• Hverdag

  Så mye angst og uro

  Det er så mye angst og uro som er der, det er så mye usikkerhet og sjokk og traume. Jeg føler så med menneskene rundt meg. Jeg kjenner jeg blir tappet rett og slett etter ett par turer ute.

  Før en ny begynnelse, er det alltid en avslutning. Nå er det så mye følelser i sving og en trenger og tenke veldig fort hvis en skal henge med i svingene og forstå seg selv nå i denne perioden.

  Vi går gjennom en felles oppvåkning, til å forstå noe felles sammen. Dette er helt hårreisende fantastisk! Men likevel det er tøft å stå på. Men det er så godt vi er sammen om det.  Vi forstår hverandre på en helt ny dypere plan føler jeg. Mental helse har blitt første tingen vi tenker.

  Jeg tror rett og slett det er mentalt helse vi kanskje kommer til å stå opp til, det er ikke bare hvordan vi har oppført oss mot vårt eget mor som er greia.
  Og dyrene! Vi trenger å stå opp til ny forståelse av ALT!

  Til å med oss selv og ny felles forståelse for respekt av hverandre og det som er!
  Jeg kjenner det er noe nytt som er på vei, men før det nye skal ta plass, så trenger en avslutning å skje.

  Det er så med forandring, og vi som er vant med forandringer har problemer med denne. Så om du ikke er vant med forandring og føler deg kvelt! Pust du er helt NORMAL! Alt du føler nå er helt NORMALT! 

  Uansett om du er vant med forandring eller ikke.

  Redsel er helt NORMALT! Alt er normalt. Jeg føler dere virkelig og det gjør meg vondt og føle så mye av deres følelser. Jeg er tom, jeg kan ikke sende healing uten at du selv gjør noe med hodet ditt!!

  Ta deg sammen for fuck sake menneske! Nå tar jeg en bitch slap på deg og riste deg litt og sier kom deg ut av angsten din, snap ut av det for fuck sake!!!! og smil for all del nå når du leser dette… ;-))  Men ja vi trenger å vise hverandre forståelse, det er egentlig det som er. Tenk den placebo effekten, tenk så mange som dør nå pga nettopp det!

  Og det er helt virkelig uansett om du vil tro det eller ei! Folk kan dø og bli frisk av placebo effekt!

  Men ja uansett det er vanskelig tid nå. Alle følelser er helt Lov! Vi alle trenger å støtte hverandre nå.

  Nå er det ikke tid og rom å være asshole, men samtidig kvitt deg med alle negative mennesker som tapper deg for energi!

  Gi rom til mennesker som ønsker deg godt og vel. Det er eneste riktige tingen nå er å ta vare på seg selv og sine mennesker. Du kjære vakre deg.

  Vi trenger å jorde oss og vi trenger å meditere litt mer sammen.


  Samtidig er det tid for det feminine energi og maskuline smelte sammen. Akkurat som det er tid for å akseptere de to energiene for det dem er. Gjøre dem om til å bli noe sammen.

  Det kjennes som mye samhørighet framover, mye tilgivelse mye godt som skjer framover. Men alt har en begynnelse og en slutt.

  Så kan en sitte og være angstfull pga denne slutten, eller bare ta ting som det kommer. Men ja angst og panikk er helt realt! Til å med den beste av oss alle kan få angst og panikk anfall.

  Aldri skam deg for slikt! Vi er alle mennesker, og hjernen vår funker slik som det funker.. helt til den får ny oppdatering og gå etter og så klart. Først trenger hjernen vår å akseptere forandring som skjer.. ellers er det helt dødfødt med oppdatering. Det vil aldri gå gjennom.


   En får bare system error og beskjed om apparater er for gammel til det nye oppdateringen. Slik som med telefoner og slikt..

  men ja utenom det så er det godt å puste med magen og ikke tenke stort. Gjøre andre ting enn å kjenne på panikken.

  Jeg har ikke meditert så mye siste to dagene, og det merker jeg på meg. Jeg er ikke helt meg selv. Så jeg skal ut og meditere mer

  Til neste gang. Vær snill mot deg selv og dine mennesker. Nå i denne perioden er det viktig å bytte på å være superhelter sammen…. • Hverdag

  Vær snill og grei

  Ingen av oss har det hundre prosent topp nå. Det går mye opp og ned.
  Gi når du har å gi. Trekk deg tilbake og ta imot når du er tom.

  Jeg for min del trenger å lære meg å ta imot. Det er rart det der. En blir så glad i sin ensomhet. Ikke det jeg ikke vil bli kjent med noen nye. Det er bare jeg vil ha ordentlig noe nå.

  Eller så kan det være det samme. Jeg kjenner tålmodigheten minker også selv før vi har møttes.

  jeg kan Ikke redde hele verden. Jeg kan ikke redde noen, eneste jeg kan gjøre er å elske noen til dem kan elske seg selv. Men jeg trenger å forstå jeg kan ikke redde alt og alle.
  Jeg fortjener mye godt og en bekymrings fri sone i mitt eget hjem. Det fortjener du også!!

  Du fineste sjel vær snill og grei 🕊💚🍀

 • Hverdag

  Mat og mer mat!!

  Er det bare jeg som kjenner på dette suget på å spise? Jeg er mat vrak fra annen verden vanligvis. Men nå har jeg bare lyst spise og spise. Hva er det som skjer? Er det bare jeg?
  om det et noe greier som går. Da går mine tanker til dem som ikke har så mye mat!

  om du mangler mat eller trenger noen kan handle for deg si gjerne i fra. Jeg hjelper deg gjerne.

  måtte du alltid være frisk og alltid ha tilgang til mat og drikke

 • Hverdag

  Du vet den følelsen

  At du har blitt så ferdig lekt med at du orker ikke engang bruke kalori på å bli kjent med nye mennesker! Også når du først tar kontakt så viser det seg duden er i forhold og da gir du opp alt som er! Men jeg har sovet godt nå og stått opp med godt humør og følt meg på riktig spor.

  Så noe riktig har jeg vel gjort likevel…

  Ikke sant, sånn har jeg det. Det føles helt greit. Akkurat nå, for det første så er ikke skilsmisse papirene i orden helt heller, men jeg orker ikke engang å ta opp igjen den tanken hvorfor det har ikke ordnet seg enda.

  Uansett hvor var jeg hen. Jeg trenger en kopp te nå for å riste meg forrige tanke kjenner jeg er ikke ferdig med å gi slipp på irritasjonen der, så jeg sitter på fingrene før jeg angrer…

  gleder meg til våren nå forresten… weee

  Ja vi raringer, det er så mange av oss der ute på nettet. Jeg er så takknemlig for den rare gjengen som jeg har blitt så glad i. Jeg kjenner i denne tiden noe vokste i meg. 

  Virker nesten som jeg ble laget for kriser, akkurat som nå er det bare å stå på og gi healing til menneskene rundt meg..

  Føler jeg er på mission. Men samtidig så fikk jeg beskjed om noe nå. Så jeg trenger å tygge litt på det hva jeg skal gjøre med det..

  Men ja, jeg har ikke klart å tenke noe særlig på studie mitt det har jeg ikke. Lurer på hvordan mine med studenter klarer det?

  Men jeg kjenner meg trygg, ikke at det har vært så mye nye rutiner nå, det er bare jeg tar meg lang dusj med bedre samvittighet nå enn det jeg gjorde før..

  Og det kjennes godt å kunne senke Skulderene med god samvittighet og bare være hjemme i fred og ro..

  Jo mer healing jeg gir, jo mer healing får jeg selv. Det merkes så godt på meg når jeg deler ut masse healing. Da får jeg like mye tilbake selv.

  Samtidig så kjenner jeg at denne beskjeden jeg har fått. Den ble jeg litt satt ut av, så jeg trenger å reflektere litt rundt det. Hva det betyr egentlig..

  I dag var vi innom gulskogen, måtte innom panduro og kjøpe flere hobby ting. Trenger å tenke nytt egentlig.

  Jeg går hen og dusjer av meg dagens møter i dag. Det er så mye angst i luften, så my uro.

  Det kommer til å gå så bra så vakre sjel. Bare så du vet det. Trenger du healing eller bare trøst og godsnakk. Ta gjerne kontakt på jobb e-post min.
  Eller send sms/ring.

  Vi prates gode venner. Jeg er så takknemlig for nå når alt er slik som det er, at jeg har dere alle rundt meg. Mennesker som jeg vet bryr seg like mye om meg som jeg bryr meg om dem. Mennesker som bryr seg om verden. 
  Mennesker som bryr seg om sine kjære. Jeg har så mange gode mennesker å se opp til der ute.

  Så tusen takk for du finnes vakre deg!!

  Til neste gang, stor god bamseklem bare til deg <3

 • Hverdag

  5 gode råd til å få tiden til gå riktig..

  1. Dusj eller ta deg ett bad!
  Da mener jeg ikke sånn kjapt inn og ut. Nei bruk tiden din der, ta shampoo, balsam, kur. Barber deg, gjør alt mulig. Pust, reflekter. Bruk tiden din der. Ingen har lov i den tiden å forstyrre deg.


  2. Ta vare på hår, kropp og ansikt. Bruk oljer og kremer, puss tennene godt. Alt dette mens du fokuserer på pusten og her og nå..

  3. Beveg på deg, uansett hva det måtte være, om det er opp ned trapp eller hva det er. Beveg på deg. Beste er danse. Danse setter i gang så mye godt. Til å med vibrasjon i jorden endrer seg og sender healing vibrasjon videre fram til oss.

  4. Lag god mat. Lag det du måtte ha lyst på. Spis det du har lyst på. Lær deg nye oppskrifter.

  5. Mediter, uansett hva enn det måtte være, strikke, lese, fiske, klatre, sitte rolig, se på veggen. Hekle male, ja Meditasjon trenger ikke å være at en er helt i ro og har øyene igjen. Meditasjon er så mangt og mye. Fokus er at en her og nå.

  HOLD DEG TIL MAKS TO KOPPER KAFFE i løpet av dagen! 

  Fokus på her og nå det er eneste som er viktig nå. La alt annet bare passere.
  Pust rolig inn med nesen. Pust rolig ut igjen med munnen gjenta til du er rolig.

  Deler og sender haug av Kjærlighet og Fred til dere i dag. Måtte du finne freden i deg selv og dele den videre.


 • Hverdag

  Donation

  Jeg ber ikke om penger til å drive med healing, ikke har jeg noen gang bedt om å få bli donert penger

  Men siden jeg ikke tar imot betaling. Så om du ønsker mer healing si gjerne i fra. Om du setter pris på det jeg driver på med. Også ønsker jeg skal fortsette blir jeg svært så takknemlig om du gir donasjon.

  Tusen hjertelig takk til det..