virkelig elsker denne asså! Bruker den til alt Fantastisk produkt som er økologisk og GMO FRI OG GIFTFRI TENKT DET!! 😀