• Filosofere,  Følelsetanker,  Hverdag,  Kjærlighet,  Visjon

  Det er egentlig fucke deg opp i hodet virus

  Jeg er skikkelig rund i kantene når det kommer til alt mulig rart..
  Men kjenner at til å med jeg har latt meg bli fucket opp i hodet av dette…

  Nesten som oss og dem. Altså oss i flokken min (din) og dem adre.. på en måte. Akkurat som en bare er redd for å nærme seg noen for at en kan bli smittet av å bare prate med dem i telefonen.

  Uff jeg humrer og grøsser samtidig at det har blitt slik, men for meg til å med har det blitt slikt.

  Men jeg kjenner jeg har ikke lyst å sende barnet mitt til skolen enda. Selvom jeg ikke vet helt selv hva dette er for noe. Jeg klarer ikke å bli enig med meg selv hva dette er.

  Men jeg ser forandring i dyrene sin adferd. Jeg liker ikke det jeg ser. Så jeg ønsker ikke å sende barnet mitt til skolen for hun skal bli utsatt for smitte!

  Jeg har ikke engang lyst hun skal leke med hvem som helst.

  Uansett nå er det tid for ryddig og vasking. Få ut hele 2019 og 2020, få ut Vinteren, få inn Våren.

  Jeg gleder meg å få Våren inn i huset og få det luftig her igjen. 

  Det blir godt å lufte ut, få solen og lys inn i alle rom. Vet du hva folkens. Åh så deilig VÅR DAG. Nå er VÅREN HER. Vi kan ikke være paralysert så lenge nå. Vi trenger å ta noen grep nå og gjøre det som skal til for å utnytte godt denne Våren.

  Med solarminium rett rundt hjørne. Det er siste sjanse kanskje vi har nå og få inn mest mulig av alt. Det kommer til å komme en tid der det blir dårlige tider..

  Nå fikk jeg frysninger over hele meg.. så

  Ta vare på menneskene dine. Fortell dem at du er glad i dem og hva dem betyr for deg. For du vet virkelig ikke hva morgen dagen bringer.

  Så om jeg har gjort deg vondt. Jeg håper du kan tilgi meg. Om du har gjort meg vondt så håper jeg du kan tilgi deg selv…

  God god klem til dem som vil ha.. Jeg håper at du vil kjenne healing Kjærligheten som vil sendt deg fra Universet til oss alle.

  Jeg skal være med å aktivisere Grind jeg satt rundt oss alle og Universet for 5 år siden…

  I dag er det NYDELIG DAG!! DET ER 444 DAGEN! Det er tegn overalt for det hjerte ditt er ment.. Jeg har gode følelser i meg kjenner jeg. Jeg smiler og tenker at livet er ikke så seriøst som vi ønsker å ha det til..

  Med litt latter og glede, Kjærlighet og Vår i Luften så kan Mirakel SKJE hvor som helst..

  Og du Jesus gjorde aldri vann til vin og sånne ting. Det var metaforisk ment, det var for å fortelle om hans storhet. Jeg har aldri lest bibelen, religion har aldri vært min greie. Men jeg har hørt historier så klart.. Det er ikke for å være respektløs over din religion. 

  Men om du ikke ønsker å høre at jeg har mening om ting, så har du havnet feil plass. For her vil jeg respektere du har annen religion. men opplyse deg om litt annet også…

  Men ja hvor var jeg.. siden det er påske så klart og Jesus blir mye nevnt, så har så klart ting dukket opp. Jesus er helt sant, han fantes. Men det var ikke ment for at han skulle bli brukt. Navnet hans skulle bli skittent.
  Sjelen hans skal bli solgt billig. Og dere skulle tilbe han som eneste som om han var kun han som var Guds-barn. Skam dere for å ha ødelagt historien!

  Jeg puster med magen og går og rydder og vasker ferdig huset mitt. Anbefaler deg det samme… Masse masse deilig dag til deg du deilige menneske..

  Det er nydelig dag å bare smile på …

  Jeg hadde vist endel i hodet etter å ha vært stille i noen dager, så her kommer det en liten oppdatering på «alt» jeg har tenkt.. i små korte trekk..

  PS.. Jeg har på INGEN måte tenkt å si jeg er Jesus. Stakkars Jesus han hadde nok aldri engang våget å si han er Jesus i dette liv engang..
  Dessuten som jeg har forstått det var han en helt «vanlig» snekker…
  Jeg for min del klarer ikke engang å slå hammeren to ganger samme plassen…
 • Følelsetanker

  Merker du forskjell?

  Merker du forskjell på stemningen etter global meditasjons dagen? Akkurat som energien ble lettere. Ting føles lettere..
  Til å med jeg fikk ønske om å sende healing igjen. Altså så lenge jeg er hjemme.

  Merker stor forskjell når jeg er ute i blant mennesker, hvert fall i butikkene. Der har jeg omtrendt ikke lyst å ta på noe som helst. Dessuten så har jeg fått hele navnet Korona i vrangstrupen, så jeg merker at jeg må virkelig ta meg sammen for ikke «klikke»..

  Men ja det er lettere stemning rundt meg, hos meg i meg, menneskene mine har det også lettere virker det som. Da slapper denne hønemora av når dem rundt meg har det også bra.

  En blir jo glad i disse menneskene en omgås med, selvom de fleste er bare på nettet. Men jeg tenker så lenge dem er god med meg så er jeg svært velsignet å ha dem i mitt liv.

  Tenk så trist og kjedelig det hadde vært om vi alle bare brydde oss om oss selv bare og ingen andre. Det hadde hvert fall vært ett samfunn jeg ikke ville vært deltager i..

  Men ja det er ingen dager som er like, ikke engang timer er like. For 5 år siden lærte jeg å ta en time om gangen. Jeg har faktisk ikke av-lært meg det siden den gang. Jeg har driver tross alt enda å jobber med å lære kroppen å gi slipp på siste traume jeg opplevde i 2015.

  Eller siste traume kan jeg ikke si, siste traume var da Norske stat som krenket meg totalt i barnefordelingssak. Men den før det igjen. Det er den kroppen min ikke har gitt slipp på.

  Jeg trenger fortsatt å ha avslappnings øvelser på ansikte og kroppen støtt stadig, minne kroppen min på at den er uten for fare nå. Det er helt trygt her..  Men for all del bli traume informert!!!

  Jeg har jobbet så hardt med meg selv, så mye med meg selv. En blir ikke opplyst slik som meg ved å forestille seg lys og farger, og ta imot råd i fra mennesker. Nei nei kort fortalt det er som å bli kastet ut av en stup, bratt ned for så bli der til en lærer seg å stå/gå igjen..

  Det har vært beinhard jobbing å komme seg hit jeg står nå. Jeg har lært så mye på veien at jeg ikke tar meg bli lekt med lenger av «hatere». Hatere som egentlig er hemmelig beundre. Dem beundrer en egentlig, men har vanskelig for å innrømme det for seg selv, eller aller helst for andre. Dermed vil dem finne feil for å hate deg uten grunn..

  Men hvem bryr seg om dem? Energi vampyrer… ikke jeg hvert fall..

  Jeg tenker det viktigste er å ta vare på de gode kortene en har fått utdelt. Viktig å ha fokus på de menneskene som har tro på deg. Dem som bryr seg om din ve og vel. Dem som ikke leker med deg og dine følelser.

  Jeg har stort og godt ærlig hjerte, dermed tenker jeg at de aller fleste mennesker er det samme helt til det motsatte er bevist. Jeg tenker også at de aller fleste kan forandre seg. Bare dem er villig selv til å forandre seg.

  Ingen i verden kan få noen til å forandre seg om ikke en selv er villig til forandring…  Takknemlighet er Nøkkelen til Alt.. <3 Det faller jeg tilbake til hver eneste gang.. og godt er det..
  Det har jeg nok engang falt tilbake på..

  Det trengs ikke mye å være takknemlig for før en havner i en humble frekvens.. der kroppen og sinn føles i mer bølgelengde i harmoni rett og slett..

  Jeg kom på å tenke på ifjor.. så mye som har forandret seg siden sist påske. Bare trist å tenke på nabo ikke bor der han bodde engang.. Så mye som har forandret seg.. Rart å tenke egentlig hvor fri vi var sist påske, enn nå i år.. så mye men likevel ingenting er forandret..

  Det er godt egentlig at så mye, men likevel ingenting er forandret..
  Med ingenting mener jeg alle mine mennesker er i livet og er i god behold. Det er stor velsignelse i det..
  Men så har du havnet først under mine vinger, så får du nok healing til å klare deg. Jeg har tenkt mye på Anne-Ma, jeg tenkte kanskje jeg kunne gitt henne mer healing. Men hun selv var klar for å dra.

  Dessuten så var det ikke mening med hun skulle oppleve dette. Det er mening med hun skal komme tilbake engang siden. En sjels oppdatering må det til.. Dessuten så sa hun at hun fant trøst i å vite de tingene jeg fikk opp og fortalte henne.


  Nå er det midt på natta, jeg er usikker på om jeg skal trykke send.. eller skrive mer i morgen. 

  Jeg driver egentlig og jobber med eksamen oppgaven min midt oppi alt annet jeg driver på med.

  Jeg har vært i en slags merkelig tilstand, der jeg nok engang har tvilt på hva jeg egentlig min oppgave her.. og hver gang jeg er i denne tilstanden så dukker opp følgere i diverse kanalene mine. Spesielt er det alltid LilleMåne siden min som får flere likere uten at jeg er aktiv der i hele tatt..

  Nå skal jeg ut i hagen og jobbe litt.. kjenner stod opp med trist følelse som ikke vil gi slipp..

  Så til neste gang nå har du fått masse tips om lesing her. Nok engang takknemlig for nettopp du har funnet veien hos meg og leser mine innlegg.

  Har du noe spørsmål eller ønske om tema bare skriv til meg.

  Tusen takk for du finnes og hold deg frisk og trygg <3 
  Stor god bamseklem bare til deg… • Følelsetanker

  Er det bare jeg?

  Som har merket denne samhørigheten?

  Denne rausheten av forståelse? Selvom vi alle i sjokk stadie nå og det er helt normalt i krise..

  Men likevel så mange gode mennesker der ute. Jeg blir helt rørt i hjerte av å se så mange som er grei og god med hverandre.

  I denne tiden er det eneste rett og riktig å være der for hverandre!

  Og ja fjerne deg selv helt når du kjenner energien ikke stemmer. Det er eneste riktige nå. Ha fokus på mennesker som har fokus på deg. La alt annet bare gå.

  For min del har jeg ikke kapasitet til noe annet enn oss her og healing framover.

  Jeg kommer til å sende healing klokke 10:10 i fra i morgen. Ikke sikkert jeg kommer til å gjøre det hverdag. Men jeg begynner så smått i fra i morgen.

  Du vakre deg… dette vil gå bra skal du se. Vi er her sammen

 • Følelsetanker

  Spre Kjærlighet og Fred

  Det å spre glede, spre fred. Det er så viktig nå i denne sammenheng. Det er nå i denne frykt tilstanden eneste riktige tingen å gjøre som Healer å spre Fred!

  Det er viktigste tingen vi kan skape nå fred og glede. Skru av hodet og bare være i harmoni med det du er. Fred og bare slå deg løs med å være i glede. Hva enn det måtte være..

  Spre fred, spre glede. Ta deg flere turer i dusjen om du ønsker etter du har sendt fred. Det er veldig viktig forresten å beskytte seg godt før en går ut nå og sender Fred og Kjærlighet.

  Beskytte seg selv og alle sine og gjøre ordentlig før arbeid før en går ut i «felt» arbeid.

  Jeg har kjørt i dag i fra meg til mine foreldre og sendt masse fred og kjærlighet i øst og vest.
  Satt på god musikk i bilen, danset og bare koste meg.

  Vakre deg. Nydelige sjel, Vær i fred. Del din Fred videre. Nå er det så viktig at vi deler Vårt Fred sammen med oss ALLE!!

  Om du finner meg endag uten fred i meg selv. Vær nå grei del din fred med meg..

  Men jeg har nå tro på Karma så, jeg takker alt for alt som er!! Takk spesielt til deg for du er i mitt liv. Jeg føler meg svært så heldig i denne tiden som er..

  Takk for du finnes

 • Følelsetanker,  Healing

  en blir jo klokere av skade

  Eller klokere eller dummere eller hva jeg skal kalle det.

  Dumt er det. For hvis vi skal lære noe av dette med Corona opplegget. Tenk om vi kunne elske like lett som vi blir redd.

  Jeg har ikke tall på alle de panikk anfallene jeg har hatt som jeg har selv måtte ta meg selv ut av.

  Det er ikke alltid like lett å strekke ut en hånd og be om hjelp, for vi vet rett og slett ikke hvordan vi skal håndtere slike menneskelig ting. Når andre kommer til oss.

  Det er slike ting vi trenger å lære på skolen, ikke bare hvordan redde liv når vi slutter å puste. Men hvordan redde liv, mens vi fortsatt puster…

  Derfor holder vi munnen, puster ikke. Blir svimmel. Det blir motstand. Det trigger noe i oss. Vi avviser det.

  Så dummere blir en av skade heter det, når en holder tilbake Kjærlighet. Og lar frykten vinne…

  Vet du hva stolhet og Kjærlighet hører ingenting sammen. Uansett i hvilket realsjon.

  Det å tilgi, tilgi er en gave faktisk har jeg skjønt. Det er gaven en gir til seg selv. Til å gi slipp på det sinne en bærer på noe som andre har gjort mot deg.

  Tilgivelse veldig kompleks tema. Men om dette prater til deg og du ønsker healing/coaching for å komme deg videre. Si gjerne i fra.

  Sinne som en bærer på. Gift som du stadig drikker, hver gang du forteller og snakker og legger alle følelsene dine i det du har opplevd.

  En trenger å erkjenne at det gjør vondt det en har opplevd. Men samtidig klippe bånd med følelsene en forbinder med hendelsen. Forså tilgi.

  Tilgi seg selv først og fremst for en har gått så pass lenge og bært på dette som har plaget deg, skapt deg så mye unødvendig smerter, tanker og våkenetter. 

  Tilgi deg selv for du har ikke vist bedre tidligere at det er du som blir skadet ikke dem når du gjenopplever det du må ha opplevd!

  Tilgi den andre personen, for den ikke viste bedre heller. Vi er alle mennesker. Tilgi den for at du skal selv slippe å bære på «hat» «sinne» som har satt spor i kroppen din som du måtte ha bært på til nå.  Det er veldig viktig med healing. Det er godt å heale seg selv. Det er godt å bli healet av andre..

  Det er godt å kjenne at en har mulighet til å spre healing og godhet enn annet.

  Jeg vet ikke med deg altså. Men jeg ønsker veldig gjerne å dele Fred. Om du finner meg en dag uten helt fred i meg. Så håper jeg du vil dele da din fred med meg.

  For vi alle vi er så avhengig av hverandre.. selvom mange har lært å klare oss selv når vi mest av alt hadde trengt noen..

  Til neste gang

  Velg Kjærlighet, spre Fred & Glede ..

  Ps… kjenner det driver og løsner litt nå? Energien begynner å bli lettere? Gledelig tid i vente ..

 • Filosofere,  Følelsetanker

  Kjærlighet Krever Ikke

  Kjærlighet sier ikke at du MÅ gjøre meg glad, eller det er ditt ansvar at jeg skal være glad. Kjærlighet krever ikke noe av deg. Kjærlighet gir deg ikke skamfølelse..

  Kjærlighet er sårbar,
  Kjærlighet er tilgivelse..
  Kjærlighet er tålmodighet.
  Kjærlighet er forståelse,
  Kjærlighet er sympati,
  Kjærlighet er felleskap,
  Kjærlighet er foreldreskap,
  Kjærlighet er tilhørighet,
  Kjærlighet er Naturen,
  Kjærlighet er å være i ett med alt som er.
  Kjærlighet er å bli sett,
  Kjærlighet er å bli usynlig helt,
  Kjærlighet er å kunne være seg selv uten å være redd for å bli avvist …

  Kjærlighet er å kunne gi slipp når en trenger det også
  Kjærlighet er å ha tillit til det som er.
  Kjærlighet er så mye og mangt,
  Kjærlighet er sårbar, så vakkert

  Jeg tenker det viktig å skape gode stunder for seg selv. Å bare gi slipp i seg selv. Gi slipp at en trenger å ha kontroll på alt som er i Livet. Men ja å kunne ha håp om at en er ikke alene i denne ferden.

  Håp om at det finnes raring som deg selv, som ser etter akkurat som deg. En som fortjener deg virkelig, en som har lært sine lekser. En som ønsker tillit, en som ønsker å bygge noe godt sammen.

  En som ser og forstår, selvom ja det er ikke lett å være mann. Det er nå ikke. Hvert fall om det er i tillegg en Mustang gitt. Vi er nå vill og trenger bare å finne noen som snakker vårt språk, slik vi slipper å måtte være noe annet …

  En har valget om å legge seg under dyna og synes alt er skummelt, livet kommer til å gå rett i dass. Alt vil aldri bli bedre. Uten at det gjør noe annet enn det en rynker, legge på seg, og misnøye..  Men så kan en tenke at ting skjer av en grunn, gi seg selv gode ord. Vokse rett og slett med å gi seg selv kjærligheten en ønsker å få.
  Gi seg selv Lov til å være sårbar, til å være akkurat det h*n er i akkurat det øyeblikket. For så anerkjenne deg selv enda mer.

  For så gi deg selv til å ta en pause i fra alt som er. For å hente igjen pusten. For å hente igjen deg selv. For å hente igjen det du måtte ha etterlatt deg før du trengte å hente pusten din igjen..
  Livet er ikke alltid rettferdig det er nå sikkert og vist. Men det er betyr ikke at vi fortjener det for det. Det betyr bare at Livet går videre. Som alt annet.

  Jeg for min del bruker disse ordene mye når jeg måtte trenge det. Å løfte seg selv opp er eneste riktige. Når du lærer å løfte deg selv opp, så krever du heller ikke av andre skal underholde deg, for du skal føle deg på topp.

  Men heller at du er allerede løftet opp. Dermed du gir av det du har til overs til mennesker rundt deg. Da gir du i fra overfloden av koppen din. Men ja det krever isolasjon for å kjenne sine smerter. Om noen våger i hele tatt å gjøre det.

  Det er vist ikke alle som ønsker å gå denne veien. Det er ikke for «feige» folk.. det er nå sikkert og vist. Men gid så mye feig jeg har vært opp gjennom livet mitt likevel.. Jeg finner meg stadig å være feig igjen og igjen. Morsomt å være menneske hæ? 🙂

  Mine mantra som jeg liker å bruke er disse. Det har hjulpet meg stort i alle år. Jeg kjenner jeg tar dem stadig fram når jeg trenger det.

  jeg er høyt Elsket, jeg kjenner meg Sett. Jeg kjenner meg Styrket av å være Til.
  Jeg er Sjefen Over Mitt Eget Liv.
  Jeg bestemmer over meg selv. Jeg er Modig. Jeg klarer det jeg ønsker å klare.
  Jeg er Trygg.
  Jeg Elsker

  Det vi også trenger å lære Kjærlighet, altså om du velger å elske noen. Det er helt frivillig akt. Bare for du liker dem. Så betyr det ikke at dem er pliktet til å like deg igjen.

  Men slikt er det jo best å unngå, jeg hadde ikke orket å leve lenge med å være avstand forelsket. Jeg tror jeg hadde stryket med rett og slett.

  Men uansett. En lærer mye av seg selv det er nå sikkert og vist. En lærer sine sår og en lærer at dette føles rett og slett helt uvirkelig. Helt crazy, dette ALT… hele reisen til hit og nå.

  Men ja hvor var jeg? Men ja det betyr ikke at du har mindre verdi. At det du har å tilby er ikke bra nok. Om du ikke blir likt tilbake.

  Det betyr bare at det er noe annet som venter på deg som er mer riktig for deg. Noe mer som du trenger.

  Det å vokse i rollen sin, det å vokse i Kjærlighet. Det har jeg lyst til. Kjærlighet og Tillit. Måtte det som være rundt meg nå være i nettopp det.

  «Måtte han ha tålmodighet her fra til Månen for å kunne holde ut til mine lag blir trygg. Om han ikke har, vær nå grei STYRK MEG enda mer slik jeg tiltrekker meg det jeg trenger for å vokse videre…»

  Men ja noen kaller meg drømmer, noen elsker å kalle meg for forskjellige ting. Men jeg tenker om vi ikke hadde hatt mennesker som tror på romantikken så hadde det ikke blitt født noe kunst heller…

  Vi elsker dypt, og vi gir mye gitt. Til den som måtte vi føle fortjener så klart… Ikke alltid omverden skjønner helt hva som skjer. Men igjen redde tiden er over. Jeg trenger å minne meg selv på dette enda Mer kjenner jeg.

  Det er ikke min oppgave å redde noen noe mer. Jeg tenker jeg trenger stabilitet. Jeg trenger glede. Jeg trenger å bli elsket slik jeg føler meg elsket.
  Jeg får tunnelsyn når jeg liker noen, jeg forventer det samme av min make. Men ja tålmodigheten har blitt veldig merkelig for tiden. Det er rart egentlig…

  Samtidig er det egentlig bra, slike triggere som en trenger å jobbe med. Triggere som en selv ikke engang viste om..Det er healing i slikt selvom en får vondt i hodet. 
  Da er det viktig å drikke mer vann og holde seg ute i frisk luft..

  Jeg føler meg stadig mer og mer Heldig, jeg er Velsignet for at Kjærligheten har Funnet meg. Jeg ønsker å kjenne meg Selvsikker med svake knær når jeg møter på Kjærligheten. Men likevel føle på stødighet.

  En trenger å være sterk å sitte med sine egne ting uten å blande inn andre, jeg tenker, kjenner og føler at Hjerte mitt vet egentlig. Men jeg trenger å gi alt tid.. jeg trenger å gi meg selv og alle tid.

  Dette er spennende tid det er det nå sikkert. For spennende noen ganger å leve altså. Jeg gleder meg til alt det gode som måtte dukke opp. Uten tvang. Uten noe annet enn hjerte selv har lyst og ønsker.. og trenger meg på annen måte.. Også ja så klart at det går begge veier. Ellers er det fantasi.

  .

  En har en viss ansvar når en er healer. Så en er nødt til å tenke litt «Større» Noen ganger henger det ikke alt på grep. Men det er nå så. Det er derfor vi har venner som kan høre på alt det rare du har å si..

  Jeg tenker det beste tingen er å ta ting med ro, ta det som det kommer..

  Bedre enn alt annet.. bare la det bli slik det er ment for å være.. føle rett og slett det som føles.

  Selvom det er trist at følelser og fb og slikt nesten har blitt hengende sammen. Jeg skulle ønske det var mer menneskelig kontakt enn nettverk kontakt.. men det er nå så..

  Men ja nå er det egentid, egenpleie. Det er tid for harmoni, der styrke og selvtillit, produktivitet som er på menyen. Det er mye godt som er i vente vist i følge mine Gaiakort..
  Ja det er vist spennende tid nå, så er det bare å ha tålmodighet.

  Jeg har ikke hastverk, jeg har ingen planer om å dø imorgen. Eller selge alt jeg har og bare reise vekk. Jeg har blitt stødigere nå. Jeg har andre planer.

  Men ja jeg tenker det som er ment for meg det haster ikke. Den vil meg like sterkt som jeg vil den. Spennende å bli kjent med nye mennesker. Også hvordan ting utvikler seg når en har markert seg litt rundt..

  Også realsjoner er spennende ting å reflektere over synes jeg.. Men ja  er svært nysgjerrig på hvordan det er å være Mann i ett forhold med Kvinne..

  Hvordan en Mann takler en Kvinne. Og hva det vil si å være en Mann og ei Kvinne?

  Jeg tenker først og fremst Likeverdighet, ærlighet, kjærlighet. Vi er egentlig en og det samme. Men likevel kan være forskjellige, uten at vi trenger å være trussel for hverandre..

  Hva tenker du?

  Men ja nå har jeg hatt vondt i hodet i lang tid. Så vi snakkes du fine sjel. Takk for du er innom og leser mine tanker. Setter stor pris på det.. <3

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.