• Følelsetanker

  tid å smelte i sammen

  Det er tid for å smelte sammen

  Vitenskap og det åndelige. Uten så mye hokus pokus så klart, med det mener jeg krig om hvem sin Gud er mest riktige. Vi all ber til samme kilde. Godhet, noe større enn oss selv som tar vare på oss. Det vi trenger blir møtt!

  Vi har alle disse usynlig støy som virrer rundt oss, støy vi lager selv skriker høyere! Du vet det du skal lære bort, det lærer du hardest selv!

  Du vet å skifte sin tankesett selvom, tenke og bytte ut utdaterte programmeringer. Du vet de tingene du lærte for å holde deg selv i livet. Lære noe nyere triks for å få det enda bedre!

  Du vet det å ønske å utvikle seg videre!

  Hjernen min trives best når den er aktiv, min hjerne blir visket ut nesten og blir alt for liten for mitt hodet. Stikk motsatt av minste jenta mi. Hennes hjerne blir vist alt for stor og ikke får plass i hodet hennes! Jenta er 7 år. Alt en lærer av barna.

  Du vet noen ganger trenger en å lære om livet sammen med barna. Jeg unner alle å oppleve å ha barn. Samtidig det har sine priser, det er liksom ikke bare å få dem. En skal oppdra dem til å bli selvgående mennesker.

  Uansett hvor var jeg? Egentlig så kjennes det godt å våkne fra vinter dvalen. Kjenne en puster, samtidig har jeg en merkelig klump i magen som ikke vil gi seg. Har andre det samme?

  Godt å se forresten deilige herlige snille gode oss nordmenn, oss bor i Norge, oss utenlending norske, altså å våkne fra vinter vampyr, sovende Bjørn dvalen våren. Det føles godt å kunne at en rister fra seg vinterdvalen sin.

  Du vet de menneskene som deler lett sitt smil, hold deg nærme dem, husk også dele ditt smil og glede når dem trenger det igjen ..

  Alt du sender ut kommer tilbake til deg selv igjen ..

  Send trygghet, send glede send Kjærlighet.

  Jeg tenker det er fin tid nå for å smelte sammen ..

  Hva tenker du ?

 • Dikt,  Følelsetanker

  det skal enormt store menneskelig baller til
  å stå rett fram og si høyt
  vi er alle En

  når ingen av oss står samlet som en
  og kjemper for hverandre

  Kjemper for urettferdig
  Kjempe for kjærlighet

  kjempe for Ingen burde Nå
  så langt som vi har kommet nå i dag
  at vi har nesten brukt opp hele jorden
  at det finnes fortsatt mennesker og dyr der ute
  som dør daglig pga Urettferdig
  av all slags utenkelig måter som er

  Det skal enormt store menneskelig baller til
  å sitte godt i sitt eget hjem
  trygt med alt som er nå
  i enorm velsignelse
  med det som er

  Sitte der høyt å si med rette ryggen!
  Vi er alle En!

  mens det er mest kun sitt eget behov, dem mest tenker på!

  Vi er all en sies det, ikke skap separasjons sies det!
  Separasjonen finnes, den er her og nå, det Må skje Endring Nå.

  Nå er det nok menneskelig drama

  ~ Azadeh A Azari

  {art@betty Albert}

 • Filosofere,  Følelsetanker,  Hverdag,  Kjærlighet,  Visjon

  Det er egentlig fucke deg opp i hodet virus

  Jeg er skikkelig rund i kantene når det kommer til alt mulig rart..
  Men kjenner at til å med jeg har latt meg bli fucket opp i hodet av dette…

  Nesten som oss og dem. Altså oss i flokken min (din) og dem adre.. på en måte. Akkurat som en bare er redd for å nærme seg noen for at en kan bli smittet av å bare prate med dem i telefonen.

  Uff jeg humrer og grøsser samtidig at det har blitt slik, men for meg til å med har det blitt slikt.

  Men jeg kjenner jeg har ikke lyst å sende barnet mitt til skolen enda. Selvom jeg ikke vet helt selv hva dette er for noe. Jeg klarer ikke å bli enig med meg selv hva dette er.

  Men jeg ser forandring i dyrene sin adferd. Jeg liker ikke det jeg ser. Så jeg ønsker ikke å sende barnet mitt til skolen for hun skal bli utsatt for smitte!

  Jeg har ikke engang lyst hun skal leke med hvem som helst.

  Uansett nå er det tid for ryddig og vasking. Få ut hele 2019 og 2020, få ut Vinteren, få inn Våren.

  Jeg gleder meg å få Våren inn i huset og få det luftig her igjen. 

  Det blir godt å lufte ut, få solen og lys inn i alle rom. Vet du hva folkens. Åh så deilig VÅR DAG. Nå er VÅREN HER. Vi kan ikke være paralysert så lenge nå. Vi trenger å ta noen grep nå og gjøre det som skal til for å utnytte godt denne Våren.

  Med solarminium rett rundt hjørne. Det er siste sjanse kanskje vi har nå og få inn mest mulig av alt. Det kommer til å komme en tid der det blir dårlige tider..

  Nå fikk jeg frysninger over hele meg.. så

  Ta vare på menneskene dine. Fortell dem at du er glad i dem og hva dem betyr for deg. For du vet virkelig ikke hva morgen dagen bringer.

  Så om jeg har gjort deg vondt. Jeg håper du kan tilgi meg. Om du har gjort meg vondt så håper jeg du kan tilgi deg selv…

  God god klem til dem som vil ha.. Jeg håper at du vil kjenne healing Kjærligheten som vil sendt deg fra Universet til oss alle.

  Jeg skal være med å aktivisere Grind jeg satt rundt oss alle og Universet for 5 år siden…

  I dag er det NYDELIG DAG!! DET ER 444 DAGEN! Det er tegn overalt for det hjerte ditt er ment.. Jeg har gode følelser i meg kjenner jeg. Jeg smiler og tenker at livet er ikke så seriøst som vi ønsker å ha det til..

  Med litt latter og glede, Kjærlighet og Vår i Luften så kan Mirakel SKJE hvor som helst..

  Og du Jesus gjorde aldri vann til vin og sånne ting. Det var metaforisk ment, det var for å fortelle om hans storhet. Jeg har aldri lest bibelen, religion har aldri vært min greie. Men jeg har hørt historier så klart.. Det er ikke for å være respektløs over din religion. 

  Men om du ikke ønsker å høre at jeg har mening om ting, så har du havnet feil plass. For her vil jeg respektere du har annen religion. men opplyse deg om litt annet også…

  Men ja hvor var jeg.. siden det er påske så klart og Jesus blir mye nevnt, så har så klart ting dukket opp. Jesus er helt sant, han fantes. Men det var ikke ment for at han skulle bli brukt. Navnet hans skulle bli skittent.
  Sjelen hans skal bli solgt billig. Og dere skulle tilbe han som eneste som om han var kun han som var Guds-barn. Skam dere for å ha ødelagt historien!

  Jeg puster med magen og går og rydder og vasker ferdig huset mitt. Anbefaler deg det samme… Masse masse deilig dag til deg du deilige menneske..

  Det er nydelig dag å bare smile på …

  Jeg hadde vist endel i hodet etter å ha vært stille i noen dager, så her kommer det en liten oppdatering på «alt» jeg har tenkt.. i små korte trekk..

  PS.. Jeg har på INGEN måte tenkt å si jeg er Jesus. Stakkars Jesus han hadde nok aldri engang våget å si han er Jesus i dette liv engang..
  Dessuten som jeg har forstått det var han en helt «vanlig» snekker…
  Jeg for min del klarer ikke engang å slå hammeren to ganger samme plassen…
 • Følelsetanker

  Merker du forskjell?

  Merker du forskjell på stemningen etter global meditasjons dagen? Akkurat som energien ble lettere. Ting føles lettere..
  Til å med jeg fikk ønske om å sende healing igjen. Altså så lenge jeg er hjemme.

  Merker stor forskjell når jeg er ute i blant mennesker, hvert fall i butikkene. Der har jeg omtrendt ikke lyst å ta på noe som helst. Dessuten så har jeg fått hele navnet Korona i vrangstrupen, så jeg merker at jeg må virkelig ta meg sammen for ikke «klikke»..

  Men ja det er lettere stemning rundt meg, hos meg i meg, menneskene mine har det også lettere virker det som. Da slapper denne hønemora av når dem rundt meg har det også bra.

  En blir jo glad i disse menneskene en omgås med, selvom de fleste er bare på nettet. Men jeg tenker så lenge dem er god med meg så er jeg svært velsignet å ha dem i mitt liv.

  Tenk så trist og kjedelig det hadde vært om vi alle bare brydde oss om oss selv bare og ingen andre. Det hadde hvert fall vært ett samfunn jeg ikke ville vært deltager i..

  Men ja det er ingen dager som er like, ikke engang timer er like. For 5 år siden lærte jeg å ta en time om gangen. Jeg har faktisk ikke av-lært meg det siden den gang. Jeg har driver tross alt enda å jobber med å lære kroppen å gi slipp på siste traume jeg opplevde i 2015.

  Eller siste traume kan jeg ikke si, siste traume var da Norske stat som krenket meg totalt i barnefordelingssak. Men den før det igjen. Det er den kroppen min ikke har gitt slipp på.

  Jeg trenger fortsatt å ha avslappnings øvelser på ansikte og kroppen støtt stadig, minne kroppen min på at den er uten for fare nå. Det er helt trygt her..  Men for all del bli traume informert!!!

  Jeg har jobbet så hardt med meg selv, så mye med meg selv. En blir ikke opplyst slik som meg ved å forestille seg lys og farger, og ta imot råd i fra mennesker. Nei nei kort fortalt det er som å bli kastet ut av en stup, bratt ned for så bli der til en lærer seg å stå/gå igjen..

  Det har vært beinhard jobbing å komme seg hit jeg står nå. Jeg har lært så mye på veien at jeg ikke tar meg bli lekt med lenger av «hatere». Hatere som egentlig er hemmelig beundre. Dem beundrer en egentlig, men har vanskelig for å innrømme det for seg selv, eller aller helst for andre. Dermed vil dem finne feil for å hate deg uten grunn..

  Men hvem bryr seg om dem? Energi vampyrer… ikke jeg hvert fall..

  Jeg tenker det viktigste er å ta vare på de gode kortene en har fått utdelt. Viktig å ha fokus på de menneskene som har tro på deg. Dem som bryr seg om din ve og vel. Dem som ikke leker med deg og dine følelser.

  Jeg har stort og godt ærlig hjerte, dermed tenker jeg at de aller fleste mennesker er det samme helt til det motsatte er bevist. Jeg tenker også at de aller fleste kan forandre seg. Bare dem er villig selv til å forandre seg.

  Ingen i verden kan få noen til å forandre seg om ikke en selv er villig til forandring…  Takknemlighet er Nøkkelen til Alt.. <3 Det faller jeg tilbake til hver eneste gang.. og godt er det..
  Det har jeg nok engang falt tilbake på..

  Det trengs ikke mye å være takknemlig for før en havner i en humble frekvens.. der kroppen og sinn føles i mer bølgelengde i harmoni rett og slett..

  Jeg kom på å tenke på ifjor.. så mye som har forandret seg siden sist påske. Bare trist å tenke på nabo ikke bor der han bodde engang.. Så mye som har forandret seg.. Rart å tenke egentlig hvor fri vi var sist påske, enn nå i år.. så mye men likevel ingenting er forandret..

  Det er godt egentlig at så mye, men likevel ingenting er forandret..
  Med ingenting mener jeg alle mine mennesker er i livet og er i god behold. Det er stor velsignelse i det..
  Men så har du havnet først under mine vinger, så får du nok healing til å klare deg. Jeg har tenkt mye på Anne-Ma, jeg tenkte kanskje jeg kunne gitt henne mer healing. Men hun selv var klar for å dra.

  Dessuten så var det ikke mening med hun skulle oppleve dette. Det er mening med hun skal komme tilbake engang siden. En sjels oppdatering må det til.. Dessuten så sa hun at hun fant trøst i å vite de tingene jeg fikk opp og fortalte henne.


  Nå er det midt på natta, jeg er usikker på om jeg skal trykke send.. eller skrive mer i morgen. 

  Jeg driver egentlig og jobber med eksamen oppgaven min midt oppi alt annet jeg driver på med.

  Jeg har vært i en slags merkelig tilstand, der jeg nok engang har tvilt på hva jeg egentlig min oppgave her.. og hver gang jeg er i denne tilstanden så dukker opp følgere i diverse kanalene mine. Spesielt er det alltid LilleMåne siden min som får flere likere uten at jeg er aktiv der i hele tatt..

  Nå skal jeg ut i hagen og jobbe litt.. kjenner stod opp med trist følelse som ikke vil gi slipp..

  Så til neste gang nå har du fått masse tips om lesing her. Nok engang takknemlig for nettopp du har funnet veien hos meg og leser mine innlegg.

  Har du noe spørsmål eller ønske om tema bare skriv til meg.

  Tusen takk for du finnes og hold deg frisk og trygg <3 
  Stor god bamseklem bare til deg… • Følelsetanker

  Er det bare jeg?

  Som har merket denne samhørigheten?

  Denne rausheten av forståelse? Selvom vi alle i sjokk stadie nå og det er helt normalt i krise..

  Men likevel så mange gode mennesker der ute. Jeg blir helt rørt i hjerte av å se så mange som er grei og god med hverandre.

  I denne tiden er det eneste rett og riktig å være der for hverandre!

  Og ja fjerne deg selv helt når du kjenner energien ikke stemmer. Det er eneste riktige nå. Ha fokus på mennesker som har fokus på deg. La alt annet bare gå.

  For min del har jeg ikke kapasitet til noe annet enn oss her og healing framover.

  Jeg kommer til å sende healing klokke 10:10 i fra i morgen. Ikke sikkert jeg kommer til å gjøre det hverdag. Men jeg begynner så smått i fra i morgen.

  Du vakre deg… dette vil gå bra skal du se. Vi er her sammen

 • Følelsetanker

  Spre Kjærlighet og Fred

  Det å spre glede, spre fred. Det er så viktig nå i denne sammenheng. Det er nå i denne frykt tilstanden eneste riktige tingen å gjøre som Healer å spre Fred!

  Det er viktigste tingen vi kan skape nå fred og glede. Skru av hodet og bare være i harmoni med det du er. Fred og bare slå deg løs med å være i glede. Hva enn det måtte være..

  Spre fred, spre glede. Ta deg flere turer i dusjen om du ønsker etter du har sendt fred. Det er veldig viktig forresten å beskytte seg godt før en går ut nå og sender Fred og Kjærlighet.

  Beskytte seg selv og alle sine og gjøre ordentlig før arbeid før en går ut i «felt» arbeid.

  Jeg har kjørt i dag i fra meg til mine foreldre og sendt masse fred og kjærlighet i øst og vest.
  Satt på god musikk i bilen, danset og bare koste meg.

  Vakre deg. Nydelige sjel, Vær i fred. Del din Fred videre. Nå er det så viktig at vi deler Vårt Fred sammen med oss ALLE!!

  Om du finner meg endag uten fred i meg selv. Vær nå grei del din fred med meg..

  Men jeg har nå tro på Karma så, jeg takker alt for alt som er!! Takk spesielt til deg for du er i mitt liv. Jeg føler meg svært så heldig i denne tiden som er..

  Takk for du finnes

 • Følelsetanker,  Healing

  en blir jo klokere av skade

  Eller klokere eller dummere eller hva jeg skal kalle det.

  Dumt er det. For hvis vi skal lære noe av dette med Corona opplegget. Tenk om vi kunne elske like lett som vi blir redd.

  Jeg har ikke tall på alle de panikk anfallene jeg har hatt som jeg har selv måtte ta meg selv ut av.

  Det er ikke alltid like lett å strekke ut en hånd og be om hjelp, for vi vet rett og slett ikke hvordan vi skal håndtere slike menneskelig ting. Når andre kommer til oss.

  Det er slike ting vi trenger å lære på skolen, ikke bare hvordan redde liv når vi slutter å puste. Men hvordan redde liv, mens vi fortsatt puster…

  Derfor holder vi munnen, puster ikke. Blir svimmel. Det blir motstand. Det trigger noe i oss. Vi avviser det.

  Så dummere blir en av skade heter det, når en holder tilbake Kjærlighet. Og lar frykten vinne…

  Vet du hva stolhet og Kjærlighet hører ingenting sammen. Uansett i hvilket realsjon.

  Det å tilgi, tilgi er en gave faktisk har jeg skjønt. Det er gaven en gir til seg selv. Til å gi slipp på det sinne en bærer på noe som andre har gjort mot deg.

  Tilgivelse veldig kompleks tema. Men om dette prater til deg og du ønsker healing/coaching for å komme deg videre. Si gjerne i fra.

  Sinne som en bærer på. Gift som du stadig drikker, hver gang du forteller og snakker og legger alle følelsene dine i det du har opplevd.

  En trenger å erkjenne at det gjør vondt det en har opplevd. Men samtidig klippe bånd med følelsene en forbinder med hendelsen. Forså tilgi.

  Tilgi seg selv først og fremst for en har gått så pass lenge og bært på dette som har plaget deg, skapt deg så mye unødvendig smerter, tanker og våkenetter. 

  Tilgi deg selv for du har ikke vist bedre tidligere at det er du som blir skadet ikke dem når du gjenopplever det du må ha opplevd!

  Tilgi den andre personen, for den ikke viste bedre heller. Vi er alle mennesker. Tilgi den for at du skal selv slippe å bære på «hat» «sinne» som har satt spor i kroppen din som du måtte ha bært på til nå.  Det er veldig viktig med healing. Det er godt å heale seg selv. Det er godt å bli healet av andre..

  Det er godt å kjenne at en har mulighet til å spre healing og godhet enn annet.

  Jeg vet ikke med deg altså. Men jeg ønsker veldig gjerne å dele Fred. Om du finner meg en dag uten helt fred i meg. Så håper jeg du vil dele da din fred med meg.

  For vi alle vi er så avhengig av hverandre.. selvom mange har lært å klare oss selv når vi mest av alt hadde trengt noen..

  Til neste gang

  Velg Kjærlighet, spre Fred & Glede ..

  Ps… kjenner det driver og løsner litt nå? Energien begynner å bli lettere? Gledelig tid i vente ..

 • Filosofere,  Følelsetanker

  Kjærlighet Krever Ikke

  Kjærlighet sier ikke at du MÅ gjøre meg glad, eller det er ditt ansvar at jeg skal være glad. Kjærlighet krever ikke noe av deg. Kjærlighet gir deg ikke skamfølelse..

  Kjærlighet er sårbar,
  Kjærlighet er tilgivelse..
  Kjærlighet er tålmodighet.
  Kjærlighet er forståelse,
  Kjærlighet er sympati,
  Kjærlighet er felleskap,
  Kjærlighet er foreldreskap,
  Kjærlighet er tilhørighet,
  Kjærlighet er Naturen,
  Kjærlighet er å være i ett med alt som er.
  Kjærlighet er å bli sett,
  Kjærlighet er å bli usynlig helt,
  Kjærlighet er å kunne være seg selv uten å være redd for å bli avvist …

  Kjærlighet er å kunne gi slipp når en trenger det også
  Kjærlighet er å ha tillit til det som er.
  Kjærlighet er så mye og mangt,
  Kjærlighet er sårbar, så vakkert

  Jeg tenker det viktig å skape gode stunder for seg selv. Å bare gi slipp i seg selv. Gi slipp at en trenger å ha kontroll på alt som er i Livet. Men ja å kunne ha håp om at en er ikke alene i denne ferden.

  Håp om at det finnes raring som deg selv, som ser etter akkurat som deg. En som fortjener deg virkelig, en som har lært sine lekser. En som ønsker tillit, en som ønsker å bygge noe godt sammen.

  En som ser og forstår, selvom ja det er ikke lett å være mann. Det er nå ikke. Hvert fall om det er i tillegg en Mustang gitt. Vi er nå vill og trenger bare å finne noen som snakker vårt språk, slik vi slipper å måtte være noe annet …

  En har valget om å legge seg under dyna og synes alt er skummelt, livet kommer til å gå rett i dass. Alt vil aldri bli bedre. Uten at det gjør noe annet enn det en rynker, legge på seg, og misnøye..  Men så kan en tenke at ting skjer av en grunn, gi seg selv gode ord. Vokse rett og slett med å gi seg selv kjærligheten en ønsker å få.
  Gi seg selv Lov til å være sårbar, til å være akkurat det h*n er i akkurat det øyeblikket. For så anerkjenne deg selv enda mer.

  For så gi deg selv til å ta en pause i fra alt som er. For å hente igjen pusten. For å hente igjen deg selv. For å hente igjen det du måtte ha etterlatt deg før du trengte å hente pusten din igjen..
  Livet er ikke alltid rettferdig det er nå sikkert og vist. Men det er betyr ikke at vi fortjener det for det. Det betyr bare at Livet går videre. Som alt annet.

  Jeg for min del bruker disse ordene mye når jeg måtte trenge det. Å løfte seg selv opp er eneste riktige. Når du lærer å løfte deg selv opp, så krever du heller ikke av andre skal underholde deg, for du skal føle deg på topp.

  Men heller at du er allerede løftet opp. Dermed du gir av det du har til overs til mennesker rundt deg. Da gir du i fra overfloden av koppen din. Men ja det krever isolasjon for å kjenne sine smerter. Om noen våger i hele tatt å gjøre det.

  Det er vist ikke alle som ønsker å gå denne veien. Det er ikke for «feige» folk.. det er nå sikkert og vist. Men gid så mye feig jeg har vært opp gjennom livet mitt likevel.. Jeg finner meg stadig å være feig igjen og igjen. Morsomt å være menneske hæ? 🙂

  Mine mantra som jeg liker å bruke er disse. Det har hjulpet meg stort i alle år. Jeg kjenner jeg tar dem stadig fram når jeg trenger det.

  jeg er høyt Elsket, jeg kjenner meg Sett. Jeg kjenner meg Styrket av å være Til.
  Jeg er Sjefen Over Mitt Eget Liv.
  Jeg bestemmer over meg selv. Jeg er Modig. Jeg klarer det jeg ønsker å klare.
  Jeg er Trygg.
  Jeg Elsker

  Det vi også trenger å lære Kjærlighet, altså om du velger å elske noen. Det er helt frivillig akt. Bare for du liker dem. Så betyr det ikke at dem er pliktet til å like deg igjen.

  Men slikt er det jo best å unngå, jeg hadde ikke orket å leve lenge med å være avstand forelsket. Jeg tror jeg hadde stryket med rett og slett.

  Men uansett. En lærer mye av seg selv det er nå sikkert og vist. En lærer sine sår og en lærer at dette føles rett og slett helt uvirkelig. Helt crazy, dette ALT… hele reisen til hit og nå.

  Men ja hvor var jeg? Men ja det betyr ikke at du har mindre verdi. At det du har å tilby er ikke bra nok. Om du ikke blir likt tilbake.

  Det betyr bare at det er noe annet som venter på deg som er mer riktig for deg. Noe mer som du trenger.

  Det å vokse i rollen sin, det å vokse i Kjærlighet. Det har jeg lyst til. Kjærlighet og Tillit. Måtte det som være rundt meg nå være i nettopp det.

  «Måtte han ha tålmodighet her fra til Månen for å kunne holde ut til mine lag blir trygg. Om han ikke har, vær nå grei STYRK MEG enda mer slik jeg tiltrekker meg det jeg trenger for å vokse videre…»

  Men ja noen kaller meg drømmer, noen elsker å kalle meg for forskjellige ting. Men jeg tenker om vi ikke hadde hatt mennesker som tror på romantikken så hadde det ikke blitt født noe kunst heller…

  Vi elsker dypt, og vi gir mye gitt. Til den som måtte vi føle fortjener så klart… Ikke alltid omverden skjønner helt hva som skjer. Men igjen redde tiden er over. Jeg trenger å minne meg selv på dette enda Mer kjenner jeg.

  Det er ikke min oppgave å redde noen noe mer. Jeg tenker jeg trenger stabilitet. Jeg trenger glede. Jeg trenger å bli elsket slik jeg føler meg elsket.
  Jeg får tunnelsyn når jeg liker noen, jeg forventer det samme av min make. Men ja tålmodigheten har blitt veldig merkelig for tiden. Det er rart egentlig…

  Samtidig er det egentlig bra, slike triggere som en trenger å jobbe med. Triggere som en selv ikke engang viste om..Det er healing i slikt selvom en får vondt i hodet. 
  Da er det viktig å drikke mer vann og holde seg ute i frisk luft..

  Jeg føler meg stadig mer og mer Heldig, jeg er Velsignet for at Kjærligheten har Funnet meg. Jeg ønsker å kjenne meg Selvsikker med svake knær når jeg møter på Kjærligheten. Men likevel føle på stødighet.

  En trenger å være sterk å sitte med sine egne ting uten å blande inn andre, jeg tenker, kjenner og føler at Hjerte mitt vet egentlig. Men jeg trenger å gi alt tid.. jeg trenger å gi meg selv og alle tid.

  Dette er spennende tid det er det nå sikkert. For spennende noen ganger å leve altså. Jeg gleder meg til alt det gode som måtte dukke opp. Uten tvang. Uten noe annet enn hjerte selv har lyst og ønsker.. og trenger meg på annen måte.. Også ja så klart at det går begge veier. Ellers er det fantasi.

  .

  En har en viss ansvar når en er healer. Så en er nødt til å tenke litt «Større» Noen ganger henger det ikke alt på grep. Men det er nå så. Det er derfor vi har venner som kan høre på alt det rare du har å si..

  Jeg tenker det beste tingen er å ta ting med ro, ta det som det kommer..

  Bedre enn alt annet.. bare la det bli slik det er ment for å være.. føle rett og slett det som føles.

  Selvom det er trist at følelser og fb og slikt nesten har blitt hengende sammen. Jeg skulle ønske det var mer menneskelig kontakt enn nettverk kontakt.. men det er nå så..

  Men ja nå er det egentid, egenpleie. Det er tid for harmoni, der styrke og selvtillit, produktivitet som er på menyen. Det er mye godt som er i vente vist i følge mine Gaiakort..
  Ja det er vist spennende tid nå, så er det bare å ha tålmodighet.

  Jeg har ikke hastverk, jeg har ingen planer om å dø imorgen. Eller selge alt jeg har og bare reise vekk. Jeg har blitt stødigere nå. Jeg har andre planer.

  Men ja jeg tenker det som er ment for meg det haster ikke. Den vil meg like sterkt som jeg vil den. Spennende å bli kjent med nye mennesker. Også hvordan ting utvikler seg når en har markert seg litt rundt..

  Også realsjoner er spennende ting å reflektere over synes jeg.. Men ja  er svært nysgjerrig på hvordan det er å være Mann i ett forhold med Kvinne..

  Hvordan en Mann takler en Kvinne. Og hva det vil si å være en Mann og ei Kvinne?

  Jeg tenker først og fremst Likeverdighet, ærlighet, kjærlighet. Vi er egentlig en og det samme. Men likevel kan være forskjellige, uten at vi trenger å være trussel for hverandre..

  Hva tenker du?

  Men ja nå har jeg hatt vondt i hodet i lang tid. Så vi snakkes du fine sjel. Takk for du er innom og leser mine tanker. Setter stor pris på det.. <3

 • Følelsetanker

  Når alt snur seg og du finner ut at

  Du er ikke Alene i hele tatt..Du er ønsket, det er mennesker og dyr der som trenger deg.

  Du har virkelig hel Hær rundt deg. En kan føle seg virkelig velsignet og ydmyk på en og samme tid. Jeg føler meg virkelig velsignet. Om du ikke gjør det så vet ikke jeg da..

  Og nå kjente jeg det gjorde godt å gi slipp. Gi slipp på det som måtte tyngde meg. Gi slipp på Alt som måtte være.

  Gi slipp slik og bare kjenne at en trenger å ha tillit nok engang. Det er en grunn til en har kommet så langt. Det er en mye større grunn til Alt er slik det er. Selvom en ikke klarer å se hele bildet akkurat nå…

  En mister bare det en tviholder på… En mister bare det en prøve å kontrollere. En mister bare det en ikke gir frihet til…
  En mister det en ikke kjemper for også, men samtidig huske

  Livet er ingen konkurranse heller.. Det er alltid en større grunn til ting som skjer..

  Det er alltid en større mening med det som er. Akkurat nå kjenner jeg at jeg trenger tegn. Men jeg får fortsette å spre håp likevel..

  Det er ikke alltid ment at en skal bli der en er. Vi er heldigvis alltid i bevegelse..

  Det å kjenne at en menneske, med det som er. Ting skjer, livet forandrer seg. En trenger ikke å være hard med seg selv. 
  Livet er som det er.

  Det har vært intens energi i tillegg ting som foregår og tester helt en sin selvfølelse og tankespinneri så foregår i hodet til en, ikke sant…

  Det er ikke lett å være menneske noen ganger det er nå sikkert og vist.
  Men den følelsen med og ikke kjenne seg alene. Det er godt altså. 

  Jeg er slik som elsker å dele god energi, men når jeg er «skadet» så gjemmer jeg meg og slikker mine sår for det meste alene.
  Noen ganger som liten pusekatt..

  Men tro meg det er mye av alle følelser som foregår, godt naboene har blitt vant med slikt. Dem kommer til å med ut og feirer når dem ser meg ute og slikt. Fuglene altså jeg snakker om..

  Men nå gir jeg slipp.

  Jeg gir slipp på å trenge å vite alt på forhånd.
  Jeg gir slipp på Kjærligheten.
  Jeg gir slipp på trenge å ha kontroll på noe som helst
  Jeg gir slipp på meg selv.
  Jeg gir slipp på alle mine bekymringer og tanker.
  Jeg gir slipp på alt som måtte tyngde meg.
  Jeg gir slipp på alt og ALLE og tenker det som er ment for meg finner sin vei til meg.

  Jeg gir slipp på denne sorgen som har tatt over hjerte mitt.

  Jeg ønsker Kjærlighet inn i Livet Vårt
  Jeg ønsker Glede inn i Livet vårt
  Jeg ønsker Harmoni inn i Livet vårt.
  Jeg ønsker Tillit inn i Livet Vårt
  Jeg ønsker Håp inn i Livet vårt
  Jeg ønsker oss alle Godt..

  Det som ikke er ment for oss, måtte den miste tålmodigheten og dra sin vei. Takk og takk takk for da blir jeg spart for det som ikke ment for meg..

  Nei nei jeg går ikke med halen mellom bena altså, jeg orker ikke å kjempe om oppmerksomhet. Jeg er Lojal og vil ha en Lojal Mann i retur. Jeg aner ingenting om noe som helst. Så lenge jeg ikke vet noe så kan jeg bare fortsette med å ønske meg en Lojal Mann. Så får han finne sin vei til meg på ett eller annet vis…


  Jeg sover med rent hjerte. Eneste jeg tenker er det rette er å tenke på seg selv og rette opp diverse forskjellige ting. Jeg trenger strukturert fokus på studie mitt. Begynne ta helsen og kroppen min på alvor.
  Ta bedre mer beviste valg framover..

  Vokse mer i sin rolle. Vokse mer som menneske. Vokse mer som helhet.

  Begynne å ta meg selv på alvor. Men ja en kan bli merkelig av mindre her alene ute i skogen. Det trenger jeg å innrømme som det er.. Og det uten å tatt noe DMT.. Tenk det…

  Det er forventningene en har i hodet som fucker til ting enn det som virkelig er.. meningsløse greier som vi lager i hodet vårt. Gir oss selv panikk angst. Gir oss selv unødvendig tankespinneri om hvor tøft livet egentlig er.

  Det tunge seg selv med slik svart energi. Altså jeg sier ikke at en skal synes det er bare deilig og morsomt når det ikke er det. Langt der i fra. Jeg tillater meg selv å være i følelsene som er.

  Det å ønske dem velkommen uten å hele tiden være opphengt i alle følelsene sine. Men heller være litt mer fokusert på hva dem har å fortelle meg.. hvis du skjønner hva jeg mener?


  Det er vel ikke mening heller å måtte være slem med hjerte sitt heller.. Gi henne unødvendig hjertesorg.

  Men ja hjerte trenger healing, det er nå sikkert og vist. En trenger å gi seg selv mye omsorg når en går gjennom sårbar stund. Der en viser mye nakenhet uten å vise noe hud. Det å gi seg selv lov til bare eksistere og takknemlighet overfor å leve her og nå..


  Jeg har tro på det finnes en for Alle der ute jeg. Det er ikke mening å måtte slåss om oppmerksomheten. Om du finner deg i en situasjon der du føler du trenger å slåss om oppmerksomheten.

  Gjør deg selv en tjeneste, Velsigne den personen og gå videre. Jeg tenker ekte Kjærlighet blir ikke født helt helt uten videre det er nå sikkert og vist. Det er mye en skal gå gjennom med sine for å komme til det som måtte føles ekte og godt..

  Men jeg er nå sikker på det som er ment for meg, vil aldri gå forbi meg..

  Men ja noen ganger trenger en å ta ett par steg tilbake og tenke på sine ting. Reflektere hva en ønsker seg seg egentlig her i livet? Hva er det en trenger å være mer takknemlig for?

  Det er så mye å ønske seg. Jeg tenker healing og freden er viktigste som er. Akkurat nå trenger hjerte mitt healing. Det er nå sikkert og vist..

  Ta vare på deg selv du vakre sjel.. Vi sees nå plutselig selvom det blir lite å se meg kanskje framover… Men jeg er nå rundt her likevel og er veldig glad i deg. Kjempe takknemlig for du stikker innom og leser her.. det trenger du å vite. • Følelsetanker

  Vis meg En Hel Menneske

  Så skal jeg finne hans såre punkt uten å tenke noe annet enn å vise ydmykhet for han erkjente meg sin tillit verdi. Og viste meg der han ikke føler seg hel…

  Om ALLE skal vente til dem er totalt HEL før dem finner annet menneske. Ja da skal du være TOTAL HEL! I fra topp til tå.
  Om da du finner deg i ny etablert forhold og står stødig som fjell

  Uten å være snev nervøs eller noe som helst. Uten å føle deg Skremt ikke minst? Vet du hva.. Nei takk..

  Jeg, for å snakke om meg selv. Jeg har hvert fall kommet hit for å føle. For å kjenne, for å gå etter der hjerte mitt ønsker meg skal være.

  Jeg har gått gjennom så mye dritt til nå, at nå har jeg bestemt meg å velge hjerte.

  Rart for 1 år siden. Var jeg sikker på at jeg ville satse på den harde Kjærligheten. Men så 1 år senere. Kjenner jeg meg ikke der i hele tatt.

  Det å begynne å elske seg selv mer når en er alene. Det gjør noe med en eller ei..

  Jeg har stadig fram til nå, tatt fram mitt indre barn, ungdom, ung voksen. Trøstet henne. Gitt henne Kjærlighet. For så slippet henne Fri igjen. Fri til å være seg selv. Fri til å Elske hvem hun vil. Fri til å Elske så mye som hun vil. Fri til å bare Være Til..

  Men så er vi mennesker slik som Månen og Alt annet. Ingen dager er like. Ikke hverdag en går med samme selvfølelsen, eller humøret. Vi står ikke stille. Vi er energi som er stadig i bevegelse.

  Det er nå godt det da.. tenker jeg. Det hadde vært svært så ensformig/kjedelig om vi alltid var det samme hele tiden, og ingenting forandret seg noen gang.. Vi bare stod stilt…

  Men ja en reflekterer mye over seg selv ..

  Hva vil det si å være Kvinne, Mann og Halv og Hel.. Jeg tenker, vi er født med forskjellige kvaliteter. Hva om vi aksepterer forskjellen og aksepterte at sammen er vi Hel som menneske. Vi er YingYang og sammen er vi Sirkel, åttetall, sammen er vi en slags Helhet..

  Så sant det er riktig Match da. Jeg har egentlig vært i 3 så pass lange forhold til sammen at jeg kan bruke av de eksemplene til hvordan jeg ønsker å ha det nå denne runden. Hva var mine fallgruver.

  Hva jeg har gjort til nå. Som jeg ønsker å forandre på. Til å velge mer riktig framover.
  Vi er som sagt mennesker i stadig forandring. 

  Jeg vet at jeg har hatt lei tendens til å bestemme i forhold. Altså bestemme hva som er best. Også gå ut i fra at sånn skal det være. Jeg har tatt meg i å velge noe annet siste 3 årene.
  Men likevel finner meg i stadig i samme fallgruve igjen..

  Men ja vi er da mennesker, noen trenger å ta sjefsavgjørelse. Men i forhold så er en alltid to. En er ikke alene. Om en skal bare gå rundt å bestemme alt, så skaffer en seg en hund og ikke kjæreste…

  Men hva som er viktig da i forhold?

  Jeg tenker i forhold så skal det være 50/50. Hvertfall i begynnelsen. Hvis ikke så er det egentlig bare rart. Jeg er til tider lat perfeksjonist som ønsker å gjøre så masse. Men om en alene Må gjøre alt mulig for å få en mann med nok engang i sine 40 årene.

  Nei vet du hva.. jeg tenker menn i 40 årene «burde» vel også ha reflektert over sine fallgruver. Hva dem har gjort i tidligere forhold og hva dem ønsker å gjøre annerledes denne gangen.

  Det å ønske seg en som Perfekt Match som har lært av sine fallgruver og ønsker å få det til med sin neste er vel eneste riktig ønske å tenke..

  Det er ingen av mine x jeg ønsker tilbake. To av dem jeg ønsker å ha tilbake har tatt selvmord så.. Det rare er jeg har aldri følt meg så elsket som jeg gjorde etter at Glenn gikk bort. Men jeg følte meg hvert fall elsket da. 

  Jeg tenkte med min siste, kanskje denne runden skal jeg få fred. Bli elsket slik som jeg fortjener. For dette er mine siste dager nå. Så kan jeg slappe av etter det.

  Men det var vist ikke det det heller sist runde. Det var ikke meningen med jeg skulle bli gammel allerede da..

  Så jeg håper jeg vil føle meg en smule «lucky bastard» med min neste, og om min neste ikke føler seg «en smule» Lucky bastard med meg, nei vet du hva da kan du dra baklengs til blæææ :p

  Du fine fantastiske deg. Din Lykke er ikke avhengig av noen andre. Om du ikke har det bra, avlys dagen din, lås deg selv hjemme. Gjør alt for å føle deg bedre. Dra deg selv Opp!
  Det er beste som er.

  Dra seg selv opp. For da vet du at du vil Alltid Klare deg selv helt Alene.. Selvom det er Veldig Godt å Føle seg langt i fra forlatt og alene..

  Om det hjelper å spise dessert til middag på en helt vanlig onsdag.. Så gjør du det også. Du vakre deilige mennesker. 

  Aldri Tvil på din Verd, selvom du er skrulling i hodet litt. Så lenge hjerte ditt er ren. Så Fortjener du alt det gode som Er..

  Husk ta godt vare på deg selv. Du er Verdifull <3
 • Følelsetanker

  Er det flere som føler det slikt?

  Jeg har tidligere nevnt at jeg føler snart betyr ingenting noe som helst...
  At dette er starten og slutten på en måte? Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal forklare det.

  Jeg føler dette er snart slutten på ALT.

  «Framtiden» starter Her og Nå, det er nå vi legger grunnmuren for de neste århundrene som kommer.
  Om det er krig, sult, naturkatastrofer som skal herje.
  Eller om vi står samlet som Enhet og hjelper hverandre.

  Det er egentlig rart, når jeg er hjemme i min egen Narnia så er ikke denne følelsen dominerende..
  Men når jeg ute i blant mennesker, så kommer denne følelsen sterkere fram. Noen plasser mer enn andre..

  Det kan være symbolsk det jeg føler så klart. Det vet jeg ikke noe før etterpå, jeg er tross alt ikke orakel heller og vet ikke alt på forhånd. Jeg er menneskelig selvom mange forventer noe annet av meg..

  Men det er uro som er her nå, intens energien som er her og nå. Det er denne vi trenger i fellesskap å gjøre noe med.

  Felles healing runde, felles meditasjon.

  Eller bare du der du er. Sett deg godt til rette. Pust med magen, Ha fokus på din indre. Kjenn pusten. Finn roen. Når du kjenner deg rolig og harmonisk. Se for deg da at du sender lys og kjærlighet til alle du har i hjerte og er glad i.

  La oss sammen dra opp vibrasjonen som er. Sende hverandre
  healing, lys og kjærlighet.

  Jeg har forresten ikke noe til overs til mennesker som koser seg når det går dårlig med andre.
  Om du ikke engang har empati for assholes der ute, så kan vi to ikke ha noe med hverandre å gjøre. Justsaying!

  Du, vær snill og grei hvor enn du er.. <3 • Følelsetanker

  Det er nå ikke rart vi blir deprimert, vi føler oss ikke alltid like hel. 

  Det som er vi går i fra den ene forhold til det andre. Uten å gå noen runder med oss selv, om hva vi trenger å endre på for å få det bedre framover. 

  Vi gir andre skyld for det er så mye lettere å peke på andre enn å ta en runde med seg selv. 
  Vi lager oss selv haug av forskjellige unnskyldninger på hvorfor vi er som vi er.

  Vi ser på andre mistenksomt hvert fall hvis noen er bare hyggelig med deg. For all del da vil dem bare ha sex med deg. Eller er ute etter ett eller annet. 

  Vi gir oss selv ikke tid til å bli hel igjen, skape oss selv hjertefred, før vi vandrer til neste…

  Vi mister tålmodighet på veien, og vårt neste betaler for tålmodigheten vi brukte opp på forrige. 

  Vi lager urimelig løfter med oss selv, og når vi går på smell der, så lukker vi hjerte vårt enda mer og sårer mennesker rundt oss som om det er det eneste rette. 

  Vi lukker munnen noen ganger og bare drar vårt vei. Istedenfor å være ærlig med alt det vi tenker og føler. 

  istedenfor å gi oss selv mer kjærlighet og vårt neste enda mer kjærlighet.
  Lukker vi hjerte vårt og forventer å bli beundret av andre uten å gi noe selv tilbake.. 

  Ja vi har alle behov, vi alle trenger å bli elsket og elske tilbake. Vi alle trenger nærhet, ærlighet, kjærlighet og kontakt 

  Vi er flokkdyr vi trenger hverandre for å overleve. Men på bekostning av hva?

  Hvordan blir en hel om tålmodighet blir borte?
  Hvordan blir en hel om en ikke viser tillit til sin neste?
  Hvordan bli en hel om en setter seg selv høyt opp og ser ned på andre?

  Noen søndags tanker i fra meg.. 

  og du kjære menneske. Du trenger ikke å være hard med deg selv, bare være heller ærlig.. det er mer enn nok

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.