• Dagens Kaktus

  patetisk

  Ikke annet enn patetisk. Om du er så mektig om du er, har bare gode tanker rundt dine gjøremål, hva som gjør at du trenger munnbind på andre? Hva som gjør at du trenger å ha så stor makt i og si så mye i andre sine gjøremål!

  Hvis du er så oppriktig og ærlig, hvorfor trenger du å kontrollere FB og alt det mennesker legge ut og når noen går inn og opplyser andre om deg herr Bill Gates, så blir sidene våres automatisk gjort om at nesten ingen ser det vi legger ut!

  Hvis du er så stor ærlig mann som du påstår at du er. Da trenger du ikke slik kontroll trenger du å vite. Det er med slike ting at folk stusser mer på deg. Det er med akkurat slike kontrollbehov som gjør at folk har mindre tillit til deg.

  Ønsker du å skape tillit, trenger du å vise tillit. Ønsker du at ingen skal påpeke noe om deg, så trenger du å være litt mer ydmyk. 

  Jeg kaller dette patetisk, når mine innlegg på siden min blir vist til mindre hver gang jeg legger ut noe!

  Ønsker du folk skal frykte deg? Vi alle har overlevd 2020, tenk det er lite nå som skremmer oss for tiden. 

  Jeg likevel sender deg healing og Kjærlighet. Bare for jeg har tro på du trenger mye av det. Du har makten til å fikse mye av verden om du bare ser samme vei som mange av oss gjør.

  Jeg har ønske om du skal bli husket som den Herre som endret verden med å gi mer av dine goder. Gi mer forståelse, være ydmyk til å kunne innrømme du har vært den du har vært. Men ønsker å nå være en ny mann som har ny forståelse for det som er.

  At du har endret deg til noe MYE mer. En mer sympatisk mann som ønsker verden i fred. Ønsker å se mennesker i utvikling. Ikke med påtvunget vaksine og slikt, men heller med likeverd og likestilling!

  Jeg håper en vakker dag du kan våkne og se det samme som meg om deg selv!

 • Dagens Kaktus

  ble skikkelig provosert av Isabel sin nye show 

  Jeg ble så provosert, først og fremst for det har dukket opp bare mer og mer annonser, selvom jeg brukte all evighet på å skru dem av på Facebook. Årets spøk at en kan skru dem av. For det dukker bare opp likevel..

  Men det var ikke det som var så provoserende. Jeg så en sånn annonse glipp av Isabel Raad, der hun sitter med sin mor og tuller og prater.

  Siden hun er søskenbarn med mine eldste tantebarn, så har jeg bevisst hittil valgt ikke å skrive noe om det som hun gjør. Men akkurat dette kjente jeg ble rett og slett for MYE!!

  Det er ikke med henne selv heller egentlig, men moren hennes.
  Moren kalte henne for hore! Uansett om hun tøyset eller ikke. Jeg vet at mange utlendinger har lett for å kalle hverandre for hore.

  Men en mor skal holde seg til gode å kalle sitt barn for hore! Det sitter så mye dypere i, når en mor sier slike ting. Dessuten når en mor går ut og sier slikt, da kan jo hvem som helst få lov å kalle henne for nettopp det!

  Jeg synes det var skikkelig drøyt og virkelig lite pedagogisk. Men jeg skal ikke gå inn på det der. Det er ikke rette show til å snakke om det akkurat. Men likevel… jeg ble skikkelig provosert!

  Uansett hvor mange og hva hun driver på med. Å kalle sitt barn for hore, selv bare for tull. NEI vet du hva! Der går alle mine antenner ut!

  Så om du har lett for å kalle folk rundt deg for hore. Slutt med det!
  Vi kvinner trenger å slutte med slikt prat om hverandre og til hverandre.
  Respekt er noe vi trenger å lære oss selv før vi roper så høyt om mannfolk skal gjøre det samme!


  Jeg har bare ett godt råd til deg Isabel, ikke få barn nå for du blir tvunget til det. Det er ikke noe hast. Du er ung kvinne. Du har mange år til å kjenne på det. Husk duden du velger å få barn med. Han kommer du til å ha med å gjøre resten av din tid. Velg med omhu

  IKKE la noen presse deg til barn og ekteskap, moren din for kjøpe seg en dukke som hun kan dulle med hvis hun er så sugen på baby å leke med.
  Du får vente til du finner den rette og rette tiden for deg! Ikke la deg bli presset av noen. 

  og nei jeg ser ikke på noen realitets greier. Det holder med annonsen som dukker opp. Da har jeg sett mer enn nok kjenner jeg ..


 • Dagens Kaktus

  asshole

  Vet du hvor styrken min kommer i fra?

  Jo for hver unge som du har manipulert til å bli borte i fra meg. For hvert barn som jeg har begravd levende, har gjort MEG Sterk, har gjort mitt hjerte Sterk! Har gjort Ryggen min Sterk!!

  Vet du hvorfor Ryggen min er så Ragg? Jo for hvert løgn du har servert, så har jeg reist meg til å bli SuperHelt LøveMamma!

  Så din idiot sier jeg bare, for jeg forsvinner ikke i fra denne jord. Så du kan stappe dine greier en viss plass, nemlig der solen aldri skinner. Jeg ville ha valgt mine fiender om jeg hadde vært deg nå..

  Jeg har tatt hensyn pga mine barn til nå, men lille venn. Om du synes det lille jeg har kommet med til nå er så gale. Så kan du bare tenke deg alt som kan komme ut om du fortsetter denne leken her… 😀

  Ikke engang kan du gå til lensmannskontoret for å få mine blogg innlegg fjernet lenger. For IKKE engang dem tror på deg lenger!

  Anbefaler deg bare en ting jeg, gå med halen din mellom bena! Det handler ikke lenger om vinne dem! Men heller i alle årene du har krenket meg, og ødelagt mitt ære og navn, og driver fortsatt i samme fotspor!!!

  Og meg ønsker du ikke å kødde med lenger. For jeg har ingenting ting å tape lenger. Ingen av dem bor her uansett! Uansett hva enn du skaper, så vil det gå tilbake til deg.

  Ikke engang din advokat har tro på deg lenger! Så pakk din idioti og finn deg annen offer! Jeg er INGEN offer lenger. Jeg er VINNER! Jeg har reist meg og blitt Denne Kvinnen Her!

  Så Stort Fuck you :-)) And I say that with peace & Love & Light! <3

  PS. Jeg må nesten le litt av hun som beskytter deg med nebb og klør, hun skulle vært i retten hu. Hun fikk æren gitt, til å stå ansvarlig for alt som har hendt til nå, hu!!

  -Hvem tror du som kommer til å hate deg, når dem finner ut?

  Karma is bitch, if you are.. sier jeg bare…

 • Dagens Kaktus

  Jeg, meg og mitt!

  Det ligger kanskje i naturen vår, å tenke på en selv og sitt. Men hvor langt skal det gå egentlig før mennesker våkner opp til å skjønne vi er i en og samme båt egentlig..

  I kveld skal jeg meditere, åpne heale chakra mine. Så humøret mitt vil nok være bedre imorgen. Men fram til det skjer, kommer det noe oppgulp fra meg for denne gangen.

  Jeg elsker mennesker, men faen jeg hater dem og!! Eller jeg hater dem ikke, jeg kjenner dem jo faen ikke engang. Men hva som gjør at mennesker kan være så grusomme med jorden vår, hverandre og dyr?

  Altså mistforstå meg rett, jeg kan være skikkelig bitch jeg også, men det er først når noen gir meg challenge til å være det. Men det er heldigvis ikke ofte det skjer.

  Men nå skriver jeg ikke om å være stor i kjeften, men altså grusomheter. Jeg vet at jeg ikke trenger å fokusere på slik shit. Heller ha hjerte mitt åpent, og la lys og kjærlighet ta mer plass.. (og blablabla)

  Men så er jeg som alle andre og tenker noen ganger, hva er vitsen med å dele kjærlighet og healing i øst og vest når det finnes så mange assholes der ute. Det er jo ying og yang, men faen heller.. det er mer fokus på det fæle som skjer enn alle de hverdags heltene som gjør en god gjerning der uten å bli lagt merke til.

  Men ja jeg vet de ordentlig hverdags heltene er som meg, tar ikke bilder av alt det gode dem gjør. Men likevel.. jeg er lei av å se grusomhet på sosial media. Jeg er glad for jeg ikke har noe tvkanaler og kan slippe å slik på tv!

  Jeg har hatt nok assholes i mitt liv til å kjenne igjen asshole når jeg ser en i fra avstand. Men ja jeg velger mine uvenner med omhu likevel.

  Hva som gjør at vi aksepterer at Donald Trump skal åpne opp for å ta inn elefant kroppsdeler til pynt? Eller i hele tatt aksepterer å ha en klovn som styrer USA og tror han er verdens president!

  Jeg har ikke stemt på han. Ingen andre i verden har heller stemt på han enn idioter som han i USA. For å være helt ærlig, så tror jeg han betalte for å vinne kampen.

  Jeg vet ikke, jeg vil hoppe av, jeg vil ikke bo her mer.  

  Jeg er lei av folk som dømmer, alle som sitter med svaret og vet hvordan en annen skal leve. Det er jo tross alt mye lettere å se flisen i andre sine øyner enn gigantisk stokken i sitt eget lår.

  Jeg er lei av alt i dag kjenner jeg. Ikke at noen har gjort meg noe i dag altså. Det begynte egentlig i går, og har ikke helt sluppet taket i dag.

  Jeg vil ikke bo i denne verden akkurat nå, jeg angrer!! Hvor kan jeg gå for å få retur billett? Jeg vil ikke bo mer i denne verden hvor å være fake er mer akseptabelt enn å være grei.

  Tenk at nå i 2019, er vold helt naturlig ting å vise fram på tv, mens naken hud, amming og sex blir sensuert!

  Nå håper jeg på naturkatastrofe, en skikkelig en, som gjør at alle blir takknemlig for alt vi har og hverandre!

  Jeg ønsker å se mer samhold, mer kjærlighet, mer tillit, mer lys, mer glede! Jeg ønsker å se mennesker leve med hjerte!

  Jeg ønsker at vi mennesker kan ta vare på hverandre uten å trenge hele tiden heve oss over hverndre. Bare være der for hverandre uten å ha noe agenda om noe som helst.

  Jeg ønsker å se Kjærlighet overalt hvor enn jeg går. Jeg ønsker å se ekte mennesker som er grei. Jeg ønsker å se mennesker som snakker om alt mellom himmel og jord enn baksnakke hverandre.

  Jeg ønsker oss virkelig godt. Men jeg er lei av dritt mennesker som tar liv for moro skyld. Eller dreper andre mennsker bare for dem har annen relgion eller hudfarge.

  Verden er for ALLE! Hvem faen sa at hvite mennsker har første rett til alt egentlig? Gå fuck yourself dere som er rasister eller dreper bare for moro skyld.

  Det er min aller første oppgulp her på bloggen min. Så du får ta den som du vil. Baksnakk gjerne om du vil. Døm meg og om du vil.
  Det bare forteller mer om deg enn meg…
   

 • Dagens Kaktus

  Skulle ha trodd noen fikk betalt for å være i offerrollen


  Altså om du ikke får betalt for å ha det kjipt med deg selv, så skjønner jeg ikke helt vitsen med å være der heller så lenge om gangen.

  I går var jeg kjapt innom hos en «kompis», han begynte å prate om en annen par. Om hvor fantastisk det var, at dem hadde gått gjennom en test/krise i sitt forhold og fortsatt er sammen, og skal til å med ta forholdet sitt til neste nivå. Mens han stakkars satt der «alene» nå selv (sutrer selvom han har egentlig truffet ei annen), for damen hans gikk i fra han en tid tilbake. Kjære deg, damen din gikk blant annet pga din offer rolle. Hun har jo til å med sagt det til deg mangt ganger!

  Først og fremst som jeg sa til han også forresten. Om noen går i fra deg så er det nok MYE mer som ligger der. Forholdet er nok ikke solid i fra før av. Det er mye ting der som ikke stemmer, ellers vil jo ikke mennsker bare gå i fra bra forhold om alt klaffer og alt er så fantastisk.

  Jeg forstår meg ikke på mennesker som ønsker bare å være i offer rollen. Det er så tappende for mennesker som er rundt dem.

  Så om du ikke får betalt for å være i offerrollen. Vær nå snill gjør deg selv og andre en tjeneste, søk hjelp for å kunne slutte med det..

  Jeg skal skrive lengre innlegg om offerrollen etterhvert. Kjente jeg trengte å skrive kort om emne denne gangen for å kunne riste det av meg rett og slett..

  Og ja jeg har sendt healing til han her i fra til Månen nesten daglig. Jeg har prøvd å veilede han. Jeg kommer til å fortsette med å sende han healing her i fra til Månen til han gifter seg.
  Hvorfor spør du? Det er komplisert. Jeg orker ikke å ha flere folk som går hen og tar livet sitt i mitt liv.

 • Dagens Kaktus

  NAV! 

  Jeg trenger å si først at dette har sittet langt inne å skrive om. Det er noe som jeg helst ikke har hatt lyst til å fokusere på. Selvom dem skal være der for å hjelpe oss brukere.

  Jeg kan begynne i fra «begynnelsen». I 2015 opplevde jeg noe så grusomt, noe som føltes som tatt ut i fra film. Altså min den gang samboer, far til min minste jente begå selvmord, med oss som vitne til det hele.
  Da dette skjedde valgte jeg selv frivillig legge meg inn på DPS. Det var for mye for meg å takle. Hele livet mitt ble snudd opp og ned. Jeg klarte ikke å sove, spise, gå, puste ja alt egentlig. Jeg trengte å lære alt på nytt igjen.
  Jeg brukte to år på å lære meg å slappe av igjen. Sette meg ned uten å kjenne kroppen stramme seg eller skjelve. Jeg brukte nesten 2,5 år på å kjenne på følelsen at jeg kjeder meg.

  Jeg har gått med panikk angst og anfall, jeg har gått med flash back som har plaget meg i lang tid. Jeg har brukt alt jeg har av energi og tid til å komme meg på bena. Med tanke på jeg nektet rett og slett at den episoden skal påvirke meg. Jeg har vært sta og bestemt fra dag en da dette skjedde at dette skal jeg jobbe meg gjennom. At jeg skal få til å komme meg på bena igjen. Dette skal ikke påvirke min hverdag i livet mitt.

  Men så blir en straffet da for å være sta i dette land. Straffet for at en smiler og er sterk og klarer å stå på bena igjen, føler jeg da. Ikke at jeg har vært noe attraktiv ute på arbeidsmarked med tanke på alle de senskadene jeg har trengt å jobbe med og hullrommet jeg har hatt på min CV.
  Å få Nav til å hjelpe meg å komme tilbake til arbeidslivet har vært en kamp der dem har kommet med diffuse svar om mine rettigheter og hva jeg kan få hjelp til.
  Jeg har siden 2017 prøvd å komme i dialog med NAV. Jeg ba om hjelp til å komme meg tilbake til arbeidslivet! Jeg har vært helt ærlig med dem om min situasjon. Hva jeg ønsket hjelp til. Men så for å bli møtt med respektløs behandling i retur!
  Legen min har vært fantastisk og hjulpet meg gjennom hele prosessen. Han har sendt brev opp til flere ganger for å få dem til å skjønne alvor i min situasjon. Tross alt å være vitne til sin første ordentlig kjærlighet skyte av seg halve hodet med hagle er ikke noe en kan bare fort glemme. (Han var fullblods Norsk bare for å oppklare det) Men så har jeg opplevd at NAV ser på meg som en annen «utlending» ute etter å utnytte systemet.
  Jeg satt på kontoret sammen med saksbehandleren. Der hun satt på andre siden av bordet og stolen høyt opp. Mens min stol var så lang ned som det går an å bli. Å bli møtt av ei som rynker på nesen sin og tar opp øyebryn når jeg snakker og forteller om min situasjon. Jeg fortalte denne saksbehandleren om min drøm, der jeg har ønske om å hjelpe kvinner som har vært i dysfunksjonell forhold, slik at dem kommer seg videre riktig i livet. For så sitter denne unge damen rundt begynnelsen av 20 årene og forteller meg. Det er ikke så at drømmer kan bli virkelig. Hva med satse på jobbe i matbutikk!

  Jeg tenker dem trenger å gå på NLP/Coaching kurs for å lære seg hvordan dem trenger å behandle andre mennesker rett og slett.
  Den der opp og ned holdning jeg opplevde da jeg satt på det kontoret var så traumatisk i seg selv. Var så nedvergende, jeg følte meg ingenting verd at jeg trengte å bestille time til min lege for å gråte ut. Jeg havnet rett i kjelleren og var der i flere uker. Jeg tenkte om ikke engang NAV ser min verd at jeg kan bli noe i denne verden. Hvem andre kan da se meg? Men ja jeg har gått vekk i fra den tanken nå heldigvis. Verken NAV eller noen har noe makt over min verd. Jeg vet selv hvor VERDIFULL JEG ER!

  Siste forsøk på å bli hørt av NAV var i August i fjor. Jeg prøvde igjen å bli hørt og spurte da om dem kunne sende meg på ett eller annet som kunne hjelpe meg til å komme meg tilbake til arbeidslivet. Jeg studerte til å med OsloMet i den tid.
  Men jeg ble ikke da hørt heller. Jeg fikk tilbud om å søke sosialhjelp tilslutt. Altså her har jeg jobbet hardt og vært super streng med meg selv for å klare å stå på bena igjen. Ønsker å komme tibake til arbeidslivet. For så høre fra min saksbehandler at jeg kan gå og søke på sosialstøtte for annet har dem ikke å tilby meg! Eh NEI TAKK! Det kommer jeg aldri til å gjøre. Her sitter jeg med eget hus og bil og har utdanning og haug av livserfaring. For så skal jeg bli sosialklient?

  Jeg tolket det ditten at dette er spark i fra universet om å klare meg selv. For så opplyste jeg NAV da om min blogg og at jeg kommer til å skrive blogg innlegg om denne behandlingen dem har vist meg. Og nå skal dem plutselig sende meg til noe helt annet uten at jeg har søkt om det eller bedt om det engang.
  Noe som igjen gjør at jeg ikke får mulighet til å drive med mine ting lengre, ikke får mulighet til å blogge noe mer. Noe dem mener skal være mer riktig for meg enn det jeg har utdanning til. Så da sitter jeg igjen å tenker. Ønsker dem å hjelpe meg eller ønsker dem helst at den uretten dem har vist meg ikke skal bli skrevet her på min blogg?
  Hva skjer om jeg nekter å gå på det dem skal sende meg? Blir jeg bannlyst resten av livet på NAV. For jeg var liksom ikke mottagelig for hjelp når dem først «hjalp meg»?

  Jeg har likevel prøvd å komme i dialog med dem nå for å forstå hva dette dem har meldt meg på nå går ut på. Uten å få noe svar, eneste dem sa var viktig å sende meldekort. Nei jeg sender IKKE meldekort. Hvorfor skal jeg sende meldekort når jeg ikke engang får noe annet enn barnetrygd! 

  Er dette slik det skal være i verdens rikeste land? Der vi brukere blir kasteball i systemet uten å ha noe rett til å vite hva som er våres rettigheter? Jeg har ingen aning om alle de stønadene som er. Jeg har ingen aning om hva dem kan hjelpe meg med. Eneste jeg ønsket var å få hjelp til å komme meg tilbake til arbeidslivet.
  Jeg har følgt de rådene jeg har fått av legen min. Uten at verken legen min eller jeg har blitt hørt.

  Jeg tenker hvis eneste dem kan hjelpe meg med nå er å sende meg til svada opplegg som gjør at jeg skal slutte å følge mine drømmer så kan dem bare like godt ikke hjelpe meg i hele tatt.
  Hvis dem er ute etter å bli sett på som helgen og sannheten ikke skal komme fram om hva slags holdning dem har til sine brukere. Nei da ønsker jeg heller å blogge og komme med sannheten enn å bli sendt til noe som ikke har noe min framtid å gjøre!

  Jeg ønsket hjelp til å komme meg tilbake til arbeidslivet etter en traumatisk opplevelse som jeg ikke kunne hjelpe for at jeg var vitne til.
  For så få døren rett i tryne og blitt bedt om å søke på sosialstønad! Hva ønsker NAV egentlig? Folk som kommer seg ut på jobb eller flere sosialklienter?
  Heia NAV sier jeg bare!!

  Jeg kommer nok til å skrive lengre innlegg etterhvert. Må først se hva dem gjør tilslutt med saken min.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.