• Filosofere,  Følelsetanker

  Kjærlighet Krever Ikke

  Kjærlighet sier ikke at du MÅ gjøre meg glad, eller det er ditt ansvar at jeg skal være glad. Kjærlighet krever ikke noe av deg. Kjærlighet gir deg ikke skamfølelse..

  Kjærlighet er sårbar,
  Kjærlighet er tilgivelse..
  Kjærlighet er tålmodighet.
  Kjærlighet er forståelse,
  Kjærlighet er sympati,
  Kjærlighet er felleskap,
  Kjærlighet er foreldreskap,
  Kjærlighet er tilhørighet,
  Kjærlighet er Naturen,
  Kjærlighet er å være i ett med alt som er.
  Kjærlighet er å bli sett,
  Kjærlighet er å bli usynlig helt,
  Kjærlighet er å kunne være seg selv uten å være redd for å bli avvist …

  Kjærlighet er å kunne gi slipp når en trenger det også
  Kjærlighet er å ha tillit til det som er.
  Kjærlighet er så mye og mangt,
  Kjærlighet er sårbar, så vakkert

  Jeg tenker det viktig å skape gode stunder for seg selv. Å bare gi slipp i seg selv. Gi slipp at en trenger å ha kontroll på alt som er i Livet. Men ja å kunne ha håp om at en er ikke alene i denne ferden.

  Håp om at det finnes raring som deg selv, som ser etter akkurat som deg. En som fortjener deg virkelig, en som har lært sine lekser. En som ønsker tillit, en som ønsker å bygge noe godt sammen.

  En som ser og forstår, selvom ja det er ikke lett å være mann. Det er nå ikke. Hvert fall om det er i tillegg en Mustang gitt. Vi er nå vill og trenger bare å finne noen som snakker vårt språk, slik vi slipper å måtte være noe annet …

  En har valget om å legge seg under dyna og synes alt er skummelt, livet kommer til å gå rett i dass. Alt vil aldri bli bedre. Uten at det gjør noe annet enn det en rynker, legge på seg, og misnøye..  Men så kan en tenke at ting skjer av en grunn, gi seg selv gode ord. Vokse rett og slett med å gi seg selv kjærligheten en ønsker å få.
  Gi seg selv Lov til å være sårbar, til å være akkurat det h*n er i akkurat det øyeblikket. For så anerkjenne deg selv enda mer.

  For så gi deg selv til å ta en pause i fra alt som er. For å hente igjen pusten. For å hente igjen deg selv. For å hente igjen det du måtte ha etterlatt deg før du trengte å hente pusten din igjen..
  Livet er ikke alltid rettferdig det er nå sikkert og vist. Men det er betyr ikke at vi fortjener det for det. Det betyr bare at Livet går videre. Som alt annet.

  Jeg for min del bruker disse ordene mye når jeg måtte trenge det. Å løfte seg selv opp er eneste riktige. Når du lærer å løfte deg selv opp, så krever du heller ikke av andre skal underholde deg, for du skal føle deg på topp.

  Men heller at du er allerede løftet opp. Dermed du gir av det du har til overs til mennesker rundt deg. Da gir du i fra overfloden av koppen din. Men ja det krever isolasjon for å kjenne sine smerter. Om noen våger i hele tatt å gjøre det.

  Det er vist ikke alle som ønsker å gå denne veien. Det er ikke for «feige» folk.. det er nå sikkert og vist. Men gid så mye feig jeg har vært opp gjennom livet mitt likevel.. Jeg finner meg stadig å være feig igjen og igjen. Morsomt å være menneske hæ? 🙂

  Mine mantra som jeg liker å bruke er disse. Det har hjulpet meg stort i alle år. Jeg kjenner jeg tar dem stadig fram når jeg trenger det.

  jeg er høyt Elsket, jeg kjenner meg Sett. Jeg kjenner meg Styrket av å være Til.
  Jeg er Sjefen Over Mitt Eget Liv.
  Jeg bestemmer over meg selv. Jeg er Modig. Jeg klarer det jeg ønsker å klare.
  Jeg er Trygg.
  Jeg Elsker

  Det vi også trenger å lære Kjærlighet, altså om du velger å elske noen. Det er helt frivillig akt. Bare for du liker dem. Så betyr det ikke at dem er pliktet til å like deg igjen.

  Men slikt er det jo best å unngå, jeg hadde ikke orket å leve lenge med å være avstand forelsket. Jeg tror jeg hadde stryket med rett og slett.

  Men uansett. En lærer mye av seg selv det er nå sikkert og vist. En lærer sine sår og en lærer at dette føles rett og slett helt uvirkelig. Helt crazy, dette ALT… hele reisen til hit og nå.

  Men ja hvor var jeg? Men ja det betyr ikke at du har mindre verdi. At det du har å tilby er ikke bra nok. Om du ikke blir likt tilbake.

  Det betyr bare at det er noe annet som venter på deg som er mer riktig for deg. Noe mer som du trenger.

  Det å vokse i rollen sin, det å vokse i Kjærlighet. Det har jeg lyst til. Kjærlighet og Tillit. Måtte det som være rundt meg nå være i nettopp det.

  «Måtte han ha tålmodighet her fra til Månen for å kunne holde ut til mine lag blir trygg. Om han ikke har, vær nå grei STYRK MEG enda mer slik jeg tiltrekker meg det jeg trenger for å vokse videre…»

  Men ja noen kaller meg drømmer, noen elsker å kalle meg for forskjellige ting. Men jeg tenker om vi ikke hadde hatt mennesker som tror på romantikken så hadde det ikke blitt født noe kunst heller…

  Vi elsker dypt, og vi gir mye gitt. Til den som måtte vi føle fortjener så klart… Ikke alltid omverden skjønner helt hva som skjer. Men igjen redde tiden er over. Jeg trenger å minne meg selv på dette enda Mer kjenner jeg.

  Det er ikke min oppgave å redde noen noe mer. Jeg tenker jeg trenger stabilitet. Jeg trenger glede. Jeg trenger å bli elsket slik jeg føler meg elsket.
  Jeg får tunnelsyn når jeg liker noen, jeg forventer det samme av min make. Men ja tålmodigheten har blitt veldig merkelig for tiden. Det er rart egentlig…

  Samtidig er det egentlig bra, slike triggere som en trenger å jobbe med. Triggere som en selv ikke engang viste om..Det er healing i slikt selvom en får vondt i hodet. 
  Da er det viktig å drikke mer vann og holde seg ute i frisk luft..

  Jeg føler meg stadig mer og mer Heldig, jeg er Velsignet for at Kjærligheten har Funnet meg. Jeg ønsker å kjenne meg Selvsikker med svake knær når jeg møter på Kjærligheten. Men likevel føle på stødighet.

  En trenger å være sterk å sitte med sine egne ting uten å blande inn andre, jeg tenker, kjenner og føler at Hjerte mitt vet egentlig. Men jeg trenger å gi alt tid.. jeg trenger å gi meg selv og alle tid.

  Dette er spennende tid det er det nå sikkert. For spennende noen ganger å leve altså. Jeg gleder meg til alt det gode som måtte dukke opp. Uten tvang. Uten noe annet enn hjerte selv har lyst og ønsker.. og trenger meg på annen måte.. Også ja så klart at det går begge veier. Ellers er det fantasi.

  .

  En har en viss ansvar når en er healer. Så en er nødt til å tenke litt «Større» Noen ganger henger det ikke alt på grep. Men det er nå så. Det er derfor vi har venner som kan høre på alt det rare du har å si..

  Jeg tenker det beste tingen er å ta ting med ro, ta det som det kommer..

  Bedre enn alt annet.. bare la det bli slik det er ment for å være.. føle rett og slett det som føles.

  Selvom det er trist at følelser og fb og slikt nesten har blitt hengende sammen. Jeg skulle ønske det var mer menneskelig kontakt enn nettverk kontakt.. men det er nå så..

  Men ja nå er det egentid, egenpleie. Det er tid for harmoni, der styrke og selvtillit, produktivitet som er på menyen. Det er mye godt som er i vente vist i følge mine Gaiakort..
  Ja det er vist spennende tid nå, så er det bare å ha tålmodighet.

  Jeg har ikke hastverk, jeg har ingen planer om å dø imorgen. Eller selge alt jeg har og bare reise vekk. Jeg har blitt stødigere nå. Jeg har andre planer.

  Men ja jeg tenker det som er ment for meg det haster ikke. Den vil meg like sterkt som jeg vil den. Spennende å bli kjent med nye mennesker. Også hvordan ting utvikler seg når en har markert seg litt rundt..

  Også realsjoner er spennende ting å reflektere over synes jeg.. Men ja  er svært nysgjerrig på hvordan det er å være Mann i ett forhold med Kvinne..

  Hvordan en Mann takler en Kvinne. Og hva det vil si å være en Mann og ei Kvinne?

  Jeg tenker først og fremst Likeverdighet, ærlighet, kjærlighet. Vi er egentlig en og det samme. Men likevel kan være forskjellige, uten at vi trenger å være trussel for hverandre..

  Hva tenker du?

  Men ja nå har jeg hatt vondt i hodet i lang tid. Så vi snakkes du fine sjel. Takk for du er innom og leser mine tanker. Setter stor pris på det.. <3

 • Følelsetanker

  Når alt snur seg og du finner ut at

  Du er ikke Alene i hele tatt..Du er ønsket, det er mennesker og dyr der som trenger deg.

  Du har virkelig hel Hær rundt deg. En kan føle seg virkelig velsignet og ydmyk på en og samme tid. Jeg føler meg virkelig velsignet. Om du ikke gjør det så vet ikke jeg da..

  Og nå kjente jeg det gjorde godt å gi slipp. Gi slipp på det som måtte tyngde meg. Gi slipp på Alt som måtte være.

  Gi slipp slik og bare kjenne at en trenger å ha tillit nok engang. Det er en grunn til en har kommet så langt. Det er en mye større grunn til Alt er slik det er. Selvom en ikke klarer å se hele bildet akkurat nå…

  En mister bare det en tviholder på… En mister bare det en prøve å kontrollere. En mister bare det en ikke gir frihet til…
  En mister det en ikke kjemper for også, men samtidig huske

  Livet er ingen konkurranse heller.. Det er alltid en større grunn til ting som skjer..

  Det er alltid en større mening med det som er. Akkurat nå kjenner jeg at jeg trenger tegn. Men jeg får fortsette å spre håp likevel..

  Det er ikke alltid ment at en skal bli der en er. Vi er heldigvis alltid i bevegelse..

  Det å kjenne at en menneske, med det som er. Ting skjer, livet forandrer seg. En trenger ikke å være hard med seg selv. 
  Livet er som det er.

  Det har vært intens energi i tillegg ting som foregår og tester helt en sin selvfølelse og tankespinneri så foregår i hodet til en, ikke sant…

  Det er ikke lett å være menneske noen ganger det er nå sikkert og vist.
  Men den følelsen med og ikke kjenne seg alene. Det er godt altså. 

  Jeg er slik som elsker å dele god energi, men når jeg er «skadet» så gjemmer jeg meg og slikker mine sår for det meste alene.
  Noen ganger som liten pusekatt..

  Men tro meg det er mye av alle følelser som foregår, godt naboene har blitt vant med slikt. Dem kommer til å med ut og feirer når dem ser meg ute og slikt. Fuglene altså jeg snakker om..

  Men nå gir jeg slipp.

  Jeg gir slipp på å trenge å vite alt på forhånd.
  Jeg gir slipp på Kjærligheten.
  Jeg gir slipp på trenge å ha kontroll på noe som helst
  Jeg gir slipp på meg selv.
  Jeg gir slipp på alle mine bekymringer og tanker.
  Jeg gir slipp på alt som måtte tyngde meg.
  Jeg gir slipp på alt og ALLE og tenker det som er ment for meg finner sin vei til meg.

  Jeg gir slipp på denne sorgen som har tatt over hjerte mitt.

  Jeg ønsker Kjærlighet inn i Livet Vårt
  Jeg ønsker Glede inn i Livet vårt
  Jeg ønsker Harmoni inn i Livet vårt.
  Jeg ønsker Tillit inn i Livet Vårt
  Jeg ønsker Håp inn i Livet vårt
  Jeg ønsker oss alle Godt..

  Det som ikke er ment for oss, måtte den miste tålmodigheten og dra sin vei. Takk og takk takk for da blir jeg spart for det som ikke ment for meg..

  Nei nei jeg går ikke med halen mellom bena altså, jeg orker ikke å kjempe om oppmerksomhet. Jeg er Lojal og vil ha en Lojal Mann i retur. Jeg aner ingenting om noe som helst. Så lenge jeg ikke vet noe så kan jeg bare fortsette med å ønske meg en Lojal Mann. Så får han finne sin vei til meg på ett eller annet vis…


  Jeg sover med rent hjerte. Eneste jeg tenker er det rette er å tenke på seg selv og rette opp diverse forskjellige ting. Jeg trenger strukturert fokus på studie mitt. Begynne ta helsen og kroppen min på alvor.
  Ta bedre mer beviste valg framover..

  Vokse mer i sin rolle. Vokse mer som menneske. Vokse mer som helhet.

  Begynne å ta meg selv på alvor. Men ja en kan bli merkelig av mindre her alene ute i skogen. Det trenger jeg å innrømme som det er.. Og det uten å tatt noe DMT.. Tenk det…

  Det er forventningene en har i hodet som fucker til ting enn det som virkelig er.. meningsløse greier som vi lager i hodet vårt. Gir oss selv panikk angst. Gir oss selv unødvendig tankespinneri om hvor tøft livet egentlig er.

  Det tunge seg selv med slik svart energi. Altså jeg sier ikke at en skal synes det er bare deilig og morsomt når det ikke er det. Langt der i fra. Jeg tillater meg selv å være i følelsene som er.

  Det å ønske dem velkommen uten å hele tiden være opphengt i alle følelsene sine. Men heller være litt mer fokusert på hva dem har å fortelle meg.. hvis du skjønner hva jeg mener?


  Det er vel ikke mening heller å måtte være slem med hjerte sitt heller.. Gi henne unødvendig hjertesorg.

  Men ja hjerte trenger healing, det er nå sikkert og vist. En trenger å gi seg selv mye omsorg når en går gjennom sårbar stund. Der en viser mye nakenhet uten å vise noe hud. Det å gi seg selv lov til bare eksistere og takknemlighet overfor å leve her og nå..


  Jeg har tro på det finnes en for Alle der ute jeg. Det er ikke mening å måtte slåss om oppmerksomheten. Om du finner deg i en situasjon der du føler du trenger å slåss om oppmerksomheten.

  Gjør deg selv en tjeneste, Velsigne den personen og gå videre. Jeg tenker ekte Kjærlighet blir ikke født helt helt uten videre det er nå sikkert og vist. Det er mye en skal gå gjennom med sine for å komme til det som måtte føles ekte og godt..

  Men jeg er nå sikker på det som er ment for meg, vil aldri gå forbi meg..

  Men ja noen ganger trenger en å ta ett par steg tilbake og tenke på sine ting. Reflektere hva en ønsker seg seg egentlig her i livet? Hva er det en trenger å være mer takknemlig for?

  Det er så mye å ønske seg. Jeg tenker healing og freden er viktigste som er. Akkurat nå trenger hjerte mitt healing. Det er nå sikkert og vist..

  Ta vare på deg selv du vakre sjel.. Vi sees nå plutselig selvom det blir lite å se meg kanskje framover… Men jeg er nå rundt her likevel og er veldig glad i deg. Kjempe takknemlig for du stikker innom og leser her.. det trenger du å vite. • Følelsetanker

  Vis meg En Hel Menneske

  Så skal jeg finne hans såre punkt uten å tenke noe annet enn å vise ydmykhet for han erkjente meg sin tillit verdi. Og viste meg der han ikke føler seg hel…

  Om ALLE skal vente til dem er totalt HEL før dem finner annet menneske. Ja da skal du være TOTAL HEL! I fra topp til tå.
  Om da du finner deg i ny etablert forhold og står stødig som fjell

  Uten å være snev nervøs eller noe som helst. Uten å føle deg Skremt ikke minst? Vet du hva.. Nei takk..

  Jeg, for å snakke om meg selv. Jeg har hvert fall kommet hit for å føle. For å kjenne, for å gå etter der hjerte mitt ønsker meg skal være.

  Jeg har gått gjennom så mye dritt til nå, at nå har jeg bestemt meg å velge hjerte.

  Rart for 1 år siden. Var jeg sikker på at jeg ville satse på den harde Kjærligheten. Men så 1 år senere. Kjenner jeg meg ikke der i hele tatt.

  Det å begynne å elske seg selv mer når en er alene. Det gjør noe med en eller ei..

  Jeg har stadig fram til nå, tatt fram mitt indre barn, ungdom, ung voksen. Trøstet henne. Gitt henne Kjærlighet. For så slippet henne Fri igjen. Fri til å være seg selv. Fri til å Elske hvem hun vil. Fri til å Elske så mye som hun vil. Fri til å bare Være Til..

  Men så er vi mennesker slik som Månen og Alt annet. Ingen dager er like. Ikke hverdag en går med samme selvfølelsen, eller humøret. Vi står ikke stille. Vi er energi som er stadig i bevegelse.

  Det er nå godt det da.. tenker jeg. Det hadde vært svært så ensformig/kjedelig om vi alltid var det samme hele tiden, og ingenting forandret seg noen gang.. Vi bare stod stilt…

  Men ja en reflekterer mye over seg selv ..

  Hva vil det si å være Kvinne, Mann og Halv og Hel.. Jeg tenker, vi er født med forskjellige kvaliteter. Hva om vi aksepterer forskjellen og aksepterte at sammen er vi Hel som menneske. Vi er YingYang og sammen er vi Sirkel, åttetall, sammen er vi en slags Helhet..

  Så sant det er riktig Match da. Jeg har egentlig vært i 3 så pass lange forhold til sammen at jeg kan bruke av de eksemplene til hvordan jeg ønsker å ha det nå denne runden. Hva var mine fallgruver.

  Hva jeg har gjort til nå. Som jeg ønsker å forandre på. Til å velge mer riktig framover.
  Vi er som sagt mennesker i stadig forandring. 

  Jeg vet at jeg har hatt lei tendens til å bestemme i forhold. Altså bestemme hva som er best. Også gå ut i fra at sånn skal det være. Jeg har tatt meg i å velge noe annet siste 3 årene.
  Men likevel finner meg i stadig i samme fallgruve igjen..

  Men ja vi er da mennesker, noen trenger å ta sjefsavgjørelse. Men i forhold så er en alltid to. En er ikke alene. Om en skal bare gå rundt å bestemme alt, så skaffer en seg en hund og ikke kjæreste…

  Men hva som er viktig da i forhold?

  Jeg tenker i forhold så skal det være 50/50. Hvertfall i begynnelsen. Hvis ikke så er det egentlig bare rart. Jeg er til tider lat perfeksjonist som ønsker å gjøre så masse. Men om en alene Må gjøre alt mulig for å få en mann med nok engang i sine 40 årene.

  Nei vet du hva.. jeg tenker menn i 40 årene «burde» vel også ha reflektert over sine fallgruver. Hva dem har gjort i tidligere forhold og hva dem ønsker å gjøre annerledes denne gangen.

  Det å ønske seg en som Perfekt Match som har lært av sine fallgruver og ønsker å få det til med sin neste er vel eneste riktig ønske å tenke..

  Det er ingen av mine x jeg ønsker tilbake. To av dem jeg ønsker å ha tilbake har tatt selvmord så.. Det rare er jeg har aldri følt meg så elsket som jeg gjorde etter at Glenn gikk bort. Men jeg følte meg hvert fall elsket da. 

  Jeg tenkte med min siste, kanskje denne runden skal jeg få fred. Bli elsket slik som jeg fortjener. For dette er mine siste dager nå. Så kan jeg slappe av etter det.

  Men det var vist ikke det det heller sist runde. Det var ikke meningen med jeg skulle bli gammel allerede da..

  Så jeg håper jeg vil føle meg en smule «lucky bastard» med min neste, og om min neste ikke føler seg «en smule» Lucky bastard med meg, nei vet du hva da kan du dra baklengs til blæææ :p

  Du fine fantastiske deg. Din Lykke er ikke avhengig av noen andre. Om du ikke har det bra, avlys dagen din, lås deg selv hjemme. Gjør alt for å føle deg bedre. Dra deg selv Opp!
  Det er beste som er.

  Dra seg selv opp. For da vet du at du vil Alltid Klare deg selv helt Alene.. Selvom det er Veldig Godt å Føle seg langt i fra forlatt og alene..

  Om det hjelper å spise dessert til middag på en helt vanlig onsdag.. Så gjør du det også. Du vakre deilige mennesker. 

  Aldri Tvil på din Verd, selvom du er skrulling i hodet litt. Så lenge hjerte ditt er ren. Så Fortjener du alt det gode som Er..

  Husk ta godt vare på deg selv. Du er Verdifull <3
 • Følelsetanker

  Er det flere som føler det slikt?

  Jeg har tidligere nevnt at jeg føler snart betyr ingenting noe som helst...
  At dette er starten og slutten på en måte? Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal forklare det.

  Jeg føler dette er snart slutten på ALT.

  «Framtiden» starter Her og Nå, det er nå vi legger grunnmuren for de neste århundrene som kommer.
  Om det er krig, sult, naturkatastrofer som skal herje.
  Eller om vi står samlet som Enhet og hjelper hverandre.

  Det er egentlig rart, når jeg er hjemme i min egen Narnia så er ikke denne følelsen dominerende..
  Men når jeg ute i blant mennesker, så kommer denne følelsen sterkere fram. Noen plasser mer enn andre..

  Det kan være symbolsk det jeg føler så klart. Det vet jeg ikke noe før etterpå, jeg er tross alt ikke orakel heller og vet ikke alt på forhånd. Jeg er menneskelig selvom mange forventer noe annet av meg..

  Men det er uro som er her nå, intens energien som er her og nå. Det er denne vi trenger i fellesskap å gjøre noe med.

  Felles healing runde, felles meditasjon.

  Eller bare du der du er. Sett deg godt til rette. Pust med magen, Ha fokus på din indre. Kjenn pusten. Finn roen. Når du kjenner deg rolig og harmonisk. Se for deg da at du sender lys og kjærlighet til alle du har i hjerte og er glad i.

  La oss sammen dra opp vibrasjonen som er. Sende hverandre
  healing, lys og kjærlighet.

  Jeg har forresten ikke noe til overs til mennesker som koser seg når det går dårlig med andre.
  Om du ikke engang har empati for assholes der ute, så kan vi to ikke ha noe med hverandre å gjøre. Justsaying!

  Du, vær snill og grei hvor enn du er.. <3 • Følelsetanker

  Det er nå ikke rart vi blir deprimert, vi føler oss ikke alltid like hel. 

  Det som er vi går i fra den ene forhold til det andre. Uten å gå noen runder med oss selv, om hva vi trenger å endre på for å få det bedre framover. 

  Vi gir andre skyld for det er så mye lettere å peke på andre enn å ta en runde med seg selv. 
  Vi lager oss selv haug av forskjellige unnskyldninger på hvorfor vi er som vi er.

  Vi ser på andre mistenksomt hvert fall hvis noen er bare hyggelig med deg. For all del da vil dem bare ha sex med deg. Eller er ute etter ett eller annet. 

  Vi gir oss selv ikke tid til å bli hel igjen, skape oss selv hjertefred, før vi vandrer til neste…

  Vi mister tålmodighet på veien, og vårt neste betaler for tålmodigheten vi brukte opp på forrige. 

  Vi lager urimelig løfter med oss selv, og når vi går på smell der, så lukker vi hjerte vårt enda mer og sårer mennesker rundt oss som om det er det eneste rette. 

  Vi lukker munnen noen ganger og bare drar vårt vei. Istedenfor å være ærlig med alt det vi tenker og føler. 

  istedenfor å gi oss selv mer kjærlighet og vårt neste enda mer kjærlighet.
  Lukker vi hjerte vårt og forventer å bli beundret av andre uten å gi noe selv tilbake.. 

  Ja vi har alle behov, vi alle trenger å bli elsket og elske tilbake. Vi alle trenger nærhet, ærlighet, kjærlighet og kontakt 

  Vi er flokkdyr vi trenger hverandre for å overleve. Men på bekostning av hva?

  Hvordan blir en hel om tålmodighet blir borte?
  Hvordan blir en hel om en ikke viser tillit til sin neste?
  Hvordan bli en hel om en setter seg selv høyt opp og ser ned på andre?

  Noen søndags tanker i fra meg.. 

  og du kjære menneske. Du trenger ikke å være hard med deg selv, bare være heller ærlig.. det er mer enn nok

 • Følelsetanker

  er det flere der ute som har det slikt for tiden?

  Som har begynt å samle på mat og drikke? Jeg har ikke hatt denne trangen før nå, altså bare sånn «just in case». Jeg har langt i fra nok om det ble en slags krise. Men jeg føler jeg går og samler nå.
  Til å med vann har jeg begynt å spare på. Hmm

  Men vi spiser jo så klart det vi har i hus da, så det er ikke slik at jeg samler sånn, men kjøper bare litt ekstra. Trenger å tenke litt langsiktig når vi er i Sverige neste gang.

  Det er nå spennende tid dette, så mye som skjer, så mye omrokkering og slikt. Det er jo helt fantastisk. Akkurat som en Ny Magisk Verden Åpnet seg plutselig.

  Det er vel hvordan en vil se på livet, selvom ja fader det er tungt å være menneske i blant! Det er helt for jævlig noen ganger.. Men det er også veldig godt til tider også! De tingene som betyr noe for oss. Det som kjennes godt i hjerte vårt. Det som føles som fred og lettelse, som glede. Altså det finnes jo torner i glede også.. Jeg sier ikke det er bare rosa skyer. Men altså ekte kontakt.
  Ekte følelser, ekte relasjon. Det gjør noe med en når en har slikt i livet.

  Ekte ting, enn overflatisk opplegg. Jeg kjenner jeg er så klar for Ekte. Alt som er Ekte. Jeg er klar for å utvikle meg i enda mer riktig retning.
  Det som kjennes riktig i mitt hjerte, det har jeg lyst å følge.

  Ingen press, ingen stress. Jeg bare fortsetter å gjøre det kroppen min gjør og følger etter. Det er ikke alt en alltid forstår, hva og hvorfor en gjør som en gjør. Men det er nå ikke så viktig heller.

  Det viktigste er at en sover med fred i sjelen sin om natta. Gjøre de tingene som gir deg hjerte og hode fred. Så slipper en å ligge våken og tenke på alt en skulle heller ha gjort eller sagt og blablabla.

  Hjernen vår elsker det å tenke om natta. Jeg husker fram til 2010 hvor mye jeg lå i sengen min våken halve natta, og tenkte på alle de 110 problemene som ikke eksisterte i hele tatt.

  Men ja nå sover jeg mye bedre om nettene, hvert fall nå når jeg er ikke gift lenger haha
  Egentlig så var jeg gift da før 2011 også når jeg tenker meg om! Kanskje det er ekteskap, tankekjør og søvnmangel som henger i sammen? Haha neida jeg bare tuller litt tror jeg haha…

  Men ja jeg måtte gråte i dag også for meg, og klappet meg selv hardt og godt på skulderen, det har vært virkelig heavy shit jeg har gitt slipp på i år. Så om du har vært gjennom sjelegranskning iår du også. KLAPP KLAPP DEG SELV HARDT OG GODT. Jeg er STOLT AV DEG!!! 

  Jeg er stolt av oss alle, at vi har kommet hit så pass langt. Fantastisk bra jobbet. Det har vært tøft og hardt. Livet er så.. det kom ikke med bruksanvisning på noen av oss.  Du vet at hjerte ditt er sliten når du ikke engang våger å si noe eller skrive noe som helst høyt om noe som helst egentlig og bare tar sånn generelt om ting og tang..

  Men ja ikke sliten akkurat, jeg ønsker jo selv at hvert eneste bit av hjerte mitt skal være brukt opp.. men en trenger også pause inni mellom slagene.

  Det er jo ikke akkurat konkurranse heller om å bruke den opp fortest mulig stakkars..

  Men jeg kjenner fred, styrke, glede, omsorg, kjærlighet, trygghet, jeg kjenner masse deilige følelser, masse annet også. Mye og mye mer. Det er nydelig deilig tid vi har foran oss.

  Det er ikke alt vi forstår i denne verden, men en ting er nå sikkert. Det er en grunn til mennesker dukker opp i ditt liv. Du har valget da, om å stoppe opp, lytte. Eller bare gjør slik som du pleier og vandre kjapt videre..

  Det er helt opp til deg hva du velger, men jeg ønsker og håper at du velger å være god. Velger å være i Kjærlighet og Ærlighet. Velger og være i Fred.

  Og ikke bare nå rundt julen og når det kommer til å julegaver og slikt. Nei nei dette gjelder hele året og IKKE bare nå for det er «inn».

  Men ja jeg trenger mer flasker med vann. jeg aner ikke hva jeg driver og samler til, men det får tiden vises.

  Akkurat nå er jeg i opp og ned. Det tar på dette her å føle og være menneske og våge å gi bort sitt hjerte. Men jeg tenker om vi tviholder på våres følelser, så vil det aldri skje noe.

  Det beste er å gi bort sitt hjerte og håpe at den andre vil ta det pent i mot og ta godt vare på det mens den elsker …

  Jeg vet ikke om noe annet enn her og nå. Det er godt å nyte akkurat her og nå. Hva enn imorgen bringer, vet jeg ingenting om. Men akkurat her og nå er alt bare helt nydelig. Takk du vakre sjel for akkurat du finnes.

  Stor deilig god bamseklem bare til deg du deilige gode sjel.

  ESSANTEORGANICS!!