• Filosofere,  Følelsetanker

  Kjærlighet Krever Ikke

  Kjærlighet sier ikke at du MÅ gjøre meg glad, eller det er ditt ansvar at jeg skal være glad. Kjærlighet krever ikke noe av deg. Kjærlighet gir deg ikke skamfølelse..

  Kjærlighet er sårbar,
  Kjærlighet er tilgivelse..
  Kjærlighet er tålmodighet.
  Kjærlighet er forståelse,
  Kjærlighet er sympati,
  Kjærlighet er felleskap,
  Kjærlighet er foreldreskap,
  Kjærlighet er tilhørighet,
  Kjærlighet er Naturen,
  Kjærlighet er å være i ett med alt som er.
  Kjærlighet er å bli sett,
  Kjærlighet er å bli usynlig helt,
  Kjærlighet er å kunne være seg selv uten å være redd for å bli avvist …

  Kjærlighet er å kunne gi slipp når en trenger det også
  Kjærlighet er å ha tillit til det som er.
  Kjærlighet er så mye og mangt,
  Kjærlighet er sårbar, så vakkert

  Jeg tenker det viktig å skape gode stunder for seg selv. Å bare gi slipp i seg selv. Gi slipp at en trenger å ha kontroll på alt som er i Livet. Men ja å kunne ha håp om at en er ikke alene i denne ferden.

  Håp om at det finnes raring som deg selv, som ser etter akkurat som deg. En som fortjener deg virkelig, en som har lært sine lekser. En som ønsker tillit, en som ønsker å bygge noe godt sammen.

  En som ser og forstår, selvom ja det er ikke lett å være mann. Det er nå ikke. Hvert fall om det er i tillegg en Mustang gitt. Vi er nå vill og trenger bare å finne noen som snakker vårt språk, slik vi slipper å måtte være noe annet …

  En har valget om å legge seg under dyna og synes alt er skummelt, livet kommer til å gå rett i dass. Alt vil aldri bli bedre. Uten at det gjør noe annet enn det en rynker, legge på seg, og misnøye..  Men så kan en tenke at ting skjer av en grunn, gi seg selv gode ord. Vokse rett og slett med å gi seg selv kjærligheten en ønsker å få.
  Gi seg selv Lov til å være sårbar, til å være akkurat det h*n er i akkurat det øyeblikket. For så anerkjenne deg selv enda mer.

  For så gi deg selv til å ta en pause i fra alt som er. For å hente igjen pusten. For å hente igjen deg selv. For å hente igjen det du måtte ha etterlatt deg før du trengte å hente pusten din igjen..
  Livet er ikke alltid rettferdig det er nå sikkert og vist. Men det er betyr ikke at vi fortjener det for det. Det betyr bare at Livet går videre. Som alt annet.

  Jeg for min del bruker disse ordene mye når jeg måtte trenge det. Å løfte seg selv opp er eneste riktige. Når du lærer å løfte deg selv opp, så krever du heller ikke av andre skal underholde deg, for du skal føle deg på topp.

  Men heller at du er allerede løftet opp. Dermed du gir av det du har til overs til mennesker rundt deg. Da gir du i fra overfloden av koppen din. Men ja det krever isolasjon for å kjenne sine smerter. Om noen våger i hele tatt å gjøre det.

  Det er vist ikke alle som ønsker å gå denne veien. Det er ikke for «feige» folk.. det er nå sikkert og vist. Men gid så mye feig jeg har vært opp gjennom livet mitt likevel.. Jeg finner meg stadig å være feig igjen og igjen. Morsomt å være menneske hæ? 🙂

  Mine mantra som jeg liker å bruke er disse. Det har hjulpet meg stort i alle år. Jeg kjenner jeg tar dem stadig fram når jeg trenger det.

  jeg er høyt Elsket, jeg kjenner meg Sett. Jeg kjenner meg Styrket av å være Til.
  Jeg er Sjefen Over Mitt Eget Liv.
  Jeg bestemmer over meg selv. Jeg er Modig. Jeg klarer det jeg ønsker å klare.
  Jeg er Trygg.
  Jeg Elsker

  Det vi også trenger å lære Kjærlighet, altså om du velger å elske noen. Det er helt frivillig akt. Bare for du liker dem. Så betyr det ikke at dem er pliktet til å like deg igjen.

  Men slikt er det jo best å unngå, jeg hadde ikke orket å leve lenge med å være avstand forelsket. Jeg tror jeg hadde stryket med rett og slett.

  Men uansett. En lærer mye av seg selv det er nå sikkert og vist. En lærer sine sår og en lærer at dette føles rett og slett helt uvirkelig. Helt crazy, dette ALT… hele reisen til hit og nå.

  Men ja hvor var jeg? Men ja det betyr ikke at du har mindre verdi. At det du har å tilby er ikke bra nok. Om du ikke blir likt tilbake.

  Det betyr bare at det er noe annet som venter på deg som er mer riktig for deg. Noe mer som du trenger.

  Det å vokse i rollen sin, det å vokse i Kjærlighet. Det har jeg lyst til. Kjærlighet og Tillit. Måtte det som være rundt meg nå være i nettopp det.

  «Måtte han ha tålmodighet her fra til Månen for å kunne holde ut til mine lag blir trygg. Om han ikke har, vær nå grei STYRK MEG enda mer slik jeg tiltrekker meg det jeg trenger for å vokse videre…»

  Men ja noen kaller meg drømmer, noen elsker å kalle meg for forskjellige ting. Men jeg tenker om vi ikke hadde hatt mennesker som tror på romantikken så hadde det ikke blitt født noe kunst heller…

  Vi elsker dypt, og vi gir mye gitt. Til den som måtte vi føle fortjener så klart… Ikke alltid omverden skjønner helt hva som skjer. Men igjen redde tiden er over. Jeg trenger å minne meg selv på dette enda Mer kjenner jeg.

  Det er ikke min oppgave å redde noen noe mer. Jeg tenker jeg trenger stabilitet. Jeg trenger glede. Jeg trenger å bli elsket slik jeg føler meg elsket.
  Jeg får tunnelsyn når jeg liker noen, jeg forventer det samme av min make. Men ja tålmodigheten har blitt veldig merkelig for tiden. Det er rart egentlig…

  Samtidig er det egentlig bra, slike triggere som en trenger å jobbe med. Triggere som en selv ikke engang viste om..Det er healing i slikt selvom en får vondt i hodet. 
  Da er det viktig å drikke mer vann og holde seg ute i frisk luft..

  Jeg føler meg stadig mer og mer Heldig, jeg er Velsignet for at Kjærligheten har Funnet meg. Jeg ønsker å kjenne meg Selvsikker med svake knær når jeg møter på Kjærligheten. Men likevel føle på stødighet.

  En trenger å være sterk å sitte med sine egne ting uten å blande inn andre, jeg tenker, kjenner og føler at Hjerte mitt vet egentlig. Men jeg trenger å gi alt tid.. jeg trenger å gi meg selv og alle tid.

  Dette er spennende tid det er det nå sikkert. For spennende noen ganger å leve altså. Jeg gleder meg til alt det gode som måtte dukke opp. Uten tvang. Uten noe annet enn hjerte selv har lyst og ønsker.. og trenger meg på annen måte.. Også ja så klart at det går begge veier. Ellers er det fantasi.

  .

  En har en viss ansvar når en er healer. Så en er nødt til å tenke litt «Større» Noen ganger henger det ikke alt på grep. Men det er nå så. Det er derfor vi har venner som kan høre på alt det rare du har å si..

  Jeg tenker det beste tingen er å ta ting med ro, ta det som det kommer..

  Bedre enn alt annet.. bare la det bli slik det er ment for å være.. føle rett og slett det som føles.

  Selvom det er trist at følelser og fb og slikt nesten har blitt hengende sammen. Jeg skulle ønske det var mer menneskelig kontakt enn nettverk kontakt.. men det er nå så..

  Men ja nå er det egentid, egenpleie. Det er tid for harmoni, der styrke og selvtillit, produktivitet som er på menyen. Det er mye godt som er i vente vist i følge mine Gaiakort..
  Ja det er vist spennende tid nå, så er det bare å ha tålmodighet.

  Jeg har ikke hastverk, jeg har ingen planer om å dø imorgen. Eller selge alt jeg har og bare reise vekk. Jeg har blitt stødigere nå. Jeg har andre planer.

  Men ja jeg tenker det som er ment for meg det haster ikke. Den vil meg like sterkt som jeg vil den. Spennende å bli kjent med nye mennesker. Også hvordan ting utvikler seg når en har markert seg litt rundt..

  Også realsjoner er spennende ting å reflektere over synes jeg.. Men ja  er svært nysgjerrig på hvordan det er å være Mann i ett forhold med Kvinne..

  Hvordan en Mann takler en Kvinne. Og hva det vil si å være en Mann og ei Kvinne?

  Jeg tenker først og fremst Likeverdighet, ærlighet, kjærlighet. Vi er egentlig en og det samme. Men likevel kan være forskjellige, uten at vi trenger å være trussel for hverandre..

  Hva tenker du?

  Men ja nå har jeg hatt vondt i hodet i lang tid. Så vi snakkes du fine sjel. Takk for du er innom og leser mine tanker. Setter stor pris på det.. <3

 • Filosofere

  Alle de rollene

  Fantastiske mennesker der ute, så mange raringer, Bravo for oss rare, oss som skiller oss ut. Men ja det finnes så mange forskjellige mennesker der.

  Det er morsomt å se, alle de rollene vi spiller her sammen i en verden. Der vi er sammen om det hele. Men så kjennes det som forskjellige verden når en lander i de forskjellige landene som er i verden.

  Merkelig altså at luften til å med kjennes anderledes ut i alle land som er.

  Men ja, altså det er så mange av oss. Så mange roller av alt som er. Vi spiller de rollene vi er tildelt og vi skaper noen nye. Det er så ubeskrivelig god følelse å være vitne til slike ting. Altså dypere nivå som kanskje en ikke diskuterer med hvem som helst.

  Og ja noen ganger er det morsomt også, vi er noen raringer mange av oss det er nå sikkert. Men hadde det ikke vært for oss alle sammen, så hadde verden heller ikke vært slik som det er.

  Jeg tenker det finnes gode energier og mindre gode energier yingyang rundt oss overalt. 
  Også har en selv valget da, hvor bevisst en er til å kjenne igjen fallgruver.

  Men så har en også noe en har ikke noe en skulle ha sagt så mye stort om. Amor pilen treffer den det treffer. En har valget om å feige ut helt og tenke at dette kan bli smertefull. Og det er helt lov å frike ut.  Jeg for min del trenger å puste med magen. Altså ikke bare 1 ganger men to ganger har noen dukket gjennom min port som jeg har blitt glad i …
  Likevel så ønsker jeg det skal skje igjen enda en gang til..

  Altså da er det ikke rart en kan frike ut. Men gode ting skjer med gode mennesker. Så jeg tenker, når jeg bor her jeg bor og likevel vandrer to inn gjennom porten.. så hvorfor ikke nummer tre…

  Den som lever, den får se..

  Men ja, uansett så kjenner jeg bare gode følelser rundt dem alle 3, hadde det vært moderne verden så kunne vi kvinner vel ha flere menn som kunne tatt vare på våres behov.. ;p

  Men nei jeg ikke slik i hele tatt. Jeg er virkelig lojal. Det er nå sikkert og vist. så sant det går begge veier, og mine behov blir møtt.

  En er ikke hund heller.. Og slå seg til ro med noe som ikke vokser med deg, nei takk vært der til nå. Vil ALDRI tilbake dit igjen. Jeg er ferdig med å redde folk, jeg er ferdig med å bli reddet selv. Jeg kjenner jeg trenger å vokse med Kjærlighet, forståelse, tillit, glede og mye latter og eventyr. Jeg tenker det er på tide med gode ting.

  Jeg tenker det blir slik en ønsker det selv. Jeg ønsker meg selv gode ting..


  «Follow the rainbow» hører I bakgrunnen.. hva enn det betyr. Så får jeg bare lytte og høre etter mer da..

  Btw er det bare jeg som roter bort telefonen og aldri finner den og må ringe med hustelefonen her for å finne den igjen?

  Jaja God Torsdag fine deg..
 • Filosofere

  tanker

  Ja en kan ikke tenke gode tanker, og la dem gå hus forbi. Det er vist ansvar i å utvikle seg videre..

  Når en begynner å tenke på tiden, hva som gjør at jeg og mange andre har blitt så opptatt av tiden, for tiden? Selvom vi vet at tiden er bare illusjon som alt annet. Du, jeg vi alt sammen er bare energi. Akkurat som en slags software. Om jeg kan putte det på den måten.

  Men ja tiden er vist inne nå, tiden for Forandring! Men vi har klinket vist for mye til tiden. Jeg har hvert fall. Jeg trenger rett og slett og roe det ned litt. La tiden være tiden. Men samtidig huske på, vi har ikke alltid tid til alt vi tror vi har tid til..

  Jeg vet ikke om du har sett filmen Tron?

  By the way det er 6 år aldersgrense på den. Jezzez. Altså en 6 åring sin fantasi er helt annen plass enn når vi blir eldre. En 6 åring trenger ikke å se slikt mener jeg da.

  Men ja Alt er Energi. Tenk på det. Tid, rom, ingenting finnes. Vi går i loop i energiform og bestemmer helt selv hvordan alt skal være og bli.

  Bare med valgene vi tar og oppdateringene vi gjør på harddisken vår. Altså hjernen og kroppen.

  Vi trenger først og fremst og akseptere ingen av oss er like. Vi MÅ slutte med å sette en slags «normal» skala på ALT. I fra vi blir født til vi dør.

  Vi er alle forskjellige, akkurat som planter. Vi alle trenger forskjellige ting og vi er født til å gjøre forskjellige ting.


  Og når vi har aksepert oss selv så klart først helt og holdent. Det tar tid bare det. Jeg stadig henter fram indre barnet mitt og trøster henne og sender henne med kjærlighet i meg selv igjen.

  Mitt indre barn, som ble såret noen dager siden. Mitt indre barn som følte seg forlatt og alene for litt siden. Mitt indre barn som var skremt noen år siden.

  Men ja vårt indre barn er ikke bare såret. Vi trenger også å minne oss selv på de gode tingene.

  Altså de egenskapene vi hadde før verden fortalte oss hva som er «normalt» og ikke…

  En trenger rett og slett skifte «mindset» skifte gir, nok engang minne seg selv på tankenskraft. Om du stadig sier NO Bullshit. Hjernen vår skjønner ikke Nei, det skaper bare mer Bullshit. Så bytte ut ordene sine.

  Vi er tross alt mest med hjernen vår, enn vi er med noen andre.

  Jeg sier ikke en skal tvinge på seg god følelser som ikke eksisterer, nei nei langt der i fra. Men hjernen vår. Den styrer følelsene våres. Vi er egentlig alt og ett. Vi er ikke bare Hjernen vår. Vi alt kroppen ALT henger sammen. Til å med mennesker rundt oss.

  Det føles som spill på data rett og slett, har du lagt merke til det? Det merkes godt når noen blir brått revet ut i fra livet vårt. Altså sånn uventet død eller samlivsbrudd som kommer brått på.

  Det båndet som blir brått revet bort, den følelsen den klarer jeg ikke å beskrive helt. Men det føles bare som alt er spill. En står stille selv, mens verden raser forbi. Og ingenting gir noe mening. Da føles alt som bare spill…  Men ja hvor var jeg nå egentlig? Ja tankens kraft!

  Hva vi tenker på, hva vi fokuserer på? Hva som blir mer av? Hva jeg ønsker mer av? Være Trygg rett og slett. Kjenne seg Verdi. Kjenne at en er på riktig spor. Kjenne på Tillit. Kjenne på denne Kjærligheten som Vokser i meg og Takker for den deles og blir Større.

  Så altså fra nå av fokusere på Ærlighet! Mine mantra framover vil bli å erstatte alle de ordene jeg bruker mest og som er uriktig! Gå gjennom slike ting, forså inni mellom gå gjennom hus og hjem.

  Jeg trenger hushjelp det er nå sikkert og vist. Men den tid den greie.

  Det ble endel tankespinneri, ikke store oppdatering fra meg for tiden. Men jeg jobber. Jeg sender healing i øst og vest, jeg får healing, jeg får oppgradering og oppdatering og downloads osv..

  Nyte livet og smile, det finnes ingen verdens grunn til ikke å smile.  

  Så om du ser meg smile, smil gjerne igjen. 

  Vi sees nok sånn helt plutselig igjen, du og jeg.. 🙂

  Annonse! EssanteOrganics Min favoritt tannkrem!
 • Filosofere

  Er dem redd? Eller vet dem hva som vil skje?

  Kravler dem bare rundt helt uvitende om hva som er neste? Kravler dem bare rundt uten å vite at dem engang blir noe annet? Hva er egentlig greia deres? Blir dem redd eller vet dem hva neste steg vil bli?

  Spinner dem seg selv inn i kokong helt uvitende om at dem skal bli sommerfugl? Blir dem redd da når dem er der og tror livet er slutt? Eller vet dem at dem skal bli nydelig sommerfugl?

  Hva er egentlig greia deres? Vet du? Opplys meg gjerne, for jeg vet ikke..

 • Filosofere

  Dem 144.000 

  Dem 144.000 der det står om dem overalt på nett og i bøker. Hva betyr det egentlig?

  Jeg tror det er symbolsk jeg, som alt annet. 144.000 Blir jo 9!
  9 står jo for avslutninger. Det er jo avslutning på gang nå! Det gamle systemet som har vart så lenge nå driver og kollapser for godt. Men samtidig så står også 9 for dette! Da henger det plutselig ting mer på grep. Det forteller jo om oss mennesker som driver med healing av verden!

  Denne massiv oppvåkningen som har vært og driver fortsatt og skjer! Vi kan ikke bare poste meme rundt på sosial media og ellers oppfører oss som en gjeng sauer!

  Det føles som om det ikke gir mening. Men samtidig så er vi jo nødt til å gjøre det. Vi har jo ikke mange valg engang! Systemet er så solid at det har ballegrep rundt de aller fleste av oss.

  Det er sitte å klø seg i hodet og vente på en annen skal komme og redde verden nok engang blir for dumt. Eller det kommer nok til å dukke opp noen som vil hjelpe til når vi sitter dypt i det, det trenger vi å ha tro på. Med tanke på Pyramidene ble ikke bare lagd av mennesker.

  Så hva betyr egentlig de 144.000? Som sagt så tror jeg det er symbolsk og står for avslutninger, så vi har valget, vi er millioner nå som har våknet! Det er ikke bare 144.000. Tross alt mennesker har overtatt snart hele kloden!

  Jeg alene har 4 barn, så jeg er ikke rette raua til å si stort om andre sin produktsjon. Så jeg har vært med å bidratt til øke befolknings mengden selv.

  Men ja vi får gjennomsnitt mindre barn nå for tiden enn i gamle dager, men nå lever vi nesten til vi er 100 år gitt..

  Det er bedre vilkår nå så mange plasser i verden. Så vi går jo rette veien. Selvom de grådigste fortsatt ønsker å sitte på tronen og ønsker ikke å dele godene med seg. For dem mener dem har mer rett til alt enn andre. For dem har drept så mange der ute til å kunne ha så mye av alt som er, dermed er det deres rett til å ha ALT SAMMEN! 

  «Og vi skal liksom bøye oss og kysse deres hånd og si, ja takk takk for du sitter der og gjør ingen nytte av deg selv, enn å sende uskyldig mennesker til krig for å drepe andre uskyldige mennesker, for deg!»

  Jeg vet ikke hvilket verden det er som skal akseptere at slikt skal være RIKTIG jeg da, men jeg ønsker ikke å være endel av verden der grusomhet skal belønnes. «Den som bråker og steller i stand mest mulig dritt skal ha rett til mer»
  Men det er nå så, jeg orker ikke å ta en tankespinn rundt dette nå gitt.


  Jeg føler jeg trenger å nevne navnet til Herr Gentlemann. Han var tross alt min veiviser når jeg drev og våknet. Hadde det ikke vært for Tommy, så hadde jeg nok følt meg ganske så lost og alene.

  Så takk Tommy for du har vært god venn. Engel er du rett og slett. Endel mistforstått engel da. Men det ordner du jo lett selv, det skal du ha, eller hva? 😉  Men ja jeg har tatt en sånn kjapp rescann av hjernen, av minner. Alt jeg har vært gjennom. Hva driver alt dette til å forbrede meg på egentlig?

  Jeg tenker det er nå godt at en ikke vet alt på forhånd om hva som skjer. Selvom en vet også ting på forhånd, så skjer det jo forandringer. Alle har tross alt fri vilje. En kan aldri tvinge noen andre til noe som helst. Eller tvinge seg selv til noe. Eller en kan gjør det da. Men masken faller jo av tilslutt engang!

  Jeg har tvunget meg selv mange ganger til ting, så har det blitt at jeg har måtte betale for det. Med tanke på det gikk jo bare ting utover meg selv. Jeg ønsket ikke engang å være hjemme i mitt eget hus igjen.
  Jeg følte meg rett og slett rotløs nok engang.

  Men jeg prøvde jo igjen å bli ett forhold der jeg ikke vokste stort. Vi var ikke i hjernetrims bølgelengde. Ikke at min storesøs var enig i avgjørelsen om å gifte seg igjen. Hun er min mor nr 2 egentlig. Selvom jeg kan være moren hennes og på en annen måte. Dessuten hadde jeg vært i det forholdet enda, så hadde jeg fortsatt vært fanget i 3D verden nok engang. Jeg kunne aldri ha klart å tonet meg inn i 5D, med slik energi rundt meg hele dagen.

  Dessuten han fikk 3 år på seg å viberere høyere, han valgte å bli i sin 3D. Så jeg sitter ikke å utslette meg selv nok engang for en ny mann altså! No fucking way!  

  Dessuten noen trenger soul sjokk for å våkne. Så jeg føler jeg var nok hans soul sjokk. Han trengte noen som kunne være glad i han og gi slipp på han for at han skal våkne til større menighet om livet gitt.

  Dessuten så er du en utrolig vis mann om du kan stå ansvarlig for de tingene du har gjort og ikke gjort og ønsker å forandre deg til noe bedre. At du står med hodet hevet og kan si jeg vet hva som skjedde og jeg forandrer meg til det bedre.

  Så stort HEIA til alle oss som ikke tar oss høytidig og kan stå for våres ting! Stå ansvarlig og ønske om å forandre oss til det bedre for vi ser oss selv! Så STORT HEIA til min x.
   

  Men ja når en kjenner fred overalt etter folk flytter ut, så betyr det jo at vi har valgt riktig. Dessuten så har vi vært ett helt liv sammen før. Nei takk been there done that. Jeg går ikke der igjen.

  Dessuten nå har jeg prøvd fra bror til kjærest. Nei det går ikke. Har jeg sagt til deg at du er broren min, så er du broren min. Da er du i friend-zone.  Aksepter det bare engang for alle. Slutt å runk for faen! 🤢

  Ekkelt altså, jeg kjenner når menn har runket etter meg, derfor har jeg sluttet å være så åpen her på bloggen. Det er lavenergi shit altså. Lurer på om andre sanser slikt?
  Men ja jeg tenker det må nok være energityver fra annen verden. 

  Jeg setter massiv gull-energi ring rundt meg selv, min familie, alle dem jeg er glad i. Beskytt meg og mine mot energivampyrer fra nå av og for alltid!  Jeg trenger forresten å nevne at jeg begynner å digge denne jentå! Hun er kul altså. Å være influencer er ikke bare bare heller, men å våge å skrive om CBD olje. Fantastisk! Kjempe bra gjort Sohpie!

  Men ja hvor var jeg egentlig? Det blir litt av alt mulig denne gangen, jeg går vist gjennom en stil skifte. Og den har ikke helt blitt satt på plass kjenner jeg. 

  Men ja jeg har tenkt å være mindre privat rett og slett. Men så dukker det opp ting i fra nå tiden likevel sånn inni mellom. Men jeg prøver å holde ting til fortiden når jeg skriver om private ting. Det er liksom litt mer «hallal» kanskje. ;p

  Egentlig hadde jeg en kjempe fin skrive idé da jeg stod i dusjen i stad, for så glemte jeg nå hele greia etter å ha skrevet alt dette her. Lurer på om jeg skal gå og stå i dusjen igjen jeg, for nå er det helt blankt gitt. 

  Det er vanligvis i dusjen det dukker opp de aller beste tingene jeg ikke får mulighet til å skrive ned. Kjenner du deg igjen i dette?

  Nå har jeg tenkt masse, gjort masse rart, samtidig ikke gjort en dritt. Men dette merket du egentlig ingenting av så bare skroll videre du..

  Forresten ja jeg vet noen av mine gamle bekjente synes det er rart å se meg slik som jeg står idag! Ja jeg har vært major Asshole jeg også i mine gamle dager. Ikke så veldig i forhold til andre. Men ja jeg har vært der jeg også.

  Det definerer ingenting av den personen jeg er nå i dag. Du aner ingenting om mine smerter som har gjort meg til det jeg er nå i dag!

  Jeg tenker vi alle har en fortid! Vi alle har lekser vi trenger å gå gjennom for å bli den vi er! Gode mennesker kan ta mindre gode valg! Men det betyr ikke at vi skal bli dømt for det vi gjorde tidligere resten av vårt tid.

  Så sant det er ikke grove ting du har gjort da, altså ødelagt flere barn og voksne sine liv. Og du fortsatt går rundt uten noe snev av anger og ikke ønsker å ta din del av skylda. Det er noe helt annet!

  Om en ikke skal bli respektert som menneske en er i dag for noe en har gjort tidligere er for dumt, ja jeg har humble blitt. Det gjør noe med en når en går gjennom dritt, så sant en ikke velger å bli bitter da.

  I løpet av ett sekund kan en forandre seg helt plutselig å bli til noe annet!

  Livet er faktisk så. Du som kanskje ikke har vært gjennom store bølger i livet enda vil nok ikke kjenne deg igjen i dette.

  Men dere andre kan vel huske det øyeblikket, akkurrat det sekundet livet plutselig snudde seg og ble til noe helt annet enn som var planlagt. Og du aldri ble samme personen som du var den gang igjen..

  Så er det opp til en selv da om en ønsker å bli bitter eller velge kjærlighet. Det å velge kjærlighet er faktisk modig gjort i dette samfunn. Der mennesker blir utnyttet og ting blir sett på som verdifull!


  Jeg velger Kjærlighet jeg. Jeg lever for Kjærlighet jeg. 
  Kjærlighet og Fred. Jeg deler lett min kjærlighet.
  Jeg gleder meg til å dele kjærlighet til den personen som måtte dukke opp og ønsker å dele sin kjærlighet frivillig med meg.

  Deilig Fred og Kjærlighet her på soverommet mitt…

  Jeg er nok ikke den som klarer å selge meg selv best, men jeg har alltid hatt den greien at dem som hører og ser, vil se og høre meg. Jeg trenger ikke å overbevise noen om hvem jeg er og hva jeg står for!

  Jeg sier ting som det er, noen ganger passer det seg ikke for andre. Men jeg tenker, tenk om alle kunne bare sagt ting slik som det er. Så mye energi vi hadde spart hverandre! Det er energitappende å holde igjen uansett.

  Mennesker som ikke våger å åpne opp hjerte sitt orker jeg ikke å ha forhold til altså. Du kan spille så mye du vil, din energi avslører deg uansett!  Men du jeg har fortsatt ikke kommet på det som jeg tenkte i dusjen, bare for å ha sagt det..

  Jeg går gjennom en liten berg og dalebane for tiden. Tross alt mye som skjer bak kullisene nå. Jeg er jo sensitiv og tar inn mye som skjer ute i universet. Skulle egentlig hatt egen planet stasjon her hjemme, slik jeg kunne planlegge mine dager etter «været» ute i universet.

  Rart egentlig hvordan vi mennesker kan bli påvirket av det som skjer rundt oss, uten at vi tenker stort dypere over det hele noen ganger.

  Altså, hvordan jeg har klart å komme hit jeg står nå i dag? Jeg har ikke enda lært meg å puste ordentlig for å være ærlig. Selvom jeg puster bedre enn mange andre har jeg lagt merke til..

  Men ja jeg trenger en kurs hos Anette engang, jeg er så dårlig på etternavn. Skulle ønske mennesker kunne bært ett eller annet med tall, hadde vært lettere å huske gitt.

  Men ja jeg trenger å lære meg å puste ordentlig og drive mer med yoga eller dansing. Bli rett og slett flinkere med å ta vare på kroppen min igjen. Selvom ja jeg er i god form. Men likevel, jeg føler jeg trenger kroppslig oppgradering. Merker på kroppen at ting er ikke så selvfølge som det var engang gitt.  Utenom det. Ja hvor var jeg hen? Hvordan jeg har klart å komme meg hit? Altså utenom så klart, barna, Hilmar, familien og venner. Så var det motivasjons talere som holdt liv i meg. Så jeg har vudert å gjøre noe med det!

  Altså å komme ut av skapet som healer i 2012, for så klarsynt i 2015 også nå stå her slik i 2019. Jeg kan ikke si annet enn WOW uvirkelig. Men samtidig så har det vært bein hardt liv og jobbing, selvom betaling har vært å bli ydmyk, forståelsefull og vennlig. Men ja en kan ikke bare bli healer/lærer uten å gå gjennom oppvåkning. 

  Jeg har så mange ønsker egentlig, jeg tror at jeg trenger å holde mine kort tett til brystet jeg enn å dele dem ut før ting har skjedd. Jeg gir meg selv da mindre unødvendig presentasjons angst.
  Det er nå godt ting tar tid tenker jeg, gi seg selv tid.

  Selvom verden utenfor ønsker at vi skal forhaste oss fort forbi. Så trenger ikke vi å følge etter som en gjeng sauer. Vi trenger å si NEI. Vi ønsker ikke å gå i samme fotspor i enda en århundre!

  Åh det gikk opp for meg nå de barna som kommer nå, kommer til å elske de tingene jeg står for nå, jeg håper internett finnes da og dem kan søke meg opp. Jeg vet egentlig ikke hvordan ting vil bli. Alt er heldigvis alltid i bevegelse alltid.

  Det er best å ikke planlegge livet sitt i minste detalje, for ting skjer alltid har jeg erfart.
  Leve der og da, for alt forandrer seg hele tiden. Vi har ikke kontroll over noe annet enn oss selv og våres reaksjon. Den til å med noen ganger går for drama.

  Men ja drama trenger ikke å være dum ting heller, mye drama som er bra også. Vi lærer mye av hverandre gjennom drama og samspill. Men den tanken orker jeg i hvert fall ikke å spinne videre på nå hvert fall..

  Men ja mange som våkner nå og leser gamle utdaterte ting om tvillingsjeler.

  Det som står der er fra forrige gang, da det ikke var mening med tvillingsjeler skulle komme i sammen. Med tanke på verden var ikke klar for healing. Derfor all den running og chasing som går begge veier. Jeg tar på meg min del av «kaken»!

  Nå er det healing, kjærlighet, fred, forståelse, tilgivelse, samhold som er på menyen, dem skal komme seg sammen og jobbe mot større prosjekt som er mye større enn oss selv og hele menneskeheten. Ekte tvillinger gir ikke slipp på hverandre. Det er umulig å gå i fra sin tvilling.

  Tvillingsjeler tilhører bare sammen. Dem er ment for mye større kollektivt avtale enn hva som er normal A4 forhold ment å være. Så jeg er spent på hvem som er min virkelige tvilling sjel. Nå er det mening med tvillingsjeler kommer sammen. 

  Jeg gleder meg til ting begynner å falle på plass og ser hvem som står igjen tilslutt..

  Dessuten så har jeg forstått det slikt at tvillingsjeler klarer ikke å være i fra hverandre over lengre tid. Det er magnetisk kraft mellom dem som drar dem sammen. Det er en slags beskyttelse instinkt fra annen verden som tar over. Ikke bare rosa briller kjærlighet historie. Nei langt der i fra.

  Den er rå, den er ingenting lik A4 forhold med «vanlig dødelige» altså jeg sier ikke healere ikke blir syk. Det blir vi. Ingen er immun mot noe. Vi har alle shit vi går gjennom.

  Jeg ønsker meg uansett at min neste skal det være med en jeg ikke ønsker å leve uten. Altså jeg vet jeg vil klare meg godt uten, men at jeg ikke ønsker å gjøre det. For å stå opp med ham vil være ren glede. Så sant det ikke er fem om morgen da. ;p  Så jeg er spent på livet. Ingen ønsker er for små eller store. Så jeg har satt ønske på kjærlighet frekvens når tiden er inne.

  Blir spennende å se hva livet bringer framover. Men om jeg dør, så dør jeg likevel med fred i hjerte. For jeg har fått smakebit av Kjærligheten likevel inni mellom alt som er…

  Denne tvilingsjel gjenforening runden er nok annderledes enn det som står på de gamle utdaterte tingene som en finner der ute!

  Men samtidig er det, det egentlig? Jeg vet jeg kommer til å bli født igjen engang senere når alt er fred og alt er slik som det er mening med det skal være der og da. Men det er en stund til det. Etter denne runden trenger jeg FRED!

  Men jeg tenker, kanskje tvillingsjelene kommer bare sammen igjen nok engang for liten periode denne gangen også, kanskje bare å for å heale og lære bort. For så dra igjen hjem. Jeg vet ikke, eneste jeg vet er jeg kom hit for å kjenne denne ekstasen og jeg fikk en smak av energien fra Tommy og Glenn og herr sistemann har tatt kaken da av hva en kan oppleve!  Men igjen det er energi ting en opplever, og det er big deal, slikt opplever en ikke med hvem som helst gitt. Det er nå sikkert!

  Kanskje det er neste liv, dem finner hverandre tidlig og er sammen hele livet?
  Jeg vet ikke, men ja en tanke jeg føler jeg trenger å tenke mer på. Dette blir spennende tenker jeg. Til å med mine kort uansett hvor i kortstokken jeg legger dem tilbake, så hopper samme kort ut igjen etter en tid jeg har stokket om.

  Så da er det bare å slå seg til å ro med, når det er mening med tvilling sjelene gjenforenes. Så kommer dem sammen engang, jeg har lest nå at en skal være tvillingsjel. Ikke oppsøke sin tvillingsjel.

  Men så klart er en selv tvillingsjel, om en ikke hadde vært tvillingsjel så hadde en heller ikke oppsøkt sin tvillingsjel. En trenger å være tonet inn i den frekvensen for å kjenne den igjen. Men igjen vi begge kan se på en og samme ting, men likevel se forskjellig ting.

  Det betyr så klart ikke at verken du eller jeg har feil..

  Men ja mange som oppsøker romantiken i det hele, mange narssister som utnytter jenter slikt. Men igjen energi er viktig å kunne lese og kjenne.

  Vi alle har ulik energi i løpet av dagen. Det er ikke alltid vi er alle like mottagelig for hverandre sin energi. Men det er ikke det jeg mener her når jeg skriver om energi. Men ja jeg trenger å skrive eget tankespinn innlegg om det tror jeg engang..


  En blir jo klok da tilslutt etter å se hva disse tegnene egentlig betyr!
  11 var advarsel. Nå er det 10, 22, 33, 44, 55 som dukker opp. Det er deilig slippe å få slike advarsel som 444, 4444, 44444, 444444 og 555, 5555, 666666 ja du skjønner tegningen?

  Så det er deilig å kjenne at en er i OK sone nå. At en tar riktig valg. Så jeg har takket mye igjen nok engang siste tiden.

  Takknemlighet er nøkkelen til alt. Takknemlig over å være til og kunne bo i drømmehuset som jeg manifisterte fram og all gaver jeg har fått hittil. Jeg takker bare ydmykt for ALT. Jeg er virkelig velsignet! VI er Velsignet for å ha mennesker rundt oss som bryr seg om oss og er virkelig glad i oss. Skulle gjerne besøkt dere alle oftere. Men dere kan besøke oss også. Vi kan ikke alltid dra overalt.. 😉

  Jeg har forresten skrevet en healingliste jeg, dere vet hvem dere er. Så jeg kommer til å sende fast når jeg har mulighet framover. Dere vil nok merke og kjenne når det skjer. Selvom jeg ikke kommer til å være så mye kanskje på sosial media inni mellom. Så sender jeg likevel healing.
  Dere som ønsker å stå på healing listen, kan bare si ifra til meg, så ordner jeg det.

  Jeg funker faktisk bedre når jeg er mindre på sosial media. Men noen ganger er det godt å være der og være «sosial» også gitt.  Men jeg trenger litt «fri» nå før jeg bestemmer meg for videre steg framover. Jeg kan ikke leve som nonne heller gitt. Det er nå ikke meningen… ikke trenger jeg å tvinge kjærlighet til meg heller. Jeg tiltrekker meg det jeg trenger på veien uansett så …

  I mellom tiden deilige du, lag deg selv en fantastisk smilende helg. Der du tar vare på din fred i hodet, kropp, sinn og sjel. For da har du mer å gi rundt deg.

  Ta deg 5-10 pause fra din verden og bare pust og vær der du er. Se på alt rundt deg. Hva sanser du? Hva hører du? Hva lukter du? Hvordan føles det å være deg akkurat der og da?

  Og husk ikke en dritt er verdt freden du trenger å kjenne i din sjel. Så følg kroppen og lev livet slik som du ønsker selv, det som gir deg hjertefred.

  Og Fuck hva andre måtte tenke. Jeg hadde ikke kommet noen plass om jeg skulle sitte å skamme meg for jeg velger stadig hodetfred!

  Så nå har du hatt nok å lese på mens du har sittet på do.. ;p

  Kos deg masse resten av dagen … Stor god bamseklem akkurat til deg. ~<3  ANONNONSE ESSANTE ORGANICS
 • Filosofere

  Å være menneske

  Er det alle årene vi har bak skolebenken som definerer oss som menneske?
  Er det all penger og status vi har klart å opp arbeide oss?
  Eller er det hvor mye vi har av alt, som sier noe om hvem vi er som menneske?

  Eller handler bare alt om hvor mange mennesker vi rører ved på denne reisen? Hvor mange vi kan være der for? Hvor mange vi kan elske? Hvor mange vi kan hjelpe?

  Eller hva er det som driver oss egentlig fram? Før var det overleve for maten. Vi som er heldig og bor her på denne siden av jordkloden, vi er velsignet med nok mat og haug av valg!

  Så hva er det som definerer oss da som menneske? Hva er det som driver oss fram, er det håp og kjærlighet? Eller makt, status og penger?

  Hva som gjør mennesker faller for hverandre og faller i fra hverandre?

  Er det likheter som tiltrekker oss, for så ulikheter som skiller oss ad? Er det ting vi ikke kan sette ord på? Eller er det savn? Eller er det bare at vi mister håp og troen som gjør at vi velger å gå i fra?

  Hva som gjør at vi ønsker å bli? Er det å føle seg å bli sett? Føle at en blir hørt?
  -Jeg er ikke tankeleser er du, kanskje?

  Hva betyr det å være menneske? Betyr det evig kamp om å passe inn i ett samfunn i en slags A4 ark boks, der vi alle skal ha 2,5 barn, volvo og hund. Lykkelig gift så klart på bildet.

  Men den realiteten vi bor i nå, er det virkelig så? Vi kjenner jo alle noen som smiler ekstra på bilder, jeg har til å med vært der selv gitt, ingen rette rau selv til å dømme noen!

  Så å være menneske, å finne sin greie det en brenner for. For så finne mot til å holde på med det. I denne livs reisen nå. Der alle vet best hvordan en annen skal leve! Det å ha mot til å bare våge å vise seg fram. 

  Jeg ønsker å tiltrekke meg mennesker som forstår. Om ikke forstår like mye som meg, så gjør det ingenting.
  Bare dem forstår dypt ellers..
  Noen jeg kan stille rare spørsmål til, og få noen rare spørsmål tilbake. Snakke om alt mulig mellom himmel og jord. Egentlig savner jeg å prate med en dyp sjel..

  Finnes du der? Du som har sjel? Du som føler og snakker? Du som hører mer på musikk enn støy på tven? Du som tenker dypt og likevel tar livet litt leken?
  Du som er fri-tenkeren, du som ønsker noe annet enn «vær pen, sitt stille, kvinne* Du som er superhelt i ditt liv, du som vil være min superhelt, og jeg kan være din superheltinne! Hører du min musikk? Hvordan høres din musikk ut?
  Finnes du? Er du der på virkelig? Eller er fisken i meg som har drømt seg bort nok engang i sin fantastiverden?


  Nei hva er det som driver mennesker fram nå for tiden? Hva som gjør at du ønsker å stå opp til ny dag? Hva er det du ser fram til å stå opp til?
  Hva er det som gjør at hjerte ditt banker ekstra hardt?
  Hvem/Hva er det du tenker på når du står opp?
  Hva med når du skal legge deg til å sove?

  Hva er det som driver deg fram i livet? Hva er det du ønsker mer av i ditt liv?
  Hva mer ønsker du deg framover?

  Så hvis det er ikke kjærlighet som kan drive en fram…

  Hva kan drive ett menneske fram da? Finnes det annet enn Håp og Kjærlighet?

  Nei jeg vet ikke.. Alt handler om energi egentlig. Energi, det så lenge siden sist. Så jeg husker ikke engang hvordan det føltes..

  Det finnes mange nydelige mennesker der ute, det kommer aldri til å være to av meg det er nå sikkert. Det kommer aldri til å være to av deg, det er også helt klart. Vi er alle Unik!

  Men jeg tenker når alt har skjedd i stillhet… hvordan det vil bli med nærhet og haug gjødsel. Ja tenk gid om det hadde vært mulig..


  Måtte vi alle være velsignet. Måtte vi alle være velsignet med overflod framover med alt som er,

  Måtte vi være Kjærlighet. Måtte vi kjenne tillit. Måtte vi Elske den vi er. Måtte vi være tålmodig med oss selv og hverandre.

  Måtte vi huske hvor vi har vært, alltid tilgi, alltid se framover. Måtte vi alle alltid ha håp i vårt hjerte. Måtte vi våge å ta sjanser! Måtte vi alltid gå for det hjerte vårt forteller oss å gjøre!

  Til neste gang, Vær i Fred…


  I mellom tiden dance for peace.