• Hverdag

  Det går bedre nå asså, +Eteriske Oljer

  Jeg har blitt forelsket, Silje er vist Eterisk olje Gudinne. Det er helt utrolig hvordan det gjør med humøret av å sniffe på god lukter. Jeg kjenner jeg trenger å lære meg mer om det. Jeg følte meg som ny rett og slett og har ikke gjort annet enn å sniffe på oljer etter vi var sammen.
  Første hjelp og helt nydelig.

  Jeg har alltid likt urter tidligere, satt meg og leste mye om det. Men eteriske oljer har det vært lite av selvom jeg har en haug av Indisk økologisk plantasje eteriske oljer da. Men jeg husker ikke engang hva som var til hva.

  Uansett i dag føler jeg meg mye bedre. Det er ikke bare pga eteriske oljer da. Men jeg har bestemt meg å skrive veldig lite om den delen av livet mitt.

  Jeg tenker det er faktisk lurt å holde tett om personlig forhold, og hvor mye en tjener, for min del. Var det jo veldig soleklart på gårs dagens innlegg at det ikke var mye å skryte av. Selvom det daler stadig velsignelser fra her og der også sånn inni mellom. Så humble takk takk takk!

  Jeg kjenner at jeg trenger å ha tillit, jeg har kommet helt hit. Altså det er jo ikke her det stopper. Det er her det begynner. Avslutning kan være smertefull den også. Ny begynnelse er skummelt og spennende.

  Ja en skal være forsiktig med hva en ønsker seg gitt, sier jeg bare. Eller har jeg minnet meg selv på 2 ganger allerede i år. haha

  Ja vi har egentlig stor kost oss i dag, vært på stranda til å med. Men jeg tenkte å skrive lengre innlegg om en liten stund. Akkurat nå vil jeg bare si det går mye bedre nå. Jeg føler meg sterk og veldig i kontakt med min feminin og maskulin energi. Litt i tåke så klart, det var veldig heftig energier i går. Jeg har tro på alt blir bare bedre og bedre framover.

  Jeg kjenner mye gode følelser framover. Selvom ja alt er alltid i bevegelse. Det går opp og det går ned osv..

  Det som ikke dreper deg, gjør deg bare sterkere.
  Jeg tenker jeg er faen en Warrior. Jeg er så mangt og mye. Jeg trenger bare å se meg selv med litt dypere øyner. Se hvor alt jeg er nok engang.

  Kjenner det er veldig viktig altså, å se seg selv med uten kritisk øyner. Altså bare gå foran speilet og se på alt uten å dømme deg selv eller ønske om å forandre på noe som helst. Bare se på deg selv som nydelig og perfekt akkurat slik som du er.

  Ikke sant.. det kreves beinhard jobbing å få det til. Jeg er stolt av meg selv nå i dag. Dette kunne jeg ikke si for litt tilbake.

  Tro mer på meg selv. Når jeg har tro på meg selv. Så trenger jeg ikke å overbevise noen om å ha tro på meg.

  Det viktigste er at en er tro mot seg selv. Det en står for. Gir seg selv like mye kjærlighet og omsorg som en gir lett til andre. Begynne helt i fra begynnelsen. Gi kjærlighet til lille uskyldige sårbar seg selv som liten. For så jobbe seg oppover.

  Ingen av oss er født uten ett eller annet som har påvirket oss. Så kanskje best at vi healer oss selv, slik at vi skaper bedre forhold med oss selv og andre og ikke minst dem vi ønsker å dele liv med. Barna som kommer etter oss.

  Jeg merker veldig på meg selv, hvordan jeg oppfører nå enn da jeg var ung mamma. Hvordan jeg håndtere ting da og hvordan jeg gjør det nå.

  Ikke minst hvordan jeg var mamma til 3 små tette barn, og i tillegg nordsjø gressenke. Det var stress tider ja. En trenger virkelig å kjenne på hvor skjørt livet egentlig er før en tar det noen hakk med ro tror jeg, og ser på livet med helt andre øyner. Akkurat som hvert øyeblikk er velsignelser og trenger å bli tatt vare på.

  Altså ikke alltid hvert øyeblikk jeg tenker på denne måten. Det finnes de øyeblikk jeg skriker høyt Fuck off. Men da har jeg nok vært uten meditasjon en stund. Men ja det hjelper å si Fuck off, det hjelper å si Fuck. Jeg mener det, prøv selv.. 😉


  Ja jeg kom på, jeg har ikke vært flink siden Våren å ta mine vitaminer. Så jeg begynte for noen dager siden å ta dem igjen. Kjenner meg allerede bedre i dag altså. Merker stor forskjell allerede. Satse på solen vår bestemmer seg likevel å tilby oss litt D-vitamin før hun forsvinner igjen fra oss for denne gangen igjen.

  Men i mellom tiden får jeg bare ta alt jeg har før jeg kan teste Essante sine. Jeg har jo trossalt helt gode Svensk Økologisk vitaminer. Kan ikke kaste dem for å kjøpe nye. Det går helt langt utover mine verdier.

  Nok engang også før jeg går

  Takk til all PMer og kommentarer og likes og hjerter. Tusen takk for all støtte. Jeg ble kjempe rørt og glad. Så takk! <3 Alt ordner seg ALLTID har jeg erfart. Jeg tenker dette ordner seg nok også. Bare jeg har tro på meg selv. <3  • Hverdag

  hvor blir av ordene når en trenger dem, noen ganger?


  Siste tiden har jeg vært sparsom med energi bruken min gitt, Ikke at jeg har hatt så mye å gi egentlig..
  Først og fremst startet jeg med å fylle opp koppen til barna mine. Så vi har brukt masse deilig tid sammen. 

  Og i helgen fylte jeg opp min egen kopp. Vi som er naturlig givere, vi trenger også å bli bevist på å fylle opp koppen vår oftere. Altså det er jo ingen der som tvinger oss å gi. Det ligger bare naturlig til oss å være på denne måten. 

  Det er først nå i 2019 jeg har virkelig skjønt hvor hellig det er egentlig å sette av tid til seg selv for å hente seg selv inn igjen. Eller peace of mind var jo leksa mi i 2015. Men det trengtes nesten 4 år til jeg virkelig skjønte hvor hellig den er egentlig..

  Jeg har vært kjempe hard og streng med meg selv nok engang merker jeg, med tanke på, jeg har stått på siden Desember 2018.

  Ikke tatt meg noe som helst fri engang. Ikke engang juleferie, vinterferie, påske, eller noe som helst. Mens så denne uken har jeg gitt meg selv nesten «lov» til å gi faen I mye, og bare hatt fokus på nære, kjære, meg selv og jobb. 

  Det er først nå i dag mandag 1 juli, jeg har skrudd av alarmen min på telefonen.

  Men så har jeg likevel måtte ta pep talk med meg selv, for jeg klarte ikke helt å slappe av. Jeg tenkte på alt jeg trengte å gjøre. Skapte meg dårlig samvittighet for jeg følte jeg gjorde noe galt med å gi faen i om verden der ute fortsatte uten min innblanding i den… altså sosial media..

  Akkurat nå når jeg tenker meg om så høres det helt rart ut at jeg har drevet med slik selvskading.

  Det er jo egentlig det, som om min rolle i dette samfunn er så stort at jeg trenger å være så oppdatert på ting som foregår sosial media hele tiden? Rister oppgitt på hodet.. at jeg ønsket meg selv en slik smerte med å føle jeg gjør noe galt med å stenge sosial media ute..  Er det endel av vårt ego som ønsker hele tiden å være ett hakk fram? Altså ALLTID på vei til noe.. Alltid SKAL vi en plass. Videre, framover, hele tiden fram…

  Altså, det å gi seg selv lov til å bare være her og nå, en trenger virkelig å koble seg av Tv, Sosial media og samfunnet for å kunne koble seg av Matrix. Det er nå sikkert. Jeg kjenner jeg har latt meg bli revet med litt, og jeg har trengt å riste det av meg det rett og slett.

  Det er ikke all påvirkning som er sunn påvirkning. Jeg har virkelig trengt dette å koble av og skrive heller litt og litt i bloggen. For så lage en fullstendig innlegg, enn en halv ferdig en.


  Jeg har trengt stillhet og puste med magen. Det tok sin tid før det gikk opp for meg hva jeg trengte.

  Så jeg har gått i stillhet og prøvd å lytte etter. Det er faktisk noe jeg trenger å øve på, altså å lytte! Det er kunst å kunne lytte. I nivå 1-2-3. Så jeg trenger stadig å øve meg på å lytte i alle disse 3 nivåene.

  Dessuten lærer en alltid noe nytt hvis en lukker munnen og lytter etter har jeg hørt mangt ganger i livet, så kanskje på tide å ta det til seg gitt tenker jeg…  Jeg har reflektert på kvinner og menn, veien til våre hjerter. Så klart da når vi bor her og er så heldig med å kunne unne oss slike luksus tanker.
  Kvinner i andre land, må stakkars bære og gå i mange mil hverdag for vann. Mens her er vi så heldig at vi kan reflektere over slikt luksus.

  Any way, hvordan vi på denne siden av verden fungerer? For min del har jeg opplevd, at menn så lenge maten er god hjemme og sexen er best. Så da er menn stort sett kjempe fornøyd med det dem har hjemme.

  Mens jeg da som kvinne, jeg krever ingenting, men ønsker ALT. Kjærlighet for meg er så mye og ingenting. Jeg gir ikke bruksanvisningen min til alle menn som leser bloggen min her nå, men ja. Altså, sex er deilig når alt ting er bra..
  Altså mistforstå meg rett nå, «make-up» sex kan være ganske så digg da.  Uansett, ja denne varmen har vist gjort noe rart med meg, eller jeg er vel menneske og har mine behov.

  Jeg kan være ærlig og si ting som det er nesten, jeg har tenkt mye på kjærlighet siste tiden, Haha det kom som bomba hæ? 😉
  Men ja jeg mener seriøst, altså kjærlighet, ikke bare den jeg har å dele rundt meg. Men den jeg ønsker å motta og gi til som partner.

  Jeg har tenkt på mine mindre sjarmerende sider også, og hvordan unngå nye konflikter med enda en ny mann om samme ting..

  Så jeg har gitt slipp på så mye rart siste tiden, kjenner jeg hadde endel blokkeringen i magen her en kveld. Det begynner å bli bedre og bedre nå, i går ga det slipp på MYE overalt, under teknisk sett alene «kosen». Selvom jeg kjenner meg lei av «isolasjonen» nå og ønsker å ha det mer av alt framover.  Jeg kjenner meg nok engang humle og takknemlig, for alle menneskene som er der, som på sin måte gir meg håp. Bare det å være menneske nå. Det er egentlig en Guddommelig tid. Jeg har følt meg så ofte «crazy» i denne oppvåknings tiden siden 2011.

  Takker en hver der ute, dere vet hvem dere er som har minnet meg på at jeg går ikke gal. Det er helt normalt. Så stor HUMBLE GRATEFUL TAKK, THANK YOU!! Jeg er veldig opptatt av nettopp å gi andre håp videre.

  Tenk dere, det er nå vi lager historie. Det er nå tiden historiebøkene kommer til å handle om. Nå har vi alle mulighet til å påvirke framtiden til noe bedre! Tenk hvor spennende det er!! Vi ALLE sammen skaper framtids historie sammen!

  Så er det håpe på det beste og tenke at vi klarer å skape en mye bedre enn det som er spådd!

  Kjenner ordene leker gjemsel med meg for tiden, en kveld ramler det masse ord ned, og jeg klarer ikke helt å følge med. For så blir det helt stille og jeg finner ikke engang ett eneste ord til å skrive..

  Jeg har ikke hatt noe ord siste tiden egentlig, så jeg har brukt lang tid på dette denne gangen.


  Jeg har blitt mer bevisst på å fordele energien min riktig, selvom jeg har flere prosjekter på gang, så gir jeg en prosjekt om gangen oppmerksomhet. I tillegg til å være mamma og alt annet da så klart.

  Denne uken har jeg jobbet endel med Essante Organics. Jeg har sendt over 100 PM. Har følgt opp der. Så er det bare å fortsette å følge opp.
  Jeg har funnet fram en skrivebok og skal skrive liste over navn og diverse ting.

  Men jeg tenker at det er viktig å gjøre det om til kos også, legge ny bedre energi inn i hele opplegget. Enn «jobb» og «må» gjøres.


  Jeg har egentlig kjent på hvor dypt jeg ønsker å komme meg ut av denne situasjonen min nå. 

  Jeg føler jeg har sett mange tegn til blessings. Så jeg tar det med meg som godt tegn i mitt hjerte. Og har tillit til alt som skjer framover.

  Selvom ja jeg har hatt mine skikkelig low stunder også siste uken altså, jeg har ikke engang orket å ta på meg selv stort eller barbert meg, men så etter 4 år så begynner til å med hendene å bli merkelige og vonde.. Utenom nå slutten av helgen da. Ehmm jaja uansett-


  Så jeg har kjent meg kroppskontaktsyk, kjærlighetssyk, klemmesyk, pratesyk, dele teite historier syk. Ja ekte ting. Jeg kjenner jeg er så klar for å ha det mer gøy og leke litt.

  Det har vært så mye seriøst hele tiden. Nå er det jo til å med sommer. Nå er det vel lov å le og kose seg og gi seg selv lov å være hyggelig og dele mange smil vel, eller hur?  Ja jeg har hatt det veldig koselig i dag da, hadde venninne tid og vi var innom tante i Oslo. Altså jeg har sjels foreldre, jeg har sjels søstre og brødere, men jeg har aldri før nå denne siden av året møtt sjels tante. Og det er helt nydelig.

  Hun ligner på en engel rett og slett. Hun er sykepleier i tillegg, så en skikkelig søt tante engel. Fantastisk. Ja det har vært deilig tid med god energi påfyll rett og slett.

  Jeg trengte å treffe gode mennesker igjen, jeg kjenner at jeg begynner å bli veldig klar for å være mer sosial igjen i livet.
  Numerologi nok engang, her om kvelden ga jeg meg endelig lov til å bare roe det ned noen hakk. Selvom ja jeg har hatt dårlig samvighet av en grunn å roe det ned noen hakk.

  Følte jeg gikk helt ut av rutinen min og ble noe «shabby». Men jeg trengte nok en «shabby» runde tenker jeg. Søndagen sist uke altså, bestemte jeg meg for å stå opp tidlig på mandag.

  For så kom mandag, og jeg sov helt til 11.38, jeg kan ikke engang huske sist jeg sov til da. Tirsdagen var vi på farta, gjorde masse deilig mamma ting sammen med Loriel og AD.

  Loriel har så stort hjerte, skikkelig omsorgsfull. De beste menneskene som finnes i denne verden. Er dem som ser det beste i de andre. Så Loriel er nok en av de beste menneskene en kan finne. Hun har så rent hjerte. Jeg er så stolt over å være mamma hennes.

  Hun deler rundt seg med det hun har, hun gir mat og diverse til ei dame som sitter utenfor Kiwi hverdag.
  Hun har alltid vært store eldre sjelen i en liten kropp. Det er så rart å tenke at hun begynte å prate helt rent nesten som 2 åring. Helt utrolig hvor smart og strong minded hun, skikkelig smarting ..


  De to mellomste er head strong, Gutten min han kan vist dataen sin veldig godt. Det nye Bill Gates kalte han merkelig lite hyggelig BUP duden i Drammen ham.

  Uansett ja Loriel ja, de to minste har så nydelig forhold. Adi ble først sjalu da, hun ville ha Loriel for seg selv. Likte ikke at Loriel og meg hadde så morsomt framme i bilen, mens vi sang og lo sammen. Mens hun satt helt alene bak og ikke ønsket å være med moroa. Så hun ble så fornærmet gitt. Stakkars…

  Men Loriel ordnet det lett med at dem alle sammen la seg inn i badekaret og vasket Shanti. Uff alt og dem luktet våt bikkje. Så det var «bare» å sette i gang og vaske badet og bade dem på nytt igjen. haha  Det var godt å gjøre mamma ting med Loriel, selvom det ble mest at de to lekte og jeg «kjedet» meg og fikk til å med en liten power nap gitt.

  Vi bomma litt på kino film valg, med tanke på det var AD sin første kinotur. Oi tenk på det. Med de tre eldste mine var jeg høyt og lavt overalt, mens med AD har jeg latt vente med alt. Jeg ser jo resultatet er jo helt annderledes. Mye mer tilknytning, mye mer kontakt. Når det er mindre stimulering av alt annet som foregår ellers rundt en.  Egentlig er AD ganske så heldig som får oppleve naturen og leve mest mulig naturlig. Selvom vi har våres runder der vi går main stream. Men det er nå så, vi har alle våres quilty pleasers from time to time.. Dessuten jeg er ikke så streng med dieten min som jeg var for 4 år siden.

  Jeg har begynt å spise om natta til å med nå. Ikke at det er bra ting, men jeg bare hører mer på kroppen min. Det er ikke hver natt jeg spiser heller. Men de dagene jeg har spist lite mat på dagtid.
  Før var jeg super streng, tror det var etter klokke 19/20 jeg sluttet å spise noe som helst. Jeg unnet ikke meg selv ofte noe som helst.
  Så nei, men ja jeg trengte en slik rutine for å komme hit jeg er nå i dag, hadde jeg begynt å skifte helt livsstil med å være slapp her og der så hadde jeg ikke vært her nå i dag tenker jeg da.

  Jeg gikk i fra prøve alt mulig rart slankel greie, siste greia var ketose, dette var før 2010 by the way, veide 60 kg, drakk Cola Zero, Pepsi Max, spiste masse kjøtt og spiste mer ute enn hjemme. Spiste hele dagen lang noen ganger, prøvde å spise bort problemene mine rett og slett..  Men så skiftet jeg helt livsstil i 2011, og begynte å gå mer mine veier, utforske heller min egen greie. Som har funket nå i mange år. På godt og vondt. Helt utrolig tankens kraft er en utrolig kraftig verktøy, sier jeg bare.

  Og nå med Essante Organics sine helt giftfri produkter. Da føler jeg meg ganske så sikret til å takle det meste framover. Trenger CBD oljen min også da så klart.

  Ja hvor var jeg hen nå egentlig? Jo, her om kvelden satt jeg meg ned og leste litt på Numerologi chart. Jeg bestilte den gratis på SevenLifePath.com. Jeg anbefaler likevel dere donere penger til han. Jeg likte den veldig godt til å være gratis versjon faktisk.

  Jeg ser at jeg har bommet litt da, når det kommer til Short name, så jeg lurer på hva tallene der hadde vært.

  Men det var veldig morsomt å lese utenom at jeg er vist veldig opptatt av Frihet og det er vist ikke før jeg er i 50 årene at jeg begynner å bry meg litt mer om penger og sånt. Jaja håper det er sunnere måte å tjene penger på jeg har da enn det som er nå.

  Neste gang tenkte jeg å bestille en fullstendig en på norsk. Men denne gratis versjonen var også helt nydelig å lese i. 🙂

  Jeg har hvert fall planer om å lære meg å slappe av mer, både kropp og sinn. Nok engang Flow..
  Flyte med det som er. Livet er tross alt lek. Bare vi mennesker kompliserer det med alt annet noen ganger..  Lag deg en deilig sommer tid sammen med alle dine

  Og du,

  Senk ned farten
  Vær stille
  Lytt

  Bare Pust


  Gode sommer klemmer og kjærlighet til deg som er innom og leser her. <3

 • Hverdag

  Usminka sjel

  Hvor skal jeg egentlig begynne i fra?

  Vi har egentlig hatt en rolig start denne uken, tok litt tid til vi skjønte at vi trengte ikke å skynde oss noen plass. For i Steinerbarnehagen har dem til å med tatt det noen hakk med ro. Så da tok mor og datter på seg den oppgaven lett. Vi har virkelig tatt det med ro og snudd døgnet nesten. Begge to B-mennesker. Så det passer jo deilig. 

  Men det er nå så at jeg MÅ ha min alenetid. Altså, barna kan være oppe om sommeren, eller fri dager, men å oppholde seg rundt meg hverdag etter klokke 19.00 da blir jeg virkelig tullete, om jeg ikke får en kveld engang til å lade meg på. Men det er nå deilig at alle kan kose seg tenker jeg. Så jeg kjenner jeg setter stor pris på alenetid. Mens hun er hos pappa. Da kan jeg lade meg opp til tusen. Deilig!

  I år har jeg ingen planer for sommeren i hele tatt. Men det er vist flere som har det på samme måte i år, så det er jo fint å treffe noen hvert fall.

  Men nå siste dagene med AD har det bare vært koselig, hun ble først litt fortvila for Oliver hennes bestevenn reiste til Floda som hun sier, og det er annen verden skjønner dere vel. Og hun kommer ikke til å se han på 2 uker. Så det var veldig krise.

  Men vi klarte å ordne den krisen med at vi skal feire bursdagen hennes til 20 juli. Så her trenger vi å ordne det som kan ordnes før det blir bursdag. Hun har planlagt dette siden desember. Invitert halve verden så klart. Så mor er litt under press. Men ja ta med stol bord og kom gjerne dere som ønsker det. Om det er fint vær så klart. Det er nok av plass ute.

  Jeg trenger mat og kake da. Så det ordner seg tenker jeg. 

  Tenkte kanskje jeg skulle bare gjøre det veldig enkelt denne gangen, altså bare ta pølser. Vanligvis er det jo grillet kylling og lam Persiskvis så klart.
  Men det får bli neste år gitt. Viktigste er vel at hun føler seg feiret.

  Tenk at hun blir skolestarter. Hun går heldigvis første året i barnehagen, det er nydelig opplegg steinerskolen har samarbeid med barnehagen. Så jeg er så takknemlig for hun får ett år til i barnehagen. Selvom hun blir de store nå da.


  Anbefaler virkelig Steinerbarnehagen, selvom jeg må kjøre til annen kommune og fylke kanskje? Så er det SÅ VERDT DET!
  Jeg elsker virkelig Steinerbarnehagen i Hurumlandet. Stabile ansatte og utrolig kvinner og menn som er kjempe team sammen.

  Det å stå for Økologisk og giftfri sone i tillegg. Det er helt fantastisk rett og slett. Føles nesten som å være heldig nok til å kunne være med i en annen verden. Der alt er bare slik som Steinerbarnehagen skal være.


  En nydelig start å få i livet tenker jeg. Jeg er så takknemlig jeg kan gi barnet mitt en slik gave av en start å ta med seg videre.

  Vi har til å med vært og besøkt Steinen til Glenn, hun er veldig opptatt av det er ikke graven til Glenn, men Steinen hans. Hun pyntet seg så fint for så gikk vi til Steinen, tente på noen lys. Spiste is og dro hjem. Det var virkelig koselig gå tur. Vi hadde med oss liten eco friendly pose jeg tok med i fra India. Vi fylte den opp med søppel som vi fant på veien. Og tømte posen i random søppeldunk når det trengtes.  Vi har pratet mye om Glenn i det siste, Glenn er min avdøde samboer, AD’s far. Hun har pratet om hun elsker han. Og det er så fint å høre at hun våger å si slike ting. Det er så fint for barn å kunne oppleve det at det er helt greit å elske den andre foreldre. Kunne elske begge foreldre.

  Ja jeg kunne vært bitter og sagt at nei han forårska meg traume, datteren min skal hate han. Men nei, vi skapte MYE fint sammen. Jeg hadde virkelig troa på Glenn. Men det hjalp ikke stort når han ikke trodde på seg selv engang..

  Jaja

  Vi har til å med matet fuglene, eller svanene, og lille baby svanen. Dem var så nydelig familie. Det å kunne være så nærme dyr uten å trenge skade hverandre. Men heller bare studere hverandre litt. Det er virkelig Guds mirakel.

  Jeg reflektere litt og tenkte, tenk om vår solsystem altså hele universet vårt. Vi er i en slags kokon, og igjen i ny kokon for så igjen enda en kokon. Altså i lag rundt hverandre. Tenk om sorte hullet i universet er nettopp en annen kokon. Om du skjønner hva jeg mener. Tenk da hvor unik er vår Verden i blant alt som eksisterer. Om det ikke er Guddommelig. Så er ingenting det..  Kan jo også nevne at midt i røyke slutten, så fant jeg ut at jeg skal ta en 5 dager Essante Detox program i samme slengen. Ikke at jeg trenger på noe som helst måte å gå mer ned i vekt. Det er ikke målet mitt med dette i hele tatt. Jeg tok selfie av kroppen min, og kjente at jeg var oppblåst og jeg ønsker å markere musklene mine igjen.

  Dessuten kroppen min har gått i forsvars posisjon i 4 år nå etter traumen, den trenger å skjønne snart at det er helt i orden å slappe av. Det er trygt nå. Så jeg merker på kroppen at den er ikke slik som den engang var stakkars. Så den trenger mer omsorg og kjærlighet.

  Har brukt Yoga øvelser og det har vært deilig rett og slett. Pluss jeg har gått litt mer nå siste tiden. Det å kjenne kroppen våkne igjen i fra dvale føles helt nydelig. Selvom ja det er ikke så nydelig med ikke klare å gå omtrendt dagen etter trening.

  Jeg har siste 8 år gjort min greie for å gå ned i vekt, og holdt vekten. Jeg har funnet ut mye om kroppen min siste 8 år. Gått min vei etter å ha prøvd alt mulig i alle år, alt i fra Herbelife, til all mulig rare piller til ketose, lavkarbo, til alt mulig egentlig. Men så begynte jeg med min greie som jeg tenkte å lage egen kurs til engang. Jeg har i tillegg stort tro på vi mennesker trenger ikke all den maten vi får i oss.

  Før Detox bildet  Til å med munker lever på omtrendt ingenting til tider. Det er vel en grunn til det. Vi er ikke hellig skapninger i fra en annen verden. Healere/Munkere er også av kjøtt og blod.

  Uansett det var veldig deilig med detox, selvom ja siste ukers tømming av all usunt mat i hus ikke var så hellig kombinasjon kan jeg bare mildt si, godt jeg ikke hadde så mye usunt i huset har jeg tenkt på i ettertid.

  Og godt jeg bor alene, Essante sin detox anbefales helst om du bor alene eller bodd så lenge sammen at dere ikke bryr dere om noe som helst lenger. Hehe Dermed advart. Men ja anbefales virkelig. Jeg føler meg ren innvendig. Føler meg lettere rett og slett. Føler meg sterkre også nå, selvom det var tungt i begynnelsen.

  Musklene mine ser allerede mer markerte ut. Matlysten begynner å stabilisere seg. Så det har virkelig funket godt på meg.

  Detox pakke


  Men så skjønte jeg at jeg gapte kanskje litt for høyt nok engang og lekte super human. Gikk på kjempe smell, med røykeslutt altså.

  Men så tenkte jeg fuck it, jeg er bare menneske for faen, å presse meg selv til maks samtidig som å være den jeg er og ha så mye omsorg for andre. Så eneste riktig for meg føltes der og da var å dele all den Kjærligheten jeg følte i meg rundt meg.


  Det er slike ting som får meg til å føle meg levende. Å dele rundt meg med det jeg har, og så klart å rydde rundt i naturen. Det føles som jeg er født til å bare ønske Jorden Vår Ren.

  Jeg har blitt venn meg selv på FB igjen, altså profilen min fra 2011-2014, da jeg var i min aller første Awaking runde. Den kvinnen jeg følte som ble tromlet, sentifugert for så spyttet ut igjen fra andre siden av mørkehullet i universet.

  Den kvinnen som ble helt FRI, fortapt, forhekset for så forlatt, og fikk nydelig velsignelse i retur da så klart. 

  ALLE barna mine har vært gave og jeg elsker dem like herlig MYE.
  Alle 4 barna mine har stort hjerte. Men likevel det er noe med de to minste altså.. Jeg forstår foreldrene mine mer og mer nå for hvert barn jeg har fått, på godt og vondt gitt..

  De to minste mine minner meg om meg og min søster Shirin. Jeg håper at dem får kjempe godt forhold sammen, alle barna da egentlig når dem blir større. Det er så synd at det skal være slik som det er nå.
  Men den saken skriver jeg ingenting om. KUN pga hensyn til barna mine.

  Jaja uansett, denne uken har vært en slags rar greie for mange rundt oss. Det er jo godt det da, så en er ikke alene om å føle at ting faller litt i fra hverandre. Men det er alltid så, ting faller i fra hverandre. For ny energi skal ta rom. 

  Akkurat som alt trenges å riste fra seg litt i ny og ne for ny oppløftende energi skal ta plass.

  Denne fullmånen har vært nydelig, kjenner å jobbe med seg selv har virkelig gjort meg til rik person. Altså ikke pengemessig enda. Men rik på annen måte. Rik på en måte som ingen penger i verden kan kjøpe. Jeg har blitt så annen måte kjent med meg selv og omverden på.

  Jeg har fått så god kontakt med mennesker rundt meg. Jeg føler meg virkelig velsignet for her jeg er. Og ja det er ikke mye sosialisering av menneskemøter jeg har hatt siste 4 år. Men det gjør meg ingenting. Det har vært deilig.

  Og ja til tider kan jeg være surrete og leve i min egen bobleverden. Men så er jeg en fisk da. Vårt fantasti verden er mye hyggeligere plass å være i noen ganger enn bakkekontakt gitt.

  Men så skjer det jo ting og dermed dukker det alltid opp en gigantisk nål og sprekker den rosa boblen en lever i. Og trenger da å riste fra seg litt og hente seg inn igjen til denne siden av verden.

  Det å være romantiker og poet, elske naturen, elsker å være Fri men samtidig ikke sånn FRI. bare Fri til å kunne få lov til å eksistere i denne verden. Fri til å tenke som en vil, Fri til å kunne si det jeg ønsker å si. Fri til å kunne kle meg som jeg ønsker. Fri til å være Kvinne. Fri til å kunne like både Menn og Kvinner. Fri til å kunne snakke. Fri til å tale for Kvinner der ute. Fri til å være meg selv på godt og vondt.

  Min vakre mamma koser seg i Tyrkia.


  Tenk jeg er Fri Kvinne! Tenk hvor heldig VI kvinner er, som bor denne siden av verden og kan ha det på denne måten. Vi er «bare» Fri.

  Og ingen og ingenting kan stoppe en, enn sin egen begrensninger.
  Heller ikke å presse seg selv til maksimalt til ALT blir for mye for en, for så får en «system overload» opplegg . Eh nei der ønsker vel ingen å havne helt..
  Men balanse mellom alt en er og alt en har opplevd, og det nødvendige en trenger å gjøre.

  Egentlig ønsker jeg å skrive innlegg om hvordan det er å leve med PTSD. Men ikke nå i dag. Det får bli til neste gang.

  Jeg vet ikke om du fikk med deg at jeg fant en dø bie ut på våren og sa at dette var ikke godt tegn? Uansett, det var vist ikke godt tegn nei. Jeg vet ikke om du har lagt merke til hvor lite insekter det er i år?

  Jeg har pratet i så mange år om Solar minimum, det er virkelig verdt å sette seg litt inn i det og undersøke det på egenhånd. Den skal være vist ganske så hard en. Nå regner det SÅ mye her i Norge. Jeg vet at vi skal være takknemlig for dette regnet av en grunn. Men akkurat nå er det så surt og kaldt at en finner ikke engang til sitt sommersmil.

  Jeg føler vi går mot tørketid, uten helt å skjønne selv hvor følelsen kommer i fra. Følelsen har jeg hatt en stund nå faktisk. Det er jo rart, det er jo vått som bare det.

  Det er rart å se hvordan naturen oppfører seg. Skrubbsopp har dukket opp i juni. Fult av høst sopp som har dukket opp alt. Er det høst nå i juni? Nei om en ikke blir surrete av dette så vet ikke jeg.  Ingenting av dette er naturlig. Det er ikke slik naturen har vært tidligere heller. Og i år med så mye mindre insekter som det har vært tidligere i disse tider her jeg bor hvert fall.

  Når solar miniumum slår ut for fult, vil noen insekter i hele tatt overleve?
  Eller det vil jo så klart, ikke alltid de sterkeste.. men heller dem som klarer lettere å omstille seg til forandring så klart. Akkurat slik som mennesker.

  hmm kan jo ikke avslutte dette slik nå, i en slags dystert stemning, så jeg går og gjør noe og tenker litt for så kommer jeg tilbake. Men dette merker du ingenting av når du leser dette. Så du trenger ikke å foreta deg noe som helst.. 😉

  Jeg er ganske så emosjonell sterk person, mind strong kan jeg ikke skryte på meg å si at jeg er foreløpig. Jeg har tenkt at å være ekte er bedre enn noe annet. Altså jeg er ferdig med å leke at alt er perfekt i 2010. Det finnes ingenting som er perfekt, vi gjør alle så godt vi kan ut i fra der vi er der og da. Uten at noen av oss er bedre eller verre enn noen av oss.

  Det finnes alltid en grunn til mennesker oppfører seg ikke helt slik som dem pleier, det kan være mye som foregår i livet til enhver person vi møter. Så kanskje best å være god med hverandre. Enn noe annet i disse tider. Vi trenger rett og slett å forstå hverandre litt mer.

  Det finnes ingenting som er perfekt, alt er nydelig i naturen akkurat slik som det er. Ingen vil noen gang peke på blomster ikke har flekker på samme plass. Så hva som gjør at vi peker på hverandre er nå rare greier.

  Det er ikke så at vi ALLE har alltid kontroll over alt og oss selv. Vi kommer alltid i situasjoner der vi rett og slett ikke helt vet hvordan vi skal oppføre oss. Vi er da alle mennesker. Gi hverandre rom og tillit nok til å bare være oss selv. 

  Det er godt å kjenne at jeg lever, selvom jeg er Healer og vet at tid og separasjon er illusjon så blir jeg nå opphengt i ting likevel. Men det er nå ikke rart heller, å være modig nok til å velge Kjærlighet nok engang. Når ingenting nesten henger på grep. Enn bare Kjærligheten som føles så ren.
  En kan bli satt ut av mindre tenker jeg da…

  Kjærlighet jeg har i meg. Som jeg ønsker å dele med deg. Kjærlighet som kan vokse og heale hele Verden.

   Jeg trengte å humre av meg selv, for jeg påpekte i min hodet altså tenkte med andre ord, en nær realsjon sin ego.
  Altså en trenger da virkelig seriøst ta en runde med seg selv, når en begynner å bli trigget av annen sin ego. Hmm da tenker jeg, skulle jeg da som Healer og Coach vært ferdig med dette og kunne det meste om dette, sånn egentlig fra før av?
  Men det var nå egentlig godt å få gråtet litt likevel.

  Selvom ikke alt var Ego gråt, men nok til at jeg stod opp med hovent ansikt og øyner.
  Deilig at det var masse sol i dag og jeg kunne gå med store solbriller. Da jeg og Shanti gikk en tur til butikken. Det er virkelig deilig å kunne kjenne seg litt Fri til å være alene uten barn også. Jeg digger det egentlig. Jeg er stolt av hvor langt jeg har kommet på 4 år.

  Jeg sitter her ute i skogen, alene nesten. Jeg har jo «vakthund» da. Og så klart fantastiske kule naboer på avstand, som passer på. Men likevel, alene. Uredd og vokst veldig siste halvtår. Jeg føler livet mitt blir liksom oppdelt i to deler framover. Det blir «Før og Etter Nå» hvis du skjønner hva jeg mener. Ja nei jeg får ta denne praten en annen gang kanskje.

  Jeg unner alle småbarn foreldrene alenetid. Dere fedre der ute, tusen takk for dere finnes og er rause nok til å gi mamma fritid. Det er ekstra godt å være mamma og mor når en har fått ladet opp sine batterier. Bare det å kunne være alene i sitt eget hjem. ÅÅhh det er så digg.

  Jeg blir litt av en gris egentlig har jeg lagt merke til, jeg har glass hit og dit. Jeg koser meg. Jeg orker ikke å flytte på noe første dagene. Går inn og ut med sko. Ja jeg virkelig nyter det å være helt alene for meg selv.
  Men så rydder jeg før hun kommer, så hun stakkars ser jo ikke mamma griser også. Haha

  Men uansett jeg unner alle småbarns mødre å ha alenetid hjemme. Det er virkelig gull verdt, og ja alenetid på en strand med parasoldrink. Ja gjerne alt egentlig. Nei nå går jeg og drømmer litt.

  Og du, Ha en deilig sommertid! Skap gode minner med enhver person du befinner deg med. En vet virkelig aldri hva tid er siste minne en har sammen med noen.

  Kjære vakre sjel der ute, smil til verden selvom været er som så for tiden.

  -Måtte du finne mot og styrke til å kunne være akkurat deg selv og den du er.
  -Måtte du alltid finne mot til å høre på din indre stemme enn støy fra omverden.
  -Måtte du alltid se det som er med åpent hjerte og sinn.
  -Måtte du ALLTID være påfylt av Kjærlighet din

  og ja Kjærligheten vokser når den deles, så vi får dele Kjærlighet til hverandre.. <3

  Vi kommer nok til å stikke innom med Essante sine produkter og katalog til dere som vi besøker i sommer. Så vi sees.

  By the way, grundere har jo aldri ferie, så selvom det er offisielt ferie. Så har jeg nok ikke mye ferie. Så vi sees. Koselig at du ønsker å stikke innom så ofte du kan.

  Lag deg selv deilige Kjærlighetsfulle dager framover <3

  Annonse

  Essante Organics


  Certified ToxicFree® Vitamin C Facial Cleanser
  Certified ToxicFree® Rejuvenate Moisturizer

  SHOP / Body & Spa
  Essanté Organics®, The Organic Living Company® 

  #RejuvenateYourSkin
  #RemoveToxinsAndImpurities
  #MoisturizeYourSkin
  #HealthypHBalance
  #ReduceLines
  #ReduceWrinkles
  #ReduceSwelling • Hverdag

  ulv ulv har jeg sagt

  Eller rettere sagt, jeg har ropt for mange ganger om min røykeslutt. Og hver gang jeg har gått på smell så har jeg hørt det overalt om hvordan det går.
  Så dermed denne runden ønsker jeg ikke å snakke om det. Derfor starter jeg så klart med å si det nå haha

  Men nå har jeg holdt meg borte fra mennesker nesten og omverden og holdt tyst om dette. Jeg kommer ikke til å snakke eller skrive noe mer om det før jeg kan si eller skrive at nå har jeg vært røykfri i 3 måneder!

  Jeg er stolt av meg selv til nå. Selvom i helgen så tømte jeg omtrendt alt som var av usunt her i huset. Det har magen betalt for stakkars siste dagene.

  Jeg har drukket haug av sitronvann. Jeg driver endrer helt på rutiner. Så jeg kjenner jeg er på riktig spor nå, det er deilig å kjenne seg på riktig vei i livet.

  Jeg har brukt mye av Essante Organics sine produkter, det tar jo tid før resultater kan vises og jeg kan virkelig anbefale ting jeg bruker selv og liker, utenom så klart at alt dem står for er riktig.
  Men denne Rejuvenate Moisturizeren har jeg blitt helt forelsket i. Jeg har hatt så mange pigmentflekker. Og nå begynner det å minke. Jeg digger det. Dessuten elsker jeg den oppstrammende effekten den har. Og når det er helt økologisk og giftfri så føles det bare trygt og godt. Enda mer grunn til å smile gitt.

  Weee, så det er deilig å dulle med seg og sin kropp mens en gjør noe fornuftig som å legge vekk den dumme teite pinnen.

  Jeg har reflektert rundt og tenkt at det er jo en slags trøst har det vært. Jeg kunne bare like greit gått rundt med en Teddy istedenfor, jaja.

  Ser fram til enda sunnere livsstil framover. Med fokus på mer trening og bevegelse.

  By the way, jeg føler meg HOT, selv med magesmerter.

  deilige gode deg, lag deg en deilig onsdag og du smiiiil.. <3 • Hverdag

  Da har jeg sendt healing

  Da har jeg sendt healing til øst og vest, i dag altså. Tidligere i uken har jeg hatt tett timeplan med healing.

  Jeg har ny tanke om betaling angående healing. Altså det å ta betaling for energiarbeid har sittet langt inne hos meg. Jeg har følt jeg skitner til sjelen min de få gangene jeg har tatt imot betaling for healing.

  Men etter denne tette timeplanen min denne uken har jeg skjønt at, det er jo ikke for healingen jeg tar betaling, det er for tiden min rett og slett. Altså min tid er dyrbar akkurat som alle andre sin..

  I dag har jeg hatt mange i healing runden min. Så jeg kjenner meg lettere til sinns. Har til å med drømt meg bort i min drømmeverden med masse deilig musikk.
  Også så klart bor jeg i en sånn skikkelig country romantisk plass, så en kan bli kjærlighetssyk av mindre gitt.

  Så det er deilig å drømme litt, selvom være er som så. Jeg har stort ønske om å si unnskyld min fransk, men stort Fuck You til Alle som klagde om varmen ifjor!

  Men ja det blir nå nydelig sopp sessong, jeg lurer på hva mother nature prøver å fortelle oss egentlig. Hva tid er siste advarsel?
  Hva betyr alt dette? Altså ikke hva som er årsaken, det er ikke det jeg spør om..
  Alle disse brå vær endringene!
  Hva er lurt å gjøre nå? Høste? Samle inn?

  -Utenom å rydde og rense endre oss totalt så klart..

  Hva vil skje framover, egentlig?

  Ja mye og mangt en kan lure en fredags kveld.

  I fra i morgen har jeg barnefri, jeg har bestemt meg for å ikke ha noe forventninger til noe som helst. Heller bli positiv overrasket over alt som måtte dukke opp.

  Være mer i nuet, rett og slett smile og nyte hvert øyeblikk. Sende og kjenne kjærlighet.

  Jeg er i Kjærlighet modus kjenner jeg, jeg har bestemt meg å bli i denne sannheten uansett hva som skjer..

  Min sannhet er å være Kjærlighet

  Jeg Er Kjærlighet
  Det er min
  Super POWER!


  takk, takk TAKK TAKK for jeg lever

  Lag deg selv en god kjærlighetsfull helg.. <3


 • Hverdag

  222

  Inni mellom skyer, regn, lyn og torden. Sang vi for solen og spilte på tromme.Vi fikk sånn ca alt i alt 22,2 minutter med sol gitt.

  Vi to skyndte oss og tok på oss bikini og badedrakt. Haha kunne jo ikke gå glipp av solen må da vite.

  Det er deilig å være barn sier jeg bare. Jeg orket ikke å gå så pass langt i egen gårdsplass. ;p

  Tallet 222 og 333 har forfølgt meg siste dagene pluss masse annet tegn. Jeg tar det som godt tegn så klart og fortsetter videre.

  Det har vært deilig egentlig å bruke tid på trene og drikke riktig, spise riktig, enn å drive med sosialmedia. Jeg føler meg sterkere rett og slett mentalt og kroppen. Deilig å strekke seg rett og slett.

  Jeg drev med naken trening her hjemme foran speilet. Å se sin egen kropp og muskler stramme seg, bli større, bevege seg. Altså det var vist svært fascinerende, tror jeg skal forsette med å gjøre det hver gang jeg har anledning fram over.

  Det er viktig å elske kroppen sin, om ikke akkurat elske med engang, men hvert fall si gode ord. Jeg tenker kroppen vår, vårt sinn og sjel det er så mye mer i kontakt enn det vi forestiller oss.
  Det er viktig å være tro mot seg selv og ha tro på seg selv først rett og slett..

  Nå retter jeg ut ryggen min. Jeg er da superheltinne. Det er godt å kjenne seg levende. Selvom det går på helseløs noen ganger gitt ..

 • Hverdag

  1 år siden alt

  Igår hadde jeg 1 års bryllupsdag. Tenk det året har gått så fort. 1 måned før det var bryllupet avlyst. Det var egentlig mer avlyst enn på før selve bryllupet hele det halvåret.

  Har hatt flere tankespinn rundt det hele. Rundt livet nå. Og rart alt føles. Selvom det var virkelig ubetinget kjærlighet jeg følte der og da. Så er det virkelig rart å sitte året etter nå og tenke på alt som kunne vært ugjort eller gjort annerledes. Jeg vet jo at min x ble såret for jeg fikk følelser for en annen.

  Men hvem hadde nå ikke gjort det når ingenting hang på grep med det ekteskapet. Dessuten så mange tegn i fra universet om å ikke gå den veien. Når en spiller struts og ikke vil følge helt med.

  Jeg ønsker virkelig at han finner seg ei jente som elsker hus og hjem. Kan være tilfredsstilt med det han kan komme med. Han er fantastisk herlig mann. Ønsker han alt godt jeg. Men jeg kan ikke sitte og vente på han skal gå videre før jeg går videre.

  Rart med det egentlig, jeg gikk hen og giftet meg for jeg ønsket at han skulle få ønsket sitt oppfylt. Jeg er dømmer ingen andre på min ferd, men kunne fått gull medalje i å være selvkritisk til tider. Men den der ta seriøst kaken på alt det rare jeg gjort i mitt liv.

  Men kanskje jeg går virkelig inn i katagorien å være «kjendis»,da er det normalt med gjøre slike rare ting. ;p

  Er glad for jeg ble fullbooket med healing i to uker nå. Da har jeg haug av healing å få og sende.

  Jeg har ikke forsvunnet helt i fra sosiale media. Men jeg føler ikke helt for å være der nå. Jeg er litt sånn i tenke modus.

  Tenker på framtidsplan, forretningsplan og kjærligheten så klart, jeg vil virkelig stå i min sannhet. Så jeg har brukt mine mantra siste dagene.

  Har alt bestemt meg å glemme hele datoen til neste år. Spist er spist, elg er elg. Så får jeg bare rette opp ryggen enda mer i morgen og tenke at med min neste så vil jeg velge mer riktige valg.

 • Hverdag

  Deilige Enkle Menn

  Det er så deilig å være rundt mannfolk synes jeg, i dag var jeg på date med tantungen min Daniel. Han er 30 år blitt gitt. Han er en av de klokeste, tålmodigste, godeste, snilleste og ikke minst empatisk av få, så mistforstått av mange. Men ja han er jo litt enkel komplisert litt sånn som tante sin gitt.

  Uansett det var veldig godt å se han igjen og ta han ut på ett eller annet, han var virkelig kjekk i dag. Jeg er så stolt av å være tante hans. I dag lekte jeg tante og bestemor og tok «barna» ut på date på søppelmat. Det var faktisk godt. Og ja jeg elsker Frappe der i fra, uff min guilty pleasure det kan jeg jo innrømme og si bare slik som det er.

  Uansett, dere menn asså, jeg digger den der manglende «greia» deres, feks en såpe kan brukes til hår, kropp, husvask, bil og alt. Dere kan bruke all slags etterbarberingsvann og det som er. Det er få menn som har en greie med slike ting. Det er så deilig å måtte kunne være en mann sier jeg bare. Dere har det så godt og deilig på mange områder, tenker nå jeg da.

  Selvom ja jeg elsker å være kvinne asså. Og heier veldig på Kvinner, bare for å ha sagt det også!

  Men vi damer vi har så masse «greier» vi, jeg kanskje verre enn mange andre. Om det ikke er giftfri, gmofri, parfymfri, økologisk så ønsker jeg ikke å bruke det på kroppen min. Da velger jeg heller å vaske meg med bare vann. Eller ehm utenom min Chanel parfyme da så klart. Det brukte jeg 30 år på å finne. Se her nå har jeg alt begynt med «greiene» mine.

  Annonse Essante Organics  Vi har en slags «greie» med alt mulig rart fra topp til tå, og all de hundre ørten forskjellige shampoo og balsam typene, til hvordan vi ønsker å ha vårt te/kaffe, hvordan egget vårt skal være, ja lista er mangt og mye gitt.

  Jo eldre vi blir, jo flere «greier» får vi føles det som for meg hvert fall. Jeg kan ikke prate for alle så klart. Men det virker som ut i fra mange damer jeg kjenner at de aller fleste av dem har masse «greier» dem også, og så klart vi skjønner så klart hverandre oss i mellom og nikker når vi prater sammen.


  Det er jo deilig å være kvinne også da på mange måter, en av de beste alene stundene er vel det å kunne ta bad med haug av bobler i badekar, ta på ansiktmaske og agurk på øyene og ligge der, med kanskje noe godt å drikke og frukt. Masse lys og nyte det å kunne ligge der helt i fred uten noe en må gjøre.

  Å kunne nyte ting på helt annen måte enn kanskje mange menn der ute tillater seg selv å gjøre. Å stønne for å spise, smake eller i hele tatt oppleve noe som gir en lyst til å lage litt lyd. Det er vel mer feminint enn maskulint. Jeg er nok ei veldig stønner og lager mye lyd type. Og fått mange ganger rare blikk i fra folk opp gjennom tiden. Og mange lure blikk så klart. Der himler jeg bare med øyene gitt.

  Jaja det trenger ikke å være seksuelt bare for kvinner stønner, dessuten stønner jeg ikke på samme måte når jeg har sex. Så jeg orker ikke engang å bry meg om folk som mistforstår mine lyder noen ganger. Jeg kjenner meg mest lykkelig og levende de gangene jeg har nytet øyeblikkene for det dem er verdt. Jeg er takknemlig for jeg kan kjenne på å ha passion i livet.

  Uansett ja, det var godt å få litt maskulint energi rundt meg, og få litt av den der enkle tankemåten. 

  Og ja vi damer trenger kanskje å lære litt av de gutta. Slutte å ha så mye greie at vi lager krøll for oss selv i hodet vårt, med alt mulig rart sånn egentlig.

  Jeg har hvert fall bestemt meg å bremse ned noen hakk framover..

  Beste tingen i verden kan ikke bli kjøpt gitt. Det er Kjærlighet. Jeg er så evig takknemlig for barna mine, familien, nære og kjente. Ja dere alle. 
  Dere alle som gir kjærlighet og bare deler deres godhet. Dere er er unik hele gjengen. Takk for dere finnes. 

  Jeg takker for jeg lever nok engang.

  For så gleder jeg meg til å ha kanskje en smule mindre greier framover og være litt mer open minded om prøve nye ting.

  Lag deg selv kjærlighetsfulle dager. Tusen takk for du var innom her og leste. Måtte du smile godt. <3


  lykkelig jenta som fikk endelig igjen velge søppelmat til mat..   

 • Hverdag

  Blir nok borte i helgen

  Jeg har brukt hele dagen på å fordøye at i dag forsov meg, jeg bestemte meg i går kveld, at jeg skulle hoppe ut av sengen når klokke ringer. Istedenfor skrudde jeg av klokka, snudde meg og sovnet igjen. Jeg har ikke forsovet meg på evighet egentlig nå, men i gjengeld. Har jeg fått gjort hel haug. Jeg har ryddet, grovt rydding heter det vel av skapene ute i gangen. Sortert og kastet haug av sko.  Jeg trenger å få i orden pickupen min og fått tømt ut her. Jeg liker det ikke at det er så mye ting i fra 100 år siden og i tillegg til mine egne ting.
  Men det har blitt mindre og mindre for hvert år da. Så jeg tenker at det minker jo om ikke like fort som jeg ønsker selv.

  Uansett, prøvde å få i gang kantklipperen. Den var like herk som før å få i gang. Så jeg ga opp. Skulle ha levert den tilbake da jeg kjøpte den for snart 4 år siden. Men gressklipperen min er super. Jeg føler meg som Superwoman. Ikke så mye nå da, det var mer når jeg først flyttet inn og det var nesten 2 meter med høyt gress overalt her.

  Jeg har fått klippet plen, den enne delen av tomten.

  Vi har til å med besøkt farmor og Terje. Det var koselig, Adelina fikk snakket og lekt fra seg og fått bestemt hva som skulle være på bollene til å med. Vi var rundt i hagen. Det er så romantisk der at en kan bli kjærlighetssyk av mindre. Det er fantastisk vakker hage. Med all slags mulige blomster. Tror det er en av de fineste hagene her i bygda.
  Fikk med oss ett par planter til å med som jeg plantet ut.

  Ja selvom jeg forsov meg, så har til å med laget 3 blogg innlegg. Og reflektert over livet mitt og alle de miks signal jeg har sendt ut til universet.

  Verden gikk videre, jeg fikk gjort endel mer enn planlagt. Så jeg døde ikke annet enn ego mitt ble litt oppgitt av meg selv…

  Lag deg en deilig helg, jeg vet ikke om jeg rekker å skrive noe i helgen. Skal trossalt feire tantungen min på lørdag. Men jeg får se.

  Lag deg en deilig helg hvor enn du er. Tenk gode tanker.. <3