• Visjon

  Lion’s Gateway 08/08-2019

  Det er heftig energier i sving nå, til å med jeg kjenner meg riktig så forbanna og sint. Så sint har jeg ikke vært på lenge, kjenner jeg er kjempe glad for jeg er singel og kan bare hyle og si hva jeg vil, til meg selv. Men ja det er godt å være så sint kjenner jeg.
  Har ikke kjent på slik sinne på evighet..


  Men ja også har jeg fått masse forsvarsel om NEI NEI NEI NEI… Altså jeg har skjønt så pass i min reise at når jeg ser tallet 11 alt for ofte så er det advarsel! Advarsel om NEI ikke der eller dette!

  Så jeg har sett haug av advarsel tegn og tallet 666. Og mye annet som minnte meg på de advarslene jeg fikk før Glenn tok sitt liv 07.05.2015

  Men så har jeg også fått beskjed om forskjellige ting. Dette er heftig energi på gang. Så det er veldig viktig å bruke denne energien riktig.

  La oss roe ned følelsene, vi er jo trossalt sjefen til våres følelser. Det er vi som har fjernkontrollen til oss selv. Jeg sier ikke at en skal sette lokk på sine følelser. Langt der i fra!

  Men la følelsene være det dem er. Og bare observere det. Puste med magen, med åpen munn om du vil. Dusje, meditere. Ett eller annet som får musklene til å slappe av. Sex om du har partner eller bare komme på egen hånd er jo bare nydelig.
  (Men jeg trenger en jævla dør her på soverommet mitt til å kunne gjøre nettopp det!) Hmm ja det var å være sjefen for sine følelser ja. ;p

  Men ja det å minne seg selv på nettopp når en kjenner at det tar overhånd litt. Puuuuust..

  Men ja vi trenger å ha fokus på det gode. På det som viktig. La oss se for oss nettopp hva John Lennon prøvde å formidle før han ble drept!


  La oss sende LYS og Kjærlighet til Jorden vår og til universet.

  Måtte vi bruke denne energien riktig, til å ta avgjørelser som setter oss fri. Måtte vi lære å verdsette kjærlighet og ta vare på kjærlighet.
  Måtte vi se kjærlighet i oss selv og alle.
  Måtte vi finne mot til å alltid velge Kjærlighet.
  Måtte vi aldri glemme dem som gir oss kjærlighet.
  Måtte vi vandre i lys og kjærlighet side om side som søstre og brødere. Måtte vi elske hverandre for det vi er og det gode vi gjør for hverandre.
  Måtte vi alltid finne styrke i oss selv til å kunne tilgi hverandre og forstå hverandre.
  Måtte vårt ild i vårt hjerte alltid brenne og måtte vi alltid finne håp hvor enn vi er..


  Vi er alle ett og alt. Vi er alle Kjærlighet <3

  Imagine <3


 • Visjon

  Himmel & Helvete

  Jeg stod i dusjen i stad så klart, og kom til å reflektere.. Så mye kjærlighet og lys jeg kan dele, alle de tilbakemeldingene jeg får av mennesker som kommer i kontakt med meg. Om hvordan livet deres har endret seg til lettere stemning og alt mulig annet godt jeg bærer med meg i hjerte.

  Jeg tenker godt at selv etter alt jeg har opplevd at jeg kan spre slik lys og kjærlighet.

  Tenk den kraften av kjærlighet jeg har i meg. Tenk om jeg hadde valgt hat og bitterhet. Tenk hvor mye negativ energi jeg hadde klart å skape eller forpeste rundt meg da. Jeg grøsset først forså fikk frysninger i lang tid bare der jeg stod i dusjen og takket for jeg alltid velger Kjærlighet & Lys & Blessings!!

  Dette er ikke lett for meg å skrive, jeg har brukt flere måneder for å skrive dette. Jeg har virkelig trengt å kvinne meg opp til dette. Ikke for å være negativ eller være slem med noen der ute med sine familier som ikke har det bra. Jeg sender alltid lys og kjærlighet til ALLE.
  Jeg er veldig humble for å skrive dette. jeg er ingen en viss president og skal være blærete. Jeg ønsker å bare dele en åpenbaring jeg har hatt for en stund siden. Mest pga jeg ønsket å vite om det virkelig fantes en helvete.  Hvis det finnes virkelig en Gud, hvorfor sulter det barn i Afrika?Spurte jeg meg selv i sinne mangt ganger tidligere..
  Jeg har vært så frustrert på Gud, jeg har vært så sint på Gud for 15/20 år siden.
  Men så fikk jeg en download eller åpenbaring som noen kaller for noen år siden. Det finnes jo virkelig Himmel og Helvete. Og alt sammen er egentlig her på denne Jord.


  Som sagt tidligere, jeg har brukt flere måneder å kvinne meg opp til dette. Så jeg regner med å bli avfølgt av mange eller sette i gang sterke følelser. Det er bra tenker jeg da! Da vet jeg at jeg gjør noe riktig.

  Altså misforstå meg rett nå. Jeg har stor tro på Karma, det er mange av oss der ute som deler samme visjon. Vi blir jo født på nytt og på nytt. Vi velger selv hva vi skal oppleve. Mange av oss har levd mange liv.

  Jeg vet at jeg har levd mange liv, jeg vet jeg har vært Egyptisk dronning. Jeg har vært Native Amerikans Shaman. Jeg har vært Kinesk Vismann. Jeg var Indisk mann i forrige liv. Jeg har sikkert vært født mange ganger før det også. Men det er disse jeg har foreløpig til nå fått vite. Det er spennende å ta med seg sine lærdom og bli født på nytt.


  Jeg ber om å bli misforstått riktig nå. Med tanke på mine nærmeste vet hvor mye jeg elsker babyer og barn. Alle babyer er uskyldig. Dem er helt ren, den første tiden er som «sjelen» har pause i fra ALT. Både åndeverden og menneskeverden og er bare i en hjelpeløs menneskekropp og trenger omsorg og kjærlighet i mors mage.
  Jeg elsker barn, spesielt de med eldre sjel, og de barna stor koser seg sammen med meg. Det er fantastisk kontakt som går begge veier føler jeg. Jeg elsker barn selvom det er ikke ALLE barn jeg får helt kontakt med eller forstår meg helt på med engang.

  Har du noen gang tenkt på, hva som gjør at hjelpen aldri dukker fram i akkurat den delen i Afrika? Selvom det er mange som hjelper til, men så er det likevel en slags «forbannelse» over Afrika der sult herjer mest? Jadda staten og slike ting griper inn og tar pengene. Men likevel, en kan ikke alltid skylde på staten heller. Ja det har blitt MYE bedre nå så klart enn tidligere. Jeg har brukt alt for mange år på å skrive dette!


  Jeg fikk denne downloaden rett og slett om dem som har gjort grusomheter blir født i helvete. Helvete er det vi opplever her på denne jorden når noen opplever de aller grusomhetene som går an å oppleve. Noe så voldsomt at det kan virke som tatt ut i fra dårlig film.

  Der noen havner for å rense karma. Jeg tenker Hitler feks og ikke minst han som vi ikke skal nevne navn på (22 juli) duden. Hvor tror du slike personligheter havner hen når dem først blir født på ny?

  Vi ønsker å bli født her på denne jord for nettopp å kunne føle, kunne lukte, kunne puste, kjenne på smerte og glede, og ikke minst denne gaven vi har fått å kunne ha sex. Det er guddomelig akt som en trenger virkelig å være kresen på hvem vi ønsker å utveksle slik energi med. Det er faktisk en hellig akt har jeg forstått med årene.

  Når vi forlater vårt kropp er vi i ett med alt som er, vi går i ett med alt. Når vi ønsker eller blir meldt på for å bli født på nytt så får vi rett og slett mulighet til å kunne gjøre ting som er umulig å gjøre i åndeverden.

  Men for at vi skal kunne leve i harmoni trenger vi også å rette opp karma vårt. Jeg tenker feks om en er pedofil og er det helt fram til han dør. Så blir ikke han pedofilen født uten å kjenne på hvordan det er å bli mistbrukt selv. Å gjøre mennesker vondt i dette liv vil påvirke deg i ditt neste. Det hjelper lite å si unnskyld rett før du dør for å si det så. Men om du betaler din karma her før du dør, så slipper du å måtte se på alt du måtte ha gjort mens du er åndeverden om igjen og om igjen.

  Trossalt vi er i loop, vi går i loop. Alt er alltid i bevegelse.

  Jeg sier ikke at alt vi opplever når vi blir født er karma som vi trenger å betale. Noen ganger er det slik at vi ønsker selv å oppleve diverse for å kunne ha større forståelse for mennesker rundt oss. For å kunne hjelpe der det trengs. Så det er ikke så om du har opplevd endel i ditt liv til nå, så er det for du har gjort så mye galt i ditt forrige liv.
  Jeg sier heller ikke at om vi gjør en ting som er galt så havner vi i slik omstendighet i neste liv. Det er snakk om de groveste tilfellene. Der vi ikke får mulighet eller ønsker selv å rette opp våres feil før vi forlater vårt kropp.


  Jeg tenker heller ikke at vi ikke skal vise godhet til mennesker som havner i helvete her på denne jord. Tvert imot vi trenger å bryte sirkelen og vise godhet slik at dem også får mulighet til å kjenne kjærlighet og omsorg. Det er noe med å bryte sirkel av ondhet og skape harmoni og fred. At dem ønsker selv å bli født på nytt for å gjøre ting mer riktig neste gang. Bryte denne bitterheten rett og slett. Gjøre den om til lys og kjærlighet.

  Dette er min sannhet. Jeg sier ikke at det skal være din sannhet også. Du tar til deg det som måtte føles riktig for deg og ditt hjerte.

  Jeg takker nok engang meg selv for jeg våget å bli født på nytt
  Takker meg selv for jeg har valgt Lys og Kjærlighet gang etter gang selvom jeg har hatt all grunn til noe annet.

  Tenk så deilig det hadde vært om vi skapte en paradis for oss selv mens vi lever her og nå, så hadde mange sluppet å grue seg til helvete når en engang forlater sin kropp og dør…
 • Visjon

  Visjon

  Det handler om denne HER
  Jeg har fått flere bilder. Altså dette er for noen uker siden. Hva bygningen skal være av og noe av det som skal innholde. Men jeg har fått også beskjed om å tie. Ikke skrive om det enda. Jeg har sett litt av bygningen, hvordan det skal være og hva slags matrialle noe av det skal være. Ting henger mer på grep. Men jeg kan dessverre ikke snakke om det nå. Jeg trenger å skrive det på engelsk. Både første innlegg og denne. Ikke nå, men sånn etterhvert. Trengte bare så skrive det ned, slik jeg får sove i kveld.

  Natta <3

 • Visjon

  Fuck it, jeg orker ikke å bruke 40 år på dette…

  Altså jeg får begynne helt i fra begynnelsen. Siden tross alt det dukker opp stadig noen nye innom bloggen min og det er jo kjempe kult og jeg, evig takknemlig. Til dere som ikke kjenner meg personlig eller har hatt noe med meg å gjøre i hele tatt. Jeg trenger å oppklare først og fremst. Jeg er ei som er Lys og Kjærlighet at jeg kan til å med til tider bli for kvalmende for meg selv. Slik at jeg trenger selv å riste fra meg de brillene for å møte andre i verden noen ganger. Så jeg er ikke her for å spre noe frykt.

  Altså dette handler om fakta som har gått igjen i historien opp gjennom tiden. 

  Hva om vi gikk ut av boblen vår litt, hvert fall jeg med mine til tider regnbue briller. Uansett, jeg tenker med alt jeg har vært gjennom i livet, hvis valget bestod mellom å bli bitter eller ta på seg «regnbue-briller». En trenger ikke å være rakket forsker til å skjønne at alt annet enn bitter er mye bedre.

  Tilbake til oss nå alle sammen da. Jeg har på følelsen av at alt om en tid spiller ingen rolle. Altså alt spiller jo noe rolle. Men internett verden, hva vi har eid av ting, hva vi gjorde for å overleve i denne verden. Det er noe som kommer til å skje, vi får stadig tegn fra overalt. Denne ubalansen som har vært til nå. Så klart vil Jorden rette dette opp igjen. Det er ikke første gangen det skjer heller.

  Vi lever i en boble og tror at katastrofer skjer bare på filmer. Men hvis vi går tilbake i historien. Så ser vi jo smutthull over ting som har skjedd og verden har blitt forandret til det bedre hver gang.

  Så la oss si at noe skjer om en stund. En skikkelig natur katastrofe. Og så klart noen kommer alltid til å overleve. Vi er jo tross alt en av de nydeligste skapningene Gud har noen gang skapt. Så hva skjer videre da? Hva etterlater vi oss videre til de neste slik at dem kanskje kan finne noe håp på veien videre, finne livets mysterium om oss mennesker. Hvor langt vi har kommet nå, hva vi har klart å skape. Hvordan skal vi formidle vårt språk videre, kanskje dem vil sitte å klø seg litt i hodet. Som Maya kalender og Pyramidene, Stonehenge og Great Wall of China, Påskeøya etc
  Satse på at dere skjønner kanskje tegninga?


  Altså jeg føler at vi skal bygge noe stort, noe solid. Noe som kan fortelle om vårt eksistens, noe som trenger å komme opp for vi har klart å skape det sammen. Fred og kjærlighet, vi har ryddet strand og land. Vi har kommet langt. Noe vi er stolt av som vi har klart å skape sammen, alle oss som ett! Altså uansett religion, land, rase eller bakgrunn, at alle oss vil kjenne symbolsk i det som blir skapt og føle samhørighet.
  I tillegg vise hvor fort vårt DNA har endret seg siste 200 år. Med tanke på alt det vi har klart å utvikle og få til på så kort tid. Det er til å med blitt forsket på at aper kan oppgradere sin DNA fra den enne siden av kloden til den andre. Så klart kan vi det vi også. Vi er jo i ett med dyrerike. Vi er jo en av dyrene egentlig, bare mer «intelligent». Altså vi skal ta med noe spirituelt, noe fakta og historie.

  Altså vi trenger å tenke litt framover. Om noe skjer, så vil vi gå virkelig tilbake til Pyramide tiden. Hva vil stå igjen når til å med Twin Towers raste i sammen på den måten og ble til støv bare. Er det noe annet enn søppel som vil stå igjen da? 
  Det er jo så klart mye nydelig kunst overalt. Men igjen det viser jo ikke hvor langt vi har kommet nå. Vi har blitt så opphengt i dataverden. At vi har glemt helt at vi trenger også å ha fokus i den virkelig verden også. Det finnes mange engasjerte mennesker der ute, det vet jeg. Vi trenger flere og flere!

  Så da har jeg skrevet dette i korte trekk! Så er jeg spent å se om flere har våget å skrive om sine opplevelser denne helgen. Dette er spennende reise vi er på dere. Vi er virkelig heldig at vi får oppleve denne tiden.

  Måtte vi alle være beskyttet i denne reisen. Velsigne oss med, Lys & Kjærlighet & Mot & Styrke & Tålmodighet og Klarhet.


  I dag av alle dager la en Munk i fra india meg som venn på FB, i tillegg sendte han meg PM og takket for jeg godkjente hans vennskap. Og han kalte meg for kjærligheten. Og sier til meg at han føler vi er hjerte venner. Ut i fra hans profil, så er han bereist og høyt respektert Munk.
  Altså jeg vet ikke om dere husker videoen jeg lagde for litt siden om sjels møter.  Og hvor flere jeg kommer til å møte. Wow her er jeg, jobber, samtidig å være mor, bor i lille Norge, for så er det en bereist Munk i fra India som oppdager meg med det Jeg Er. Jeg er Humble, jeg er takknemlig for akkurat i dag trengte jeg en tegn for å skrive nettopp dette. Så dette var himmel sendt gave.  Jeg trenger å jorde meg kjenner jeg. For en glede, for en fantastisk reise.

  Det er nå tid for SjelsMøter og ekte Kjærlighet det er nå sikkert. Jeg tenker det er flere spirituelle der ute som har fått mange andre beskjeder. Kanskje vi er nærme sannheten nå enn noen gang før. Hvem vet. Det er nå hvert fall spennende.

  Altså jeg har respekt for andre sine religioner, så lenge dem har respekt for min. Så tenk om Kjærlighet i seg selv kunne vært nok til å bli egen religion. Kanskje mennesker vil slå seg litt mer til ro med det. Enn å tenke det er bare eventyr. Dessuten jeg ser ikke noe galt i eventyr. Jeg tenker en slange som kan snakke.. Jeg har kun lest det i eventyr bøker jeg da og ja sett det på film. Men heldigvis har jeg bare møtt respekt nå etter jeg la ut at min religion er kjærlighet, det er jo fantastisk. Jeg som fryktet annet i begynnelsen for å stå fram.


  Til neste gang plukk opp søppel selvom det er ikke du som har kastet den i fra deg,

  og du  <3 Vær Deg Selv. Du er Unik. Du er Verdifull. Du er Fantastisk. Du er en av de sjeldne. Du er Høyt Elsket. Husk det… <3