• Hverdag

  Min aller første kundebesøk

  For andre gang da samme plass, første gangen gikk det så dårlig. Egentlig, jeg var fortsatt dårlig, det var torsdagen da jeg hadde etterlyst jenta mi og jeg var fortsatt svimmel pga smerter. Jeg svingte kjapt bare hjemmeom pakket ut bilen og pakket bilen dro med smerter. Uansett denne gangen var jeg smart. Persere vi snakker gjennom magen vår. Så hva en mening dette blir, så får vi bare vente å se. Jeg ser invistering uansett.

  Det var egentlig digg å gå ut litt, søsteren min er små snurt på meg enda for jeg tok meg frihet og meldte henne inn. Men hun vet jeg kun tenker hennes beste. De få forretnings ideene jeg har kommet med, så har det funket veldig bra for henne. Selvom det ikke ble godt mottat da heller. Men uansett, jeg tror jeg har halvveis frelst min søster alt.

  Jeg tenker får jeg med meg moren min, og søsterene mine på dette, så kan jeg bli beste selgeren ever. haha Men det er jeg altså ikke, jeg er veldig fin til å ha med på møter og slikt, men til salg er jeg dårlig gitt. Med tanke på jeg gir vekk mer enn jeg selger. Men ja jeg har 2 søstere som er født til å selge, så har jeg ei som er kjempe smart til regnskap og firma ting.

  Moren min er jo har vært min aller største kritiker, men så min aller største heiagjeng. Hun er tvers gjennom bare god, all den kjærligheten hun ga til meg i Iran før vi havnet i sårbar situasjon. Jo eldre jeg blir jo mer respekt får jeg for mamman min. Hun er virkelig min Heltinne. Alt hun orker og gjør. Jeg er uendelig glad i deg kjære gode mamma min. Om jeg kunne halvparten av alt du kan. <3

  Jeg hadde en veldig fin dag, hentet til å med babyen i fra Dr. Eple. Den hadde vist magisk vis blitt kurert, men funket vist med alt annet utenom de 3 mine blåtann høytalere her hjemme gitt. Men det er nå greit. Jeg har telefonen som kan spille musikk i fra.  Glemte helt det jeg skulle egentlig skrive om, jeg tenkte litt smart denne gangen, tok jeg med meg noe annet fra Essante enn disse grønne fornuftige å drikke på. Og fristet min kjære familie med god lukter av Essante Organics Spa samling, og så klart med mat. Drog og handlet inn alt jeg kunne av deilig økologisk, noe vegansk og litt elg speke da. Gikk kjapt på kjøkkenet og tilbredte det som var. Det ble faktisk kjempe digg, alt ble spist nesten. Skulle ha lagt igjen til dem som ikke spiste, jeg glemte det helt. Jaja neste gang..

  Mamman min hadde jo kjøpt inn «Det Søte». Så da føltes det nesten som en av Persisk rituale feiring. Vi Persere elsker å feire alt mulig rart. Så dette føltes nesten som feiring enn kundebesøk.
  Det minnte meg på at jeg trenger å gjøre slikt oftere med foreldrene mine. Og ja alle dem jeg er glad i egentlig. Vi vet virkelig aldri hvor lenge vi har hverandre her.

  Uansett nå ble jeg sulten igjen. Blir sen middag dette. Rart egentlig når lille jenta mi ikke er hjemme, jeg føler jeg gjør noe galt når jeg er oppe og gjør og spiser det jeg har bare lyst til. Nesten som det er kriminelt å være for seg selv. haha
  Det er digg altså, jeg setter stor pris på det. Jeg tenker jeg og Adelina er heldig som har en så snill pappa Hilmar hos oss.

  Nå trenger jeg mat før jeg ramler i sammen her.


  Jeg ønsker deg en velsignet dag, måtte du kose deg hvor enn du er,
  -og jeg
   gleder meg til å se deg igjen.

 • Hverdag

  Fantastisk fullmåne

  Deiligste, beste fullmånen ever. Med tanke på så myk det føltes. Nesten som jeg følte jeg ble pakket inn i bomullsdott. Så mye som driver enda og gir slipp. På en fantastisk myk måte.

  Jeg tar opp hendene og sier takk Takk TAKK TAKK. Så mange ganger jeg kan. Nok engang.
  Sender kjærlighet i øst og vest. Velsigner oss alle. Mens jeg ønsker denne dagen/kvelden skal vare enda lenger..  Det er godt å se at så mange rir nå på denne gode bølgen. Det føles som frihet. Godt å strekke seg og senke skulderen.
  Jeg tenkte å nyte denne dagen helt.

  By the way, jeg så på Madonna på youtube I går, jeg skjønner ikke oppstyret. Mange som skrev dem er skuffet over henne. Jeg trenger å riste på hodet, hvis dere noen gang står på scenen i hennes alder og synger en sang dere har sunget millioner av ganger foran millioner av mennesker, i minst 30 år. Uansett, jeg elsket sang nr 2. Fantastisk Madonna, imponerte meg veldig. Du er RÅ, ser SMASHING og FANTASTISK UT! Fantastisk budskap.
  Spol fram 2 timer 56 minutter.

  Lag deg kjærlighetsfull dag & Elsk deg selv for den du er ~<3

 • Hverdag

  Denne fullmånen er intens

  Så da er det å gjøre noe kjempe fornuftig, ikke at hun våkner eller reagerer i hele tatt av musikk og roping. Dette er hun vant med helt siden hun var i magen tross alt. Men det var godt å plassere henne hos pappa Hilmar i dag kjente jeg. Hun er så herlige, hun sier: Da jeg var baby så hadde jeg pappa Glenn og nå har jeg pappa Hilmar. Ja det er sant, sier jeg bare tilbake.
  (For dere som ikke vet helt historien, sånn i korte trekk, veldig tragisk måte å miste en ung pappa til 2 på, Glenn var min avdøde samboer. Han valgte å gå bort selv i fra dette liv)

  Uansett, det bygger seg opp her kjenner jeg, innvendig. Så jeg tenker at jeg gjør noe veldig fornuftig, sette på musikk og tar meg av husarbeid først og fremst. Slik at jeg får ro når alle rene klær er brettet og lagt på plass. Jeg har funnet ut at jeg flytter 6 ganger på klærne før jeg kan bruke dem igjen.

  Altså, skittentøyskurv, vaskemaskinen, skittentøyskurv, tørkestativ, skittentøyskurv, skap.

  Beklager min fransk, men det er jævla mye tid og energi som tar egentlig. Jeg ønsker meg hushjelp. Men jeg tenker tenk den tiden jeg kan bruke til å kunne gi til andre, ved å få hjelp til slike ting. Ja jeg vet det går langt langt ut i fra hva jeg har sagt i siste 8 år. Men samtidig. Tenker jeg jeg gir faktisk mulighet til noen andre til å jobbe og tjene penger, ikke minst føle seg til nytte for noe. Og jeg kan ønske meg hva jeg vil faktisk!

  Min nydelige datter Loriel


  Det er så viktig å føle seg til nytte. Altså jeg har virkelig fått kjent på nå i denne tid at jeg har følt meg lite til nytte. Med tanke på hverdagen min. Men så har jeg vært så hard med meg selv merker jeg nå. Jeg hoppet jo tross alt i januar ut i fra stup. Eller jeg hoppet ikke. Jeg ble sparket ganske så hardt i fra universet. Jeg tenker, å miste håpet nå er bare tull. 

  Family <3


  Jeg ba om håp, og her fikk jeg en situasjon der jeg trengte virkelig å finne indre håp, og det håpet har drevet meg fram til nå. Det å vite at jeg har troen på noe MYE større enn meg selv. Det er å ha hjerte åpent, og fortsette med å tro på godhet.

  Jeg er så takknemlig egentlig for jeg har møtt Hilmar, jeg mistet nesten troen på menn en periode i 2015 da Glenn gikk bort. Men så dukket Hilmar opp som en engel sendt i fra himmelen. En som bare ønsket oss bare godt. Og ville oss bare vell. Men samtidig ikke helt viste hvordan han skal være i forhold. Jeg var tross alt hans første ordentlig forhold. (Så værsågod du heldig neste, bare hyggelig, han har lært mye nå haha) ;p

  Hilmar og min nydelige datter <3  Håper samtidig selvom vi går videre med hvert vårt liv sånn etterhvert, så kan vi beholde vennskapet slik som vi har nå. Familien min til å med elsker han. Han ønsker jo det samme selv sier han. Så det virker som han begynner å slå seg mer med ro med tanken. Det er jo bra, han har virkelig utviklet seg i helt nytt nivå etter han fikk MYE bedre stilling på jobben. Det er bra! Det trengte han. :-))

  Jeg føler jeg har gjort mitt på sosial media nå for tiden. Så nå denne gangen tenkte jeg å benytte meg av barnefri stunden min litt annerledes. Så jeg begynner i dag, tar denne intens fullmåne energien med åpne armer. Og senker skulderen, mens jeg tar husarbeid. For så jobber jeg denne uken med kundebesøk og slikt. Så om det er noen som ønsker å få tak i meg så er jeg fri fram til onsdag klokke 13.00.

  http://www.essanteorganics.com/azadeh  Så dette ble noe fram og tilbake blogg. Men det er nå godt å skrive noe annet enn om tenner. Nå er jeg lei.

  Og du slå deg litt løs da nå denne fullmånen. Det er faktisk gøy å bare være til og gjøre akkurat det en har lyst til. Det er lov å kjenne seg og føle seg levende. Det er ikke farlig, jeg lover..

  Takk for du finnes i mitt liv. Jeg er takknemlig for nettopp deg som bruker tiden din for å lese i bloggen min. <3

  Nå MÅ jeg gå haha

  En av Mine kjære beste søs.. <3 • Følelsetanker

  Jeg ser bare fordeler

  Jeg ser bare godt i det jeg, å være for seg selv og ikke blande seg inn i mengden. Jeg klarer ikke å finne meg hjemme i mengden. Jeg blir stresset, det blir intens for meg. Jeg var ikke slik før. Som jeg har skrevet tidligere. Jeg har blitt slik med årene. Jo mer jeg har våknet, jo mer har jeg isolert meg fra om verden.

  Jeg ser ingenting galt i det. Å reflektere over livets under. Se mening med alt en ser ute i naturen. Dyrene med sine budskap. Jeg ser bare fordeler med å sette pris på naturen og roen, stillheten. Jeg ser bare godt i det å være i ett med det som er. Enn å bry meg om hvordan andre lever.

  jeg gjemte meg i bilen til slutt.. ble for mye..  Jeg er raus, jeg er virkelig forståelsefull. Jeg har så mange forskjellige bekjentskap med så mange forskjellige bakgrunn. Ikke engang dømmer jeg noen av dem for deres måte å leve på. Tvert i mot så velsigner jeg dem uansett hva som er. Vi er alle forskjellige.

  Men hva som gjør at mennesker ønsker å forandre på personer som meg? Hva som gjør at dem tror deres måte er eneste riktige?
  Mens min måte er feil?   Jeg har opplevd så mye til å bare være 40 år. Jeg har opplevd mer enn hva som er normalt å oppleve. Sjelen min er gammel sjel. Den har sett mye fra før. Den har opplevd mye fra før. Den trenger fred for å fungere optimalt.

  Jeg ser ingenting galt i det og ikke være rundt så mange mennesker hele tiden, for å snakke om ting som ikke betyr noe for meg.

  Jeg har i så mange år måtte forsvare min livstil, heldigvis er det mange som ønsker å leve slikt nå enn før. Men nå er jeg lei, lei av å forklare meg. Jeg er sensitiv sjel, jeg tåler ikke alltid like mye. Hver fall ikke etter fysisk smerter. Jeg har fantastisk immunforsvar. Jeg blir svært sjeldent syk.

  Earth Green


  Jeg spiser og drikker så riktig jeg kan alt etter når kroppen min vil det. Jeg er ikke perfekt, jeg har aldri påstått jeg er perfekt, det finnes ikke en eneste perfekt person i denne verden. Det har aldri eksistert en perfekt menneske. Og det som gjør oss unik og nydelig. For det er derfor vi er her. Vi er her for å observere og lære, ta med oss det vi har lært videre. jeg har mine guilty pleasures akkurat som alle andre. Men det meste med måte. Kunne helst være uten røyken. Jobber med saken da…

  Jeg ønsker å være rundt mennesker som jeg finner roen hos. Jeg ønsker å være den jeg er. Akkurat som du er som du er. I dag har det vært intens for meg. Jeg fant ikke roen, det ble for mye bråk, for mye mennesker. Dessuten hadde jeg en nedtur på morgen. Det er ikke godt å feire noe merkedager uten alle barna sine rundt seg. Men karma er nå nydelig ting har jeg lært i livet. Jeg tenker så lenge jeg vet i mitt hjerte hva og hvem jeg er. Så tar livet av seg det andre påstår om meg.

  Men så har jeg også lært, om jeg ikke hadde hatt noe hatere, så hadde jeg virkelig gjort noe feil her i livet. Jeg er ikke her for å bli likt eller beundret. Jeg er her for å komme med ett budskap. Og noen ganger tenker jeg. Er det i hele tatt vitsen. Vitsen å vise kjærlighet. Når kjærlighet og ærlighet blir sett på som noe mistenksomt, mens alt annet er normalen.
  Da velger jeg heller å være «unormal» mens jeg holder meg her i skogen min. Og finner håp i mine spirit animals og alt annet.

  Denne fullmånen er virkelig intens kjenner jeg. Så kanskje jeg skulle ha sendt nabovarsel. «Det er FullMåne, Huldra i bygda tar muligens litt av igjen»

  Måtte du alltid finne håp, kjærlighet der du vandrer. Måtte du være velsignet med alt du trenger og vel så det. Måtte du finne din livsstil og holde deg til det selvom du finner motgang og blir latterligjort av mange. Måtte du være beskyttet og finne ro, peace of mind og glede hvor enn du er. Måtte du finne likesinnede mennesker å vandre med.

  For min del ønsker jeg bare å være i fred, være rundt mennesker som ønsker fred, og ikke minst la andre være i fred.
 • Hverdag

  OHHHH

  Tenkte på det for litt siden at det er lenge siden nå. Synes det var underlig siden jeg har gått gjennom så mye rart. Eller det har vært ganske så selvforskyldt. Så jeg tar ansvar for det hele, at jeg satt meg selv i slik situasjon som jeg gjorde økonomisk og hodebry.

  Men anyway, kjente ble dypt rørt jeg og fikk frysninger over hele meg da jeg oppdaget det nå.
  Altså jeg har hatt engel besøk gitt. Er vist fult av bitte små engel støv/glitter i hele kroppen. Det er helt annerledes glitter enn sånn vanlig glitter. Det går ikke bort når en tar på. Åhhhh takk TAKK TAKK TAKK!!! Dette var godt å se. TAKK!!!! Evig takknemlig for å bli passet på.

  AMEN!! 😀

  Ha en fantastisk fin 17 mai og deilig helg kjære gode vakre sjel <3

 • Hverdag

  Føler meg endelig bedre i dag

  Føles som jeg har fått massiv healing, føler meg faktisk mye sterkere og roligere til sinns i dag enn det jeg har vært siste uken.
  Sovnet tidlig i går også, selvom jeg sovnet på dagtid mens jenta mi var hos en venn etter barnehagen. Sov da i 2-3 timer på dagen. Men likevel så sovnet jeg rundt 21/22 tiden med haug av krystaller rundt meg, og holdt rundt store puta mi og våknet ikke før klokke ringte for andre gang. Eller jeg har vist blitt flink til å vandre i søvne på natta for tiden. Så jeg var oppe midt på natta en liten kjapp runde.

  Jeg har sovet endel mer enn hva som er vanlig til å være meg for tiden, hver gang i senere tid før det blir hektisk rundt meg, har det blitt at jeg sover mye. Jeg har ingen aning om hva som kommer til å bli så hektisk siden jeg har sovet så mange timer i døgnet. Men jeg gleder meg til det uansett. Kjennes ut som noe stort noe. 

  I går fikk jeg endelig plantet noen poteter og spinat, har allerede erter og gressløk. Skulle gjerne ha ordnet større grønnsaks hage. Men jeg trenger å sette meg inn i ting og tang før jeg gjør område større og lager mer ansvar for meg selv. Dessuten med alle de tusen ballene jeg har i luften til tider. Så jeg trenger å gjøre ferdig en prosjekt om gangen nå før jeg setter i gang og skaper mer jobb for meg selv. Selvom hage ting føles som glede enn jobb da.

  Jeg er egentlig verken healing klar eller klok/vis klar til å skrive noe om noe som helst enn hverdag for øyeblikket. Men jeg trenger da ikke å være så hard med meg selv. Første dagen tross alt på en uke jeg føler meg noe lunde tilbake til meg selv. Selvom jeg er fortsatt i sånn Slow Motion modus. Nesten som jeg har ikke hatt noe kontakt med meg selv i hele tatt. Det har vært veldig intens uke på all slags mulig måter som jeg ikke ønsker å skrive om i hele tatt. I tillegg alle de intens drømmene som har vært. En kan bli satt ut av mindre.

  I dag tenkte jeg å meditere mest mulig, jordet meg selv også drikke mye alkalisert vann, forresten etter jeg begynte med grønne pulveret (Earth Green) og riktig ph i vann, så har kløen jeg har hatt siden januar blitt mye bedre. Jeg trodde det var pga barbering jeg klødde, men det var det tydeligvis ikke.  Nå har jeg bestemt meg at det trengs lettere til sinns epoker framover. Dermed begynte jeg allerede i går med «hjernevasking» altså tankens kraft!
  Nå trenger jeg å tiltrekke meg de tingene jeg ønsker å ha i mitt liv for å kjenne meg i riktig spor i livet. Rett og slett Tillit og Glede.

  By the way har tenkt å ha «hage home party» her hos meg med Essante Organics sine produkter. Hadde tenkt allerede neste uke. Men i følget været så skal det være kaldt og våt igjen. Så det blir lite aktuelt. Men følg med plutselig dukker det opp invitasjon på FB. Det blir nok bare damer jeg inviterer over denne gangen.
  Lag deg selv en deilig dag og la oss bare være gode med hverandre <3
   
 • Hverdag

  Nada ziro niks energi

  Egentlig aner jeg ikke hva jeg skal skrive i dag. Var hos tannlegen i går, fikk så mye skryt av tennene mine. Fortsatt null hull. Visdomstennene mine var ikke i så dårlig kvalitet som jeg trodde heller. Så det er jo bra, jeg slipper å trekke dem ut. Jeg vil ikke mer, jeg nekter.. ;p
  Tok vekk endel tannstein og sånt da. Føler meg rett og slett voldtatt i kjeften. Ikke at jeg har noen gang blitt voldtatt og kan uttale meg om hvordan det er. Men ja…

  Såret etter visdomstanna hadde jo ikke grudd enda, hovent var det så hun pratet om å sette sprøyte for å trykke på såret. Bare jeg hørte ordet sprøyte så trengte jeg å kvinne meg opp og gapte så høyt jeg kunne. Så jeg slapp heldigvis sprøyte. Men det var smertehelvete fra annen verden.

  Nå er jeg lei, lei av smerter. Det gjør meg fysisk og psykisk svak. Jeg kjenner jeg tåler ikke stort. Har allerede tatt kvoten for paracet inntak for i år og vel så det. 4 piller har jeg fått i meg i løpet av 1 uke. Det er ikke bra!

  Jeg tar trossalt ikke pille for alt som er ille.

  Haug av jobb står igjen, husarbeid står igjen, motivasjon til blogging står igjen. Men jeg har vært aktiv på Instagram da. Det er morsomt, men tidskrevende.

  Jeg har null energi til annet enn kjærlighet og tillit. Jeg trenger det mer enn noen gang før. Jeg er virkelig helt tom nå..

  Tenkte å været super ego framover og bare sende meg selv healing til jeg føler meg bedre.

  Lag deg smertefri dager med healing og kjærlighet og send noe hit er du snill og grei.. <3


 • Hverdag

  Slow motion

  Først og fremst, trenger en assistent snart med sosialmedia hvert fall på Instagram. Selvom det er morsomt, så tar det tid og energi. Glad for app som viser hvem som avfølger, men å kommentere og slike ting, for å bli oppdaget og få seg følgere tar tid..

  Det andre er jeg har aldri før vist hvordan det er med tannverk, i følge tannlegen i mine yngre dager så sa hun at jeg var født under lykkens stjerne, når det kom til tennene mine. ( bank i bordet, konamo bekharonam) 😂

  Så jeg kommer til å forstå mer når folk snakker om tannverk. Det gjør vondt å slikke på tennene til å med. Men det ble ikke så gale som stakkars tannlegen trodde. Hun var forresten super flink og god. Passet på at jeg pustet og kom med våt klut på pannen min hele tiden. Jeg fikk verken blåmerker eller blødning som hun var redd for det skulle bli. Så da er det bare være tålmodig med denne healing tiden.

  Var og leverte Mac tilbake igjen for samme feil. Egentlig har jeg utsatte det, den ble ødelagt nesten samme uken som jeg fikk den tilbake sist. Men det gjør ingenting. Tenkte å bruke kontoret oftere framover uansett.

  Men ja jeg er redusert i dag. I morgen skal jeg på sjekk hos tannlegen. Så håper jeg hun sier null hull. For da kan jeg feire at jeg har aldri hatt hull i mine tenner. Men jeg mistenker noen små hull. Vi får se Hehe ja jeg har en kjempe greie når det kommer til mine tenner.

  Altså når en er født så heldig med sine tenner, så er det viktig å være smart og ta vare på sine tenner også, tenker jeg da. Eller viktig er det uansett.

  I mellom tiden drikker jeg Shake og tar min grønne boks fra Essante Organics på alvor. Ta kontakt om du ønsker å vite mer.

  Lag deg selv en deilig dag, ny uke nå med mange nye muligheter. ~<3

  og du, følte du det jeg følte? Jeg klarte ikke å holde ut mer, alt som var , alt jeg kjente, følte og hørte…

 • Hverdag

  Vi er Alle hverandre sin Velsignelser

  Vi er Alle Velsignelser for hverandre, her på denne Jorden.

  Vi kan egentlig være både det og det andre, men jeg ønsker å velge at i denne livsreisen nå framover, er jeg i flow med Universal Kjærlighets energi. Der alt som er ment for meg finner min vei, når jeg viberer høyt så skjer ting i sin beste mening.  Det å gi slipp, og være bare Her og Nå i Nuet.
  Jeg anbefaler virkelig, og tenker at alle trenger å lære seg Mindfulness. Egentlig slike ting skulle Vi ha lært i fra barneskolen. Å lære barna å gi slipp på tanker og byrder. Bare være tilstede i sin egen kropp, og bare puste. Legge merke til sansene sine. Bare være i ett med alt som er. Tenk det hvor mange friske voksne blir det ikke av slikt lærdom tidlig i barndommen. Det er egentlig en nydelig verktøy å lære seg.

  Det å ha tillit til det som er, gi slipp på byrden på alt som en skulle helst ha gjort i går, gi slipp på å trenge det å presse fram resultater. Heller ha troen på det er en mening med rollene til Alle, vi som er født her nå denne tid sammen. Vi Alle er Gudsbarn og velsignelser som er sendt for å skape noe bedre sammen. Det å ha tillit og troa på nettopp dette er riktig veien.

  Essante Organics  Jeg tenker det er nå godt at ting skjer, at en trenger å ta en titt innover seg selv, for så ta en titt på utsiden igjen. For så bare ha tillit til det en Vet selv og kjenner i hjerte som føles rett og riktig. Vi er alle hverandre sine håp, vi er skapt for kjærlighet og harmoni og glede. 

  Jeg har gått med tunnelsyn, bare fokusert på healing til meg selv. Tatt mye av Earth green og ph balansert kroppen min.   Så dermed har jeg fått reflektert endel på store og små ting, jeg har tenkt gode tanker. Så jeg kommer nok til å skrive mer om det annen gang. Akkurat i dag passer det ikke helt inn her.

  Jeg er så takkenemlig for alle menneskene som er rundt meg nå. Jeg er så glad for dere er der Alle sammen på hvert deres måte. Jeg er takkenemlig for alle de som krysset min vei og gjorde meg til meg. Jeg har nok engang tilgitt og sendt kjærlighet. 

  Ikke at jeg har fått noe unnskyldning for de siste 8 år. Men jeg tenker at det er viktig å ikke skape fengsel for seg selv, i sitt eget hodet. Peace of mind og Kjærlighet er mye mer riktigere for meg enn å være bitter for andre sin handling.


  I dag har det endelig vært kvalitetstid med jenta mi. Jeg spilte tydeligvis superhelt da jeg etterlyste jenta mi hjem dermed gikk på kjempe smell. Men nå har hun vært tilbake i fra pappa siden sent i går kveld. Dem var vist på langtur igjen. Det er nå godt dem kan kose seg sammen å finne glede i hverandre sin selskap tenker jeg da. 🙂

  Det blir bare litt kort her i fra i kveld. Bare for å si vi lever.
  -Og du jeg er virkelig glad i deg. <3

  «Jeg tar imot med glede &

  gir videre med glede»

  Lag deg selv en deilig tid, med mye kjærlighet & tillit. <3